Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ο Μπόγρης απο τις Θεσπιές σήκωσε το τρόπαιο και την Ελληνική Σημαία!!!ΦΩΤΟ

Η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη νίκησε την Μπάνβιτ 63-59 στον τελικό του φάινοαλ φορ του Τσάμπιονς Λικγ που διεξήχθη στην πρωτεύουσα των Κανάριων Νήσων και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της νεοσύστατης διοργάνωσης της FIBA, αφήνοντας την πρώην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη με το παράπονο για την προσπάθεια που κατέβαλε.

Ο Γιώργος Μπόγρης πανηγύρισε με την κατάκτηση της πρώτης κούπας του Champions League, με τον ίδιο να το γιορτάζει με… ελληνικό τρόπο σηκώνοντας τη γαλανόλευκη σημαία ψηλά!
Οι εξαιρετικές του φετινές εμφανίσεις τον έφεραν σε ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο για τον ίδιο και την ισπανική ομάδα. Ο Μπόγρης πάντως είχε συνέχεια μαζί του την ελληνική σημαία…

Έτσι, ο Έλληνας διεθνής σέντερ απο τις Θεσπιές Βοιωτίας,κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό του τρόπαιο, μετά την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό το 2011 στη Βαρκελώνη.
Το ματς ήταν δραματικό σε όλη τη διάρκεια του και κρίθηκε με το τρίποντο του Ουάιτ που διαμόρφωσε το 63-57 στα τελευταία δευτερόλεπτα

«Είμαι πολύ υπερήφανος! Αυτή τη στιγμή έχω αδειάσει από συναισθήματα! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά! Αυτή η επιτυχία μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Όσο και να μην το πίστευα στην αρχή, η πορεία μέσα στη χρονιά έδειξε ότι δικαιώθηκα για την επιλογή μου το περασμένο καλοκαίρι. Κάναμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας και όλους τους ανθρώπους της ομάδα. Είναι μια τεράστια επιτυχία. Το Champions League θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα τα επόμενα χρόνια και θα έχουμε να λέμε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα που το κατέκτησε. Σε αυτό το νησί, την Τενερίφη, θα είμαστε πάντα οι 12 που φέραμε το πρώτο τρόπαιο ενώ οι φίλαθλοί μας θα ανατριχιάζουν και θα κλαίνε από χαρά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» ανέφερε μετά το τέλος του τελικού στην κάμερα της NOVA ο Μπόγρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ