Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ «πιάστηκε ΖΩΝΤΑΝΑ» στην TV; (video)




Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στη νότια Αμερική που εξέπληξε ερευνητές των UFOs σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια ενός ειδησεογραφικού ρεπορτάζ η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε έναν εξωγήινο(;) στο βάθος της εικόνας του video.


Το περιστατικό συνέβη στο Santa Cruz της Αργεντινής και μεταδιδόταν εκείνη την ώρα απευθείας στην κρατική τηλεόραση.


Ο εξωγήινος κινείται πίσω από τη γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα δίνει μία συνέντευξη. Η μετάδοση του ρεπορτάζ έγινε στις 8/8/2010.


Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Mauricio Barrios που έπαιρνε τη συνέντευξη, τον cameraman Sergio Vera που κατέγραφε με την κάμερά του καθώς και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή το πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού, το video είναι 100% αληθινό και προβλήθηκε απευθείας στην τηλεόραση χωρίς καμία αλλαγή.


Να σημειωθεί εδώ, ότι γενικότερα η περιοχή γύρω από το Santa Cruz (Παταγονία, νότια Αργεντινή) είναι ένας προορισμός που φαίνεται ότι επιλέγουν αρκετά συχνά οι εξωγήινοι. Τον περασμένο χρόνο, το προσωπικό ενός εστιατορίου είδε και φωτογράφισε έναν εξωγήινο που βρισκόταν σε σχετικά μεγάλη απόσταση και τους παρατηρούσε. Παρόμοια περιστατικά κάνουν τους ερευνητές να πιστεύουν ότι ενδεχομένως υπάρχει μία εξωγήινη βάση στην περιοχή…

γήινος:
Το video της κρατικής τηλεόραση της Αργεντινής όπου καταγράφηκε ο εξω


http://katohika.blogspot.com

)
Διαβάστε Περισσότερα »

101 λόγοι για να γελάσετε (φωτο)



Τέτοιες ώρες που διανύουμε το γέλιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Γι' αυτό μη διστάζετε. Γελάστε άφοβα. Δείτε τις φωτογραφίες













































































































Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ