Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

"Αυτοκτόνησε"ο Λεβαδειακός-1-1 με τον Πανθρακικό



Παλικαρίσιος βαθμός για Πανθρακικό, αυτοκτονία για Λεβαδειακό!
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό στη Λιβαδειά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 54', παίρνοντας έναν χρυσό βαθμό που τους κρατά ζωντανούς στη μάχη της παραμονής!

Παράσταση για ένα ρόλο το πρώτο ημίχρονο

Μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και αυτή ήταν ο Λεβαδειακός. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν τις πρώτες καλές στιγμές με τους Μάντζιο και Ατζαγκούν. Μάλιστα, στο 26' ο Βαγγέλης Μάντζιος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Βοιωτών. Στη συνέχεια, ο Λεβαδειακός πίεσε ασφυκτικά κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ, ωστόσο έλαμψε το “άστρο” του Γιώργου Αθανασιάδη. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού είπε “όχι” σε κεφαλιά του Μπεν και σε ωραίο σουτ του Μερεμπασβίλι πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις! Χαρακτηριστικό στοιχείο της κυριαρχίας του Λεβαδειακού είναι το γεγονός πως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με κόρνερ 10-0 υπέρ του!

“Πήρε φωτιά” το ματς, γκολ για τον Λεβαδειακό

Στο διάστημα 50' – 54΄τα είδαμε όλα! Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μερεμπασβίλι, ο Πανθρακικός απάντησε με τον Χασομέρη να σουτάρει λίγο άουτ και αμέσως μετά ήρθε η πιο καθοριστική φάση του παιχνιδιού. Ο Μπεν έπεσε μέσα στην περιοχή με τον Σιδηρόπουλο να καταλογίζει πέναλτι και να αποβάλλει τον Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η απάφαση του ρέφερι της αναμέτρησης ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, καθώς από τα ριπλέι δεν φαίνεται να υπάρχει πέναλτι. Ο Μάντζιος αξιοποίησε την ευκαιρία ανοίγοντας το σκορ στο 54'.

Σωτήρας ο Ηλιάδης

Μετά το γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Μπορεί ο Λεβαδειακός να είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει φάσεις ώστε να “κλειδώσει” το ματς με ένα δεύτερο γκολ. Κάπως έτσι, οι παίκτες του Πανθρακικού ξεθάρρεψαν. Προειδοποίησαν με το σουτ του Χασομέρη να περνάει λίγο άουτ στο 63' και τον Ίγκορ να μην μπορεί να περάσει τον Τσιντώτα σε τετ α τετ στο 82'. Εν τέλει, κατάφεραν να “παγώσουν” τη Λιβαδειά στο 87'! Ο Στέλιος Ηλιάδης κέρδισε τις κόντρες και νίκησε τον Αθανασιάδη με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Ο Πανθρακικός έφτασε τους 14 βαθμούς και κυνηγά την Βέροια, η οποία βρίσκεται στους 19, στη μάχη για τη σωτηρία. Ο Λεβαδειακός παραμένει στη 10η θέση με 24 βαθμούς, όμως τρέχει ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς.


Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Στάθης (69' Γιάχιτς), Τσουρίκοφ, Μπεν, Μεντί, Ατζαγκούν (62' Ντομοφτσίσκι), Μάγκας (66' Μουλόπουλος), Μάντζιος, Μερεμπασβίλι, Μαχαμάτ.

Παναθρακικός (Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπαϊκαρά, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Ηλιάδης (90' Γαβριηλίδης), Τσιάρας, Χασομέρης, Μουδούρογλου (58' Χαβίτο), Ίγκορ (90+5 Νικόλτσης)

Γκολ: Μάντζιος (54' πέναλτι), Ηλιάδης (87' σουτ)

Κάρτες: Τσιάρας (28' κίτρινη, 52' κόκκινη), Χρήστου (52' κίτρινη), Μερεμπασβίλι (64, κίτρινη), Μουλόπουλος (76' κίτρινη), Χασομέρης (79' κίτρινη)
sportdog.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα Α΄ Κατηγορίας Βοιωτίας

Α' Κατηγορια Βοιωτιας
Αποτελεσματα  18ης Αγωνιστικης
ΑΕ Δηλεσιου - ΑΟ Θηβα                                                           0-1
Δαφνη Ερυθρων - ΑΟ Θεσπιακος                                          3-1
ΠΑΟΚ Κοκκινο - Κιθαιρωνας Καπαρελλιου                        1-2
Παρνασσος Αραχωβας - ΑΟ Μαυρομματι                           2-0
Νικη Λαφυστιου - Ενωση ΑΣΑ                                               0-3
Επαμεινωνδας Λευκτρων - Αναγεννηση Σχηματαριου     0-0
Αρματηλατης - Αμβρυσσεας Διστομου                                 0-2
Ρεπο... Παμβαγιακος

Α' Κατηγορια Βοιωτιας
η Βαθμολογια σε 18 Αγωνες
1. ΑΟ Θηβα                                       46
2.Αμβρυσσεας Διστομου               43
3. Κιθαιρων Καπαρελλιου.            34
4. Δάφνη Ερυθρων.                        33
5.Αναγεννηση Σχηματαριου         32
6. Επαμεινωνδας Λευκτρων.        30
7. Ενωση ΑΣΑ                                  30
8. Παρνασσος Αραχωβας             23
9. Παμβαγιακος.                             19
10. ΑΟ Θεσπιακος.                          17
11. ΑΟ Μαυρομματιου.                  15
12.ΑΕ Δηλεσι.                                  11
13. ΠΑΟΚ Κόκκινο.                        11
14. Αρματηλατης                            10
15. Νικη Λαφυστιου                        7
ΠΗΓΗ thivaspor1.blogspot.gr/
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Ληστές ξυλοκόπησαν και έδεσαν 85χρονη μέσα στο σπίτι της


Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, στην Ερέτρια Ευβοίας


Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (05-02-2016) πρωινές ώρες, διέπραξαν ληστεία σε οικία 85χρονης ημεδαπής, στην Ερέτρια Ευβοίας.

Ειδικότερα, οι δράστες προσέγγισαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την οικία της 85χρονης, η οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στον αύλιο χώρο αυτής και προσποιούμενος ο ένας εξ’ αυτών ότι μετρούσε την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, παρέμεινε στον εξωτερικό χώρο της οικίας.

Οι δύο έτεροι συνεργοί του, εισήλθαν στην οικία της ηλικιωμένης, η οποία βρισκόταν ήδη στο εσωτερικό της και αφού την ακινητοποίησαν και τη δέσμευσαν, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό. Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 85χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, προκειμένου να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Την προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.



Διαβάστε Περισσότερα »

Πέθανε ο έκτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι




    Ο Αμερικανός αστροναύτης Έντγκαρ Μίτσελ, ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι και ήταν ο πιλότος της σεληνακάτου Antares της αποστολής Apollo 14 το 1971, απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών, ανακοίνωσε η υπηρεσία διαστήματος των ΗΠΑ (NASA) χθες.


Ο Μίτσελ πέθανε στο...Ουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντας την Πέμπτη, την παραμονή της 45ης επετείου από την προσσελήνωσή του, διευκρίνισε η NASA. Σύμφωνα με την εφημερίδα Palm Beach Post, πέθανε σε ένα κέντρο για ηλικιωμένους λόγω ασθένειας.
Στη μοναδική του διαστημική αποστολή, ο Μίτσελ μαζί με τον Άλαν Σέφαρντ Τζούνιορ, τον πρώτο Αμερικανό που ταξίδεψε στον διάστημα, βρισκόταν στη σεληνάκατο όταν προσεδαφίστηκε την 5η Φεβρουαρίου 1971. Η αποστολή τους — η τρίτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι — ήταν να εγκαταστήσουν επιστημονικά όργανα, να κάνουν μια δοκιμή συστημάτων τηλεπικοινωνιών, να φωτογραφίσουν την επιφάνεια της Σελήνης και φαινόμενα στο βαθύ διάστημα, καθώς και να συλλέξουν πετρώματα.
Οι Μίτσελ και Σέφαρντ έκαναν ρεκόρ χρόνου για τη μεγαλύτερη απόσταση που έχει διανυθεί ποτέ στην επιφάνεια της σελήνης, το μεγαλύτερο φορτίο που μεταφέρθηκε στη γη από τον δορυφόρο της και την πιο μακρά παραμονή στη σελήνη (33 ώρες). Ήταν επίσης οι πρώτοι αστροναύτες που μετέδωσαν έγχρωμες τηλεοπτικές εικόνες από τη Σελήνη. Ο Μίτσελ συνέβαλε να συλλεχθούν σεληνιακά πετρώματα και δείγματα του εδάφους βάρους 42,6 κιλών.
Ο Μίτσελ αποχώρησε από τη NASA και το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό και το 1973ίδρυσε το Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών, που ήταν αφιερωμένο στην έρευνα για τη φύση της συνείδησης και για παραφυσικά φαινόμενα. Έλεγε πως πίστευε πως έχουν επισκεφθεί τη Γη εξωγήινοι, αλλά παραδεχόταν πως δεν είχε δει ποτέ κανέναν.
Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 1997, ο τεξανός Μίτσελ, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του MIT, που επελέγη για να γίνει αστροναύτης το 1966, είχε δηλώσει πως τον προσέλκυσε στη NASA η δήλωση του προέδρου Τζον Κένεντι ότι έπρεπε να σταλούν αστροναύτες στο διάστημα.
«Ο Έντγκαρ ήταν ο ένας από τους μόλις 12 ανθρώπους που έχουν βαδίσει στη Σελήνη και συνέβαλε να αλλάξει η αντίληψή μας για τη θέση μας στο σύμπαν», ανέφερε ο επικεφαλής της NASA Τσαρλς Μπόλντεν.
Ο Μπαζ Όλντριν, ο δεύτερος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη, απέτισε φόρο τιμής σε «άλλον έναν σεληνιακό πρωτοπόρο» μέσω του λογαριασμού του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πανηγυρικός εορτασμός της Ι.Μ.Οσίου Λουκά


Διαβάστε Περισσότερα »

Στα Άσπρα Σπίτια η παράσταση "blackout" τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου


Διαβάστε Περισσότερα »

Σεισμός 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια



Σεισμική δόνηση 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 4.23 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα 36 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Χαλκίδας, ενώ το εστιακό βάθος βρισκόταν στα δέκα χιλιόμετρα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κλειστή επ' αόριστον η εθνική οδός στο 90χλμ

O χάρτης των μπλόκων του Σαββάτου
Κλειστή επ' αόριστον η εθνική οδός στο 90χλμ απο αγρότες της Θήβας.Σύμφωνα με πληροφορίες μας γίνεται  εκτροπή των οχημάτων προς τον δρόμο Θήβας-Λιβαδειάς.

Στο Κάστρο Βοιωτίας ο δρόμος θα μείνει κλειστός από τις 8 το πρωί έως τις 17:00, αλλά θα είναι ανοιχτοί οι παράδρομοι.

Με επ αόριστον αποκλεισμούς δρόμων, τελωνείων, λιμανιών και αεροδρομίων, οι αγρότες σφίγγουν τον κλοιό, διαμηνύοντας στην κυβέρνηση ότι δεν θα την αφήσουν «σε χλωρό κλαρί», οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσεη Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων/

Παράλληλα, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων που έχουν συγκαλέσει για την Κυριακή στις 12 μ. στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας .


Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Στα Τέμπη, οι αγρότες θα προχωρήσουν σε 24ωρο αποκλεισμό από τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου έως και τις 12.00 της επομένης.

Στα δύο μπλόκα της Φθιώτιδας, στο ύψος της Αταλάντης, και στην Ανθήλη, οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο από τις 12:00 έως τις 24:00, με κλειστούς και τους παράδρομους.

Στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία, οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο από τις 12:00 έως τις 24:00.

24ωρο αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας από το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι σχεδιάζουν οι αγρότες της περιοχής.

Επίσης ο 24ωρος αποκλεισμός από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου του τελωνείου της Εξοχής.

Και στην Πελοπόννησο, κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης οι αγρότες της Πελοποννήσου από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Tελικός Κυπέλλου Βοιωτίας


Διαβάστε Περισσότερα »

Κρύο, βροχές και χιόνια σήμερα -Πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα

Οι τοπικές βροχές, που θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και νότια και οι παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, με βαθμιαία βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, εντάσεως 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση τη νύχτα. Παγετός θα εκδηλωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για το Σάββατο:


    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά τις πρωινές ώρες με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια το πρωί.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά (από τα 400μ) και σταδιακή βελτίωση.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

Άνεμοι: Βόρειοι 7 με 8 και στις Κυκλάδες τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.

Άνεμοι: Βόρειοι 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Αττική

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και τα ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά του νομού 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ