Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Cafe+Restaurant "Εν Πλώ" ΤΟ Μπαλκόνι της Αλυκής

   Στην παραλία της Αλυκής Βοιωτίας, στο πιο μαγευτικό σημείο με θέα μοναδική, λειτουργεί το γνωστό cafe restaurant "'Εν Πλώ"

Σ’ ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο περιβάλλον,στην παραλία Αλυκής ,  δίπλα στο κύμα, σου δίνεται η αίσθηση ότι ταξιδεύεις  με προορισμό το απέραντο γαλάζιο.

Σ’ αυτό το ταξίδι βέβαια συνεισφέρουν και οι γευστικότατες  προτάσεις του σεφ,  που δημιουργεί με φίνα καλοκαιρινά αρώματα και παιχνιδιάρικη διάθεση, γεύσεις, βασισμένες σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές φτιαγμένες με μεράκι, για να τις απολαύσετε μαζί με τη παρέα σας.

Με σύμμαχο τη καταγάλανη  παραλία που απλώνεται μπροστά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε από το πρωί δοκιμάζοντας πρωτότυπα cocktails παγωτών, δροσερούς χυμούς και καφέδες, να συνεχίσετε με ονειρεμένες λιχουδιές και να ολοκληρώσετε με το αγαπημένο σας ποτό αργά το βράδυ, πάντοτε με την καλή μουσική υπόκρουση.

Σκοπός μας, να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον που σε συνδυασμό με το άψογο και φιλικό σέρβις, θα προσφέρει στιγμές μοναδικές και εξαιρετικά αφιερωμένες σε σας!
Τηλ.επικοινωνίας 2264 051153
Ξεκινήσαμε και πάμε φουλ για το καυτό καλοκαίρι
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ