Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ:Πρόκληση προς τον Λιβαδείτικο λαό η επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη


Μόνο ως πρόκληση προς τον Λιβαδείτικο λαό και τους πρόσφυγες που φιλοξενούμε, μπορεί να εκληφθεί η επίσκεψη στην πόλη μας του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα. Του διπλωματικού εκπροσώπου της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής δύναμης, που πρωταγωνιστεί  στον σφαγιασμό των λαών και στη δημιουργία του προσφυγικού κύματος της απελπισίας.  Έρχεται τώρα στην Λιβαδειά , υποτίθεται για να «ελέγξει» τους όρους και τις συνθήκες της φιλοξενίας των ανθρώπων αυτών, που είναι θύματα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών  των μονοπωλίων,  του πολέμου που εξαπολύουν ΗΠΑ –ΝΑΤΟ- ΕΕ.
Στον πόλεμο αυτό   η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συμμετέχει ενεργά  , συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ . Δίνει εγγυήσεις, δίνει  γη και ύδωρ, σχετικά με την παραπέρα εμπλοκή της πατρίδας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Διαφημίζει  τις μεγάλες δυνατότητες, όπως τις ονομάζει, που διαθέτει η Ελλάδα σχετικά με την αξιοποίηση στρατιωτικών υποδομών και την εξεύρεση πελατείας, προς όφελος των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων, αλλά και των συμφερόντων της άρχουσας τάξης της χώρας μας ,του Ελληνικού μεγάλου κεφαλαίου. Συμμετέχει με 13 αποστολές εκτός συνόρων,  ανανεώνει  και αναβαθμίζει την σύμβαση για την βάση της Σούδας.
Προκαλεί εντύπωση η σπουδή της Δημάρχου Λιβαδειάς  να δεχτεί στο δήμο τον  Αμερικανό  πρέσβη και μάλιστα με την παρουσία φορέων, με αντικείμενο την ενημέρωσή του για τις συνθήκες φιλοξενίας των προσφύγων.

Πρόκειται για την αποθέωση της υποκρισίας !

Με την στάση της αυτή η κ. Πούλου  η δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει σοβαρή ευθύνη . Αντικειμενικά έχει συμμετοχή στην προκλητική αυτή επίσκεψη του τοποτηρητή των αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Του εκπροσώπου των ηθικών και φυσικών αυτουργών της σφαγής και του ξεριζωμού των λαών της περιοχής , των χιλιάδων προσφύγων.
Η μόνη στάση που θα ήταν σε αρμονία με το λαϊκό αίσθημα θα έπρεπε να ήταν η άρνησή της να επισκεφτεί την Λιβαδειά  και να  φιλοξενηθεί  με ευθύνη της δημοτικής αρχής ο πρέσβης των ΗΠΑ.

Στη συνείδηση του λαού μας, ο πρέσβης των Αμερικανικών ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και ως τέτοιον τον «υποδεχόμαστε» στην πόλη μας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Νώντας Κοτσικώνας
Πέτρος Αρκουμάνης
Νίκος Μπράλιος
Κώστας Αίσωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ