Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τον Steve Jobs 30 δευτερόλεπτα πριν πεθάνει!





Διέρευσε ένα βίντεο στο ίντερνετ το οποίο δείχνει τον Steve Jobs σε ένα meeting και ξαφνικά να πεθαίνει!
Λογικά το βίντεο πρόκειται για προιόν φωτομοντάζ !Δεν έχει βγεί κανείς να το διαψεύσεις ακόμα κι να πάρει κάποια θέση!Εσείς τι λέτε?













Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοιχτή επιστολή-κόλαφος στον Βενιζέλο

Προς κ. Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
κ. Υπουργέ. Η ρητορική σας δεινότητα, όσο και να προσπαθείτε, δεν μπορεί να εκληφθεί και ως δεινότητα αποτελεσματικότητας.
Ούτε βεβαίως καταφέρνει να κάνει τα άσπρα – μαύρα… Έχετε αποδείξει, δυστυχώς, ότι δεν μπορείτε να εφαρμόσετε, όσα υποσχεθήκατε και όσα οραματίζεστε, στην πράξη. Καταφέρατε μία ακόμη αφαίμαξη του εισοδήματός μου και της σύνταξης των γονέων μου, καθώς όπως παραδέχεστε, δεν μπορείτε να εντοπίσετε και να “τιμωρήσετε” τους φοροδιαφεύγοντες. Ευτυχώς για σας, δυστυχώς για μας, οι περισσότεροι είμαστε νομοταγείς.
Πλέον όμως, αναγκάζετε μεγάλη μερίδα του κόσμου να προσπαθεί να μοιάσει στους “τυχερούς”, καθώς δεν μπορεί πλέον να εξασφαλίσει ούτε τα προς το ζειν. Σε τι διαφέρετε εσείς κύριοι της ελληνικής κυβέρνησης από τις συμμορίες που κάνουν διαρρήξεις; Οι μισοί Έλληνες το φωνάζουν, και οι άλλοι μισοί απλά το σκέφτονται: Η φορο-εισπρακτική πολιτική που ακολουθεί αυτή η κυβέρνηση δεν απέχει πολύ από τη μέθοδο του ριφιφί που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες.
Μπαίνετε στα σπίτια μας, ανοίγετε το πορτοφόλι μας, και αφαιρείτε όσα νομίζετε ότι χρειάζεται για να “σωθεί η πατρίδα”. Εσείς τί κάνατε για να σωθεί η πατρίδα;
Ξέχασα όμως, ότι κι εσείς είστε επί σειρά ετών βασικό στέλεχος και υπουργός κυβερνήσεων που οδήγησαν τη χώρα στην κατάσταση που είμαστε. Ξέρω… Κάνατε κάτι κι εσείς για να σωθεί η πατρίδα μας.
Φωνάζατε “Πιάστε τους κλέφτες”. Όταν όμως ήρθε η σειρά σας να τους πιάσετε, απλά σφυρίζετε αδιάφορα… και ρίξατε τις ευθύνες στους “κλέφτες”…κ. Υπουργέ, μας λέτε συνέχεια ότι κουβαλάτε έναν Σταυρό Μαρτυρίου, ότι περνάτε δύσκολες στιγμές στα διεθνή φόρα και τις Συνόδους Κορυφής.
Έχω να σας προτείνω (με τους όρους των ημερών) ένα καλό deal: Να αλλάξουμε θέσεις. Να έρθετε εσείς στην εργασία μου, να πληρώνετε εσείς τους λογαριασμούς μου, την εφορία, το τέλος ακίνητης περιουσίας, να μετράτε εσείς με αγωνία κάθε μέρα τα ευρώ στην τσέπη σας, να συζητάτε και να κάνετε κουράγιο στους συγγενείς σας και τους φίλους που χάνουν τη δουλειά τους, που δεν έχουν να ζήσουν την οικογένειά τους… Κι αφήστε εμένα να κουβαλάω το Σταυρό του Μαρτυρίου. Τον κουβαλάω άλλωστε δύο χρόνια τώρα…
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μου επιστρέψετε αυτό που μου υφαρπάξατε. Ότι πιο ιερό έχω, την ψήφο μου. Μου την κλέψατε. Μου τάξατε λεφτά και με κεράσατε ανεργία, φτώχεια, απογοήτευση, υποταγή στους “ισχυρούς”. Δεν υπολογίσατε όμως ότι έχω ακόμη το δικαίωμα της επιβίωσης…
Για την επιβίωση αυτή βρέθηκα και διαδήλωσα μαζί με εκατοντάδες Έλληνες πολίτες και σήμερα στην πλατεία Συντάγματος. Για την επιβίωση αυτή, όμως, αν χρειαστεί, αύριο θα παλέψω με ότι μου έχει απομείνει. Την καρδιά μου.
Και κάτι τελευταίο κ. Υπουργέ: η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό… Θα πρέπει να μας απαντήσετε, αν η κυβέρνηση είναι ανίκανη ή επικίνδυνη.
Υ.Γ: Αν περιμένουμε να σας κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι ίσως πολύ αργά. Θα ήταν προτιμότερο να σας κρίνει ο ελληνικός λαός! Τώρα!
Διαβάστε Περισσότερα »

Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο επί της αρχής - Αύριο η πλέον κρίσιμη ψηφοφορία




Από τους 295 βουλευτές που ψήφισαν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δηλαδή 154 βουλευτές υπερψήφισαν το επίμαχο νομοσχέδιο.

Αντίθετα, 141 βουλευτές καταψήφισαν το πολυνομοσχέδιο επί της αρχής, αλλά η κρισιμότερη ημέρα θεωρείταικ η Πέμπτη, καθώς ακόμα και κυβερνητικοί βουλευτές έχουν δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν θα ψηφίσουν συγκεκριμένα άρθρα όπως η κα Κατσέλη που και σήμερα δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37 και θα εξηγήσει με λεπτομέρεια τους λόγους.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα παχυντήρια τόνου στη Μεσόγειο «πωλούν περισσότερα ψάρια από ό,τι δηλώνουν»


Οι ποσότητες του πανάκριβου και απειλούμενου ερυθρού τόνου που πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο το 2010 ήταν περιέργως διπλάσιες από αυτές που δηλώθηκαν επίσημα, καταλήγει μελέτη...
για λογαριασμό αμερικανικής περιβαλλοντικής οργάνωσης. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στα λεγόμενα «παχυντήρια τόνου» στη Μεσόγειο, τα οποία φαίνεται ότι συσσωρεύουν πολύ περισσότερα ψάρια από ό,τι τους επιτρέπεται.

Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτη, αφού δεν γίνονται σεβαστοί οι κανόνες που έθεσε το 2008 η Διεθνής Επιτροπή για τη Διατήρηση των Θυννοειδών Ατλαντικού (ICCAT), η οποία θέτει ανώτατα όρια για την αλιεία σε κάθε χώρα.

Επίσημα στοιχεία που ανέλυσαν οι ερευνητές αποκαλύπτουν ότι τη διετία 2009-2010 αλιεύθηκαν 70.500 τόνοι ερυθρού τόνου στη Μεσόγειο και τον βορειοανατολικό Ατλαντικό.

Η ποσότητα αυτή είναι διπλάσια από την επιτρεπόμενη.

Επιπλέον, οι 100.000 ερυθροί τόνοι που αλιεύτηκαν παράνομα από το 1998 μέχρι το 2010 απέφεραν παράνομα κέρδη που εκτιμώνται στα 2 δισ. ευρώ.

«Η διαφορά [ανάμεσα στις πραγματικές και τις ονομαστικές ποσότητες] οφείλεται στα "παραθυράκια" που εκμεταλλεύεται η βιομηχανία παχυντηρίων» καταγγέλλει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρομπέρτο Μιέλγκο, πρώην στέλεχος της αλιευτικής βιομηχανίας και μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Όπως εξήγησε, οι τόνοι που διαθέτουν στο εμπόριο τα παχυντήρια είναι πολύ περισσότεροι από τις ποσότητες που δηλώνονται επίσημα.

Η κατάσταση είναι πιθανό να επιδεινώθηκε το 2010, όταν η ICATT συμμορφώθηκε για πρώτη φορά με τις επιστημονικές συστάσεις για τα επιτρεπόμενα όρια. Μέχρι τότε, τα όρια ήταν υψηλότερα από αυτά που ζητούσαν οι επιστήμονες προκειμένου να προστατευτεί το είδος.

Ένας άλλος λόγος που πιθανώς οδηγεί στην υπεραλίευση είναι τα δίχτυα νέας τεχνολογίας που προμηθεύτηκαν πολλά αλιευτικά σκάφη στη Μεσόγειο τη διετία 2005-6. Τα δίχτυα αυτά, σχεδιασμένα να παγιδεύουν τους τόνους όταν μαζεύονται για να ζευγαρώσουν, μαζεύουν και οδηγούν στα παχυντήρια το 70% των ερυθρών τόνων που αλιεύονται στη Μεσόγειο.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της αμερικανικής περιβαλλοντικής οργάνωσης Pew Environment Group, η οποία ζητά τώρα να αντικατασταθεί με ηλεκτρονικό σύστημα η σημερινή, γραφειοκρατική μέθοδος για τη δήλωση των αλιευμάτων.

Ο ερυθρός τόνος του Ατλαντικού (Thunnus thynnus) κατατάσσεται πλέον στα είδη που αντιμετωπίζουν κρίσιμο κίνδυνο εξαφάνισης. Το γιγάντιο ψάρι είναι πια τόσο σπάνιο ώστε οι τιμές του στη χονδρική φτάνουν τα 1.000 δολάρια το κιλό. Το μεγαλύτερο μέρος των αλιευμάτων καταλήγει σε πιάτα σούσι στην Ιαπωνία.

O ερυθρός τόνος του Ειρηνικού κατατάσσεται στο διαφορετικό είδος Thunnus orientalis, το οποίο θεωρείται απειλούμενο.
planet-greece
Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτή μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Λεοντάρι


Ο Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου Βοιωτίας σας προσκαλεί στην «ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ» που διοργανώνει στο ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ στις 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 5μ.μ. με θέμα ομιλίας: Τα προϊόντα της μέλισσας και οι ευεργετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Ομιλήτριες: Οι καθηγήτριες πανεπιστημίου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, κ. Χήνου Ιωάννα και κ. Τανανάκη Χρύσα...

 
Ένα απόγευμα της παράδοσης, της εξέλιξης, της επιστήμης, της τεχνικής αφιερωμένο στη μέλισσα, στην γνώση, στην γεύση, στο άρωμα, στις αισθήσεις, στα δώρα και στην αρμονία της φύσης, στα άριστα προϊόντα της, σε ότι αγνότερο και καθαρότερο, μας χαρίζει για θεραπευτική ή προληπτική χρήση.

Την αγάπη, το πάθος, την έλξη, την προτίμηση επιβραβεύει η μέλισσα στους ανθρώπους της με τα ανώτερα ευεργετικά προϊόντα της που προσφέρει, τώρα με επιστημονική αναφορά – τεκμηρίωση, που θα αναλυθούν – παρουσιαστούν από της ομιλήτριες μας.

Κάνουμε γνωστά τα χωρίς παρενέργειες προϊόντα της μέλισσας, συστήνουμε πρόταση διατροφής, επιλέγουμε και διατηρούμε τη φήμη των ελληνικά καταξιωμένων, διεθνών, ελληνικών μελισσοκομικών προϊόντων, με το κύρος της εξέλιξης, της επιστημονικής έρευνας και γνώσης με την μοναδική – εξαιρετική ταυτότητα, στην παραγόμενη ελληνική φύση.

Ας ανακαλύψουμε την πράσινη Ιατρική, ας προστρέξουμε στην Γιορτή μας, στην γλυκιά γεύση του μελιού και των προϊόντων της μέλισσας και ας μετουσιώσουμε, σε γνώση, σε πληροφορία, σε εφαρμογή και χρήση των ευεργετικών προϊόντων της μέλισσας, για Προληπτική Ιατρική και Υγιεινή Διατροφή.


Με τιμή και ευχαριστίες
Η Πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου
Δήμος Αλιάρτου
Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας
aliartos-city.blogspot.
Διαβάστε Περισσότερα »

Η φωτογραφία της ημέρας: Διαδηλωτής δείχνει τα… κάλλη του στα ΜΑΤ!!

Η φωτογραφία του… κάλλους των επεισοδίων στην σημερινή Αθήνα!


Στις συγκρούσεις μεταξύ των θερμόαιμων διαδηλωτών και των ΜΑΤ βρέθηκε ο άνθρωπος που προέταξε το μυστικό και παράδοξο όπλο του… τον πισινό του!

Δείτε τη φωτογραφία









Διαβάστε Περισσότερα »

Στο χάος η Αθήνα

Βομβαρδισμένη πόλη θυμίζει πλέον το κέντρο της Αθήνας έπειτα από τα σοβαρότατα επεισόδια που αμαύρωσαν μια από τις μεγαλύτερες πορείες των συνδικάτων κόντρα στο πολυνομοσχέδιο.

Μετά από αρκετές ώρες συγκρούσεων επήλθε η ηρεμία, ωστόσο εστίες μικροέντασης υπήρχαν κατά διαστήματα σε άλλες περιοχές όπως το Μοχαστηράκι και τη Στουρνάρη. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν περιμετρικά του κοινοβουλίου.



Κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, ξήλωσαν κάγκελα και μάρμαρα, ενώ οι φωτιές σε κάδους, στάσεις λεωφορείων και σε εκδοτήρια σε συνδυασμό μάλιστα και με τα εκατοντάδες των χημικών που έριξαν οι αστυνομικές δυνάμεις δημιούργησαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι έχουν γίνει 28 προσαγωγές, εκ των οποίων πέντε μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Συνολικά 16 αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί, τραυματίες, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ενώ από την άλλη πλευρά, 12 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γενικό Κρατικό Αθηνών».

Πάντως, η σαφής εντολή που δόθηκε στα αστυνομικά όργανα που κλήθηκαν να περιφρουρήσουν το κέντρο της Αθήνας ήταν να κρατήσουν αμυντική στάση και όχι να εμπλακούν σε μάχες σώμα με σώμα.
Το βέβαιο είναι ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών μετατρέποντας την Αθήνα σε θάλαμο αερίων.
Έκαψαν το φυλάκιο των Ευζώνων
Νωρίτερα, αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να εισβάλλουν στη Βουλή παραδίδοντας στις φλόγες το φυλάκιο των Ευζώνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ενώ αποπειράθηκαν να σπάσουν το φράγμα μπροστά από το Κοινοβούλιο.
Σκηνικό μάχης είχε στηθεί σε όλους του κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με τους κουκουλοφόρους να έχουν διαλύσει τράπεζες και καταστήματα και τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών.
Είκοσι κουκουλοφόροι αφαίρεσαν το υπηρεσιακό περίστροφο αστυνομικού στη συμβολή των οδών Πινδάρου και Βουκουρεστίου.
Άνδρας των δυνάμεων ασφαλείας τραυματίστηκε στην οδό Εδουάρδου Λω.
Επεισόδιο σημειώθηκε και στο Παγκράτι, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, προσπάθησαν να σταματήσουν την πορεία των κατοίκων Καισαριανής – Βύρωνα και Παγκρατίου που κατευθυνόταν προς το Σύνταγμα.
newsbomb.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ωμή βία!!! Δείτε οπαδούς να παίζουν ξύλο μέχρι τελικής πτώσης!

http://ierosagon.org
Οι εικόνες προκαλούν ΣΟΚ!!! Πρόκειται για ωμή βία.



Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου και της ΤΣΣΚΑ Κιέβου δίνουν ραντεβού …πολέμου στο δάσος. Και παίζουν ξύλο μέχρι τελικής πτώσης! Το βίντεο είναι ασύλληπτο…
Διαβάστε Περισσότερα »

Παλλαϊκή η απεργία της Θήβας




Παλλαϊκή ήταν και η απεργιακή κινητοποίηση της Θήβας με σύσσωμους του επαγγελματικούς κα άλλους φορείς της πόλης. Εργατικό Κέντρο, Έμποροι, Επαγγελματοβιοτέχνες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ αλλά και εργαζόμενο της ΔΕΗ...
ένωσαν σήμερα φωνές και δυνάμεις αντίστασης στην ισχύ του πολυνομοσχεδίου που θα ψηφιστεί αύριο στη Βουλή
Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτορεπορτάζ από την μεγαλειώδη διαδήλωση και τα επεισόδια




Οι εικόνες από τα γεγονότα της Αθήνας κάνουν το γύρο του κόσμου. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πολιτών των τελευταίων ετών κι όμως σημαδεύτηκε από επεισόδια.

Κάποιοι πήγαν αποφασισμένοι για να κάνουν επεισόδια
Κάποιοι πήγαν αποφασισμένοι για να κάνουν επεισόδια

Μαύροι καπνοί πάνω από την Αθήνα
Μαύροι καπνοί πάνω από την Αθήνα

Κάδοι καίγονται
Κάδοι καίγονται


 
Ήτανε δυο, ήτανε τρεις... γίναν χιλιάδες
Ήτανε δυο, ήτανε τρεις... γίναν χιλιάδες


 

 
Αντιμέτωπος με την φωτιά
Αντιμέτωπος με την φωτιά


 
Τα ΜΑΤ δακρυγόνα. Οι διαδηλωτές πέτρες, μολότοφ και σκουπίδια
Τα ΜΑΤ δακρυγόνα. Οι διαδηλωτές πέτρες, μολότοφ και σκουπίδια
 
Δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί
Δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί
 
Η πλατεία Συντάγματος φαίνεται πολύ μικρή για να χωρέσει ΟΛΟ αυτό τον κόσμο
Η πλατεία Συντάγματος φαίνεται πολύ μικρή για να χωρέσει ΟΛΟ αυτό τον κόσμο
 
Κάποιοι προσπάθησαν και κατάφεραν να αμαυρώσουν την διαδήλωση
Κάποιοι προσπάθησαν και κατάφεραν να αμαυρώσουν την διαδήλωση

Καράτε κιντ νούμερο...
.

 
newsit
Διαβάστε Περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ: Οι ταξιτζήδες σπάνε πεζοδρόμια και τα πετάνε στα ΜΑΤ

ΒΙΝΤΕΟ: Οι ταξιτζήδες σπάνε και πετάνε πεζοδρόμια στα ΜΑΤΤα πλάνα που θα δείτε είναι μέσα από τα οδοφράγματα των ταξιτζήδων στην οδό Ακαδημίας. Εκατοντάδες αυτοκινητιστές συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής. Έξαλλοι από την αποπνικτική ατμόσφαιρα των δακρυγόνων οι ταξιτζήδες άναβαν φωτιές και έσπαγαν πεζοδρόμια.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν ήταν μπαχαλάκηδες, ήταν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, άνω των 60 ετών και πετάγανε βροχή τις πέτρες στους μπάτσους. Η αστυνομία έκανε πολλές αντεπιθέσεις για να τους εκδιώξει. Το βίντεο έχει καταγράψει τα πάντα, εκτός από πρόσωπα:
Διαβάστε Περισσότερα »

Βίντεο ντοκουμέντο: Κουκουλοφόροι σπάνε τράπεζα




Ένα συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε κάμερα δείγμα της άκρατης βίας και της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της πόλης.

Ομάδα κουκουλοφόρων επιχειρεί με κάθε μέσο, πέτρες, λοστούς κ.α. να παραβιάσει τα σιδερένια ρολά τράπεζας επί της Πανεπιστημίου χωρίς ευτυχώς αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Διαβάστε Περισσότερα »

Χτύπησαν Αστυνομικό Και του πήραν το όπλο


Την επίθεση 20 περίπου κουκουλοφόρων δέχτηκε ένας ειδικός φρουρός στη συμβολή των οδών Πινδάρου και Βουκουρεστίου.
Ο ειδικός φρουρός πήγαινε προς την υπηρεσία του όταν έγινε αντιληπτός από την ομάδα των κουκουλοφόρων. Αμέσως τον προσέγγισαν και αφού πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι, στη συνέχεια του αφαίρεσαν το όπλο και έφυγαν.
Ο αστυνομικός διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής έχουν.......
τραυματιστεί έξι αστυνομικοί στα σημερινά επεισόδια.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εγκλωβισμένοι στα εκδοτήρια των εισιτηρίων στην Φιλελλήνων

Σε κόλαση του Δάντη μετέτρεψαν οι ανεγκέφαλοι το κέντρο της Αθήνας. Αυτή την στιγμή το εκδοτήριο των εισιτηρίων στην οδό Φιλελλήνων 4 που καίγεται, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εξαπλωθεί η φωτιά στο πρώτο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται από πάνω και στεγάζει γραφεία. Οι εργαζόμενοι σε αυτό έχουν βγει στα παράθυρα και καλούν σε βοήθεια, ενώ η πυροσβεστική προσπαθεί να φτάσει.
Ακόμα και απλοί διαδηλωτές προσπαθούν να προσεγγίσουν και να βοηθήσουν τους εργαζομένους να κατέβει. Ομάδα νεαρών εκσφενδονίζει πέτρες σε εποχούμενους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, που κινούνται προς την Μητροπόλεως, ενώ άγνωστοι έσπασαν κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου και κάνουν πλιάτσικο.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΩΡΑ 15:09 Στις φλόγες το φυλάκιο της προεδρικής φρουράς - Πετροπόλεμος ΠΑΝΤΟΥ στο Σύνταγμα

Διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν το φράχτη στη Β. Σοφίας - Ένας άντρας μεταφέρθηκε λιπόθυμος
- VIDEO ντοκουμέντο: Κουκουλοφόροι πετούν πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ πίσω από τον φράχτη
- Συγκρούσεις και στην Ακαδημίας όπου βρίσκονται οι οδηγοί ταξί
- Πλημμυρισμένη από κόσμο ΟΛΗ η πλατεία Συντάγματος
- Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών από αναρχικούς κοντά στο Πολυτεχνείο
- Περίεργη επίθεση εναντίον αστυνομικών στην πλατεία Καισαριανής
- Συνέλαβαν τέσσερις ανήλικους που μετέφεσαν μολότοφ με... λεωφορείο!

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό χωρίς προηγούμενο! Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την αμαυρώσουν δημιουργώντας ένταση. Χιλιάδες κόσμος κάνει την πλατεία Συντάγματος να μοιάζει πολύ μικρή!


Χιλιάδες κόσμου μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με διμοιρίες των ΜΑΤ δεξιά και αριστερά στα σκαλιά που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής.
Από την ένταση που σημειώθηκε στο φράχτη της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν το τείχνος, ένας άνδρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε λιπόθυμος για τις πρώτες βοήθειες.


Διαβάστε Περισσότερα »

Εκπλήξεις στις υποψηφιότητες για το ΕΒΕ Βοιωτίας






Σε ένα κοινό συνδυασμό κατέληξαν τελικά ο Χάρης Παπαθωμάς (επικεφαλής) και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Κώστας Παπασπύρου, τα άλλα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν τη Δευτέρα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Βοιωτίας είναι του νυν προέδρου Παναγιώτη Αγνιάδη και του Χρήστου Αναγνώστου.
 Όπως ήδη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία έχει ανακοινώσει η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου έχουν οριστεί για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011, στη Λιβαδειά, στο κτίριο του Επιμελητηρίου και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, στη Θήβα, στην αίθουσα του Συλλόγου Φιλοπρόοδων «Επαμεινώνδας» (Σ.Φ.Ε.). Η ώρα της ψηφοφορίας και τις δύο μέρες θα είναι από 8:00 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
 Στο Τμήμα Εμπορίου θα εκλεγούν 8 μέλη, στο Τμήμα Μεταποίησης 6, στο Τμήμα Τουρισμού 1 και στο Τμήμα Υπηρεσιών     6 μέλη.
 Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είχαν  τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στο Επιμελητήριο μέχρι την Τετάρτη  5 Οκτωβρίου και έχουν εγγραφεί στο Μητρώο του Επιμελητηρίου μέχρι την 14η Νοεμβρίου 2010.
 Οι εκλογείς πρέπει, κατά την ψηφοφορία, να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, ή άλλο έγγραφο από το οποίο θα αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητας τους και μπορούν να εκδηλώσουν την προτίμηση τους βάζοντας μέχρι 3 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Παρέλυσε η Λιβαδειά!!!




Εκατοντάδες εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν και στη Λιβαδειά για τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης και για το πολυνομοσχέδιο που έρχεται να διαλύσει κεκτημένα δεκαετιών στις εργασιακές σχέσεις.
Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Μπουφίδου στο πλαίσιο της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενώ οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία.
http://lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ερημη πόλη σήμερα η Θήβα όλα κλειστά!!!

Τα πάντα όλα κλειστά σήμερα 19/10/11 στην Θήβα. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Κανένα κατάστημα και επιχείριση δεν άνοιξε σήμερα στην πόλη της Θήβας.
Το πρωί κάναμε μια βόλτα στην πόλη και διαπιστώσαμε ότι είναι όλα κλειστά, σε ποσοστό 100 τις 100. Κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί ποτέ στην πόλη της Θήβας.
Οι επαγγελματίες της πόλης νιώθουν την κρίση στο πετσί τους ανεξάρτητα από τον τομέα που δραστηριοποιούνται.
Αυτή την ώρα έχει προγραμματιστεί μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία της πόλης, από το ΠΑΜΕ και τον Σύλλογο των Εμπόρων.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

























thiva nikolas
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ