Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Φρικτός θάνατος άνδρα σε μετωπική με θεριζοαλωνιστική μηχανή στην Ασωπία


ΣΟΚ προκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικτού τροχαίου στη κοινωνία της Ασωπίας,με αποτέλεσμα τον θάνατο του συγχωριανού τους.
Το τροχαίο αυτό δυστύχημα συγκλόνισε πραγματικά την Ασωπία,οι κάτοικοι αδυνατούν να το πιστέψουν πως έχασε τη ζωή του ο 56χρονος και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.

Τραγικός επίλογος για έναν 56χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ασωπία.


Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στις 10:30 (09/07/2017), όταν η θεριζοαλωνιστική μηχανή με χειριστή έναν 55χρονο από την Ασωπία κινούνταν προς Καλλιθέα. Από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένας 56χρονος συγχωριανός του με το αυτοκίνητό του.

Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να βρει επί τόπου τραγικό θάνατο ο οδηγός του αυτοκινήτου.Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τρακτέρ που οδηγούσε 55χρονος συγκρούστηκε στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ασωπίας-Καλλιθέας με το όχημα που οδηγούσε 56χρονος.
Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Βοιωτία                                          


Χθες (09-07-2017) το βράδυ, στην 1η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Ασωπίας – Καλλιθέας (Ασωπία Βοιωτίας), αγροτικό μηχάνημα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 56χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου.

Ο οδηγός του αγροτικού μηχανήματος συνελήφθη.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ