Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Θ. Παχατουρίδης ο νέος προπονητής του Α.Ο ΘΗΒΑ



Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Θεόδωρο Παχατουρίδη. Ο κύριος Παχατουρίδης συναντήθηκε σήμερα με το Πρόεδρο του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη και συμφώνησε σε όλα ώστε να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του ΑΟ ΘΗΒΑ.
Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που ήρθε στην ομάδα της Θήβας και πιστεύει ότι η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να επιτύχει τους στόχους και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι οι φίλαθλοι από την πορεία της ομάδας και στόχος είναι και το καλό ποδόσφαιρο.
Ο κύριος Παχατουρίδης έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τον Ηρακλή Ψαχνών ενώ συνέχισε με τον ΑΟ Μάνης όπου πήρε και το πρωτάθλημα το 2004 και μετά συνέχισε την καριέρα στην Δόξα Πανασπροπυργιακού , στο Κερατσίνι και στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Από το 2009 ως και το 2014 ήταν Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ελλάδας Κ17 και Κ19.
Στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας από όπου μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό και έπειτα στον Ιωνικό ενώ έκλεισε την καριέρα του στα Χανιά.
Ο νέος τεχνικός του ΑΟ ΘΗΒΑ θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές την Πέμπτη για πρώτη φόρα ενώ αύριο την ομάδα θα την προπονήσει ο Δημήτρης Μπούτσικος,
Καλωσορίζουμε τον τον Θοδωρή Παχατουρίδη στον ΑΟ ΘΗΒΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ