Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η Θήβα αποχαιρέτησε τον Ευάγγελο Μπασιάκο-Συντετριμμένος ο Κώστας Καραμανλής-ΦΩΤΟ



Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Θήβα, όπου πλήθος πολιτών είπε το τελευταίο αντίο στον Ευάγγελο Μπασιάκο, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου.

Εμφανώς καταβεβλημένος ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής στην κηδεία του κουμπάρου και φίλου του Ευάγγελου Μπασιάκου...


Το “παρών” έδωσαν πρωτοκλασάτα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ο αρχηγός της παράταξης, Κυριάκος Μητσοτάκης που εκφώνησε μάλιστα και επικήδειο για τον εκλιπόντα.

Ο Κώστας Καραμανλής, κουμπάρος του Ευάγγελου Μπασιάκου εμφανίστηκε ιδιαίτερα καταβεβλημένος από τον θάνατο του στενού φίλου και συνεργάτη του.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Νίκος Δένδιας, ο Δημήτρης Σιούφας και πολλοί άλλοι.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης

Ο Ευάγγελος Μπασιάκος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Η κηδεία του μετά από απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη, έγινε δημοσία δαπάνη.

 Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Βαγγέλη Μπασιάκου ήταν η σύζυγός του και το παιδί του, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπό τους.



Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ