Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητικός Όμιλος Μπριτζ Θήβας «Η ΣΦΙΓΞ»




Το Μπριτζ είναι ένα πνευματικό παιχνίδι – άθλημα που πρωταρχικό στόχο έχει την ψυχαγωγία, αλλά ταυτόχρονα «ακονίζει» το μυαλό. Στο άθλημα συμμετέχουν ισότιμα αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας από 8 εώς 88 ετών.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (Ε.Ο.Μ) ιδρύθηκε το 1965. Το 1975 η Γ.Γ.Α ενέταξε το Μπριτζ μαζί με το Σκάκι, στα μόνα αναγνωρισμένα πνευματικά αθλήματα. Η ΕΟΜ επιχορηγείται από την ΓΓΑ, όπως όλες οι αθλητικές ομοσπονδίες.  Αθλητές της Εθνικής ομάδας Μπριτζ συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες.
Ο Αθλητικός Όμιλος Μπριτζ Θήβας «η Σφίγξ», μέλος της ΕΟΜ από τις αρχές του 2017, έχει ήδη 20 παίκτες – αθλητές οι οποίοι συμμετέχουν σε πανελλήνια τουρνουά. Προσδοκούμε να έρθουν και νέα μέλη, με την έναρξη των μαθημάτων για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα στο Καφέ Ολύμπιον και το κάθε μάθημα έχει διάρκεια περίπου δύο ώρες. Επιπλέον μία φορά την εβδομάδα οι παίκτες συγκεντρώνονται για να παίξουν και να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που μαθαίνουν.
Σας περιμένουμε λοιπόν να σας γνωρίσουμε και να διασκεδάσουμε, «ακονίζοντας» το μυαλό μας και ενδυναμώνοντας τις κοινωνικές σχέσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες περιμένουμε κλήση σας στα τηλέφωνα:
6977620605 Σπύρος Χρήστου
6932600100 Λουκάς Λούκας
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ