Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι Πλαταιές γιόρτασαν τον Πολιούχο τους Άγιο Νικόλαο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Τον Πολιούχο τους Άγιο Νικόλαο γιόρτασαν  με κάθε λαμπρότητα οι κάτοικοι των Πλαταιών.
 Ενορίτες των Πλαταιών αλλά και προσκυνητές από την ευρύτερη περιοχή έσπευσαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να προσκυνήσουν τη εικόνα του και να πάρουν την ευλογία του.
Στον  Μέγα  Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.Γεώργιος.
Παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας κ.α. Φανή Παπαθωμά,ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου,ο δήμαρχος Στυλίδας κ.Απόστολος Γκλέτσος,ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς κ.Μπακομήτρος,ο διοικητής του ΚΕΠΒ Θηβών, αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος της κοινότητας Πλαταιών κ.Αλέξης Φίλης. Κορύφωση της θρησκευτικής πανήγυρις ήταν η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους δρόμους των Πλαταιών, με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας.
Ευχαριστίες απο τον  Πρόεδρο των Πλαταιών
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πλαταιών
Αλέξανδρος Δ. ΦίληςΩς πρόεδρος της Τ.Κ Πλαταιών αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της μνήμης του εν Αγίοις πατρός ημών Νικολάου του Θαυματουργού προστάτου του χωριού μας!
Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αντιπεριφεριάρχες κ. Φανή Παπαθωμά και κ. Κώστα Μπακομήτρο, τον Δήμαρχο θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, τον Δήμαρχο Στυλίδος κ. Απόστολο Γκλέτσο, τον Διοικητή του Κ.Ε.Π.Β Θηβών  κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, τους Αντιδημάρχους του Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρο Κίτσο και Γιώργο Μητσάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σπύρο Παχριστοδούλου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Σωτήρη Δρένιο, Βασίλη Κατσάρα, Γρηγόρη  Παπαβασιλείου, Γιώργο Κατσέλη και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Βαγίων κ. Βαγγέλη Παπαλουκά που τίμησαν με την παρουσία τους την πανήγυρη!!
Για το τέλος άφησα τον Πρόεδρο της Δ.Η.Κ.Ε.Θ κ. Τάσο Καμούτση με την συμβολή του οποίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα λάμπρυνε την γιορτή του Αγίου μας και το permisospress,για την ειδησεογραφική  κάλυψη.
Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές!

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πλαταιών
Αλέξανδρος Δ. Φίλης


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
 Όλες οι φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ