Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΘΙΣΒΗ Κέρδισε τον Πρώτο Γύρο!!!

Τ.Κ.   ΘΙΣΒΗΣ
Ο    Αδέσμευτος    Λαός   Θίσβης  και   Δόμβραινας      έδωσε   την   απάντηση!!!!
 Μετά  την  άτακτη    υποχώρηση   του  δημάρχου Θηβαίων να  αποσύρει   την  κατασκευή  Σταθμού Απορριμμάτων Θίσβης,  στην  δημοτική  ενότητα  Θίσβης.

Η  ΘΙΣΒΗ    κέρδισε   τον
 πρώτο   γύρο,   έτοιμη   και  για   το  δεύτερο   που   είναι   η  απόσχιση.  Και  θα  το   καταφέρουμε  να είστε   σίγουροι   συγχωριανοί!!!
   Δεν  έχουν  ιστορία   μόνον  αυτοί,   έχουμε  και   εμείς  την  δική μας .
  Και  Είναι   Μεγάλη!!!   

    Παραμονή  της   συγκέντρωσης   διαμαρτυρίας   στην  πλατεία   της    Δημοτικής  Κοινότητας  Θίσβης,   η  συγκέντρωση   έγινε   με  σκοπό  όχι  μόνο   το  θέμα   του  Σ.Μ.Α.  αλλά  και  για   θέμα   απόσχισης    από  το  Δήμο  Θηβαίων   και  προσχώρηση   στον  Δήμο  Αλιάρτου –Θεσπιέων.
Θέλουμε   το  χωριό   να  είναι   ομόφωνο   και  αυτό   θα  προσπαθήσει    η  κοινότητα   να  κάνει.   Το  επόμενο  Σαββατοκύριακο   θα   είναι  ανοικτή  η  κοινότητα   για  όσους   ετεροδημότες   έρθουν   για   υπογραφή  .
Η  υπογραφές   μαζεύονται. 
 Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη,για τη συλλογή υπογραφών,   το 60%  είναι   αρκετό,   όμως   ζητούμε   την  συμπαράσταση    όλων   των   ψηφισάντων   στις  περασμένες  εκλογές.
   Για  διευκρινήσεις    η  κοινότητα   είναι  στην  διάθεσή  σας, με  νομική  κάλυψη  και  ενημέρωση.  .

Τ.Κ.   ΘΙΣΒΗΣ

ΣΑΛΤΑΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ    

35 σχόλια:

  1. προεδράρααααα όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους και μία κίνηση σωστή μπράβο στην Θίσβη. Η άλλη πρόεδροι τη φοβούνται υπάρχει κάτι που φοβούνται είναι ικανοποιημένη απο τον Δημο-Θηβαιων ρε που ειναι τα έργα τους ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεε ραγιάδες ξηπνατε μωρέ εεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε !!το ξεκίνησε στης 27-4-16 και η πρόεδροι το μάθανε τον 8--17 αυτή ειναι η τωρινή δημοτική αρχή χωρίς να ρωτήσει μας αγαπάει και μας χαρίζει δωρεάν άρωμα πολυτελείας φτουσας ρε ξεφτίλες ουστ απο εδώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να εκλεγείς με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου κ. Σ. Νικολάου και επειδή δεν σου κάνει τα χατήρια, να περνάς στην απέναντι όχθη και να του κάνεις αντιπολίτευση, αυτό είναι ξεφτίλα. Βγήκες με το πρόγραμμα του Νικολάου και οφείλεις να το υπηρετήσεις. Αν είχες διαφωνίες ας τις έλεγες πριν μπης στον συνδυασμό. Αν διαφωνείς παραιτήσου και κάνε όση αντιπολίτευση θέλεις στον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε δεν ζούμε με χατίρια ουτε με δώρα τα λεφτά μας ζητάμε στρατιωτάκια του συστήματος και μας έχετε φάει πολλά βγαζουμε τα δικά σας παλούκια δεν τον αφήνουμε να παραιτηθεί αν μπορείς εσύ κάντο. Τι τον πέρασες φανταρακι σαν εσένα!!!!!δεν εχουμε ραγιάδες στην ενότητα σε λίγο θα βάλεις τα κλάματα ραγιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα φανταρακια εεεεεε εδώ έχουμε δημοκρατία το πήρατε χαμπάρι δεν εχουμε στρατιωτικό καθεστώς .Μη μασάς Πρόεδρε εμείς σε βγάλαμε οχι ο δήμαρχος προχώρα Καλά το πάς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν έβαζε με τον Κατσέλη θα έβγαινε πρόεδρος; 30 χρόνια βάζει για υποψήφιος πρόεδρος και δεν είχε βγη ποτέ του πρόεδρος. Εβαλε με τον Νικολάου και βγήκε αμέσως. Δεν φτύνουμε εκεί που χρωστάμε χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο πρόεδρος έχει τσαγανό και τσαμπουκά.Εξελέγει με τον συνδιασμό του Νικολάου και τον προσάτεψε ενάντια στα συμφέροντα του χωριού σε όλες τις άνομες ενέργειές του. Υποστήριξε τον κλειστό δρόμο για το βαθύ ,υοοστήριξε τον αποκλεισμό της παραλίας Αγγελή από την σωληνουργία, ΔΕΝ διεκδίκησε το κοινοτικό κατάστημα από το λιμεναρχίο, έχασε μαζί με τον δήμαρχο τις 250 υπογραφές των κατοίκων δεν μιλάει καθόλου για τις ανεμογενήτριες που φυτρώνουν με ρυθμό πολυβόλου στα βουνα και τους λόφους του χωριού μας και τώρα ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑς ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΟΙ ΘΗΒΑΊΟΙ ΠΑΡ ΌΛΑ ΌΣΑ ΕΚΑΝΕς ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ.ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ! Είναι και τα χώστια μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν σκεπτόμενο άτομο θέλω να ρωτήσω τούς ανεγκέφαλους ο προεδρος της Θίσβης σ'αυτά πού λέει εχει δίκιο; η οχι.ολα τα άλλα είναι κουβέντες τού αέρα. Η γράφοντας σχόλια πάνω σε αυτό εχουν να πουν κάτι.αν ήμουν απο την Θίσβη θα ήμουν με την μεριά του προέδρου . Γιατί εχει δίκιο τα πράγματα έτσι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός έχει ξεπουλήσει τα πάντα στην Θίσβη. Παραλίες, βουνά, κάμπους, λαγκάδια. Δεν έχει αφήσεις τίποτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Δημοκρατία ανέχεται και τους άσχετους τη να κάνουμε. Ανέχεται και ταυτόχρονα τα λαφαζανακια .Φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν τη σημασια έχει για το χωριό τους η θέση του προέδρου γιατί απλώς δεν αγαπούν τον τόπο τούς.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να φύγουμε απ τους θηβαίους και να πάμε Αλίαρτο.Να μην τους δώσουμε δεκάρα και να μας παρακαλάνε να γυρίσουμε. Ετσι θέλει ο Νικολάου.Να πεινάσει ο δήμος μα αυτά που μας κάνει. και σύ πρόεδρε θα σε βοηθήσουμε να ξαναβγείς αλλη μια πενταετία. Θα είναι πιο εύκολα να βγείς απ τον Αλίαρτο. και με την προίκα που θα έχεις από τα εργοστάσια ποιός θα σου κουνηθεί.Μέχρι και η Λιβαδειά θα σε θέλει. και θα κάνεις και τα έργα που ονειρεύεσαι. τον δρόμο στην ντράσα ,
      την πλατεία , την μεταφορά του ηρώου και ότι άλλο θέλεις.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ Σ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.

      Διαγραφή
  12. Για να τελειώνουμε με αυτόν τον καραγκιόζη που το παίζει πρόεδρος στην Θίσβη. Στις προηγούμενες εκλογές μας παρακαλούσε να μπη στον συνδυασμό μας, του Δημάρχου, και τώρα μας πουλάει νταηλίκια. Τον βγάλαμε πρόεδρο και τώρα βρίζει τον δήμαρχο ότι του κάνει σαμποτάζ. Δεν ντρέπεται λιγάκι να τα λέει αυτά. Αν δεν τον είχε πάρει ο Νικολάου στον συνδυασμό του θα βρισκόταν εκεί που βρίσκονται και τα τσιράκια του Κόρδατζη της Κίνησης Πολιτών Θίσβης σπίτια τους. Αντί να πει ένα ευχαριστώ στον Νικολάου που μετά από 30 χρόνια που πολιτεύεται τον έβγαλε πρόεδρο, ζητά και τα ρέστα. Τόσο αγνώμων και καραγκιόζης είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ??? ΣΥΓΝΣΩΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ? ΧΟΥΝΤΑ? ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.... ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ

      Διαγραφή
  13. Αφου δεν σας κάνη γιατί δεν τον διώχνει ο αγαπητός σού δήμαρχος. Στρατιωτάκια είστε όλοι.ε οχι και παρακαλούσε αυτα που λέει ειναι αλήθεια η ψέματα .με τα χρηματα της Θίσβης θα ξοφλήσει τα φέσια της Θήβας μικρό ανθρωπάκι ο πρόεδρος Καλά και λίγα λέει φανταρακια του δημαρχου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε φίλε ρε στρατιωτακι του δημάρχου ρε καραγκιόζη όλοι της παράταξης αυτό το επίπεδο έχετε .να σας χαίρονται!!!!! Σας πόνεσε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να τελειώνουμε μια και καλή με τον ανεκδιήγητο πρόεδρο της Θίσβης . Αν αυτά που γράφονται παραπάνω είναι ψέματα ας βγή να τα διαψεύσει. Είναι ψέμματα ότι παρα πολλοί είχαν αντιρήσεις για να μπή ο κ. Σάλτας στον συνδυασμό μας; Τι να τον διώξει, αφού ούτε να τον βλέπει δεν θέλει ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Θίσβης. Αν είχε λίγο τσίπα θα είχε παραδώσει την έδρα που κέρδισε ο συνδυασμός και στις επόμενες εκλογές ας κατέβη με τον φίλο του τον Χαλβατζή να δούμε αν θα ξαναβγή πρόεδρος.
    Όταν μετα από 30 χρόνια που πολιτεύεσαι κάποιος, έστω και με παρακάλια, σου κάνει την τιμή να σε βάλει στον συνδυασμό του και να σε βγάλει πρόεδρο οφείλεις τουλάχιστον να τον σέβεσε. ‘Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, για φανταράκια, στρατιωτάκια κ.α,. είναι για εσωτερική κατανάλωση. Στα τρία χρόνια που είδαι πρόεδρος έχεις κάνει καμία πρόταση για κανένα σοβαρό έργο;
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Νομιζω οτι αυτός που διαφωνει αν το κανει με το σωστο τρόπο δεν πρεπει να Παραιτείται. Πρεπει να παραιτείται όμως αυτός που ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ενώ παιρνει και το μισθουλι του. Αυτός ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και εχει γεμισει ο τόπος και τα καφενεία τέτοιους.

      Διαγραφή
    3. Ξέρεις ότι ο αντ'αυτού παίρνει 1750 ΕΥ το μήνα και δεν πατά στο δημαρχείο Θίσβης ποτές. Ειναι όλη επαγγελματίες ψεύτες και λωποδύτες οσο για τη έδρα που πήρε ο πρόεδρος της θισβης Καλά κάνη και δεν παραιτείται τον έβγαλε ο λαος της Θίσβης που σημαίνει δεν παραιτείται αν θέλετε να τον διώξει ο δήμαρχος. φανταρακια. Πόσο σας πόνεσε πολύ ε.Επιτέλους βρέθηκε και κάποιος να πη αλήθεια αυτο σας πόνεσε πολύ δεν σας φοβάται. Πολλά τα λεφτά μικρούλι ξύπνα αρκετά φάγατε τέλος.

      Διαγραφή
    4. Την τσίπα δεν την έχετε εσείς. πού ξεζουματε τα χρήματα της Θίσβης. Εσύ που γράφοντας τη λέξη τσίπα δεν ξέρεις τη σημασία της αντε χάσου ρε βλαμμένο φανταρακι. Άκου Ποιος παρακαλάει και ποιος; έρχονται τα τα λαμόγια να μάς πουν ότι παρακαλούσαμε ρε ουστ από εδώ!!!!


      Διαγραφή
  16. Α! και να θυμάσε κάτε ανεκδιήγητε πρόδρε της Θίσβης. 'Οποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο αλιαρτος σε ενα χρονο εγκενιαζει το δεφτερο κλειστο γυμναστιριο.ενα στον αλιαρτο περσυ και ενα τωρα στο μαυροματι. Πως τα καταφερνουν αυτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε ση που το θυμήθηκες αυτό το ανέκδοτο ρε το είχε πη ο Αβέρωφ απο την ίδια φάρα σαν και σας ήταν φασισταρια εσείς καταστρέψατε την ελλαδα την ενότητα θα κοιτάξετε άντε χαθείτε από δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν θέλω να εμπλακώ σε αντιπαράθεση διαμένω στην Αλυκή το μόνο που θέλω είναι να θέσω ενα ερώτημα στους πολίτες της ενότητας Θίσβης. Ο πρόεδρος της Θίσβης σ'αυτά πού λέει εχει δίκιο η τον πυροβολείτε άδικα .Φαίνεται οτι κάποιους από εσάς δεν θέλετε την αλήθεια όμως κατά Την γνώμη μου εχει δίκιο τα πράγματα έτσι είναι ο Δήμος ειναι απών με ενοχικά σύνδρομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΌΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΘΙΣΒΗΣ. ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ .ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ . ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΌΡΕΥΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗς - ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΤΗΜ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΗ. ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΆΛΛΑ.

      Διαγραφή
  20. Το άλλο γνωμικό όμως δεν το ξέρεις εσύ που μιλάς για πρόβατα και θέλεις να είσαι στο μαντρί. Καλύτερα μια ώρα λύκος πάρα 40 μέρες πρόβατο. η αλλιώς καλύτερε μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή. πρόβατα ε πρόβατο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα Δημοτική άρχοντες απο Πέρση στην κοινότητα μας έχετε ξεχάσει να φτιάξετε τα μερεμέτια που έφτιαξαν την ζημιά οι υδραυλική πότε τελικά θα τα φτιάξετε στο πενταετές θα γίνουν; ;ο κύριος καμουτσης το ξέχασε ε βέβαια αν ειταν για το χωριό του θα το είχε φτιάξει. αυτή είναι η δημοτική ενότητα .και μετα λέτε να παραιτηθεί ο προεδρος μας σας πονάει που σας τα λέει για την ταμπακέρα έχετε να πείτε κάτι μούγκα και ο δήμαρχος και ο αντ'αυτού τα χρήματα της Θίσβης όμως ε ειναι πολλά και βγάζετε τα φέσια σας .Καλά κάνη και δεν παραιτείται τον έβγαλε ο λαος της Θίσβης που σημαίνει οτι θέλει βοήθεια και πρέπει να τον βοηθήσουμε με όλη μας την δύναμη όλη η Θίσβη είναι δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικά το συμπέρασμα ποιό είναι πολλές αναρτησης και τελος;αυτή πού εμπλέκονται στην υπόθεση της ενότητας Θίσβης θα διορθώσουν τα λάθη τους .ο δήμαρχος θα βάλει τον Αντηδ.καμουτσης να έρχεται στο γραφείο στην ενότητα Θίσβης η θα συνεχιστή το ίδιο μοτίβο. Φαίνεται ότι όταν πληρώνετε κάποιος και δεν δουλεύει ειναι καινούργια πατέντα της δημοτικής αρχής ζήτω η αναρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο θηβαιων ειναι πρωτόγνωρα .και ο Δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορα. Παίρνει αποφάσεις πρίν και αν του βγήκε προχωρεί αν οχι ζητάει και συγγνώμη .Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει .με αυτές της πρακτικές δεν λύνουμε προβλήματα τα πολλαπλασιάζουν .φαντάροι προ--σοχι--ανάπαυση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν και καθυστερημένα είστε όλοι πρόβατα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τους ακούς πρόεδρε ! Ειναι όλοι διαπλεκόμενοι! ΕΣΎ ΑΠΌΔΕΙΞΕς ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!!! ΠΡΟΧΩΡΆ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΎΜΕ ΑΙΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕς. ΕΙΣΑΙ Μεγάλος ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΎΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ.

      Διαγραφή
  25. Ρε Πρόεδρε αυτή από την Θίσβη που κάθε καλοκαίρι κάνανε φιέστες που είναι; δεν τους ενδιαφέρει το θέμα. Κατάλαβα; ;;; λόγια- λόγια και εφέ χωρίς περιεχόμενο Καλά τους τα λες και μην μασάς η μισή ΔΟΜΒΡΑΙΝΑ είναι μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δειλά- Δειλά ο αντιδήμαρχος έρχεται στο γραφείο στην ενότητα Θίσβης. Ρε Πρόεδρε τα κατάφερες, και ο Άγιος φοβέρα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ