Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Συλλυπητήρια του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς για το θάνατο του Λουκά Πανταζή

Σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση, συνήλθε σήμερα το απόγευμα 24/1/2017, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του τέως Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Λουκά Πανταζή.
Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής αποφασίστηκε ομόφωνα:
•    Να παραστεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
•    Να εκφραστούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για το θάνατο του αγαπημένου τους.
•    Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στην έδρα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς μέχρι την ώρα της εξόδιο ακολουθίας.
•    Να κατατεθούν στεφάνια και ένα ανάλογο ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης μας.
•    Να σταλεί η παρούσα απόφαση στα ΜΜΕ της πόλης μας.


To Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς


Διαβάστε Περισσότερα »

Διανομή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Λεβαδέων

Από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, τμήμα ΚΑΠΗ, Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής δημόσιας Υγείας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, θα γίνει διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του  Δήμου Λεβαδέων, και ώρα 10:00 – 12:00 π.μ., στην οδό Δωδεκανήσου 12 στη Λιβαδειά



Διαβάστε Περισσότερα »

Πληρώθηκαν τα προνοιακά επιδόματα στο δήμο Θηβαίων

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού  του Δήμου Θηβαίων, ενημερώνει ότι  τα
προνοιακά επιδόματα του διμήνου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2016, έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιδοματούχων.
Διαβάστε Περισσότερα »

"Διαδικτυακός Εκφοβισμός (cyber-bulling)-Εκδήλωση στο Συνεδριακό Κρύας

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
   Οι Σύλλογοι Γονέων των Δημοτικών Σχολείων της Λιβαδειάς υπό την αιγίδα της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και των Σχολικών Συμβούλων της Π.Ε.Βοιωτίας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση -ομιλία με θέμα:

"Διαδικτυακός  Εκφοβισμός (cyber-bulling)  και  Προστασία  Προσωπικών  Δεδομένων στο Διαδίκτυο ",

την ΤΕΤΑΡΤΗ 25  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ώρα 6μ.μ στο. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
"Χρήστος Παλαιολόγος " στην Κρύα.

Ομιλητές θα είναι ο Υποδιευθυντής  της Διεύθυνσης  Δίωξης  Ηλεκτρονικού  Εγκλήματος  κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ και  ο κος  ΠΑΝΟΣ  ΜΗΛΙΟΣ  Εκπαιδευτικός  Υπεύθυνος  Ευρωπαϊκού  Προγράμματος  για  τη  Διαδικτυακή  Παρενόχληση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Bράβευση αθλητών και αθλητριών του Α.Κ.Ο.Λ. και ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων, για τον 2ο Αγώνα Δρόμου “Λέβαδος”

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Καρβούνης συμμετείχαν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στην ετήσια τελετή βράβευσης των πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών της Περιφέρειας, που διοργανώθηκε από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Βραβεύτηκαν αθλητές στίβου του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις σημαντικές επιδόσεις τους κατά την προηγούμενη χρονιά.

Οι βραβευθέντες αθλητές ήταν:

1.    Κατιάνα Πέτσα που απέσπασε την 1η θέση στα 600 μέτρα Πανκορασίδων Α'

2.    Σπύρος Μπενέτος που απέσπασε την 2η θέση στα 1.000 μέτρα στην κατηγορία Πανπαίδων Α' και

3.    Σπύρος Μπενέτος, Ιωάννης Περγαντάς, Αλέξανδρος Μπαλτσιώτης και Νικόλαος Αιγινίτης που απέσπασαν την 2η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ300

Η Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΚΟΛ για τις σημαντικές τους επιδόσεις, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει ο ΑΚΟΛ για την προαγωγή του αθλητισμού στην πόλη της Λιβαδειάς, η οποία αποτυπώνεται στις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες.




Διαβάστε Περισσότερα »

Άμεση αντίδραση του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων-Καθαρίστηκε ο σκουπιδότοπος

Γρήγορα αντανακλαστικά του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη μετά το χθεσινό δημοσίευμα του permisospress, για τον σκουπιδότοπο έξω απο την Αλίαρτο.
 Μέσα σε λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του αυτοσχέδιου σκουπιδότοπου,(Δείτε ΕΔΩ) καθαρίστηκε απο τη Δημοτική Αρχή.
 Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά τον Δήμαρχο για την ευαισθησία του αλλά και την άμεση αντίδρασή του σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Με απάντησή του στο δημοσίευμα  του Permissospress ο κ.Ντασιώτης σημειώνει…


Αγαπητέ  Permissos press
     Σε ευχαριστώ για την ανάδειξη ενός θέματος πραγματικού μεν, στενάχωρου δε.      
     Πραγματικό γιατί είναι αλήθεια πως και αυτό το σημείο που ανέδειξες και άλλα που καθημερινά συναντάμε και καθαρίζουμε, υπάρχουν και δε μας τιμούν ούτε ως Αρχή, αλλά ούτε ως Πολίτες. Στενάχωρο γιατί δυστυχώς την όμορφη πατρίδα μας δεν την σεβόμαστε και καθημερινά το περιβάλλον της το βιάζουμε και το βρωμίζουμε.
      Είναι σίγουρο πως η Δημοτική Αρχή είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και παρόλο που καταβάλλουμε  τεράστια προσπάθεια δε θα προσπαθήσω να αποποιηθώ των ευθυνών για το συγκεκριμένο σημείο, ούτε να αναφερθώ στην αδυναμία οποιουδήποτε Δήμου να μπει στο μυαλό του κάθε Δημότη που, αυθαίρετα αποφασίζει να καταστήσει χωματερή οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί .
      Θα πω όμως προς τους Δημότες, ευκαιρίας δοθείσης με το δημοσίευμά σου, πως τα πράγματα είναι πιο απλά για αυτούς για τη διαχείριση των απορριμμάτων τους, από το να τα πετάνε ΠΑΡΑΝΟΜΑ οπουδήποτε.
      Έτσι λοιπόν κατόπιν συνεννόησης με τους τοπικούς Προέδρους ή τηλεφωνώντας στο 2268350211 για την Δ.Ε.Αλιάρτου και 2262350507 για την Δ.Ε.Θεσπιέων, μπορούν να συνεννοηθούν για την ημέρα και ώρα που ο Δήμος θα πάρει ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ τα απορρίμματα που δεν μπαίνουν στους κάδους (μπάζα, κλαδιά, ογκώδη). Αυτό ίσχυε πάντα και είναι τώρα ευκαιρία να το υπενθυμίσουμε.
       Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο σημείο που ανέδειξες, ενημερώνω τους αναγνώστες σου πως σήμερα καθαρίστηκε και μάλιστα λόγω της ωραίας θέσης του, γεννήθηκε η ιδέα διαμόρφωσης στο χώρο αυτόν μιας «Θέσης Θέας», τοποθετώντας κάποια παγκάκια, ώστε οι διερχόμενοι να απολαμβάνουν τη θέα της Κωπαϊδας.
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης
Διαβάστε Περισσότερα »

Έρχεται νέο κύμα χιονιά - Στους -15 το θερμόμετρο την Παρασκευή - BINTEO

Νέο κύμα χιονιά έρχεται από τα βόρεια τις επόμενες ημέρες και θα «χτυπήσει» την Ελλάδα, με χαρακτηριστικά που ξαναζήσαμε τις ημέρες του «Αριάδνη» και «Βίκτωρ».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ο νέος χιονιάς θα είναι ουκρανικής «καταγωγής» και θα κάνει την εμφάνισή του από την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα δούμε πολικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα, με το θερμόμετρο να κατεβαίνει ακόμη και στους -15 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, η κακοκαιρία θα αρχίσει από σήμερα από τα νοτιοδυτικά της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες -που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και πιθανώς τοπικά από χαλαζοπτώσεις- και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα νησιά του Ιονίου τις πρωινές ώρες, στην Πελοπόννησο (κυρίως στα παραθαλάσσια) και πιθανώς στην Αττική και την Κρήτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες, κατά τόπους σε όλη την ανατολική νησιωτική χώρα.

Τα πρώτα χιόνια θα εμφανιστούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα).

Θα χιονίσει στα ορεινά-ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα) της κεντρικής-ανατολικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Έρχεται Ουκρανικός χιονιάς

Ουκρανικό ονόμασε το νέο κύμα χιονιά ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, που μίλησε στο realfm97.8 και το Νίκο Στραβελάκη. Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα πέσει κατακόρυφα και την Παρασκευή ο χιονιάς θα επισκεφθεί ξανά την Αττική, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο.

Οι πληροφορίες των μετεωρολόγων αναφέρουν ότι από το βράδυ της Πέμπτης η θερμοκρασία θα πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, φτάνοντας ακόμη και τους -15 βαθμούς Κελσίου σε ορεινές περιοχές.

Χαμηλές θερμοκρασίες (κοντά στο μηδέν) αναμένονται και στην Αττική από την Παρασκευή.

Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων ημερών έδωσε και ο υποδιοικητής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς:

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Γυναίκες της Άσκρης κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα



Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ε.Κ.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ



  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς θέλει να ευχαριστήσει δημόσια για ακόμη μία φορά,  όλους τους εθελοντές  ιατρούς, για την αλληλεγγύη που δείχνουν σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συμπολίτες μας, με τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου για πέμπτη συνεχή χρονιά,  όπου προσφέρουν δωρεάν ιατρική βοήθεια στα ιδιωτικά τους ιατρεία, σε άνεργους και ανασφάλιστους, και πραγματικά με αυτή τους την κίνηση, τιμούν τον όρκο τους στον Ιπποκράτη.
     Ευχαριστούμε θερμά  τους κ.κ. Γεώργιο Π.Γκουτζάνη Ορθοπεδικό, τους Παθολόγους Πέτρο Ι. Αρκουμάνη, Ιωάννη Καπρίνη, τους Καρδιολόγους Εμμανουήλ Ε. Κασωτάκη , Βασίλειο Δ. Κρίκο , Γεώργιο Ι. Λάππα , Γεώργιο Σαμουήλ , τους Παιδιάτρους Αναστασία Ε. Μαντζιώκα, Καλογήρου Βασίλειο, Ευμορφία Αθ. Ηλιοπούλου, την Ωτορινολαρυγγολόγο  Όλγα Μοσκοφίδου – Τάσσου , την Οφθαλμίατρο Αναστασία Δ. Τρακανιάρη – Ρούσσαρη , τον Γυναικολόγο Νικόλαο Ι. Τσούρα, την Μικροβιολόγο Σοφία Πριτσούλη – Κουβάρα , τον Γαστρεντερολόγο- Ηπατολόγο Παναγιώτη Σφήκα, την Δερματολόγο Ίρινα Αβντεεβα – Αρκουμάνη, τους Φυσιοθεραπευτές Γιάννη Κοσμαδάκη , Σεμίνα Σαλούστρου  και την Εργοθεραπεύτρια Μαρία Σκουρολιάκου.
Τους ευχόμαστε  υγεία και δύναμη και μακάρι το παράδειγμά τους να το μιμηθούν και άλλοι συνάδελφοί τους.
  (Υπενθυμίζουμε ότι οι άνεργοι και ανασφάλιστοι που επιθυμούν να επισκεφτούν τους ανωτέρω εθελοντές γιατρούς να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς , στο τηλ. 22610 28344)

                                          Για       το       Δ.Σ.
            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
Διαβάστε Περισσότερα »

27 θέσεις στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων-Απο σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ



Ξεκινούν σήμερα, 24-01-2017, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κοινωφελούς Χαρακτήρα» στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων σας ενημερώνει, ότι σήμερα στις 23-01-2017, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 01/2017 Δημόσια Πρόσκληση που αφορά την πρόσληψη προσωπικού σε Δήμους.
 

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ξεκινά την Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται – αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ ((www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης,, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Για το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων προβλέπονται 27 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων, πλήρους απασχόλησης.

Συγκεκριμένα:
Ερωτοαπαντήσεις:

Πόσες ειδικότητες μπορώ να επιλέξω;

Οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέξουν μία (1) μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι και μέχρι τρεις (3) Επιβλέποντες Φορείς.

Πριμοδοτείτε το κριτήριο της εντοπιότητας;

Όπως και στην Δημόσια Πρόσκληση Ν10/2016, όσοι κατοικούν σε Δήμους με υψηλή ανεργία πριμοδοτούνται και με το κριτήριο της εντοπιότητας.
Πού αποσκοπεί η συγκεκριμένη πρόσκληση του ΟΑΕΔ;

 Επιπρόσθετα, η δράση στοχεύει διττά αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και κατάρτιση.
Πώς θα συμμετέχω στις συμβουλευτικές υπηρεσίες και στις υπηρεσίες κατάρτισης που θα παρέχει ο κατά τόπους ΟΑΕΔ;

Αναφορικά με τη συμβουλευτική, στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. (ΚΠΑ2) θα προσφέρονται δύο υποχρεωτικές συνεδρίες (συμβουλευτικών υπηρεσιών) στους ωφελούμενους, κατά την είσοδο και την έξοδο τους στην πράξη. Η δράση της κατάρτισης θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγών κατάρτισης (voucher) στο σύνολο των ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι θα εργάζονται στη θέση για την οποία έχουν επιλεχθεί και μία ημέρα της εβδομάδας θα συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης. Η κατάρτιση θα ξεκινήσει μετά τον 2ο μήνα του προγράμματος.


Έχω το δικαίωμα να επιλέξω να μην συμμετάσχω στο πρόγραμμα κατάρτισης που θα παρέχεται από τον ΟΑΕΔ;

Στην περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν επιλέξει να παρακολουθήσει το παραπάνω πρόγραμμα Κατάρτισης, θα εργάζεται και τις πέντε (5) ημέρες της εβδομάδας.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην συγκεκριμένη πρόσκληση του ΟΑΕΔ (1/2017);

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

    εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
    εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
    εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
    άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους
    εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών
    εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ
    εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος».

Εκτός από την ηλεκτρονική αίτηση απαιτείται να προσκομίσω κάποια επιπλέον δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ ή στο Δήμους που έχω επιλέξει;

Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ  μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (03-02-2017), έχουν μόνο οι δυνητικά ωφελούμενοι α) άνεργοι μονογονεϊκών οικογενειών, β) άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κανονικοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ και γ) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ.


Ποια είναι τα κριτήρια μοριοδότησης των συμμετεχόντων;

Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα εξής εννέα (9) αντικειμενικά κριτήρια μοριοδότησης:

1) Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 60 μήνες.

2) Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες.

3) Την αναπηρία του υποψήφιου ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω.

4) Το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό.

5) Την ηλικία.

6) Τον αριθμό των ανήλικων τέκνων.

7) Τον αριθμό του προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ (ανηλίκων ή /και ενηλίκων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

8) Την εντοπιότητα με βάση την έδρα της μόνιμης κατοικίας του ωφελούμενου.

9) Το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων προέρχονται από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ και αντλούνται αυτεπάγγελτα την ΓΓΠΣ και την ΗΔΙΚΑ ΑΕ.


Αν δεν έχω ηλεκτρονικό υπολογιστή για να υποβάλλω ηλεκτρονικά την αίτηση και είμαι Δημότης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, μπορώ να επισκεφτώ το Δημαρχείο;

Με στόχο την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων δημοτών, ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων θα βοηθάει όσους επιθυμούν στη συμπλήρωση της αίτησης, συγκεκριμένα: καθημερινά 10:00 -14:00, στο Δημαρχείο Αλιάρτου (1ος όροφος)

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον κλειδάριθμο του ΟΑΕΔ (όνομα χρήστη και συνθηματικό), ΑΦΜ και ΑΜΚΑ αιτούντων, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ συζύγου και ΑΜΚΑ ανήλικων τέκνων.

Πού μπορώ να μάθω αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας;

Περαιτέρω πληροφορίες για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας μπορείτε να αντλήσετε:

    Από τις ιστοσελίδες:   http://www.oaed.gr, http://www.aliartos.gov.gr

Επίσης μπορείτε να τηλεφωνείτε :στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων 22683-50.235 (υπεύθυνη Λέτη Μαρίνα) όλες τις εργάσιμες ημέρες από 09:30 – 15:00

 
Διαβάστε Περισσότερα »

Την Κυριακή κόβει τη βασιλόπιτα ο Σύλλογος Γυναικών Ξηρονομής

Ο Σύλλογος Γυναικών Ξηρονομής την Κυριακή 29/1/2017 και ώρα 6:00μμ στην ταβέρνα του Ευάγγελου Κεφαλά θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή της πίτας για το 2017.Στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι και απονομή πολλών δώρων.Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι παρέα!!!!

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ