Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Πρόσφυγες σε ΑΛΙΑΡΤΟ,ΔΙΣΤΟΜΟ, ΚΥΡΙΑΚΙ και ΚΑΣΤΡΟ ;




Πολλά τα σενάρια που ακούγονται αυτή την ώρα και που έχουν να κάνουν με την εγκατάσταση προσφύγων, σε περιοχές του ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ, ΑΛΙΑΡΤΟΥ , ΚΑΣΤΡΟΥ  αλλά και στις  ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΕΣ.

Πιο συγκεκριμένα , η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, εξετάζει πολλά ενδεχόμενα για τον διαμοιρασμό του μεγάλου αριθμού των προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας.

Τα σενάρια που επεξεργάζονται τα στελέχη αυτά, είναι πολλά και διάφορα και κάποια από αυτά βλέπουν και το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, εξετάζεται η στέγαση μεταναστών στις πολυκατοικίες του Μπάρλου στο ΔΙΣΤΟΜΟ αλλά και σε περιοχή του ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ στην είσοδο του χωριού και στο σημείο που ήταν να γίνει το γήπεδο.
Ένα ακόμη σενάριο που επεξεργάζονται αφορά την στέγαση σε κτήρια και κτήματα του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΩΠΑΪΔΟΣ στον ΑΛΙΑΡΤΟ.
Σε καμία περίπτωση δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι προσπάθειες που γίνονται για την φιλοξενία των μεταναστών σε ΑΝΑΛΗΨΗ και πρώην εργοστάσιο του ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ.
Ένας ακόμη χώρος είναι στο ΚΑΣΤΡΟ , το πρώην εργοστάσιο ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗ, ενώ το ενδεχόμενο δημιουργίας,ενός προσφυγικού χωριού ,δυναμικότητας 3000 χιλ κατοίκων,στην περιοχή των ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΩΝ, είναι μέσα στα υπό εξέταση ενδεχόμενα.

2 σχόλια:

  1. Γιατι προσφυγες ΡΕ παιδια από πού ηρθαν. εχει εμπλακει η τουρκία σε πολεμο και δεν το ξερω. Ή ποσους απο τους "προσφυγες" ,οπως λετε, ειναι υπηκοοι τουρκιας μη τρελαθουμε εντελως με τις ανοησιομαλακιες που γραφεται. ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΑΙ. δε θα παραβλεψουμε τη Χάρτα του ΟΗΕ που ρητως αναφερει οτι πεοσφυγας ειναι αυτος που φευγει απο ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ με προορισμο ασφαλη κρατος. ξερετε καποιον που για να σωθεί φευγει από τον πολεμο, και περνει μαζι γυναικα ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ και πηγαινει σε εμπολεμη περιοχη???
    ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και τον ''γονιμοποιεί'' επι τοπου για εκθεση, βλ. αρθρο 311 Π.Κ.
    μα θα μας τρελανεται???ποσο σανο ποια? ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου θυμίζει την διαφημηση:"ΣΑΡΑΦΗΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ"!!!
    Ειδατε πωσ προσεχουν τους καινουριους ψηφοφόρους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ