Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τσίπρας για Μπακογιάννη: «Του χαλάσαμε την εβδομάδα του μέλιτος. Και λίγα μας έσουρε!» ΒΙΝΤΕΟ

Στην κεντρική εκδήλωση του 2ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης. μίλησε τις βραδινές ώρες της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Τέτοια εβδομάδα του μέλιτος όπως αυτή που μου χαρίσατε δεν είχα ποτέ φανταστεί» είπε αρχικά με χιούμορ o... νιόπαντρος, με τη Σία Κοσιώνη, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, που μίλησε με σκληρά λόγια κατά της κυβέρνησης, αλλά και εναντίον όσων εμποδίζουν τον τόπο του να πάει μπροστά.

Ωστόσο, ο Κώστας Μπακογιάννης έστρεψε τα "βέλη" του και εναντίον των προηγούμενων κυβερνήσεων, ξεκαθαρίζοντας: «Περιγράφω μία πραγματικότητα η οποία σαφώς δεν ξεκίνησε τον Γενάρη του 2015 (όταν ανέλαβε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ), μην τρελαθούμε κιόλας».

«Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και να πω καταλαβαίνω απολύτως, αν μάλιστα λάβω υπόψιν μου και αυτό που είπε ότι του χαλάσαμε και τη βδομάδα του μέλιτος και κυρίως αν λάβω υπόψιν μου και τον κουρνιαχτό που σηκώθηκε από την ενόχληση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παρουσία του σήμερα και λίγα μας είπε και λίγα μας έσουρε, περίμενα χειρότερα» απάντησε αργότερα στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ