Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Όταν χριστιανές παντρεύονται μουσουλμάνους



Όλοι την έχετε δει – την μαυροντυμένη με το πέπλο, γυναίκα, να περιμένει στην ουρά του πολυκαταστήματος. Είναι μουσουλμάνα, σκέφτεστε μέσα σας, πιθανότατα από τη Μέση Ανατολή ή την Ασία.
Αλλά κοιτάζοντας καλύτερα, θα ανακαλύψετε ότι έχει γαλάζια μάτια. Λίγες τούφες ξανθού μαλλιού ίσα που φαίνονται έξω από το πέπλο. Ή ίσως είναι μαύρη και μιλά με μια ευδιάκριτα αμερικανική προφορά.
Δεν είναι από τη Μέση Ανατολή, συνειδητοποιείτε, αλλά από τα μέρη σας! Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι κάποια παλιά συμμαθήτριά σας!
Γιατί μια Αμερικάνα θα παντρευόταν έναν μουσουλμάνο και θα ασπαζόταν τη θρησκεία του και τον τρόπο ζωής του;
Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει: Θα μπορούσε να παρασυρθεί ώστε να ‘αλλαξοπιστήσει’. Και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί έντονη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση.
Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός γυναικών που παντρεύονται Μουσουλμάνους από άλλες χώρες. Πολλές βρίσκονται παγιδευμένες σε έναν εφιάλτη καταπίεσης, κακοποίησης και ελέγχου, σύμφωνα με την W.L. Cati, ιδρύτρια της Zennah Ministries, μιας οργάνωσης που θέλει να αγγίξει τις γυναίκες που έχουν παντρευτεί με μουσουλμάνους. (Ένα βίντεο που μιλάει για την ζωή της είναι ΕΔΩ).
«Δεν θα έπρεπε να ζω», λέει η Cati, μια Αμερικάνα που υπέμεινε μια καταχρηστική σχέση με έναν μουσουλμάνο από τη Μέση Ανατολή. Μετά από 14 χρόνια τρόμου, κατάφερε να δραπετεύσει. Οι περισσότερες γυναίκες, λέει, δεν τα καταφέρνουν ζωντανές.
«Δεν επιτίθεμαι στους μουσουλμάνους», λέει η Cati. "Αλλά πρόκειται για ζήτημα ηθικής. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα.
"Τους επιτρέπεται να δέρνουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Έχουν ακόμη το δικαίωμα να σκοτώνουν. Και αυτό συμβαίνει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. "
Η Cati δηλώνει ότι το 1972 δέχτηκε τον Χριστό και έγινε συνειδητή χριστιανή. Αγάπησε τον Κύριο και ασχολήθηκε με το χριστιανικό τραγούδι. Αλλά μετά συνάντησε τον Μοχάμεντ.
«Μου μιλούσε για τις αρχές του και τις οικογενειακές αξίες», θυμάται. «Ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται να εργάζεται, πώς ένας άντρας θα πρέπει να υποστηρίζει την σύζυγό του. Σκέφτηκα, ότι αυτός είναι ο άντρας των ονείρων μου. Ήταν επιδεικτικός, ρομαντικός, και παθιασμένος, και τον ερωτεύτηκα».
Οι χριστιανοί γονείς της και οι φίλοι της προσπάθησαν να την κάνουν να τον βγάλει από το μυαλό της, αλλά μάταια.
"Ο τρόπος, που μιλούσε για την θρησκεία του ακουγόταν πολύ σαν το δικό μου», λέει. "Μου είπε ότι Αλλάχ σημαίνει «Θεός» στα αραβικά. Είπε ότι πιστεύουν στον Ιησού, στον Παράδεισο, την κόλαση, τις Δέκα Εντολές, τους αγγέλους, τους προφήτες και την Αγία Γραφή".
Όταν ο Muhammed ζήτησε από την Cati να παντρευτούνε, είπε ναι, υποσχόμενη να παντρευτούν σε ένα τζαμί και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ως μουσουλμάνους.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Cati επαναλάμβανε φράσεις στα αραβικά χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι έλεγε. Μετά την τελετή, διάβασε το πιστοποιητικό του γάμου της και εκεί έπαθε το πρώτο σοκ όταν διαπίστωσε ότι το όνομά της είχε αλλάξει σε ένα μουσουλμανικό όνομα και ότι είχε ασπασθεί το Ισλάμ. Ο νέος σύζυγός της τη διαβεβαίωσε ότι αυτό ήταν «μόνο στα χαρτιά», αλλά ξαφνικά ο ‘γαλάζιος ιππότης των ονείρων’ της Cati μετατράπηκε σε εφιάλτη.
«Όσο πιο πολύ υποτασσόμουν στη θρησκεία του, τόσο πιο πολύ αυτός και η οικογένειά του είχαν δικαιώματα πάνω μου», εξηγεί. «Έλεγχε τα πάντα – τα χρήματα, τις αποφάσεις μου και την κοινωνική ζωή μου. Αυτός συνήθως ξενυχτούσε όλη τη νύχτα σε στριπ μπαρ ή με άλλες γυναίκες. Η σωματική κακοποίηση ξεκίνησε, ενώ περίμενα το δεύτερο παιδί μας. "
Για τον έξω κόσμο, η ζωή της Cati έμοιαζε με Χολιγουντιανό παραμύθι – επτά σπίτια, βραχιόλι εννέα καρατίων, καθώς και όποιο αυτοκίνητο ήθελε. Αλλά την ίδια ώρα εκείνη βίωνε μια κόλαση. Κάλεσε την αστυνομία πολλές φορές για να αναφέρει ξυλοδαρμούς και άλλες καταχρήσεις, αλλά ποτέ δεν κατέθεσε μήνυση.
«Ο σύζυγός μου πάντα με έκανε να αισθάνομαι ότι ήταν δικό μου λάθος που με χτυπούσε», λέει. «Στο τέλος όλα τελείωναν λέγοντάς τουΣυγνώμην’."
Στη μέση του εφιάλτη της Cati, οι γονείς της συνέχιζαν να προσεύχονται γι’ εκείνη. Μια μέρα η ίδια και ο σύζυγός της νοίκιασαν ένα σπίτι στις διακοπές τους σε ένα μέρος που υπήρχε ένας όμιλος χριστιανών γυναικών».
«Δεν ήξερα ότι ήταν χριστιανές», λέει. «Όταν συναντήθηκα μαζί τους άρχισαν να προσεύχονται. Προσευχήθηκαν να επιστρέψω στον Ιησού. "
Όταν η Cati επέστρεψε στο σπίτι, ο Κύριος άρχισε να εργάζεται την καρδιά της. Ένας γείτονας της την κάλεσε στην εκκλησία, και - κατά περίεργο τρόπο - ο σύζυγός της έδωσε την άδειά του να παρευρεθεί εφ’ όσον δεν θα άλλαζε πίστη.
«Εκείνη τη νύχτα στην εκκλησία,» θυμάται, «άρχισα να κλαίω και δεν μπορούσα να σταματήσω. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ειπώθηκε, αλλά ο Θεός μιλούσε στην καρδιά μου. "
Τελικά, η Cati επέστρεψε στον Χριστιανισμό, και η απόφασή της αυτή εξόργισε τον σύζυγό της. Και τα παιδιά τους έγιναν χριστιανοί και άρχισαν να προσεύχονται για τον πατέρα τους. Τελικά, ο Muhammed τους πέταξε όλους έξω από το σπίτι.
Η Cati ήταν απένταρη, αλλά "δεν υπήρχε πόνος ή δάκρυα», λέει. «Το έλεος και η χάρη του Θεού μας έδωσε την ελευθερία από τον μουσουλμανικό τρόπο ζωής."
Η ιστορία της Cati δεν είναι ασυνήθιστη. Χιλιάδες αμερικάνες γυναίκες, ακόμα και ‘αναγεννημένες χριστιανές’, παντρεύονται μουσουλμάνους. Οι περισσότερες δεν έχουν ιδέα τι διδάσκει το Ισλάμ για τις γυναίκες ή τα δικαιώματα που παρέχει στους συζύγους τους.
Για παράδειγμα, ακόμα και αν υπάρχουν νόμοι κατά της πολυγαμίας στις ΗΠΑ, ένας μουσουλμάνος που ζει εδώ μπορεί να παντρευτεί μέχρι και τέσσερις γυναίκες-ακόμη και αν έχει ήδη μια γυναίκα πίσω στη χώρα του. Ο γάμος γίνεται σε ένα τζαμί, και αν το ζευγάρι δεν ζητήσει άδεια γάμου, δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί αν ο σύζυγος είναι ήδη παντρεμένος.
Σύμφωνα με το Ισλάμ, ένας σύζυγος έχει το δικαίωμα να δέρνει την γυναίκα και τα παιδιά του και να αρνείται να υποστηρίξει τη σύζυγό του για οποιοδήποτε αριθμό λόγων. Ένας πατέρας μπορεί να κτυπήσει ένα παιδί που δεν προσεύχεται.
Οι γυναίκες δεν έχουν περιουσία από κοινού με τους συζύγους τους. Αντίθετα, θεωρούνται ιδιοκτησία τους, το ίδιο όπως ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο. Μια γυναίκα δεν μπορεί να δαπανήσει τα χρήματα του συζύγου της και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να μπει στο σπίτι του - χωρίς την άδειά του.
Μια σύζυγος κληρονομεί μόνο ένα μικρό μέρος της περιουσίας του συζύγου της. Το υπόλοιπο πηγαίνει στους γονείς, τα αδέλφια του, τους θείους και τα παιδιά, και τα αγόρια λαμβάνουν διπλάσιο από το ποσοστό των κοριτσιών. Αν ένας άντρας πει «σε χωρίζω», τρεις φορές ενώπιον της συζύγου του, ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του νόμιμα διαζευγμένο. Η σύζυγός του δεν δικαιούται κάποια από τα υπάρχοντά του συζύγου της, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών του. Δεν υπάρχουν δικαιώματα επικοινωνίας με τα παιδιά σύμφωνα με το Ισλάμ.
«Μια γυναίκα, κάτω από το ισλαμικό σύστημα του γάμου δεν έχει ανθρώπινα δικαιώματα, εκτός αν θεωρήσουμε ότι ένας σκλάβος έχει δικαιώματα στο πλαίσιο ενός συστήματος δουλείας", γράφει η Δρ Nawal El Sa'dawi, (φωτο), η οποία είναι μουσουλμάνα, στο βιβλίο της, «Το κρυφό πρόσωπο της Εύας» (‘The Hidden Face of Eve’). "Ο γάμος, στο βαθμό που αφορά τις γυναίκες, είναι ακριβώς όπως και η δουλεία με τους σκλάβους, ή τις αλυσίδες των δουλοπάροικων στο θεσμό των δουλοπάροικων."
Δεν είναι κάθε Μουσουλμάνος προσβλητικός για τη γυναίκα και τα παιδιά του ή ακολουθεί αυτές τις θρησκευτικές διδασκαλίες, αλλά είναι σημαντικό για τις γυναίκες να μάθουν για το Ισλάμ, εάν σκέφτονται το ενδεχόμενο γάμου με μουσουλμάνο.
«Πρέπει να μάθουμε τις γυναίκες μας για το τι είναι πραγματικά το Ισλάμ σε σχέση με αυτό που φαίνεται ότι είναι», εξηγεί η Nadia Maroudi, ιδρύτρια της οργάνωσης ‘Women Crossing Cultural Barriers’, που συνδέεται με την ‘Arab International Ministry’. "Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είναι μία ειρηνική θρησκεία, αλλά δεν είναι."
Μια μουσουλμάνα, για παράδειγμα, που είναι γιατρός, είπε στη Maroudi, ότι τρεις από τους ασθενείς της ήταν Αμερικάνες που είχαν παντρευτεί Μουσουλμάνους. Οι άντρες αυτοί πήραν τα παιδιά τους και τα πήγαν πίσω στην πατρίδα τους, στη συνέχεια επέστρεψαν μόνοι σε μια διαφορετική πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παντρευτούν μια άλλη Αμερικάνα (χωρίς να υπάρχει διαζύγιο με την πρώτη σύζυγο) και να αρχίσουν μία νέα ζωή.
Σύμφωνα με την Φωνή των Μαρτύρων, έναν οργανισμό αφιερωμένο στην βοηθώντας τους διωκόμενους εκκλησία, ο γρήγορος ρυθμός ανάπτυξης του Ισλάμ στη Δύση οφείλεται κατά κύριο λόγο όχι σε μεταστροφές, αλλά σε αίτια βιολογικά ανάπτυξης μέσω του γάμου με δυτικές γυναίκες.
Η Maroudi ήταν κι αυτή χριστιανή, όταν παντρεύτηκε έναν μουσουλμάνο από τη Βόρεια Αφρική. Έγινε χριστιανός μετά τον γάμο, αλλά αργότερα την χώρισε επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.
«Σύμφωνα με την κουλτούρα του, οι γυναίκες, κατά το πρώτο έτος του γάμου, πρέπει να κάνουν μωρά», εξηγεί. "Ακόμα κι αν ήταν χριστιανός, δεν μπορούσε να ξεφύγει από τις απαιτήσεις του πολιτισμού του και της πρώην θρησκείας, γι 'αυτό με χώρισε».
Ενώ η Maroudi ήταν ακόμα παντρεμένης, έβαλε μια αγγελία στην τοπική εφημερίδα της: «Αμερικάνες Παντρεμένες με Μουσουλμάνους: Ομάδα Στήριξης Προσφέρει Διασκέδαση, Συντροφικότητα και Προσευχή."
Οι προσκλήσεις άρχισαν να καταφθάνουν. "Ήμουν σοκαρισμένη από αυτό που συνέβαινε," λέει η Maroudi. Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε σωματική βία, γνώρισα πολλές γυναίκες που κακοποιούντο τακτικά.
Για έξι χρόνια, η ομάδα της Maroudi είχε τακτικές συγκεντρώσεις για υποστήριξη και ενθάρρυνση. Οι γυναίκες που συμμετείχαν προέρχονταν από χριστιανικό, εβραϊκό και μη θρησκευτικό υπόβαθρο.
«Της έδειχνα πώς να έχουν μια προσωπική σχέση με τον Χριστό, και τους έλεγα τι πραγματικά πιστεύει ο Χριστιανισμός σε σχέση με αυτά που διδάσκονται στο τζαμί. Προσεύχομαι να τους δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουν για τον Ιησού χωρίς να επιτεθούν στην θρησκεία του συζύγου τους ».
Η Cati ελπίζει τώρα να δημιουργήσει σπίτια για να βοηθήσει τις γυναίκες που προέρχονται από καταπιεστικούς ισλαμικούς γάμους. "Μόλις βγεις από μια καταχρηστική, λατρευτική κατάσταση, χρειάζεσαι ένα μέρος να πας», λέει. «Υπάρχουν σπίτια για τους τοξικομανείς, αλλά τίποτα για τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο."
Και προσθέτει η Maroudi: «Αν μπορούμε να βοηθήσουμε αυτές τις γυναίκες να βρουν το σωστό δρόμο, μπορεί να επηρεαστεί ολόκληρη η οικογένεια. Ίσως τελικά, ο Θεός φέρνει μουσουλμάνους στη χώρα αυτή, για να ακούσουν για το ευαγγέλιο.. "
http://www.charismamag.com
http://redskywarning.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Ένας φόνος την ημέρα - 11 ληστείες σε 12 ώρες!

Εγκληματικότητα εκτός ορίων, οι πολίτες στο έλεος των συμμοριών ! Αδίστακτοι ένοπλοι κακοποιοί, ανενόχλητοι, εισβάλουν μέσα στα σπίτια κάθε μέρα, κρατούν ομήρους, βασανίζουν, ληστεύουν τους ανυπεράσπιστους πολίτες και κάποιοι αξιωματικοί από την ασφάλεια Αττικής, οι οποίοι, όπως φαίνεται, είναι ανίκανοι να ελέγξουν την κατάσταση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρύβουν τα περιστατικά για να μην βγει στο φως της δημοσιότητας, η "έκρηξη" της εγκληματικότητας !
Έφθασαν στο σημείο να κρύψουν ακόμη και την πρωτοφανή επιδρομή των ληστών με τα καλάσνικοφ στο διαμέρισμα τετραμελούς οικογένειας στην Γλυφάδα, την ώρα μάλιστα που έπρεπε να επιστήσουν την προσοχή σε όλους τους πολίτες να λάβουν μέτρα ασφαλείας, όταν κοιμούνται στα σπίτια τους, αφού η συμμορία των κουκουλοφόρων εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερη, και άρα εν δυνάμει θύμα της μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε ! Το τελευταίο κρούσμα απόκρυψης στοιχείων, είναι η νέα επίθεση με θύμα 65χρονη μέσα στο σπίτι της στην Νέα Ιωνία, όπου εισέβαλαν τρεις κακοποιοί με πιστόλι και μαχαίρι!
Δύο ληστείες μετά φόνου σε δύο ημέρες
Δεν πέρασαν καλά - καλά 24 ώρες από την δολοφονία του 83χρονου συνταξιούχου αστυνομικού μέσα στο σπίτι του στην Κερατέα και τα ξημερώματα αυτή τη φορά στον Πειραιά, άλλοι ληστές, όπως όλα δείχνουν, έδεσαν και δολοφόνησαν έναν 60χρονο, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος στην μονοκατοικία που έμενε στην οδό Σβορώνου. Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει "κόκκινο", οι συμμορίες των ληστών επιλέγουν ως στόχους κυρίως σπίτια, ειδικά τις νυχτερινές ώρες (μία με επτά το πρωί) όπου σταματούν οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ και έτσι με την ησυχία τους ξυπνούν τους πολίτες με τα όπλα στο κεφάλι και στη συνέχεια τους αφαιρούν χρήματα, κοσμήματα και αυτοκίνητα.
11 ληστείες σε 12 ώρες!
Εκτός όμως από τις ληστείες μετά φόνου σε Κερατέα και Πειραιά, σημειώθηκε νέο ρεκόρ ληστειών στην Αττική, όπου μέσα σε 12 ώρες έγιναν 11 ληστείες, εκ των οποίων 4 επιθέσεις κακοποιών σε σπίτια στις περιοχές Βαρυμπόμπη, Κορωπί, Αρτέμιδα και Άνω Λιόσια ! Οι υπόλοιπες επτά ληστείες σημειώθηκαν σε εταιρεία κούριερ στην Αθήνα, σε ανθοπωλείο στο Μενίδι, σε ζαχαροπλαστείο στο Περιστέρι, δύο ληστείες σε οδηγούς ταξί στην Νέα Ιωνία, σε περίπτερο στην Κηφισιά και σε βενζινάδικο στο Αιγάλεω.
Οι επιδόσεις της ΕΛ.ΑΣ τον Σεπτέμβριο
Ενδιαφέρον έχουν όμως και τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, για το μήνα Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με αυτά, πραγματοποιήθηκαν 3.992 συλλήψεις, ωστόσο από αυτές οι 105 αφορούν ληστείες και μόλις μια για ανθρωποκτονία.
Αναλυτικότερα, τα στοιχεία της Αστυνομίας που αφορούν τις συλλήψεις του προηγούμενου μήνα:
• Ένα άτομο για ανθρωποκτονία.
• 580 άτομα για κλοπές – διαρρήξεις.
• 105 άτομα για ληστείες.
• 32 άτομα για παραβάσεις του νόμου « περί Ηθών».
• 426 άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Ναρκωτικών».
• 99 άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Όπλων».
• 1.120 άτομα για παραβάσεις του Ν. «περί Αλλοδαπών».
• 103 άτομα για παραβάσεις του Ν. «περί Παιγνίων».
• 21 άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας».
• Εννέα άτομα για παράβαση του Ν. «περί Αρχαιοτήτων».
• 807 άτομα για καταδιωκτικά έγγραφα.
• 76 άτομα για απάτες – πλαστογραφίες.
• 613 άτομα για διάφορα αδικήματα (Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε βαθμό πλημμελήματος, κ.λ.π.).
Εξιχνιάσθηκαν :
• Μία περίπτωση αρπαγής-σωματεμπορίας.
• 46 διαρρήξεις οικιών.
• 63 διαρρήξεις καταστημάτων
• 13 ληστείες σε καταστήματα.
• 23 ληστείες σε βάρος ατόμων.
• 18 κλοπές οχημάτων.
• 119 διαρρήξεις σε Ι.Χ.Ε
• Πέντε παγιδεύσεις Α.Τ.Μ.
• 26 περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων.
• Τρείς περιπτώσεις απάτης με επιταγές.
• Δέκα περιπτώσεις κλοπής καλωδίων.

Εξαρθρώθηκαν συνολικά (27) σπείρες από τις οποίες:
14 σπείρες διακίνησης ναρκωτικών.
• Τέσσερις σπείρες που διέπρατταν διαρρήξεις σε οικίες.
• Δύο σπείρες που διέπρατταν ληστείες σε καταστήματα-ΕΛ.ΤΑ.
• Μία σπείρα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ατόμων.
• Μία σπείρα που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.
• Μία σπείρα που διέπραττε κλοπές καλωδίων.
• Μία σπείρα που παγίδευε Α.Τ.Μ τραπεζών.
• Μία σπείρα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.
• Μία σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις σε Ι.Χ.Ε.

Κατασχέθηκαν συνολικά:
• Ηρωίνη : -21.487- γραμμ.
• Κοκαΐνη : -717- γραμμ.
• Κάνναβη : -87.480- γραμμ.
• Μεθαδόνη : -321- γραμμ.
• Όπιο: -4.977-γραμμ.
• Ναρκωτικά χάπια : -5.519-
• Δενδρύλλια κάνναβης: -19-
• Ζυγαριές ακριβείας: -30-
• Πιστόλια-περίστροφα: -26-
• Μαχαίρια : -70-
• Ράβδοι :-38-
• Κυνηγετικά όπλα: -9-
• Πολεμικά-υποπολυβόλα : -1-
• Φυσίγγια-κάλυκες: -637-
• Αεροβόλα όπλα : -2-
• Πιστόλια ρίψης φωτοβολίδων :-7-
• Γεμιστήρες :-4-
• Οχήματα: -52-
• Παιγνιομηχανήματα – Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές : -487-
• Κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ( CD – DVD ) : -13.345-
• Πλαστά έγγραφα : -121-
• Πλαστά χαρονομίσματα : -99-
• Χρηματικό ποσό : -227.024- ευρώ
• Δολάρια Η.Π.Α: -2.160-
• Κινητά τηλέφωνα : -1.087-
• Πακέτα τσιγάρα :-4.486-
• Αρχαία αντικείμενα :-5-
Ανευρεθέντα - κλαπέντα οχήματα: -534- . 
newsbomb.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Που πας με τέτοιο όχημα; (pics)



Η φαντασία οργιάζει..



















































.kamikazi.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ