Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μας επέστρεψαν 81 λαθρομετανάστες από την Ιταλία και πληρώσαμε τα έξοδα...!!!




Που να το πεις και ποιος να σε πιστέψει…!!!
Αυτά είναι… Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει την ώρα που πολλοί συμπολίτες μας την νηστεία της Μεγαλοεβδομάδας την κάνουν από ανάγκη γιατί δεν έχουν λεφτά να πάρουν τον παραδοσιακό οβελία… την ώρα που η ανεργία έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά και οι μισθοί και συντάξεις μειώνονται συνέχεια… την ώρα που η αγοραστική δύναμη του πολίτη περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα και τα λουκέτα στην αγορά πληθαίνουν….

Η κυβέρνηση πληρώνει τα έξοδα για την επιστροφή λαθρομεταναστών στην Πάτρα από την γειτονική Ιταλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν 81 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν σε λιμάνι της Ιταλίας και βάση του συμφώνου που έχει υπογράψει η Ελλάδα μας τους επέστρεψαν πίσω. Η Ελλάδα έχει υπογράψει σύμφωνο που λέει πως όταν εντοπιστούν λαθρομετανάστες σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν προέλθει από την Ελλάδα τότε αυτομάτως γίνεται επέλαση όχι στην χώρα καταγωγής τους αλλά στην χώρα από όπου έχουν μπεί στην ζώνη, δηλαδή στο 90%των περιπτώσεων την Ελλάδα αφού η χώρα μας είναι η πρώτη στάση και ο σταθμός για το πέρασμα των λαθρομεταναστών σε όλη την Ευρώπη.

Ας μην έφτανε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες οι 81 λαθρομετανάστες ταξίδεψαν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης με το πλοίο της γραμμής Ιταλία-Πάτρα και με συνοδεία 50 καραμπινιέρη για την φύλαξή τους και παραδόθηκαν στις αρχές της Αχαΐας.

Το αποτέλεσμα…;;;

Τα έξοδα μετακίνησης των 81 λαθρομεταναστών και των 50 καραμπινιέρη πλήρωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδας….!!!

Δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος…!!!
Επιτέλους θα πρέπει να παρθεί μια σωστή πολιτική και για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται για να βρουν την υποτιθέμενη «γη της επαγγελίας» αλλά και για την προστασία των πολιτών αυτού του έρμαιου κράτους…
πηγη
Διαβάστε Περισσότερα »

Προκήρυξη της 6ης Δεκέμβρη για τη βόμβα που τοποθετήθηκε στη ΔΟΥ Ν. Κόσμου...

20.4.11Μια προκήρυξη της «Ε.Ο 6η Δεκέμβρη», με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την βόμβα που τοποθετήθηκε στην εφορία του Νέου Κόσμου περιλαμβάνει στην αυριανή του έκδοση το Ποντίκ

Σύμφωνα με το "Ποντίκι", είναι...

12 σελίδων και βρισκόταν σε φλασάκι USB στα εξάρχεια.

Η προκήρυξη φέρεται να αναφέρει πως «Οι εφορίες αποτελούν εξίσου βασικούς πυλώνες για την προώθηση της ληστρικής πολιτικής του κεφαλαίου. Η επιβολή φόρων στο κοινωνικό σώμα με τη διαρκή μάλιστα προσαύξησή τους είναι το διαχρονικό χαράτσι που υποχρεούνται να καταβάλουν οι σκλάβοι της οικονομίας στους διαχειριστές της εξουσίας».

Ακόμη χαρακτηρίζει τον νέο γ.γ. Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων Γ. Καπελέρη, ως «γνήσιο κάθαρμα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ» ...
Διαβάστε Περισσότερα »

Το κάψιμο του Ιούδα στο Νεοχώρι

Στο Νεοχώρι αναβιώνει κάθε χρόνο ένα έθιμο 150 ετών περίπου.Οι κάτοικοι κατασκευάζουν ένα ομοίωμα του Ιούδα,του οποίου στο εσωτερικό γεμίζουν με άχυρα,εξυπηρετώντας έτσι τον συμβολισμό και το κοινό στοιχείο με το Ιστορικό πρόσωπο,ενώ στη θέση των ματιών τοποθετούν βεγγαλικά!!!




Τήν Μ.Πέμπτη μετά το έκτο Ευαγγέλιο τον καίνε στην πλατεία του χωριού παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους επισκέπτες!!!
Διαβάστε Περισσότερα »

Έπαιζε στο Facebook και ο γιος της πέθανε!

Η 34χρονη Shannon Johnson από το Colorado των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών, καθώς κρίθηκε ένοχη για το φόνο εξ αμελείας του μικρού της γιου...

Η Johnson έπαιζε παιχνίδια στο Facebook και άφησε τον 13 μηνών γιο της σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό. Το να αφήνεις, βέβαια, ένα μωρό 13 μηνών σε μια μπανιέρα με νερό μπορεί να έχει τραγική κατάληξη και δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση το κακό δεν άργησε να γίνει.

Η Johnson είπε στο δικαστήριο ότι άφησε τον μικρό Joseph μόνο για 10 λεπτά κι αυτό γιατί ήταν ένα «ανεξάρτητο παιδί και του άρεσε να μένει μόνο του». Ο άτυχος Joseph, πάντως, πάθαινε συχνά κρίσεις και έπρεπε να παρακολουθείται συνεχώς. Η μητέρα, όμως, προτίμησε να παίζει Cafe World στο Facebook όσο ο μικρός ήταν στην μπανιέρα.

Ο δικαστής επέβαλε στη Johnson τη μέγιστη δυνατή ποινή, θέλοντας έτσι να στείλει ένα σαφές μήνυμα για την εγκληματική αμέλεια που επιδεικνύουν κάποιοι γονείς. Φυσικά, το περιστατικό αυτό δε θα πρέπει να είναι αφορμή για να δαιμονοποιηθεί το Facebook, αλλά θα ήταν ευχής έργον αν λειτουργούσε αφυπνιστικά.

Πηγή: http://zoo-m.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΛΙΑΡΤΟΣ Με τα όπλα στα χέρια μπήκαν οι ληστές σε υποκατάστημα του ΙΚΑ

Έκαψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, για να μην αφήσουν ίχνη...Η ώρα ήταν 12.15΄ όταν οι υπάλληλοι του ΙΚΑ Αλιάρτου είδαν έκπληκτοι τους δυο ληστές να μπαίνουν με τα πιστόλια στα χέρια.

Οι δυο δράστες ήταν ηλικίας 25 με 30 ετών, αξύριστοι και φορούσαν σκούρα γυαλιά ηλίου και τζόκεϊ, ενώ μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά.
Με την απειλή των όπλων πήραν από τον ταμία 1.595 ευρώ και έφυγαν με ένα AUDI γκρι το οποίο βρέθηκε αργότερα καμένο ολοσχερώς στον επαρχιακό δρόμο Αλιάρτου-Ακραιφνίου.

Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες από την Αθήνα.
Παρά την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, αλλά και των όμορων νομών, οι δράστες παραμένουν άφαντοι.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κατέβασαν την ελληνική σημεία από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων


Κατέβασαν την ελληνική σημεία από το Πατριαρχείο ΙεροσολύμωνΜε πόνο ψυχής αντίκρυσαν οι Έλληνες των Ιεροσολύμων, αλλά και οι επισκέπτες στους Αγίους Τόπους την αίθουσα του Θρόνου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων χωρίς την ελληνική σημαία. Για πολλά χρόνια κυμάτιζε η γαλανόλευκη δίπλα σε αυτήν του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, μέσα κι έξω από αυτό, ακόμα και τις δύσκολες ώρες για τον Ελληνισμό.
Λίγο πριν την 25η Μαρτίου όμως η ελληνική σημαία δεν ξανατοποθετήθηκε μετά από εντολή του Έλληνα Πατριάρχη, Θεόφιλου. Παρά τις αντιδράσεις κάποιων από τους ιεράρχες, το σχέδιο να μην υπάρχει κανένα ελληνικό διακριτικό στο Πατριαρχείο έχει αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογή γεγονός που έχει πανικοβάλλει και ανησυχήσει όλους όσοι ζουν ή επισκέπτονται την περιοχή.
Πριν εξαφανιστεί η ελληνική σημαία μάλιστα από την αίθουσα του θρόνου του ελληνικού Πατριαρχείου είχε αρχίσει ήδη να διαδίδεται ότι ο Έλληνας Πατριάρχης συζητούσε έντονα να προβεί σε αυτήν την ενέργεια.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ντοκιμαντέρ για την ιστορία του Πατριαρχείου, ο Ιεροσολύμων μάλιστα είχε σημειώσει ότι προσπαθεί να μην ξεσηκώνει αντιδράσεις από επισκέπτες άλλων ορθοδόξων εκκλησιών, ούτε να δημιουργεί προκλήσεις με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά να κατεβάσει την ελληνική σημαία από τα προσκυνήματα.
Σύμφωνα με την ίδια συνέντευξη ο Θεόφιλος είχε τονίσει ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πρέπει να είναι το πατριαρχείο όλων των Ορθοδόξων και όχι μόνο των Ελλήνων, άρα η ελληνική σημαία είναι πρόκληση.
 από totefteri
Διαβάστε Περισσότερα »

Διάγνωση του καρκίνου…με μία ανάσα

Ένα τεστ αναπνοής που θα κάνει έγκαιρη διάγνωση μερικών μορφών του καρκίνου (στόματος, οισοφάγου, πνευμόνων κ.ά.), έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στη στιγμή της υλοποίησής του, καθώς ισραηλινοί επιστήμονες δημιούργησαν μια ηλεκτρονική "μύτη", που μπορεί να ανιχνεύσει τις χημικές "υπογραφές" της νόσου στην ανάσα των ασθενών.

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Ισραήλ (Technion), υπό τον καθηγητή Χοσάμ Χαϊκ, που παρουσίασαν τη σχετική μελέτη στο βρετανικό περιοδικό για θέματα καρκίνου "British Journal of Cancer", σύμφωνα με το BBC, έκαναν πειράματα με περίπου 80 εθελοντές, υγιείς και καρκινοπαθείς, και πέτυχαν να εντοπίσουν τα χημικά "ίχνη" του καρκίνου στην αναπνοή των καρκινοπαθών.

Οι επιστήμονες εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι μια μέρα η νέα χημική μέθοδος θα χρησιμοποιείται ευρέως, όμως εκτιμάται ότι θα χρειαστούν αρκετά, ακόμη, χρόνια ερευνών για να βεβαιωθεί ότι το τεστ είναι όντως αξιόπιστο και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους γιατρούς.

Η ισραηλινή συσκευή, που αποκαλείται "νανο-τεχνητή μύτη", ανιχνεύει τα μόρια που υπάρχουν στις περιπτώσεις καρκίνου. Όμως, η αξιοπιστία της πρέπει να δοκιμαστεί σε πολύ μεγαλύτερες κλινικές δοκιμές.

Οι καρκίνοι του στόματος, οισοφάγου, λάρυγγα κλπ συχνά τυγχάνουν καθυστερημένης διάγνωσης και, γι' αυτό το λόγο, θεραπεύονται πιο δύσκολα. Η έγκαιρη διάγνωση βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπισή τους, γι' αυτό ένα νέο τεστ αναπνοής θα αποτελούσε σημαντική συμβολή στις προοπτικές θεραπείας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βγήκαν στο σφυρί οι πρώτες 6 ΔΕΚΟ


Ηρθαν οι Γάλλοι για τον Ιππόδρομο • Ξεκινούν: αέριο, ΟΤΕ και 3 τράπεζες  Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ, φυσικό αέριο, ΟΤΕ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Αγροτική Τράπεζα και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πήραν το δρόμο της αποκρατικοποίησης. Στη χθεσινή άτυπη συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής συζητήθηκε η πώληση του 31% της ΔΕΠΑ (αέριο) ενόψει της μελέτης του Συμβούλου μετά το Πάσχα για το τι τελικά θα πωληθεί. Εκπρόσωποι της γαλλικής εταιρείας ιπποδρομιών PMU εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρώτη συνάντησή τους με τον υπουργό Οικονομικών για τον ΟΔΙΕ. Ειδικό τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας συναντήθηκε χθες με το γραμματέα Αποκρατικοποιήσεων σχετικά με την πώληση του εμπορικού τμήματος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και τη μείωση του ποσοστού σε Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Αγροτική. Η διυπουργική συζήτησε, μεταξύ άλλων, τις υποθέσεις του ΟΤΕ και του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού. Τον Μάιο ανακοινώνονται οι πρώτοι Σύμβουλοι για τα εκποιούμενα ακίνητα του Δημοσίου και τον Ιούνιο οι Σύμβουλοι για όλες τις επιχειρήσεις και τη δημόσια περιουσία.
Διαβάστε Περισσότερα »

Διακίνηση παιδικής πορνογραφίας στη Φλώρινα

Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει ένας άντρας από τη Φλώρινα ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές παιδιά!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του διαταραγμένου αυτού ατόμου έπειτα από ενδελεχή έρευνα στην οποία διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διακινούσε με τη χρήση προγράμματος ανταλλαγής αρχείων, μέσω του διαδικτύου, αρχεία με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας λογισμικό ανταλλαγής αρχείων μεταξύ χρηστών διαδικτύου, κατέβαζε στον Η/Υ του αρχεία (φωτογραφίες – βίντεο) πορνογραφίας ενηλίκων και ανηλίκων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ


« Τὴ Αγία καὶ Μεγάλη Τετάρτη, τῆς ἀλειψάσης τὸν Κύριον μύρω Πόρνης γυναικός, μνείαν ποιεῖσθαι οἱ θειότατοι Πατέρες ἐθέσπισαν, ὅτι πρὸ τοῦ σωτηρίου Πάθους μικρὸν τοῦτο γέγονε».
Οι γυναίκες που άλειψαν με μύρο τον Κύριο ήταν δύο. Η μεν μία τον άλειψε πολύ καιρό πριν το Πάθος του και ήταν πόρνη, η δε άλλη λίγες μέρες πριν και ήταν φρόνιμη και ενάρετη. Αυτού του ευλαβικού έργου τη μνήμη επιτελεί η Εκκλησία, αναφέροντας συγχρόνως και την προδοσία του Ιούδα.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑΚΟ! 250 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Η ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ...ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;

Τρεις Πακιστανοί οι οποίοι έκλεβαν καλώδια χαλκού από τον προαστιακό σιδηρόδρομο, συνελήφθησαν στα Μέγαρα τη νύχτα από αστυνομικούς της ομάδας Δίας.

Συνελήφθησαν για κλοπές καλωδίων από τον προαστιακό

Η σύλληψή τους έγινε λίγη ώρα μετά την αποκόλληση και την αρπαγή καλωδίων, από το 45ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Αθηνών-Κιάτου.




Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, οι συλληφθέντες τον τελευταίο χρόνο έκλεβαν καλώδια χαλκού από τα δίκτυα επικοινωνιών και συγκοινωνιών, τα οποία στην συνέχεια πωλούσαν.

Εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές καλωδίων από τα δίκτυα του Ο.Σ.Ε. και του Ο.Τ.Ε., στις περιοχές Αγίων Αναργύρων, Αχαρνών, Νέας Περάμου και Μεγάρων.


Σύμφωνα με τον Ο.Σ.Ε., η ζημία την οποία υπέστη ο Οργανισμός από τις κλοπές ανέρχεται σε 250.000 , ενώ ετέθη σε κίνδυνο και η ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου του.


Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν:

  • εργαλεία για την κοπή των καλωδίων (τσεκούρι, σιδερένιοι κόφτες, σιδηροπρίονα, κατσαβίδια, τανάλιες, λαστιχένια γάντια).
  • Καλώδια από χαλκό.
  • Πέντε (5) οχήματα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των κλοπιμαίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σκοπιανοί καθηγητές λένε:"Δεν είμαστε Μακεδόνες,αλλά Σλάβοι".

Κι όμως υπάρχουν φωνές δυνατές που προέρχονται από σοβαρούς επιστήμονες κι όχι μόνο,των Σκοπίων οι οποίες με νηφαλιότητα αλλά και επιμονή προειδοποιούν τους έξαλλους συμπατριώτες τους,ότι αυτή η μανία να εμφανίζονται ως "Μακεδόνες" δεν μπορεί να υποστηριχτεί με κανένα απολύτως σοβαρό επιχέιρημα. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι αναπτήρες μεγάλου μεγέθους ενέχουν κινδύνους

Οι αναπτήρες μεγάλου μεγέθους ενέχουν κινδύνους, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και εφιστά την προσοχή των... καταναλωτών στους κινδύνους που συχνά ενέχουν τα προϊόντα που διατίθενται από πλανόδιους πωλητές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου μη ασφαλούς προϊόντος, που μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί από τους καταναλωτές κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, είναι οι αναπτήρες μεγάλου μεγέθους με σχήμα των συνήθων αναπτήρων.

Συγκεκριμένα εφίσταται η προσοχή των καταναλωτών στα ακόλουθα:

- Οι αναπτήρες αυτοί δεν πληρούν τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας για την ασφάλεια των αναπτήρων, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών, και μάλιστα της ευπαθούς ομάδας των μικρών παιδιών, κυρίως λόγω της μεγάλης ποσότητας καυσίμου που περιέχουν, αλλά και του ότι δεν φέρουν μηχανισμό αντίστασης στα παιδιά.

- Οι αναπτήρες μεγάλου μεγέθους με σχήμα των συνήθων αναπτήρων δεν πρέπει να αφήνονται κοντά σε θερμές επιφάνειες ούτε σε σημεία που δέχονται ηλιακή ακτινοβολία.

- Οι εν λόγω αναπτήρες μολονότι έχουν μήκος μεγαλύτερο των 110 χιλιοστομέτρων δεν είναι και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως αναπτήρες πολλαπλών χρήσεων. Οι αναπτήρες πολλαπλών χρήσεων είναι αυτοί που φέρουν κατάλληλο επιστόμιο μεγάλου μήκους και προορίζονται για ασφαλή χρήση σε τζάκια, ψησταριές
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα νούμερα της AGB για τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011



ΚΑΝΑΛΙ
ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΙΝΟΥ
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
23,0
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ  17,3
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ  14,6
 STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,4
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 8,5
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4,9
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ
ΚΑΝΑΛΙ
ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΙΝΟΥ

ΑΝΤ-1  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ  19,4
 ALTER  ΚΑΛΗΜΕΡΑ
 18,5
MEGA  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA  14,8
 ΝΕT ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  12,1
 STAR ΠΡΩΙΝΗ  ΜΕΛΕΤΗ  11,0
 ΝΕΤ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
5,0
ΠΡΩΙΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΝΗ
ΚΑΝΑΛΙ
ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΙΝΟΥ

MEGA ΠΡΩΙΝΟ MOU
27,1
 ANT-1 10 ME 1 MAZI  11,5
ALPHA ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ
10,5
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ
ΚΑΝΑΛΙ
ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΙΝΟΥ

 ALTER ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ   10,6
ALPHA  ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  10,5
STAR  SUPER STAR  9,9
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΚΑΝΑΛΙ
ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΙΝΟΥ

 STAR ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ  16,4
ALPHA  ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ  11,4
 STAR ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ LIVE  7,8
ALTER  ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  7,4
ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΝΑΛΙ
ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΙΝΟΥ

 MEGA ΑΝΑΤΡΟΠΗ  16,7

ΒΡΑΔΙΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΝΗ

ΚΑΝΑΛΙ
ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΥΝΟΛΟ
ΚΟΙΝΟΥ

 MEGA
ΤΟ ΝΗΣΙ
54,2
 ΑΝΤ-1  ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ  31,1
 ΑΝΤ-1  ΟΛΑ 11 30,2
Διαβάστε Περισσότερα »

Ιδού ο «Καλλικράτης» για τα νοσοκομεία της Αττικής

Το σχέδιο συγχωνεύσεων των νοσοκομείων της Αθήνας παρουσίασε ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Λυκούργος Λιαρόπουλος, στη σύσκεψη για την αναδιάταξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
To σχέδιο κάνει λόγο για εννέα κύκλους νοσοκομείων που θα αναλάβουν τη διοίκηση των υπολοίπων 34  που υπάρχουν σήμερα. Τα νοσοκομεία κάθε κύκλου θα έχουν κοινή διοίκηση, από έναν διοικητή και δύο υποδιοικητές, αλλά και κοινές κεντρικές υπηρεσίες όπως μηχανοργάνωση, σχεδιασμό και προμήθειες. Στην Αττική οι κύκλοι έχουν ως εξής:
1. Ευαγγελισμός (συγχωνεύονται στον Ευαγγελισμό τα νοσοκομεία Πολυκλινική, Έλενα Βενιζέλου, Οφθαλμιατρείο, Πολυκλινική)
2. Λαϊκό (Αιγινήτειο, Αρεταίειο, Αλεξάνδρα, Ευγενίδειο, Ιπποκράτειο και ΝΙΜΤΣ)
3. Αγ. Σάββας (Ελπίς και Σπηλιοπούλειο, το οποίο γίνεται μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας)
4. ΚΑΤ (Αμαλία Φλέμινγκ, Σισμανόγλειο)
5. Παίδων (λειτουργούν κάτω από ενιαία διοίκηση τα τρία Παίδων, Αγ. Σοφία, Αγλαϊα Κυριακού και Πεντέλης)
6. Γιώργος Γεννηματάς (Ερρίκος Ντυνάν, Ερυρθός Σταυρός, Σωτηρία, το οποίο εξελίσσεται σε ογκολογική μονάδα)
7. Νέας Ιωνίας Αγ. Όλγα (Πατησίων, Άγιοι Ανάργυροι, Παμμακάριστος)
8. Νίκαιας (Ασκληπιείο, Μεταξά, Τζάνειο, Ωνάσειο)
9. Αττικόν (Αγία Βαρβάρα, Θριάσιο)
Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, από τη μεριά του τόνισε πως «Πρέπει όσοι με έναν τρόπο θα τον έλεγα απερίσκεπτο, αλλά και όσοι για λόγους δικών τους συμφερόντων, με έναν τρόπο δόλιο, προσπαθούν να σταματήσουν την απόπειρα εξορθολογισμού του δημόσιου συστήματος υγείας, επισπεύδουν και επιταχύνουν το μοιραίο για τη δημόσια υγεία του τόπου, δηλαδή να μην μπορεί το κράτος να αντεπεξέλθει στις δαπάνες του 40% των δομών του συστήματος υγείας».
(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ