Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Σεισμός 4 Ρίχτερ ανατολικά της Εύβοιας

Είχε εστιακό βάθος 10 χλμ - Το πρωί σημειώθηκε άλλος ένας σεισμός μεγέθους 3,5 Ρίχτερ, ανατολικά της Χαλκίδας
Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16.37 το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Εύβοιας.

Σύμφωνα με το το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χλμ και έγινε αισθητός στην Αθήνα, ενώ αρχικά το Ινστιτούτο έκανε λόγο για 4,2 Ρίχτερ.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 10.47 το πρωί, σημειώθηκε άλλη μια σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 Ρίχτερ ανατολικά της Χαλκίδας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόγραμμα ΠΙΝΔΑΡΕΙΩΝ απο 26/8 έως 6/9




Διαβάστε Περισσότερα »

Μεγάλωσαν οι δουλειές της Αστυνομίας στη Στερεά-1311 έλεγχοι και 33 συλλήψεις σε μια μέρα

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά τριάντα τρία (33) άτομα

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν (1.311) άτομα και (889) οχήματα, προσήχθησαν (101) άτομα και βεβαιώθηκαν (304) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών  


Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (25-08-2016), σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: (1.311) άτομα, εκ των οποίων (1.003) ημεδαποί και (308) αλλοδαποί, καθώς και (889) οχήματα.

Προσήχθησαν: (101) άτομα, εκ των οποίων (74) ημεδαποί και (27) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν: (33) άτομα, εκ των οποίων (25) ημεδαποί και (8) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:

•    (1) ημεδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
•    (2) ημεδαποί, για κλοπή.
•    (1) ημεδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
•    (1) ημεδαπός και (1) αλλοδαπός, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
•    (8) ημεδαποί και (3) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
•    (4) ημεδαποί, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
•    (2) αλλοδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
•    (4) ημεδαποί, για παραεμπόριο.
•    (1) ημεδαπός και (2) αλλοδαποί, για επαιτεία.
•    (3) ημεδαποί, για λοιπά ποινικά αδικήματα.

Κατασχέθηκαν:

•    Μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
•    (1.900) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
•    Διάφορα είδη παραεμπορίου.

Βεβαιώθηκαν συνολικά: (322) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

•    (304) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. [ήτοι: (45) για υπερβολική ταχύτητα, (2) για μέθη, (1) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, (3) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (6) για ΚΤΕΟ και (247) λοιπές παραβάσεις.
•    (1) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
•    (2) για κλοπή.
•    (2) παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
•    (4) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
•    (9) λοιπές παραβάσεις.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ- Εκτέλεση βολής στο Πεδίο Βολής Θηβών

Ανακοίνωση εκτέλεσης βολής στο Πεδίο Βολής Θηβών – Απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι 13 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν στο πεδίο βολής Θηβών, βολές  Όλμων 81χιλ και 4,2' καθώς και εκρήξεις για καταστροφή μη διαρραγέντων βλημάτων.

Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται μεταξύ των ορίων: ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΕΡΣΚΙ- ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΛΑΧΙΚΑ ΑΛΩΝΙΑ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΣΩΡΟΣ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΡΙΣΙΑ- ΧΩΡΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ

Μέσα στην περιοχή αυτή, κατά τις ημέρες και ώρες που θα εκτελούνται βολές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διέλευση ατόμων ή ζώων και πάσης φύσεως τροχοφόρων προς αποφυγή ατυχημάτων.

Σε περίπτωση ανευρέσεως βλήματος, παρακαλούμε όπως μην το αγγίξετε και να ειδοποιήσετε το ταχύτερο δυνατό τη Στρατιωτική Μονάδα (ΚΕΠΒ)   στα τηλ 2262027760 ή την Αστυνομία Θηβών.


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς με τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχ. Λιβαδειάς , πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας κ. Γεωργακό , όπου συζητήθηκαν γενικότερα αλλά και ειδικότερα προβλήματα λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου και των εργαζομένων , όπως τέθηκαν από το Σύλλογο εργαζομένων. Υπήρξε ενημέρωση και εκατέρωθεν δέσμευση να πραγματοποιηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε επόμενο επίπεδο ( και Δημοτικού Συμβουλίου ) , αντίστοιχη συζήτηση , προς την κατεύθυνση της ομαλότερης λειτουργίας του Δήμου , πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και βεβαίως την πλήρη διαφύλαξη  των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                     ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη

Τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου επισκέφτηκε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016  στο Δημαρχείο, ο Επικεφαλής του κόμματος “Το Ποτάμι” κ. Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βοιωτία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και απασχολούν το Δήμο Θηβαίων.

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος κάλεσε τον Επικεφαλής του Ποταμιού για μία βόλτα στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα και στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, όπου πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Πινδαρείων.





Διαβάστε Περισσότερα »

Ευρεία σύσκεψη στη Λιβαδειά για αναζήτηση διαμερισμάτων για μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων

Σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής για την
εύρεση διαμερισμάτων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απέστειλε χθες επιστολή προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την οποία τους προσκαλεί σε σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής με σκοπό την εύρεση διαμερισμάτων ή κτιρίων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο.

Διαβάστε Περισσότερα »

Θεσπιακός: Εκπέμπει SOS. Αποχώρησε ο Λάντζας, έφυγε και ο Δελιανίδης. Παραιτήθηκε το Δ.Σ.

Εν μια νυκτί ο Θεσπιακός, που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, βαδίζει προς την… «διάλυση». Απίστευτο φυσικά αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

Οι δυσάρεστες εξελίξεις για την ομάδα των Θεσπιών έτρεξαν πολύ γρήγορα με την αποχώρηση του προέδρου και ισχυρού άνδρα του συλλόγου Παναγιώτη Λάντζα που για τους δικούς του λόγους πήρε αυτή την απόφαση αφήνοντας «ακέφαλη» την ομάδα ενώ ακολούθησαν και παραιτήσεις των περισσοτέρων μελών του Δ.Σ. Από κει και πέρα ήταν προφανής και η αποχώρηση του προπονητή Βασίλη Δελιανίδη ενώ απ’ ότι ακούγεται έχουν αρχίσει και αποχωρήσεις αρκετών παικτών


Όπως φαίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής και όπως λένε οι πληροφορίες υπάρχει και το ενδεχόμενο η ομάδα να μην μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα. Είναι κρίμα βέβαια για μια ιστορική ομάδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Θα δούμε τις όποιες εξελίξεις παρ’ όλο που κάποια άτομα στο χωριό έχουν ευαισθητοποιηθεί και προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση. Μακάρι να τα καταφέρουν…
stereasports.
Διαβάστε Περισσότερα »

Το Κυριάκι γιορτάζει τον Πολιούχο του



Διαβάστε Περισσότερα »

Εργασίες συντήρησης στα σχολεία Αλιάρτου και Μαυρομματίου


Με εντατικούς ρυθμούς εξελίσσεται η ανακαίνιση χώρων υγιεινής (τουαλέτες ),στο Δημοτικό σχολείο Μαυροματίου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν αντικατάσταση πλακιδίων, ειδών υγιεινής και υδραυλικών εγκαταστάσεων όπου απαιτείται.  
Η ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει σύντομα και πάντως πριν την έναρξη των μαθημάτων.
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης
Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιητική βραδιά στον Ελικώνα (Ζερίκι) για τους καθηγητές και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πάντειου Πανεπιστημίου


Διαβάστε Περισσότερα »

Και με την «βούλα» ΕΝΦΙΑ στα χωράφια από το 2017

Εμμέσως, αλλά σαφώς, επιβεβαιώθηκε το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ που θα επιβληθεί από τον επόμενο χρόνο στα αγροτεμάχια και όλες τις εκτός σχεδίου και οικισμού εκτάσεις, καθώς δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Αυγούστου στο ΦΕΚ 2629/Β/24.8.2016.

Μπορεί ο συμπληρωματικός φόρος στα αγροτεμάχια να ξηλώθηκε φέτος λόγω τεχνικών δυσκολιών και κινδύνου να εκδοθούν εξωπραγματικά εκκαθαριστικά που θα εξέθεταν το υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο, όλα πλέον δείχνουν ότι ο πρόσθετος αυτός φόρος πρόκειται να επιβληθεί το 2017.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο τύπο και περιεχόμενο του εντύπου της εκκαθάρισης του φετινού ΕΝΦΙΑ το οποίο δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης περιλαμβάνονται ορισμένες αλλαγές οι οποίες αν και εκ πρώτης όψεως είναι αθώες, μόνο τέτοιες δεν είναι. Στη νέα μορφή του εντύπου και ειδικότερα στον πίνακα 2 όπου δηλώνονται οι εκτός σχεδίου και οικισμού εκτάσεις (όπως είναι τα εκτός σχεδίου οικόπεδα, τα χωράφια, οι βοσκότοποι, οι ιδιωτικές δασικές εκτάσεις κα) προστέθηκαν δυο νέες στήλες με αύξοντα αριθμό 25 και 26 οι οποίες αφορούν στην Αρχική ή Ειδική Βασική Αξία (ΑΒΑ ή ΕΒΑ) κάθε εκτός σχεδίου έκτασης. Εκεί θα εμφανιστεί ουσιαστικά η αντικειμενική αξία κάθε αγροτεμαχίου βάση της οποίας θα υπολογιστεί και ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ τον επόμενο χρόνο.

Έτσι, τον επόμενο χρόνο εκτός από τον κύριο φόρο στα αγροτεμάχια (περίπου 1 έως 16 ευρώ ανά στρέμμα) που θα πληρώσουν οι περίπου 3,6 εκατ. ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων θα επιβαρυνθούν και με συμπληρωματικό φόρο εφόσον η συνολική αντικειμενική αξία της περιουσίας τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι φέτος η μείωση των αντικειμενικές αξίες των ακινήτων μειώθηκαν μεσοσταθμικά κατά περίπου 10-15%. Ωστόσο, το όφελος από τη μείωση αυτή εξανεμίστηκε όσον αφορά τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ μέσω της μείωσης του αφορολόγητου ορίου του συμπληρωματικού φόρου από τις 300.000 στις 200.000 ευρώ καθώς της αύξησης των συντελεστών υπολογισμού του σχετικού φόρου.

Να σημειωθεί ότι ενόψη της επιβολής συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ στις εκτός σχεδίου εκτάσεις πρόκειται να δοθεί η δυνατότητα στους φορολογούμενους από την αρχή του επόμενου έτους να προχωρήσουν χωρίς πρόστιμο σε διορθώσεις και τροποποιήσεις των χαρακτηριστικών των εκτός σχεδίου εκτάσεις που διαθέτουν (πίνακας 2 του Ε9).
Για περισσότερα δείτε εδώ το ΦΕΚ 2629/Β/24.8.2016:
Διαβάστε Περισσότερα »

Πολύ μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια και Κυκλάδες


Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 σε έξι περιφέρειες της χώρας. Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αφορά τις εξής περιοχές:



• Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Έβρος, Σαμοθράκη)

• Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λήμνος)

• Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες)

• Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος (Βοιωτία, Εύβοια)

• Περιφέρεια Αττικής

• Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα, Λακωνία)
Δείτε το χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

 

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΡΚ Θήβας:Η «γνωστή παράγκα» της Θήβας συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της….

 «της Παράγκας της Θήβας» …..συνέχεια…
                            
Με ευκαιρία της περιόδου της Εμποροπανήγυρης στη πόλη μας η «γνωστή παράγκα» συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της….
 Έχει θέσει υπό τον έλεγχο της την ιδιοκτησία  των  κοινόχρηστων χώρων παραβιάζοντας κάθε κανονιστική και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αφού με την απόλυτη αυστηρότητα καθόρισε την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον Πεζόδρομο και στην Πλατεία, μάλιστα κτίζοντας ζαρντινιέρες και ορίζοντας με διαγραμμίσεις, έρχεται εκ των υστέρων να τις παραβιάσει καθιστώντας όμηρους τους επαγγελματίες στην ιδιοκτησιακή τους θέληση (δεν γνωρίζουμε αν υπήρξαν και ανταλλάγματα).
Δεν έχουν μάθει να λειτουργούν στην διαφάνεια, εύκολα θα λύνονταν το θέμα εάν εκ των προτέρων είχαν καθοριστεί κανόνες (και λογικό είναι) ότι σε μέρες μεγάλων εορτών και πανηγύρεων, οι επαγγελματίες να είχαν κατοχυρωμένη και καθορισμένη την άδεια επέκτασης με επιπλέον ενοικίαση  κοινόχρηστου χώρου. Έτσι θα  εξασφαλίζονταν και έσοδα για τον Δήμο. Αλλά έχουν κάνει πλέον επάγγελμα την ρουσφετολογία (με την περατζάδα τους από κάθε μαγαζί) σε βάρος της αξιοπρέπειας των πολιτών και των επαγγελματιών της πόλης μας.
Έξω από κάθε κανονιστική της Εμποροπανήγυρης, αποφάσισαν να δώσουν φθηνές θέσεις (ράντζα)  στην οδό Πουλιοπούλου και θέσεις για πώληση χαλβά στην οδό Αγίου Νικολάου, που ήδη είχαν τοποθετηθεί εκεί από την προηγούμενη μέρα, «δώσαμε υπόσχεση» είπε ο αντιδήμαρχος μάλιστα ομολόγησε ότι οι περισσότερες παράγκες είχαν δοθεί σε συνεννόηση 3-4 μέρες πριν την Δημόσια κλήρωση (άραγε γιατί δεν την έκαναν τότε;), επιβεβαιώνοντας την αρχική μας καταγγελία στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.
Καιρός είναι να αντιδράσουμε βάζοντας τέρμα στην αυθαιρεσία και την συναλλαγή απαιτώντας διαφανείς κανόνες που θα τηρούνται από όλους. Να αποκρούσουμε την ρουσφετολογία τους, είναι καιρός να μάθουν ότι είμαστε αξιοπρεπείς.
Η Θήβα δεν έχει αυτόκλητους ιδιοκτήτες.
ΘΗΒΑ    25/8/2016
 ΑΡΚ Θήβας   

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ