Ο Λεβαδειακός, στην πρεμιέρα του στη Σούπερ Λιγκ, στάθηκε όρθιος στο Περιστέρι και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ο Λισγάρας ισοφάρισε στο 60' για τους Βοιωτούς το γκολ του Μήτρογλου, ενώ ο Γκρμπιτς στο τέλος είχε μοναδική ευκαιρία!
Ο ΚΟΡΙΟΣ Ήρθε για να το παλέψει ο Λεβαδειακός. Άξιος της μοίρας του ο Ατρόμητος. Μόνο ο Μήτρογλου δεν φτάνει!
Ο συνήθης... εκτελεστής!
O Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και ξεκίνησε προσπαθώντας να εφαρμόσει τον ρυθμό του, αναπτυσσόμενος κυρίως από τα δεξιά με τον Καραγκούνη και τον Σκόνδρα. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν από το 8`, όταν ο Σκόνδρας έκοψε στα δύο με πανέξυπνη μπαλιά την άμυνα του Λεβαδειακού, βρήκε τον Επστάιν μέσα στην περιοχή, αυτός πέρασε τον Κυριακίδη και ο Μήτρογλου σε κενή εστία έκανε το 1-0. Oι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, με τον Τόμας να χάνει την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο. Ο Φαβάλι εκμεταλλεύτηκε το λάθος, βρήκε τον Ζουρούδη που έπιασε διαγώνιο σουτ με την μπάλα να κοντράρει και στη συνέχεια ο Πόποβιτς δεν κατάφερε να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε μέσα στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς να απομακρύνουν. Ο Λεβαδειακός πίεζε ψηλά, με αποτέλεσμα να προκαλεί προβλήματα στους γηπεδούχους, αλλά και να έχει κενά σε περίπτωση αντεπίθεσης. Σε μια τέτοια στο 15` ο Καραγκούνης έφυγε ωραία από τα δεξιά και με... συστημένη σέντρα βρήκε το κεφάλι του Μήτρογλου, ο οποίος από καλή θέση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Ο Λεβαδειακός απάντησε με ένα σουτ του Πόποβιτς από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο Ιτάνζ.

Πίεσε ψηλά και βελτίωσε την κυκλοφορία ο Λεβαδειακός
Ο Φαβάλι έβγαζε ωραία τους φιλοξενούμενους μπροστά, με τον Τάτο να βοηθά στα μαρκαρίσματα στο κέντρο του Ατρομήτου, προκειμένου να περιοριστεί ο Αργεντινός. Το κέντρο της ομάδας του Παράσχου λειτουργούσε καλά, με αποτέλεσμα οι ισορροπίες στο ματς να διατηρούνται και ο Λεβαδειακός να κερδίζει σταδιακά μέτρα, ενώ Καραγκούνης και Επστάιν άλλαζαν θέσεις για τους Περιστεριώτες αναζητώντας τα κενά. Ο Λεβαδειακός είχε καλύτερη κυκλοφορία, πίεζε ψηλά και έκανε το παιχνίδι του, με την ατάκα του Γιώργου Δώνη προς τον Ζουέλα «κοιμόμαστε» να αποτυπώνει τη δυσαρέσκεια του Έλληνα τεχνικού για την εξέλιξη του ματς! Στο 33` ο Μουλόπουλος δεν έπιασε για λίγο την κεφαλιά ψαράκι, ενώ ο Ιτάνζ στο 44` απέκρουσε το σουτ του Ζησόπουλου στην κίνηση. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Δώνης πέρασε τον Επστάιν δίπλα στον Μήτρογλου και τον Μπρίτο πίσω τους, σε ένα ρόμβο με τον Ζουέλα μοναδικό αμυντικό χαφ, προκειμένου να κάνει την ομάδα του πιο απειλητική. Το 50-50 στην κατοχή με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος, αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα.

Χτύπημα από στημένη φάση!
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε απειλητικά στο δεύτερο μέρος, με τον Μήτρογλου να μην πιάνει για πολύ λίγο κεφαλιά από καλή θέση και τον Σκόνδρα στο 48` να κάνει επέλαση, αλλά να πλασάρει άουτ. Ο Μήτρογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον Δώνη να βάζει στο ματς τον Δημούτσο και τον Αναστασάκο αντί των Καραγκούνη και Επστάιν. Η επιμονή του Λεβαδειακού απέδωσε καρπούς στο 60`, με τον Λισγάρα να ισοφαρίζει με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι. Γκρμπιτς και Σάντζεζ έδωσαν πνοή στην ομάδα του Παράσχου, με το ματς να ανοίγει αρκετά μετά την ισοφάριση και να αποκτά καλό ρυθμό. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνέχιζε να έχει πολύ καλή κυκλοφορία και εξαιρετική λειτουργία στη μεσαία γραμμή, περιορίζοντας το πάσινγκ γκέιμ του Ατρμήτου.

Ανέβηκε ο Ατρόμητος, ευκαιρία στην εκπνοή ο Λεβαδειακός!
Παράλληλα, έβγαινε με αξιώσεις μπροστά όποτε έβρισκε την ευκαιρία. Στο 72` ο Δημούτσος έκανε επέλαση από τα δεξιά και βρήκε τον Μήτρογλου μέσα στην περιοχή, ο οποίος γύρισε, αλλά το σουτ του ήταν ασθενές και ο Κυριακίδης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Ο Λεβαδειακός απάντησε με «κεραυνό» του Ζουρούδη, τον οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Ιτάνζ! Σταδιακά και όσο το ματς πλησίαζε προς το τέλος του, ο Ατρόμητος ένιωθε το άγχος και έβγαινε περισσότερο μπροστά, με τον Δώνη να ρίχνει στο ματς και τον Καραμάνο. Η διπλή ζώνη άμυνας ωστόσο του Λεβαδειακού έδειχνε να αντέχει την πίεση και να αναζητά την ευκαιρία για την αντεπίθεση. Στο 82` ο Κυριακίδης εξουδετέρωσε καλό σουτ του Τάτου και στο 89`, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να «κλέψουν» τη νίκη. Ο Ζουέλα έκανε λάθος και έδωσε την ευκαιρία στους Βοιωτούς να βγουν γρήγορα μπροστά. Ο Βασιλείου, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στη θέση του Ζουρούδη, συνεργάστηκε ωραία με τον Γκρμπιτς και ο δεύτερος από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιτάνζ! Η ισοπαλία, έτσι, διατηρήθηκε ως το τέλος και μοιάζει ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

MVP: Φαβάλι. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ατρομήτου αποτέλεσε τον «μαέστρο» του Λεβαδειακού και ήταν ο πιο δημιουργικός παίκτης της ομάδας του. Από τα δικά του πόδια εκτελέστηκε το κόρνερ από το οποίο πέτυχε το γκολ ο Λισγάρας, ενώ ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην καλή κυκλοφορία της ομάδας του. Πολλά χιλιόμετρα και εξαιρετική δουλειά και από τον Κόρμπο.

Στο ύψος του: Ο Κώστας Μήτρογλου. Έκανε ξανά το καθήκον του, κατάφερε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ έστω και σε κενή εστία, ενώ ήταν ό,τι πιο επικίνδυνο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι. Έστειλε και για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν οριακά οφσάιντ. Πολύ καλή δουλειά και από τον Σκόνδρα.

Αδύναμος κρίκος: Θανάσης Καραγκούνης. Είχε πολύ χώρο στο ξεκίνημα, κυρίως από τα δεξιά στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να έχει ουσία στο παιχνίδι του. Στα θετικά του μία καλή σέντρα προς τον Μήτρογλου. Μοιραία αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

Η γκάφα: Την έκανε ο Ζουέλα στο 90`. Ενώ ο Ατρόμητος ήταν μπροστά και πίεζε, ο αμυντικός χαφ των Περιστεριωτών «πούλησε» φτηνά την μπάλα, με αποτέλεσμα να εκδηλώσει αντεπίθεση ο Λεβαδειακός και τον Γκρμπιτς σε θέση τετ α τετ. Η τρομερή επέμβαση του Ιτάνζ γλίτωσε τους γηπεδούχους από το... εγκεφαλικό!

Το στραγάλι: Μια λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του Πόποβιτς στο 42`, η οποία χρεώνεται στους επόπτες, ήταν το σοβαρότερο λάθος της... τρόικας των Στυλιάρα, Κωσταρά, Γρεβένη. Το γκολ του Μήτρογλου που ακυρώθηκε ήταν πολύ οριακή φάση, με τον επόπτη να είναι κοντά και να την παίρνει πάνω του. Κατά τα άλλα, ο Στυλιάρας τα πήγε καλά και άφησε το ματς να εξελιχθεί.

Το ταμείο του Gazzetta: Ένας καλοδουλεμένος Λεβαδειακός, άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στην πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία. Απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην έδρα της κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επέδειξε εξαιρετική τακτική προσέγγιση στο ματς, ενώ ο Ατρόμητος τα βρήκε σκούρα απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνάς της. Και οι δύο ομάδες μπορούσαν τη νίκη, αλλά  ο Λεβαδειακός άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας (74` Καραμάνος), Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (57` Δημούτσος), Μπρίτο, Μήτρογλου, Καραγκούνης (57` Αναστασάκος)

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς Χαβιέ, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Μαχαίρας (60` Γκρμπιτς), Μελισσάς, Φαβάλι, Ζουρούδης (84` Βασιλείου), Πόποβιτς (71` Σάντσεζ)