Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΓΑΝΑ-Δημοτικός Σύμβουλος έκλεισε δρόμο στο Μάζι Αλιάρτου

Μια εικόνα χίλιες λέξεις στο Μάζι Αλιάρτου



Αρχικά προσπάθησαν να εξυπηρετήσουν το συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο, βάζοντας διάφορες πινακίδες έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί ο δρόμος για πάρκινγκ.
Μετά από σφοδρή αντίδραση των δημοτών και την παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο αναγκάστηκαν να τις κρύψουν με σακούλες.
Στην συνέχεια λειτούργησαν με την λογική αποφασίζουμε και διατάσσουμε.
Παρκάρισε λοιπόν όλα όσα βλέπετε ακόμη και το γεωργικό μηχάνημα με κίνδυνο να προξενήσει ατύχημα και επέτυχε προς το παρόν αυτό που επεδίωκε από την αρχή . Έκλεισε το δρόμο
Γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια,  όλους τους άλλους και πιο πολύ τους συχωριανούς του…..
Πώς να ερμηνεύσεις τέτοιες συμπεριφορές?
Ως «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ»
ΩΣ «ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ»
Ή ΩΣ «ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ»……  ΒΛΕΠΕ ΕΞΟΥΣΙΑ….
Υπάρχει άραγε κάποιος να τον μαζέψει??????????????????
Ότι και να ισχύει από τα παραπάνω είναι άξιος «συγχαρητηρίων»
να τον χαίρεστε……….
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ

46 σχόλια:

  1. ΜΠΑ ? ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΙΟΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ? ΑΔΥΝΑΤΟΝ...................................................................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΕΥΓΕ. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλ αμα ηταν της παραταξης, τι θα επρεπε να κανει; ελλας το μεγαλειο σου! δεν γινομαστε ανθρωποι. ψοφαμε για εξουσια. εαν εχει ενημερωθει ο δημος, θα επρεπε να κανει μηνυση.....τι ειπα τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ενημέρωση σας. Η φωτογραφια που εχετε αναρτησει δεν ειναι αυτη που δειχνει την πραγματικη εκταση της αλαζονειας του συμβουλου. Ρωτείστε και κανεναν απο το χωριο, να ειστε σιγουροι οτι εχουν να σας πουν διαφορα μαργαριταρια για τον συγκεκριμενο. Οσο για τον Δημαρχο και τους υπολοιπους θα επρεπε μνα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν βλέπω κάποιον δρόμο κλειστό κύριε σαγανα απλός δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και ρίχνετε ευθύνες στην δημοτική αρχή που από τότε που είναι στην εξουσία έχουμε δει πολλά πράγματα να γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμβαινει χρονια τωρα αυτο το πραγμα απλα τους τελευταιους μηνες το παρακανε τοποθετωντας τις πινακιδες ετσι αυτοβουλως!να επισημανω οτι πολλες φορες εκλεινε οριζοντιως τον δρομο με το φορτηγο του κ τις τελευταιες μερες με το τρακτερ εχοντας τον καλλιεργητη να εξεχει ΜΕΣΑ στον δρομο με κινδυνο τις βραδινες ωρες να πεσεις πανω εφοσον δεν ηταν ορατο!!!κατα τ αλλα εκπροσωπει το χωριο....λιγο ανθρωπια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μπράβο πράγματα που συμβαίνουν στο χωριό μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σοκ και δέος οι καταγγελίες του Σαγανα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπεύθυνη για την κυκλοφορία η στάθμευση οχημάτων είναι η τροχαία και όχι ο δήμος. Το γνωρίζετε αυτό κύριε αρχηγέ της αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ. Οεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να μπει η πινακιδα τους εργατες του δημου ειδαμε κυριοι ξερολες. δεν ειδαμε ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εεε εεο τον δρομο τον ε θελω για προσωπικο, εεε εεο και το τρακτερ θα βαλω και το μοτοσακο. Οταν εχουν πιακιδες. Αλλιως τα κρυβουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχετε σκοπο να σταματησετε? 5:15 τελει εγερτηριο ο συμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ. ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΣΤΩ ΠΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ? ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ..... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΗΜΑΡΧΕ.ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΩΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΒΛΕΠΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΖΙΟΥ Κ,Λ,Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΤΕΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΣΑΓΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. ΑΚΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ Η΄' ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ΄; ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αληθεια αυτος δεν ηταν που ειχε πει σε συγχωριανο του οτι ο δρομος θα κλεισει γιατι ετσι γουσταρει αυτος. Και για να μην εχετε αυταπατες για το τι θα γινει να σας πω εγω.Ο Δημαρχος που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του ,λεμε τωρα,θα του πει να τα παρει για λιγες μερες να ηρεμησουν τα πραγματα και μετα φτου κι απ΄΄την αρχη. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!
    ▪1ον ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?!?
    ▪2ον ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ(ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ-ΜΑΝΤΡΕΣ-ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ! ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ!!(ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ)
    ▪3ον ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ▪4ον ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ...
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΗΝΥΚΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΜΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ(ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ) ΜΑΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ, ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ. ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ..
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ? ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ". ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!

      ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΑΥΘΕΡΕΤΑ, ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΤΟΣΕΣ ΦΟΛΕΣ(ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ?) ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΖΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ..

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΑΦΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. (ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΥΓΩ ΕΤΣΙ?)

      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ ΕΚΕΙ. Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ?
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΦΩΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΕΛΥΣΗ ΕΙΧΑ..
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?!?!
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΗΤΑΝ "ΧΩΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ. ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΟΥ, ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΧΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ? ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ! ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
      ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΕΔΩ!

      Διαγραφή
    3. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣ? ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ?

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

      ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ" ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΑ.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
      ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ (ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΑΤΑΙ ΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ.

      Διαγραφή
    6. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΓΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΑΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. ρε δημαρχε αυτό το παρατημενο το κληστο γυμναστήριο γιατί το φτιαξες;;; στεναχωρισες πολύ κοσμο και θα το πληρώσεις. ο σαγάνας τι νομίζεις ότι κάνει τώρα;; μιλάει για λογαριασμό της προηγουμενης δημοτικής αρχής,που είχε ξεχασει να φτιαξει το κλειστό. Θυμίζω οτι ο σαγάνας,ως δημοτικός εργολάβος, και τις δύο θητείες του προηγούμενου Δημάρχου Αλιάρτου,ηταν υποψηφιος μαζί του,είτε κοντρα στην παράταξη του ΚΚΕ,είτε χωρίς παραταξη του ΚΚΕ. Αρα δημαρχε όταν λες ότι το γυμναστήριο ήταν παρατημένο και ξεχασμένο από τους προηγούμενους,δεν κατηγορείς και τον σαγανα γι αυτό;; Σιγά μην τον ένοιαξε ένα παρκαρισμένο τρακτερ στο Μάζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΕΜΑΤΑΡΑ ΣΑΓΑΝΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ. ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τροχονόμε σαγάνα πότε θα στείλεις καταγγελία και φωτογραφίες με τα παρκαρίσματα του συναρχηγού της παραταξής σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο κύριος Σαγάνας,δημοτικός σύμβουλος,κουμουνιστής(λέμε τώρα)και αρχηγός παραταξης (το άλλο με τον τοτο είναι καλίτερο). Αντί λοιπόν ο κυριος αυτός να ΄μελετήσει το θέμα και να το προωθήσει εκεί που πρέπει, βγάζει ανακοινώσεις υβριστικές και ψευδής και προκαλεί το bulling εναντίον ενός οικογενειάρχη,από ανώνυμους υβριστές. Αξιος ο μισθός σας κύριε αλλά δεν σε εκλέξαμε γι αυτό. σε εκλέξαμε να ηρεμείς τα πάθη και όχι να τα προκαλείς. να σε χαίρονται οι συντροφοί σου,αλλά ο κουμουνισμός που εγώ γνωρίζω δεν έχει σχέση με σένα και τη συμπεριφορά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαθος κΆνεις. εσύ γνωρίζεις τον κουμουνισμό του Μαρξ. αυτός όμως έχει αλλάξει στον αλίαρτο. εδώ έχουμε σαγανοηρακλισμό με έντονες επιρροές από τον καπετάν Άρη. ΖΟΎΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

      Διαγραφή
  27. ΑΝΩΝΥΜΕ 7.40.1]ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; 2]ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΥΟΣ Η΄ΠΡΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ.;3] ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΟΤΑΜ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ Η΄ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ; ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΛΛΩΝ. ΚΑΙ 4] ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΟΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΠΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.ΕΙΝΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΝΑΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο 7.40.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΓΑΝΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΘΗ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ "ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ".
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.. ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ!ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ!
      ΠΟΟΟΣΟΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

      Διαγραφή
    2. ρε συντροφε η φράση "άξιος ο μισθός" δε σημαίνει ότι πληρώνεσαι,είναι μεταφορική και σημαίνει ότι καλώς πράττεις και χρησιμοποιείται και ειρωνικά που σημαίνει ότι μας τα πρήξατε. Εδώ προφανώς ο 7.40 μμ έτσι το χρησιμοποιεί. και κατι άλλο σύντροφε. ο κουμουνισμός δεν είναι ιδεολογία απλώς, ειναι τροπος ζωής,είναι γνώση,παράδειγμα,είναι ήθος και αξίες,είναι και επανάσταση,αλλά κυρίως είναι όλα αυτά να τα έχεις τρόπο ζωής. τα εχεις εσύ κύριε σαγανα; μπορεις να πεις ναι;;;

      Διαγραφή
  28. ΑΝΩΝΥΜΕ8.12 ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ΑΛΛΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ . ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΗΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ! ΧΑΧΑ!
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
      Η ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ (ΟΛΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΑ).
      ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΦΙΛΕ/Η ΜΟΥ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ.. Α ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  29. Άντε ρε, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά με τα οποία ασχολείστε .
    Εμείς σας ψηφίσαμε για να κάνετε έργο στο τόπο μας και όχι για να προκαλέσετε τον διχασμό μεταξύ των δημοτών του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιών.
    Ας σοβαρευτείτε λοιπόν και κοιτάξτε να γίνει κανένα σοβαρό έργο για τους πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πες τα ρε φιλε. Ψηφίσαμε ΚΚΕ για να δουμε αριστερή μέρα και τελικά βλέπουμε μια μιζέρια ανευ προηγουμένου απο μερους της αντιπολίτευσης.
    Κύριε Σαγάνα στον απολογισμό σας ως αντιπολίτευση θα συμπεριλάβετε την καταγγελία για έναν δημοτικό σύμβουλο που παρκάρει παράνομα και κλείνει δρόμους??? μόνο γι'αυτόν??? και στο δικό μου χωριό το κάνουν... αλλά όχι δημοτικοί σύμβουλοι!
    Καταγγέλεις την πράξη ή τη θέση του συμβούλου που διάλεξε την εκλεγμένη παράταξη να ανήκει???????? Μήπως έχασες τον στόχο????????
    Κρίμα η ψηφος μου! την κλαίω!!!!

    ΧΑΡΕΣ δεν προβλέπονται... σε όλα ΦΟΥΡΝΕΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΓΑΝΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ!! ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ.ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ.



    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΓΑΝΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΖΟΝ ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ!! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και δεν ειναι τυχαίο φιλε. Σωστά το εντόπισες έστω και αργά. είναι η καθημερινότητα στο δήμο μας,είναι η δημιουργία και το έργο μιας δημοτικής αρχής που δουλεύει νυχθημερόν και το αποτέλεσμα είναι ορατό σε όλους τους καλόπιστους δημότες,τη συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή, και από σήμερα το είδες και σύ που περιμένεις μια παρακμιακή καταγγελία του σαγάνα για να δικαιολογίσεις την ψήφο σου. κοιτα γύρω σου στο δημο με ανοιχτα μάτια και θα δεις τη διαφορά. δε χρειάζεται να την ομολογήσεις γιατί αυτό θέλει θάρρος και συ δεν το χεις,αλλά είναι σημαντικό να τη δεις. θα δεις σπουδαία πραγματα παντου που έγιναν η γινονται τώρα σε εποχή κρίσης. κοιτα λίγο πισω,τοτε που κολυμπάγαμε στα πεντοχίλιαρα και θα δεις ότι για το δήμο αλιαρτου τότε ήταν η κρίση. ακόμα και εκει στο χωριο μου το μαζι που σας έχει πνίξει το κυκλοφοριακό κοιτα και θα δεις τη διαφορά. παιδική χαρά,γήπεδο μπασκετ,γήπεδο ποδοσφαιρου,αποκατασταση του σκουπιδότοπου,φανερή παρουσία του δημου. δεν τη θυμάμαι τα προηγούμενα χρονια και δε θυμάμαι και την ευαισθησία του σαγάνα προς τον τότε αρχηγό του και πρωην δήμαρχο. επομένως καλέ μου φίλε μόλις έγινε ένα θαυμα σε σένα. από την πολύ σου προκατάληψη και καχυποψία,εντόπισες μια πραγματικότητα την σκληρη εργασία που γίνεται από αυτή τη δημοτική αρχή.μολις πέτυχες μια νίκη στο προκατειλημένο μυαλό σου. μπορεις να την κάνεις θρίαμβο με έναν πολύ απλό τρόπο. ψάξε σε τουτη τη φιλόξενη σελίδα όλες τις μέρες, όλους τους μήνες και όλα τα χρόνια και θα βρεις δεκαδες τέτοιες ειδήσεις απ την καθημερινότητα του δήμου μας,χωρις να υπάρχει η αντίστοιχη του σαγάνα που θα "τους τρόμαζε". αυτό σημαίνει ότι απλά τον προσπερνάνε τον κύριο και κάνουν τη δουλειά για την οποία τους ψηφίσαμε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ. ψαξε και θα δεις μόνος σου πως έχω δίκιο. καλη επιτυχία

      Διαγραφή
    2. φίλε των 12+26 καλωσόρισες στο δήμο μας!
      στο δήμο που λειτουργεί με τον τρόπο που περιγράφεις εδώ και 6 χρόνια!
      Θα συνηθίσεις...!

      Διαγραφή
    3. Καλώς τον υπαρχηγακο! Κι έλεγα εγώ δε θα πεις πάλι τις μ@λ@κιες σου...

      Διαγραφή
  32. Πολυ φασαρια χωρις λογο .
    Μηπως το παρακανατε λιγο ρε παιδια?
    Εαν το προβλημα στο Μαζι ειναι τοσο μεγαλο να κανουμε υπογειοποιηση του δρομου και απο πανω να γινει παρκο και parking για το συμβουλο να τελειωνουμε και να ξεκουραστει και ο κυριος Σαγανας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ