Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Θήβας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας έως τον (Α/Κ) Θήβας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

► Την Τετάρτη 19/10 από τις 19:00 έως τις 22:00, από τo 85,1ο έως το 85,7ο χλμ., αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

► Από τις 22:00 της Τετάρτης 19/10 έως τις 05:00 της Πέμπτης 20/10, πλήρης αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Ριτσώνας έως Α/Κ Θήβας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Αντίστοιχα οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον Α/Κ Ριτσώνας, όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ