Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ο Υψηλάντης θρηνεί την ξαφνική απώλεια του Παπά-Θωμά Μπαλατσού

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Υψηλάντη,  από το άκουσμα της είδησης για τον ξαφνικό θάνατο, του ιδιαιτέρως αγαπητού, Ιερέα  π. Θωμά Μπαλατσού, σε ηλικία 52 ετών.
Ο θάνατος του ιερέα οφείλεται πιθανόν σε ανακοπή.
Γεννημένος το 1965 στη Χαιρώνεια,πατέρας ενός ανήλικου παιδιού,έγινε ιερέας και τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Υψηλάντη,κερδίζοντας αμέσως την εκτίμηση και την συμπάθεια της τοπικής κοινωνίας.
Η Νεκρώσιμος ακολουθία  θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή   στις 3 το μεσημέρι  στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Υψηλάντη, ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη  Χαιρώνεια.
 

Καλό Παράδεισο Πάτερ Θωμά.

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τα νέα του ξαφνικού θανάτου του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη Θωμά και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του!! Από όλους τούς φίλους και συνεργάτες σου Θωμά καλό παράδεισο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας αναπαυτει και ας μας προσεχει απο ψηλα!

      Διαγραφή
  3. Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό και αναπάντεχο χαμό του εξαίρετου φίλου μας Θωμά! Άνθρωπος με "Α" κεφαλαίο πάνω απ'όλα, φιλότιμος και φιλόξενος, συμπονετικός και έξω καρδιά! Η απώλεια είναι μεγάλη! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, και καλή δύναμη στην γυναίκα του και το παιδί του! Καλό παράδεισο Πάτερ Θωμά θα ζεις πάντα στις καρδιές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με πολυ μεγαλη θλιψη πληροφορηθηκαμε τον αδικο και προωρο χαμο του συνεργατη του σταθμου χρυσες νοτες τομ... αν και δεν γνωριζομασταν προσωπικα τον θεωρουσαμε φιλο μας μεσα απο τα τραγουδια που μας χαριζε και την πολλη ομορφη παρεα που μας κρατουσε... πραγματικα ειναι καποιες στιγμες που ενα πελωριο γιατι ειναι καρφωμενο στο μυαλο ολων μας... καλο παραδεισο παλλικαρι... ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει.....
    ==============================
    ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ
    το κεφι εσυ μας εφτιαχνες
    μεσα απ' τη μουσικη σου
    νοτες χρυσες μας ελεγες
    και γεμιζε η ψυχη σου
    σαν αγγελος ταξιδεψες
    πεταξες μακρυα μας
    πικρο φαρμακι κερασες
    την αμοιρη καρδια μας
    οι φιλοι δεν θα σε ξαναδουν
    μονο στα ονειρα τους
    για μια ζωη θα σ' αγαπουν
    θα ζεις μες στη καρδια τους
    ===============================
    καλο παραδεισο τομ
    καλο ταξιδι φιλε μας
    γιωργος μποιτσης// μακριδης θωμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ