Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο Βασ.Μπρατσιάκος στο camp του Απόλλωνα Λιβαδειάς!

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος έδωσε χθες το παρών ως προσκεκλημένος του Απόλλωνα Λιβαδειάς στο camp που διοργανώνει η ομάδα της Βοιωτίας, με τον Χαλκιδέο κόουτς να μιλάει στα παιδιά και να αναλύει μεταξύ άλλων τις αξίες του αθλητισμού, της σωστής διατροφής των αθλητών και του συνδυασμού εκπαίδευσης και αθλητισμού.

Ο Απόλλωνας Λιβαδειάς με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον Βασίλη Μπρατσιάκο επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

‘Χθες είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποδεχθούμε στο camp μας τον προπονητή Βασίλη Μπρατσιάκο. Ο coach Μπρατσιάκος μίλησε σε όλα τα παιδια του camp, αναλύοντας τις αξίες του αθλητισμού, της σωστής διατροφής των αθλητών, του συνδυασμού εκπαίδευσης και αθλητισμού ενώ τους μίλησε και για πολλά μυστικά του μπάσκετ. Στην συνέχεια, ο κόουτς πραγματοποίησε την προπόνηση των παιδιών ηλικίας 10-16 ετών. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας να ακούμε και να βλέπουμε έναν προπονητή που εκτός από την καταξίωση του στο Πρωτάθλημα της Α1 έχει καταφέρει να δημιουργήσει δικές του ακαδημίες και να ενδιαφέρεται πρωτίστως γι’ αυτές. Το όραμα του κόουτς Μπρατσιάκου συμβαδίζει με το δικό μας για τους αθλητές μας.

Κόουτς σε ευχαριστούμε που μας τίμησες με την παρουσία σου και ελπίζουμε ότι η συνεργασία και η σχέση που ξεκίνησε χθες θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα. Πάντα θα είσαι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας! Σε ευχαριστούμε για όλα!’.
 eviabasket.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ