Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Καυτή ρεπόρτερ ,καυτό βίντεο!

Παρακολουθήστε  τι  κάνει  ένας  τύπος, την  ώρα  της  λήψης!
Καυτή  ρεπόρτερ ,καυτό  βίντεο!



Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων



Το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας οι συζητήσεις με τους δανειστές, τα νέα μέτρα και οι απολύσεις στο δημόσιο τομέα βρίσκονται στο επίκεντρο των πρωτοσέλιδων των Κυριακάτικων εφημερίδων.

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα από το newsbeast.gr : ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ζει με μισό σώμα!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Δείτε την μοναδική δύναμη αυτού του ανθρώπου στις πιο κάτω εικόνες...





















 
 
http://24wro.blogspot.com
http://kokoraki.blogspot.com

Διαβάστε Περισσότερα »

Άγκυρα: "Δική μας η υφαλοκρηπίδα" - Aπορρίφθηκε το ελληνικό διάβημα

Image
Απορρίφθηκε από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών το ελληνικό διάβημα ια την διενέργεια ερευνών στην ελληνική υφαλοκρηπίδα από τα νορβηγικά σκάφη που εκτελούν έρευνες κατ’εντολή της τουρκικής κυβέρνησης και ταυτοχρόνως δηλώθηκε ότι δεν υπάρχει ελληνική υφαλοκρηπίδα σε αυτές τις περιοχές! 
"Οι έρευνες έχουν οριστεί να γίνουν σε θαλάσσιες ζώνες τουρκικής δικαιοδοσίας", είναι η απάντηση της Άγκυρας στο διάβημα του ΥΠΕΞ.
Τουρκικά σκάφη πλέουν ανοιτκά της Αττάλειας αυτή την στιγμή. Μια πυραυλάκατο έχει αφήσει το Π.Ν. στη Ρόδο κατόπιν κυβερνητικών εντολών.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Αυτό που από την αρχή είπαμε: Η Άγκυρα ενθαρρυμένη από την υποχωρητικότητα της κυβέρνησης, «βαπτίζουν» τουρκική την ελληνική υφαλοκρηπίδα» σβήνουν από τον χάρτη τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και μεταφέρουν πλέον 100% τον αγώνα για κυριαρχία στην Α.Μεσόγειο στο ελληνικό γήπεδο, όπου θεωρούν ότι μπορούν να κινηθούν πιο άνετα σε αντίθεση με τις εσχατιές της Α.Μεσογείου, όπου «παραμονεύουν» οι Ισραηλινοί που  δεν αστειεύονται…
Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η ελληνική πλευρά. Θα δεχθεί την τουρκική απάντηση; Θα τους επιτρέψει να μπούν στο «σπίτι" μας και να κάνουν έρευνες;
Θα παραχωρήσει de facto δικαιώματα;  Ή θα αντιτάξει σθεναρή στάση;  Το μπαλάκι είναι στην ελληνική πλευρά.
Πάντως η Άγκυρα συνεχίζει να δείχνει το μίσος που έχει κατά του Τελ Αβίβ και έτσι ο υπουργός Ευρωπαϊκών υποθέσεων της Τουρκίας Ε.Μπαγίς, αποχώρησε επιδεικτικά από αίθουσα διεθνούε φόρουμ στην Ουκρανία,την ώρα που το λόγο ήταν έτοιμος να πάρει ο Ισραηλινός πρόεδρος Σ.Πέρες!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Απίστευτο! Διόρισαν γυναίκα γιατρό στο Άγιο Όρος…!


permisospress.blogspot.com
Δεν ξέρουν πλέον τι τους γίνεται.Όχι, δεν είναι ανέκδοτο, αλλά είναι μία είδηση που αποδεικνύει
το μέγεθος της κυβερνητικής απάθειας, αλλά και της πλήρους ανοησίας που διέπει εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις.
Ναι, με όλη την σοβαρότητα που μπορεί να έχει το υπουργείο Υγείας, δια στόματος του υφυπουργού Μιχάλη Τιμοσίδη, ο οποίος προσπαθώντας να αναλύσει το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας, αποκάλυψε τον διορισμό γυναίκας γιατρού στο Άγιο Όρος!!!

Βέβαια, ο διορισμός τελικά δεν έγινε, αφού παρενέβη ο Διοικητής του Αγίου Όρους, ο οποίος υπενθύμισε στους «αρμόδιους» πως δεν είναι δυνατόν να διοριστεί γυναίκα στο Άγιο Όρος, λόγω του ιδιότυπου καθεστώτος που ισχύει…
Εάν ο υπεύθυνος που έκανε τον συγκεκριμένο διορισμό, έπαιρνε ναρκωτικά, θα τον δικαιολογούσαμε όλοι… Αλλά, το συγκεκριμένο περιστατικό ξεγυμνώνει το κυβερνητικό μπάχαλο, αφού τελικά αποδεικνύεται πως οι άνθρωποι που αποφασίζουν δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα πάνω σε ποιο θέμα αποφασίζουν…
Θα είχε ενδιαφέρον, πάντως, να ίσχυε ο διορισμός και να βλέπαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, αγκαλιά με τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο, να κάνουν «καταδρομική επιχείρηση» εισόδου στο Άγιο Όρος, για να τοποθετήσουν την γυναίκα γιατρό στην θέση της…

πηγή: http://kalodio.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Εσπευσμένη επιστροφή Γ.Παπανδρέου: Εκλογές ή κρίση στην Α.Μεσόγειο;

Image



 H εσπευσμένη επιστροφή του πρωθυπουργού από το Λονδίνο Γ.Παπανδρέου και η ακύρωση του ταξιδιού στη Ν.Υόρκη, που ανακοινώθηκε πριν λίγο (γράφουμε σχετικά στις τελευταίες ειδήσεις) οδηγεί στην ματαίωση της συνάντησης με τον Ρ.Τ.Ερντογάν στη Ν.Υόρκη.
Είχαμε από χθες σημειώσει η χώρα σε μια κρίσιμη στιγμή είχε μείνει ακέφαλη αφού επουσίαζαν εκτός Ελλάδος πρωθυπουργός, αντιπρόεδροι, υπουργός Εξωτερικών και Α/ΓΕΕΘΑ!
Οι πραγματικοί λόγοι της ακύρωσης του ταξιδιού, μπορεί να σχετίζονται με απόφαση άμεσης προσφυγής στις κάλπες, όπου χρησιμοποιείται ως αφορμή η καθυστέρηση στην καταβολή της 6ης δόσης (ήδη υπάρχει σχετικές δηλώσεις περί "μη ύπαρξης αρραγούς εθνικού μετώπου" από τον Ε.Βενιζέλο που "φωτογραφίζουν" κυρίως τη Ν.Δ.), είτε με επιδείνωση της κατάστασης ασφάλειας στην Α.Μεσόγειο.
Περισσότερη ενημέρωση σε λίγο.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οριστικό: Η 6η δόση δεν πρόκειται να καταβληθεί ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να καταβληθεί εγκαίρως! Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλβγκανγκ Σόιμπλε, πριν από λίγα λεπτά: "Η 6η δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ θα καθυστερήσει να καταβληθεί στην Ελλάδα. Πρέπει να δούμε κάποια πράγματα"!
Δεδομένου ότι δεν έχουν λαμβάνειν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από την 6η δόση, οι Ευρωπαίοι με την άνεσή τους πιέζουν μέχρι ασφυξίας την Ελλάδα και ωθούν την κυβέρνηση στη λήψη και νέων μέτρων.
Eίναι και μία επιβεβαίωση του γεγονότος ότι δεν ενδιαφέρονται για την "υγεία" της Ελλάδας, αλλά αποκλειστικά για την "υγεία" των τραπεζών τους!
Αναφερόμενος στο θέμα αυτό, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ Ε. Βενιζέλος προσπάθησε να δικαιολογήσει το γερμανικό "χαστούκι" υποστηρίζοντας ότι "Το μείζον δεν είναι ο χρόνος της εκταμίευσης, αλλά η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου, που είναι ιδιαίτερα θετικές για την Ελλάδα και είναι υψίστης σημασίας για τη βιωσιμότητα του χρέους. Θα πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για τη μείωση του ελλείμματος και τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους, για να μην βρεθεί η οικονομία σε περιδίνηση"!
Δηλαδή έρχονται και νέα μέτρα ή απλά "εξακολουθούν να πυροβολούν τον πεθαμένο"!
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή του για πάντα (pics)



Το παιδάκι που βλέπετε στη φωτογραφία ονομάζεται Mathew Wheeler και σήμερα είναι 31 ετών. Ο Mathew αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση και να μεταμορφωθεί στην κυριολεξία σε έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικό από ότι πριν







Ο Mathew κατάγεται από τη Βρετανία και είναι άνεργος. Το πρώτο του τατουάζ το έκανε στην ηλικία των 16 και από τότε δεν σταμάτησε. Αυτή τη στιγμή το 80% του σώματός του είναι καλυμμένο από τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων και των γενετικών του οργάνων. Έχει ξοδέψει περισσότερες από 20.000 λίρες Αγγλίας για όλα αυτά τα tatoo και πλέον έχει αλλάξει και επίσημα το όνομά του σε "King of ink Land".
















Διαβάστε Περισσότερα »

Σε κλοιό προστίμων η πλατεία Θήβας



Αντιμέτωποι με νέα, Δημοτικά αυτή τη φορά, χαράτσια βρίσκονται οι ιδιοκτήτες καφέ μπαρ και ζαχαροπλαστείων στην πόλη της Θήβας, οι οποίοι αισθάνονται να εξαντλούνται και τα λιγοστά πλέον όρια αντοχής τους μετά και την εκτόξευση των συντελεστών ΦΠΑ στον κλάδο της εστίασης. Όπως καταγγέλλουν, η επιδρομή ελέγχων από τη Δημοτική Αστυνομία, που σκόρπισε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ, ήταν καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα και όχι αποτέλεσμα της κοινωνικής πολιτικής που θα πρέπει να ασκεί η Δημοτική Αρχή.
lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Επιτρέπονται τα κατοικίδια στα ΚΤΕΛ


Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων επιτρέπεται η μεταφορά ζώου υποχρεωτικά εντός του χώρου επιβατών. Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τα τραγικά περιστατικά θανάτων ζώων που σημειώθηκαν, επειδή οι αγενείς, ανενημέρωτοι και καταχρηστές εξουσίας οδηγοί των ΚΤΕΛ διέταξαν τους φιλόζωους ιδιοκτήτες τους να τα βάλουν στον....




ακατάλληλο χώρο των αποσκευών. Κι όμως πολλές είναι οι καταγγελίες που φτάνουν συχνά στο adespoto.gr από ανθρώπους που θέλησαν να ταξιδέψουν με το σκυλάκι τους και τελικά πήραν ταξί, αφού οι οδηγοί των ΚΤΕΛ δεν δεχόντουσαν να μπει το ζώο τους στο λεωφορείο μαζί τους.

Με την αποφάση του το Υπουργείο βάζει ένα τέλος στο χάος της μεταφοράς ζώων με τα ΚΤΕΛ

Η απόφαση :
Προς διευκρίνιση και ομοιόμορφη εφαρμογή των διατάξεων για τη μεταφορά ζώων με λεωφορεία των ΚΤΕΛ Α.Ε., σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:

1. Προκειμένου να επιτραπεί η μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων, αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον ιδιοκτήτη ή κάτοχο τους. Ο ιδιοκτήτης ή κάτοχος θα πρέπει να επιδεικνύει το διαβατήριο του ζώου ή το βιβλιάριο υγείας, το οποίο να είναι ενημερωμένο τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία.


2. Οι ειδικότερες ρυθμίσεις της μεταφοράς των ζώων συνοδείας αναπήρων (ουσιαστικά σκύλων συνοδείας τυφλών) καθώς και των μικρών κατοικίδιων, ανάλογα με τον τύπο του λεωφορείου, έχουν ως ακολούθως:

Α. Ζώα σε Λεωφορεία Αστικών ΚΤΕΛ:

Τα ζώα συνοδείας αναπήρων ανεξαρτήτως μεγέθους καθώς και τα μικρά κατοικίδια ζώα μεταφέρονται εντός ειδικού καλαθιού μεταφοράς με μέγιστες διαστάσεις 50Χ40Χ70 εκατοστά, κατ’ αναλογία με τα ισχύοντα στους συγκοινωνιακούς φορείς αστικών συγκοινωνιών Αθήνας και Θεσσαλονίκης και τοποθετούνται υποχρεωτικά εντός του χώρου επιβατών. Τα ζώα συνοδείας αναπήρων δεν τοποθετούνται σε καλάθι αλλά φέρουν υποχρεωτικά φίμωτρο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Β. Ζώα σε Λεωφορεία Υπεραστικών ΚΤΕΛ:

Στα λεωφορεία που εξυπηρετούν υπεραστικές συγκοινωνίες λόγω του μικρότερου διαθέσιμου χώρου, περιορίζονται οι μέγιστες διαστάσεις του ειδικού καλαθιού μεταφοράς.

Έτσι, τα ζώα συνοδείας αναπήρων ανεξαρτήτως μεγέθους και τα μικρά κατοικίδια ζώα, βάρους έως επτά (7) κιλών, που μεταφέρονται εντός ειδικού καλαθιού μεταφοράς διαστάσεων 50Χ40X35 εκατοστά είναι επιτρεπτό να μεταφέρονται με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ & ΚΤΕΛ Α.Ε. που εξυπηρετούν υπεραστικές συγκοινωνίες και τοποθετούνται υποχρεωτικά εντός του χώρου επιβατών. Τα ζώα αυτά θα τοποθετούνται είτε στο διάδρομο είτε στα κλιμακοστάσια των λεωφορείων, πλησίον σε κάθε περίπτωση του ιδιοκτήτη τους. Τα ζώα συνοδείας αναπήρων, όπως προαναφέρθηκε, δεν τοποθετούνται σε καλάθι αλλά φέρουν υποχρεωτικά φίμωτρο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, τα υπεραστικά ΚΤΕΛ & ΚΤΕΛ Α.Ε. είναι επιτρεπτό να περιορίζουν τη μεταφορά των κατοικίδιων ζώων,

(α) σε ότι αφορά στον αριθμό σε δύο κατοικίδια ανά λεωφορείο και

(β) σε ορισμένα μόνο από τα εξυπηρετούμενα δρομολόγια τα οποία πάντως θα αποτελούν το 30% τουλάχιστον των δρομολογίων κάθε γραμμής (και κατ’ ελάχιστο ένα δρομολόγιο ανά ημέρα), κατανεμημένα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εφόσον αποφασιστεί από το οικείο υπεραστικό ΚΤΕΛ Α.Ε. ή ΚΤΕΛ να γίνει χρήση του ως άνω (β) περιορισμού, θα πρέπει η πληροφορία αυτή να παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ενώ θα πρέπει να έχει αναρτηθεί εμφανώς σχετική ανακοίνωση στους σταθμούς και πρακτορεία του ΚΤΕΛ. Ο περιορισμός των δρομολογίων θα δύναται να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες αλλεργικών κ.λπ. ατόμων που ευλόγως αποφεύγουν το συγχρωτισμό με κατοικίδια ζώα. Σε κάθε περίπτωση βέβαια είναι ενδεδειγμένη η κατάλληλη διευθέτηση των επιβατών εντός του λεωφορείου.

Για την περίπτωση αστικών λεωφορείων που είναι ενταγμένα και δρομολογούνται από Υπεραστικά ΚΤΕΛ & ΚΤΕΛ Α.Ε. εφαρμόζονται τα προαναφερθέντα για τα λεωφορεία των Αστικών ΚΤΕΛ.


3. Τα προαναφερόμενα αφορούν, αδιακρίτως, και στα λεωφορεία ιδιοκτησίας των ΚΤΕΛ Α.Ε. και στα λεωφορεία ιδιοκτησίας μετόχων των ΚΤΕΛ Α.Ε. που εξυπηρετούν τις αστικές & υπεραστικές συγκοινωνίες. Σε καμία περίπτωση η μεταφορά των μικρών κατοικίδιων ή κατά μείζονα λόγο αυτών που συνοδεύουν αναπήρους δεν τελεί υπό την κρίση του οδηγού ή / και του ιδιοκτήτη του λεωφορείου ή τη συναίνεση των λοιπών επιβατών.


4. Τονίζεται ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις ρυθμίσεις της εγκυκλίου αυτής, επιβάλλονται, από το οικείο Πειθαρχικό Συμβούλιο του π.δ. 170/2003 (Α’ 140), στις ΚΤΕΛ Α.Ε. οι προβλεπόμενες κυρώσεις της παρ. 3(η) του άρθρου 2 του ίδιου π.δ. και σε περίπτωση υποτροπής αυτές της παρ. 5 του ίδιου άρθρου. Οι οδηγοί των λεωφορείων που δε συμμορφώνονται με τις ως άνω ρυθμίσεις, υπόκεινται στις πειθαρχικές κυρώσεις του άρθρου 18 του π.δ. 246/2006 (Α’ 261) που επιβάλλονται από τα αρμόδια όργανα των ΚΤΕΛ Α.Ε. & ΚΤΕΛ.

Τα συλλογικά όργανα των ΚΤΕΛ Α.Ε. παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους ενώ οι ΚΤΕΛ Α.Ε. για την ενημέρωση του προσωπικού και των μετόχων τους.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡ. ΜΠΟΥΡΑΡΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Διαβάστε τι εισοδήματα δήλωσε το 2009 η "φτωχή" Οικογένεια Πάγκαλου, που παίρνει και επίδομα τριτεκνίας!


Μέγα ηθικό ζήτημα προκύπτει για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο. Διαβάστε και τι εισόδημα δήλωσε η οικογένεια Πάγκαλου το 2009 για να καταλάβετε και την δήλωσή του ότι "μαζί τα φάγαμε"! Πάνω από 800.000 ευρώ δήλωσε το ζεύγος, που θέλει και το επίδομα τριτεκνίας!!! Διαβάστε αναλυτικά όλα τα εισοδήματα και τα περιουσιακά τους στοιχεία...



Θεόδωρος Πάγκαλος

Εισόδημα: 640.632,2 ευρώ

Ακίνητα: Διαθέτει 38 περιουσιακά στοιχεία, εκ των οποίων στην Αθήνα το 100% τριών διαμερισμάτων (80, 85 και 86 τ.μ.), το 50% δύο διαμερισμάτων το ένα με οικόπεδο (120,71 και 120 τ.μ.), 5 διαμερίσματα και μία οικία στην Χαλκίδα, αγόρασε από κοινού με σύζυγο διαμέρισμα 122,25 τ.μ. έναντι 90.992,68 ευρώ, 11 αγροτεμάχια (6 στην Κέα έκτασης 13.015 τ.μ., 4 στην Ελευσίνα 18.264 τ.μ. και 1 στην Χαλκίδα έκτασης 8.119 τ.μ.), 8 οικόπεδα (4 στην Αττική και 4 στην Εύβοια), 3 βοσκοτόπους στην Εύβοια έκτασης 113.500 τ.μ. και 3 γραφεία στην Αθήνα

Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ

Μέσα: Παραχώρησε ένα ΙΧ στον αδελφό του

ΣΥΖΥΓΟΣ : Χριστίνα Χριστοφάκη

Εισόδημα: 206.538,07 ευρώ

Ακίνητα: 5 οικόπεδα στα Καλύβια, 5 διαμερίσματα στην Αττική, 2 γραφεία στην Αττική, 2 πάρκινγκ στα Καλύβια, αγόρασε ένα αγροτεμάχιο στην Κέα 9.021 τ.μ. και από κοινού με σύζυγο ένα διαμέρισμα 122,25 τ.μ., πούλησε 1 αγροτεμάχιο στην Ελευσίνα 19.625 τ.μ. έναντι 490.616,19 ευρώ, 1 διαμέρισμα στα Καλύβια έναντι 150.000 ευρώ και ένα πάρκινγκ


Καταθέσεις: 15.168,49 ευρώ

Μετοχές: 4.860,843 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, πούλησε 4.060 μετοχές και 2.753 μερίδια αξίας 153.459,5 ευρώ

Συμμετοχές: Μεταβίβασε το μερίδιο σε τεχνική εταιρεία

Μέσα: 1 Ι.Χ. 2.429 κ.ε.

http://planet-greece.blogspot.com/2011/09/2009.html
Διαβάστε Περισσότερα »

Θρίλερ με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ



Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου ανέβαλε το ταξίδι του για τις ΗΠΑ, όπου είχε προγραμματίσει σειρά συναντήσεων, αναφέρει ο ανταποκριτής του Mega στη Νέα Υόρκη, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος, μέσω του twitter επικαλέστηκε ξένα μέσα ενημέρωσης.
Την είδηση επιβεβαίωσε, μέσω του κ. Ιγνατίου, και ο διπλωματικός ανταποκριτής της ΝΕΤ, Φάνης Παπαθανασίου.
newscode.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Κυκλοφορεί email που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNN και στη συνέχεια τους προτρέπει να κάνουν κλικ σε κάποιο link ώστε να δουν video σχετικό με τις εξελίξεις στη Γάζα. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο video εμφανίζεται νέο παράθυρο που προτρέπει για εγκατάσταση/ενημέρωση του Adobe Flash Player (το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται και για την αναπαραγωγή video στο Youtube). Αν οι χρήστες επιλέξουν εγκατάσταση τότε εγκαθίσταται trojan ικανό να αντλήσει ακόμα και κωδικούς από e-banking και φυσικά και από άλλες online υπηρεσίες και δραστηριότητες που χρησιμοποιείτε (!).
Διαβάζετε με προσοχή τα email σας και σε καμία περίπτωση μην εξουσιοδοτείτε sites να εγκαθιστούν λογισμικό.Γενικότερα να είστε καχύποπτοι κατά την καθημερινή τόσο πλοήγηση στο Διαδίκτυο όσο και ανάγνωση των email σας.


Ενημερώστε επίσης όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις:

nico_10_72@hotmail.fr
nico_72_10@hotmail.fr
yann.photos@ hotmail.fr
kevinblancher@hotmail.fr

Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον «αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς. Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους. Είναι επείγον και ο ιός κυκλοφορεί ήδη.

Η επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας έχει ήδη ανακοινωθεί από το γαλλικό κανάλι EUROPE 1.

Τις προσεχείς ημέρες πρέπει να προσέξετε να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που ονομάζεται l'Invitation (πρόσκληση), ή τι θέλει η φωτογραφία σου σ´αυτό το site? Όποιος κι' αν σας το έχει στείλει!!! Είναι ένας ιός που ...ανοίγει μια ολυμπιακή δάδα και καταστρέφει το σκληρό δίσκο του PC. Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από κάποιον που έχετε στις επαφές σας, γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε αυτό το e-mail σε όλους.

Εάν, λοιπόν, δεχτείτε ένα μήνυμα με θέμα 'invitation' (πρόσκληση) ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΑΣ. Είναι ο χειρότερος ιός που έχει ποτέ ανακοινώσει το CNN και έχει καταταχθεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα!

Αυτός ο ιός ανακαλύφθηκε χτες (?) το απόγευμα από την MCAfee και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση.

Καταστρέφει απλούστατα την 'zero zone ' του σκληρού δίσκου όπου είναι κρυμμένες οι κύριες πληροφορίες!

Ευχαριστώ.
----------------------------- ------
Δ.. ΒΡΑΖΟΣ / D..VRAZOS
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Τμήμα Μηχανογραφικών Εφαρμογών
Τηλ.: 210-7289666 210-7289666
zoo-m.blogspot


Διαβάστε Περισσότερα »

Το Νεοχώρι με τη ματιά του Viotiashop

O Περμησσός ποταμός
Το Νεοχώρι είναι ένα μικρό χωριό χτισμένο στους πρόποδες του Ελικώνα.  Έχει 350 κατοίκους και ανήκει στο δήμο Αλιάρτου.  Παρ'όλο που το όνομά του παραπέμπει σε νεοσύστατο χωριό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα διότι γραπτές πηγές αναφέρουν ότι το 1335 ήταν φέουδο του Φράγκου ιερέα Φραγκίσκου Λοκάντα.
Ο Λοκάντα είχε φτιάξει μοναστήρι όπου προσπαθούσε να προσηλιτήσει τους ορθόδοξους χριστιανούς στον παπισμό.  Κατά την επανάσταση του 1821 ο αγωνιστής Σκουρτανιώτης χρησιμοποιούσε το Νεοχώρι ως ορμητήριό του.
Πριν την είσοδο του χωριού περνάει ο Περμησσός  ποταμός γνωστός από την αρχιότητα αφού στα νερά του καθρεφτίστηκε και πνίγηκε ο μυθικός Νάρκισσος.
Σήμερα το Νεοχώρι είναι ένα από τα ωραιότερα χωριά  της Βοιωτίας, κόσμημα του χωριού είναι η πετρόκτιστη εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου.   Είναι από τις έξι ομορφότερες εκκλησίες του Νομού. Κτισμένη το 1902 στην πλατεία του χωριού την οποία κοσμεί και η προτομή του Ησιόδου.  Το Νεοχώρι φημίζεται και για τα εξωκλήσια του όπως η Ζωοδόχος πηγή κτισμένη στους πρόποδες του Ελικώνα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο τον Αγ. Γεώργιο και την Μονή Αγ. Νικολάου Μπλανά.
Πολιτιστικό κύτταρο του χωριού είναι σήμερα ο Σύλλογος γυναικών Νεοχωρίου Οι Εννέα Μούσες ο οποίος προσφέρει πολιτιστικές εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να είναι πλούσιο σε πολιτιστική ζωή.
Ι.Μονή Ζωοδόχου Πηγής

O Περμησσός με φόντο τον Ελικώνα
Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτριο Παπαθεοδοσίου και το blog του permissos press για την φιλοξενία του και τις πληροφορίες του
Διαβάστε Περισσότερα »

Μαθήματα φωτογραφίας από τον Ελείτροχο



Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος» ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου Μαθημάτων Φωτογραφίας για αρχαρίους, για 3η συνεχή χρονιά.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι φίλοι της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Τέχνη και την τεχνική της Φωτογραφίας, τόσο μέσα από Στοιχεία Θεωρίας: γνωριμία με τις S.L.R., compact και τηλεμετρικές φωτογραφικές μηχανές, θεωρία και τεχνικές της Φωτογραφίας, ψηφιακή φωτογραφία, είδη φωτογραφίας (Αφαιρετική φωτογραφία, Φωτορεπορτάζ, Πορτραίτο, Περιβαλλοντικό πορτραίτο κ.ά), παρουσίαση του έργου Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων φωτογράφων, όσο και μέσα από Φωτογραφικές Εξορμήσεις για την πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και ώρα 17.00 – 18.30, σε αίθουσα του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Θήβας.
Εισηγητής: Μπόλκας Νικόλαος, Επιμορφωτής Φωτογραφίας στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, με πολυετή εμπειρία.
Οι αιτήσεις εγγραφής στα μαθήματα θα γίνονται ως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2011, και τα μαθήματα θα διαρκέσουν από Οκτώβριο 2011 ως Μάιο 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6978120863 και eleitroxos@yahoo.gr.
Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστασίου Ειρήνη Φουστανελλά Μαρία
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι τσιγγάνοι εγκληματούν κατά αναπήρων στη Λαμία

22-35f1-7-thumb-large
permisospress.blogspot.com

Τρομερά προβλήματα δημιουργούνται στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας από τους τσιγγάνους που έχουν κατασκηνώσει στην περιοχή Βαλόγουρνα του Παγκρατίου. Μετά τα περιστατικά λιθοβολισμών κατά του Κέντρου Ημέρας των ατόμων με αναπηρίες, μετά τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον αναπήρων (!), μετά τις συνεχείς κλοπές και φθορές κατά του Κέντρου, ήρθε και μια επίθεση κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή, για να προκαλέσει την έκρηξη των κατοίκων.


Συγκεκριμένα, 30 τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα κατά περιπολίας που απάρτιζαν δύο μηχανές και συνολικά τέσσερις ένστολοι. Ακολούθησε άφιξη αστυνομικών ενισχύσεων και έρευνα στην περιοχή, που οδήγησε στη σύλληψη τριών εκ των δραστών και στην προσαγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, όπου και κρατούνται. Αυτά να τα βλέπει η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, η οποία έχει «παγώσει» την απομάκρυνση των τσιγγάνων που είχε αποφασιστεί να γίνει, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας, αν και η εισαγγελία ήταν σύμφωνη.
Στην Φθιώτιδα, φαίνεται ότι επικράτησαν απόψεις περί «ανοχής» και πολυπολιτισμικότητας, με τους «προοδευτικούς» να μην ενοχλούνται καν από τις συνεχείς επιθέσεις κατά αναπήρων, τις οποίες καταγγέλλει το Κέντρο ΑΜΕΑ, αλλά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ. Προηγείται για την αντεθνική κομπανία, η κοινωνική μηχανική...
Σημειώνουμε ότι στις 8 Αυγούστου, τσιγγάνος εισέβαλε σε σπίτι συγγενών του και τραυμάτισε ένα εξάχρονο παιδί, ενώ όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να τον σταματήσουν, τραυμάτισε και έναν από αυτούς.
Διαβάστε Περισσότερα »

«Κόψτε τους το ρεύμα ή θα το πληρώσετε εσείς»


Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το ειδικό τέλος των ακινήτων που ουσιαστικά εκβιάζει τόσο τη ΔΕΗ όσο και στους άλλους εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος, επιβάλλοντάς τους πρόστιμο αν δεν κόβουν το ρεύμα στους φορολογούμενους που δεν πληρώνουν το χαράτσι. Το πρόστιμο θα ισούται με το τέλος προσαυξημένο κατά 25% και θα υποχρεούται να καταβάλει η ΔΕΗ ή ο εναλλακτικός πάροχος. Παράλληλα η εταιρία θα ενημερώνει το δημόσιο για τους οφειλέτες αυτούς προκειμένου να κινηθούν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης της οφειλής
 

Η τροπολογία περιλαμβάνει επίσης τα κλιμάκια και τους συντελεστές υπολογισμού του τέλους ακινήτων από το οποίο προσδοκώνται ετήσια έσοδα 2,6 δισ. ευρώ.
 
Παρέχονται επίσης διευκρινίσεις σχετικά με τους ανέργους μη επιδοτούμενους από τον ΟΑΕΔ και με οικογενειακό εισόδημα κάτω από 8.000 ευρώ για τους οποίους προβλέπεται ότι για να είναι δικαιούχοι του μειωμένου ειδικού συντελεστή ( 0,5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο).  Αυτοί θα πρέπει υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στη ΓΓΠΣ προκειμένου να γίνει διασταύρωση με τα αρχεία της εφορίας ή άλλων δημοσίων υπηρεσιών. 
 
Στη συνέχεια θα ενημερώνεται η ΔΕΗ και οι εναλλακτικοί προμηθευτές προκειμένου να υπολογιστεί ο μειωμένος συντελεστής και να ενεργοποιηθεί η διαδικασία επιστροφής τυχόν καταβληθέντος μεγαλύτερου τέλους. 
 
Για την Εκκλησία ορίζεται ότι από το ειδικό τέλος ακινήτων εξαιρούνται τα ακίνητα που ανήκουν στα θρησκευτικά νομικά πρόσωπα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να επιτελούν λατρευτικό, εκπαιδευτικό, θρησκευτικό και κοινωφελές έργο.
enet.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Πρόσκληση για συνάντηση με διευθυντές σχολείων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Ενημέρωση για θέματα σχολικών μονάδων του Δήμου Θηβαίων
Τη Δευτέρα 19/09/2011 στις 12.30 στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Θήβας (οδός Πινδάρου), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με τους Προϊσταμένους Νηπιαγωγείων και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θηβαίων.
Θέμα της συνάντησης είναι η αλληλοενημέρωση για θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες του Δήμου Θηβαίων.
exeisminima.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πλημμύρισε μπλε καβούρια το Αιγαίο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggkAAfqnRmW1Twhp5GxG8deDhsrA_eCE84-IVxj3guknLzcwEm92XKn91vQ0xP1wXJ3kAxqZ21LEfcU4qjOMInrNE_Zr8AI8jA6KuRwh8MLYWdXIfApXwrPIoX5hhdr8KGlF6y6dMPGPZ3/s1600/Blue+claw+crab.jpg
Το μπλέ καβούρι συναντάται σε λιμνοθάλασσες ή περιοχές με εκβολές ποταμών όπου τα νερά είναι ρηχά και με χαμηλή αλατότητα. Τρέφεται με μικρά ψάρια και φυτικό υλικό
Οι "Ιταλοί" κατέλαβαν τις ελληνικές θάλασσες. Μεγάλα, μπλε καβούρια ρίχνονται στη μάχη της... κρίσης. Πλημμύρισαν τις θάλασσες -κυρίως στα βόρεια της χώρας- και αποτελούν έναν νοστιμότατο μεζέ που -λόγω της αύξησης του πληθυσμού και της υπεραλίευσης- πουλιούνται μόλις

3-5 ευρώ το κιλό, όταν στις ΗΠΑ από όπου μας ήρθαν, θεωρούνται δυσεύρετα και κοστίζουν πάνω από 30 δολάρια.
Οι ψαράδες τα ονομάζουν "Ιταλούς", επειδή ήρθαν στην Ελλάδα από τον κόλπο του Μεξικού, μέσω της Ιταλίας και παρότι έχουν μπλε χρώμα στο σώμα και στις δαγκάνες τους, γίνονται κατακόκκινα μόλις πέσουν στο βραστό νερό, ή έρθουν σε επαφή με τη φωτιά.
"Είναι η τέταρτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια που ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί τόσο πολύ. Δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες για το πού οφείλεται η αύξηση αυτή, δεν αποκλείεται ωστόσο να συνετέλεσε και ο ήπιος χειμώνας. Επιπλέον το μπλε καβούρι δεν έχει θηρευτές και ανταγωνιστής του είναι μόνο ο άνθρωπος και η ρύπανση", δήλωσε στο "Εθνος" ο καθηγητής Βιολογίας του Α.Π.Θ., Θανάσης Κούκουρας.
Σύμφωνα με τον κ. Κούκουρα το συγκεκριμένο είδος έχει περισσότερη σάρκα από το κοινό καβούρι, είναι νοστιμότερο και μπορεί να καλλιεργηθεί.
Επιπλέον είναι πολύ δυνατό, έχει κοφτερές δαγκάνες και χρησιμοποιεί τα πίσω πόδια του ως κουπιά, έτσι μπορεί και κολυμπάει -σε αντίθεση με το κοινό καβούρι που "περπατάει" στον βυθό-, μπαίνει στα δίχτυα και στην προσπάθειά του να βρει τροφή στα ψάρια, τα καταστρέφει.
Ζημιές στα δίχτυα
"Από τη μία μας έχει βοηθήσει πολύ στην αύξηση του εισοδήματός μας, επειδή υπάρχει άφθονο στις θάλασσες, από την άλλη όμως μας κάνει ζημιά στα δίχτυα", μας είπε ο πρόεδρος του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Λιμνοθάλασσας Κεραμωτής Καβάλας, Μίλτος Παρασχάκης.
Οι παράκτιοι αλιείς ψαρεύουν τα μπλε καβούρια είτε με δίχτυα που έχουν πολύ μικρά μάτια, είτε -συνήθως- με παγίδες, ωστόσο αυτοί της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαμαρτύρονται για τη ζημιά, ενώ οι μυδοκαλλιεργητές του Θερμαϊκού υποστηρίζουν ότι τους διαλύουν τις αρμαθιές με τα όστρακα.
"Εχουμε εντοπίσει την αύξηση του πληθυσμού των μπλε καβουριών από πέρσι και σε επικοινωνία που είχαμε με τη Διεύθυνση Αλιείας της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας αποφασίσαμε να το ψάξουμε, γιατί στις λιμνοθάλασσες του θρακικού πελάγους είναι συχνά ενοχλητικό το φαινόμενο", μας ανέφερε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Αλιευτικών Ερευνών του ΕΘΙΑΓΕ (ΙΝΑΛΕ), Αργύρης Καλλιανιώτης.
Για τον λόγο αυτόν διοργανώνεται στις 28 του μήνα, στην Καβάλα, ημερίδα για τα προβλήματα των αλιέων και ένα από τα θέματα θα είναι τα μπλε καβούρια.
Από το Μεξικό στον Θερμαϊκό
Πανάκριβος και εκλεκτός μεζές
Φέτος το καλοκαίρι οι "Ιταλοί" κατέκλυσαν το Αιγαίο. Τα μπλε καβούρια έφτασαν μάλιστα κατά χιλιάδες και στην άλλη μεριά του Αιγαίου στον κόλπο της Σμύρνης όπου συμπεριελήφθησαν σε όλα τα μενού των παραλιακών ξενοδοχείων.
Ιδιαίτερα αυξημένος είναι ο πληθυσμός τους στον Αμβρακικό κόλπο, στις εκβολές του Πηνειού, στον Θερμαϊκό κόλπο και στο θρακικό πέλαγος. Τα μπλε καβούρια ευδοκιμούν στις ΗΠΑ και στον κόλπο του Μεξικού. Θεωρείται μεζές αντίστοιχος του αστακού και κοστίζει πανάκριβα, επειδή είναι εξαιρετικά σπάνιο είδος. Στην Ελλάδα συναντάται σε λιμνοθάλασσες ή περιοχές με εκβολές ποταμών όπου τα νερά είναι ρηχά και με χαμηλή αλατότητα. Τρέφονται με μικρά ψάρια και φυτικό υλικό.
news24gr.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μεγάλη απάτη σε βάρος 15 Ιερέων!


permisospress.blogspot.com
Στην εξιχνίαση απάτης από οργανωμένη σπείρα...



προχώρησε η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας!
Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν στις 13 του μηνός Ιερέας της Θεσπρωτίας, σε ναό στο Ράι, κατήγγειλε απάτη σε βάρος του από ένα άγνωστο άτομο.

Συγκεκριμένα ένας νεαρός, 31 ετών όπως αποδείχθηκε από την Αμαλιάδα, πλησίασε το Ιερέα και τον έπεισε ότι είναι υπάλληλος του Ταμείου Κληρικών Ελλάδος, ζητώντας του 9.300 ευρώ για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του με το Ταμείο. Το ποσό κατέθεσε στις 13 του μηνός ο γιος του Ιερέα σε τράπεζα της Ηγουμενίτσας.
Ο 31χρονος όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό το ποσό. Ζήτησε στην συνέχεια να του καταβάλει ο Ιερέας τον φόρο του Εφάπαξ έτσι ώστε να καταφέρει να του το βγάλει αμέσως.
Η απαίτηση όμως αυτή του 31χρονου έβαλε σε υποψίες τον Ιερέα και κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Ιερέα με τον δράστη, μετά από υπόδειξη της Αστυνομίας, ο Ιερέας συμφώνησε να του καταβάλει το ποσό.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας έδωσε σήμα στην Διεύθυνση της Αμαλιάδας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 31χρονου, κάτι το οποίο έγινε όταν ο δράστης πήγε σε τράπεζα της Αμαλιάδας να ελέγξει τον λογαριασμό του για το εάν μπήκαν τα χρήματα του Ιερέα.
Ο 31χρονος ξαφνιάστηκε όταν είδε το ποσό των 10 ευρώ τα οποία είχε καταθέσει ο Ιερέας σε συνεννόηση με την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, ενώ μεγαλύτερη ήταν η έκπληξή του όταν άντρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας του πέρασαν χειροπέδες μέσα στην τράπεζα.
Ο 31χρονος συλληφθείς μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, όπου μετά την προανάκριση προέκυψε πως ο δράστης ήταν μέλος πολυμελούς σπείρας, με εγκέφαλο έναν 34χρονο και συνεργούς άλλα 16 άτομα, οι οποίοι είχαν καταφέρει να αποσπάσουν συνολικά το ποσό των 379.500 ευρώ από 15 Ιερείς, από όλη σχεδόν την Ελλάδα. Στην Θεσπρωτία, το Ηράκλειο, την Μεσσηνία, την Αχαΐα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, την Θεσσαλονίκη, την Μαγνησία και τις Κυκλάδες.
Επίσης όπως διαπιστώθηκε σε διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις είχαν γίνει παρόμοιες καταγγελίες από άλλους 30-40 Ιερείς, έως τώρα, αφού η προανάκριση συνεχίζεται καθώς και η προσπάθεια εντοπισμού των17 ασύλληπτων συνεργών του 31χρονου!


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ