Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Νεαρή ρομά ικανοποιούσε τον παππού «φόρα παρτίδα»

Σε «πιάτσα» φθηνού αγοραίου έρωτα έχει μετατραπεί κεντρική πλατεία της Λαμίας, με τους ηλικιωμένους να "ψαρεύουν" νεαρές ακόμη και ανήλικες ρομά. Η «πιάτσα» μάλιστα έχει γίνει τόσο γνωστή που έρχονται ηλικιωμένοι από πολλά χωριά της Φθιώτιδας και όμορων νομών.

Σύμφωνα με το lamiareport,οι υπηρεσίες προσφέρονται ή μέσα στις δημόσιες τουαλέτες ή κοντά σε σκάλες πολυκατοικιών, που είναι σε κοντινή απόσταση από την πλατεία και σε άλλα σημεία που έχουν ανακαλύψει τα "ζευγαράκια".


«Φόρα παρτίδα»

Το απόγευμα της Δευτέρας μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία Πάρκου, στη συμβολή των οδών Πατρόκλου και Δροσοπούλου ηλικιωμένος απολάμβανε, σε υπαίθριο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο, τις περιποιήσεις νεαρής Ρομά με μόνο προκάλυμμα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Για κακή τους τύχη μια κοπέλα πήγε για να αφήσει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ και ξαφνιάστηκε όταν βρέθηκε μπροστά στο περίεργο ζευγαράκι, το οποίο αρχικά έδειξε να μην ενοχλείται, όταν όμως η κοπέλα πάτησε κόρνα και τους έκανε παρατήρηση, ο ημίγυμνος παππούς τα "μάζεψε" κι έφυγε γρήγορα.

Στη συνέχεια ότι η νεαρή ρομά της ζήτησε το λόγο γιατί τους διέκοψε, λέγοντας ότι "δεν κάναμε τίποτα απλά συζητούσαμε".

Η ίδια τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό. Σε λίγα λεπτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, ωστόσο το ζευγάρι είχε αποχωρήσει.

3 σχόλια:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ