Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Η ΜΕΡΚΕΛ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ!!! [βίντεο]



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Η ΜΕΡΚΕΛ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ!!! [βίντεο] Οι διακοπές της Μέρκελ στην Ελλάδα το 2000! Δείτε το παρακάτω βίντεο
Απίστευτες εικόνες με την Μέρκελ νιάτο (μπάζο ήταν και τότε) να τα έχει κοπανήσει και να χορεύει μεθυσμένη σε ένα ελληνικό
μπιτσόμπαρο.

tsantiri.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πύραυλος Scud b κατά της Κρήτης;


Στο ξεκίνημα των επιδρομών του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, ο Καντάφι είχε πει πως ολόκληρη η Μεσόγειος αποτελεί εμπόλεμη ζώνη. Τελικά, το εννοούσε…
Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο της Εθνικής Άμυνας, οι πιστές στον Καντάφι δυνάμεις εκτόξευσαν την προηγούμενη εβδομάδα έναν πύραυλο εδάφους – εδάφους Scud B, με στόχο μια Ευρωπαϊκή περιοχή. Τα συγκεκριμένα βλήματα, έχουνεμβέλεια 300 χιλιομέτρων, γεγονός που σημαίνει πως ο πύραυλος είχε μάλλον δύο πιθανούς προορισμούς. Την Κρήτη, ή την Σικελία.

Ο πύραυλος, όπως αναφέρει το flashnews.gr, εντοπίστηκε από δορυφόρο και καταρρίφθηκε την ώρα που ήταν στον αέρα, από μαχητικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ. Εφόσον απετράπη η άφιξη του βλήματος στον προορισμό του, όλα καλά. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η κοντινότερη απόσταση της Κρήτης από τη Λιβύη είναι τα 200 χιλιόμετρα (από την πόλη Ρας Αλ Χιλάλ μέχρι τα νότια παράλια του Νομού Χανίων).

Ο πύραυλος ωστόσο είναι απίθανο να εκτοξεύθηκε από αυτή την πόλη, αφού βρίσκεται υπό την κατοχή των αντικαθεστωτικών από την αρχή της εξέγερσης. Η απόσταση της Τρίπολης μέχρι τα Χανιά, είναι 1.000 χιλιόμετρα, γεγονός που αποδεικνύει πως θα ήταν μάλλον απίθανο οι Λίβυοι να εκτόξευσαν έναν Scud από εκεί, με στόχο την Κρήτη.

Οι πύραυλοι Scud έχει παρατηρηθεί πως έχουν απόκλιση στο στόχο τους μέχρι και 80 χιλιόμετρα. Αν κάποιος θέλει να αυξήσει την εμβέλεια, απλά αφαιρεί την κεφαλή του πυραύλου, ωστόσο και πάλι το μέγεθος της εμβέλειας δεν ξεπερνά τα 350 χιλιόμετρα.
 
http://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε Περισσότερα »

Πήγαν να κάψουν πατέρα και τα δυο παιδιά του!


Στόχος άγνωστων εμπρηστών με ασαφές κίνητρο έγινε μια ολόκληρη οικογένεια, που λίγο έλειψε να βρει τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της στα Γιάννενα! 
Οι δράστες πυρπόλησαν τόσο το σπίτι όσο και το αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα πατέρας, μητέρα και παιδιά να εγκλωβιστούν μέσα στις φλόγες!

Οι άγνωστοι εμπρηστές περιέλουσαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να «φουντώσει» και το σπίτι να πλημμυρίσει καπνούς. Όμως, δεν έμειναν σε αυτό. Έβαλαν φωτιά και στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της συζύγου, χρησιμοποιώντας… βενζινόκολλα! Ο 49χρονος ιδιοκτήτης, η σύζυγός του και τα δύο μικρά παιδιά τους ξύπνησαν ανάστατοι και, μόλις διαπίστωσαν ότι δεν είχαν δίοδο διαφυγής, ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική.


Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν εγκαίρως, έσβησαν την φωτιά που προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές και απεγκλώβισαν την οικογένεια του 49χρονου, που είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει ποιος ήθελε να τους κάνει κακό. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής και η Ασφάλεια Ιωαννίνων διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες και να εξακριβώσουν τους λόγους που τους οδήγησαν στον εμπρησμό.



























Πηγή :http://www.protothema.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ



 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΝΤΗ-ΚΑΜΙΝΙΑ, Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ 14 ΕΤΩΝ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕ ΤA ΤΗΛ. 6988448548 ΚΑΙ 6971673788 ,
H ME TON ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ


http://www.triklopodia.com
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ