Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Λιβαδειά:Αυτοί είναι απατεώνες(φωτο) που τηλεφωνούσαν στα σπίτια και τρομοκρατούσαν τον κόσμο



Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) υπηκόων Βουλγαρίας, μελών εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι συνελήφθησαν την 06-09-2016 στη Λιβαδειά, για διάπραξη σωρείας αποπειρών απάτης σε βάρος πολιτών. Δείτε ΕΔΩ την σχετική ανάρτησή μας


Ειδικότερα πρόκειται για τους:

1) (επ.) AVRAMOV (ον.) GEORGI του IVANOV και της IVANKA, γεννημένος την 03-10-1973 στη Βουλγαρία, καθώς και

2) (επ.) DIMITROV (ον.) TIHOMIR του KIRILOV και της DIMITRA, γεννημένος την 18-10-1978 στη Βουλγαρία.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια σε απόπειρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως και την αμετάκλητη περάτωση της ποινικής δίκης, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 88850 και 22610 88855 του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ