Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Δύο μέρες Βουλευτής...

Ιστορικές στιγμές, γεμάτες δραματικών και πυκνών γεγονότων, βιώνει η χώρα μας.
Η τελευταία σελίδα αυτής της υπόθεσης...
αναμένεται να γραφτεί την Κυριακή, οπότε τίθεται προς ψήφιση στην βουλή το μνημόνιο 2 με την οργή των πολιτών να εκφράζεται πιο έντονα και ποικιλοτρόπως.

Διαβάστε Περισσότερα »

Λ. Παπαδήμος: Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το "μηδέν"


«Ελληνίδες, Έλληνες,



Απευθύνομαι σήμερα σε σας για να σας εκθέσω με απόλυτη ειλικρίνεια την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε και τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν.

Το ελληνικό Κοινοβούλιο καλείται αύριο να αναλάβει μια ιστορική ευθύνη. Καλείται να εξετάσει και να εγκρίνει το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδοτική στήριξη της χώρας κατά τα επόμενα χρόνια.

Το οικονομικό πρόγραμμα και η δανειακή σύμβαση που θα το συνοδεύσει έχουν τεράστια σημασία για το μέλλον της χώρας. Η νέα δανειακή συμφωνία εξασφαλίζει τη χρηματοδότησή μας με 130 δισ. ευρώ και μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε το υπάρχον δημόσιο χρέος κατά περίπου 100 δισ. ευρώ. Με τη μείωση του χρέους θα απελευθερωθούν πολύτιμοι πόροι για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία, θα δημιουργηθούν συνθήκες ασφάλειας, σταθερότητας και εμπιστοσύνης.

Με την πιστή εφαρμογή του προγράμματος θα αποκατασταθεί η δημοσιονομική σταθερότητα και η διεθνής ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας, η οποία θα επανέλθει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης – πιθανότατα από το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Χωρίς δημοσιονομική εξυγίανση και χωρίς μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει.

Η συμφωνία για το νέο πρόγραμμα, που επετεύχθη μετά από πολυήμερες, εντατικές και σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έχει τη στήριξη των δυο μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας. Κατοχυρώνει το μέλλον της πατρίδας μας στο ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα και θέτει τις βάσεις για να ξεπεράσουμε τη σημερινή οικονομική κρίση. Παράλληλα, η συμφωνία αποτυπώνει τις ακραίες συνθήκες ανάγκης στις οποίες εξακολουθεί να βρίσκεται η χώρα μας.

Ο κεντρικός και ουσιαστικός σκοπός όλων μας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας μας. Τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως, η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αναπτυσσόταν στηριζόμενη σε συνεχώς αυξανόμενο δανεισμό. Όταν τα δανεικά τελείωσαν, το κράτος δεν μπορούσε πια να χρηματοδοτεί δαπάνες, η κατανάλωση υποχώρησε, και η οικονομική δραστηριότητα συρρικνώθηκε. Το μοντέλο ανάπτυξης που είχαμε μέχρι το 2009 δεν είχε μέλλον. Ήταν καταδικασμένο να τερματιστεί. Αυτό συνέβη όταν τα ελλείμματα διαμορφώθηκαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα, κληροδοτώντας μας ένα τεράστιο χρέος.

Για την ύφεση ευθύνεται επίσης το δυσμενές διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Όμως ο πιο καθοριστικός παράγοντας είναι η αστάθεια και η αβεβαιότητα για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Είναι ο φόβος της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ που σκιάζει τους αποταμιευτές, αναστέλλει τις επενδυτικές αποφάσεις, παγώνει την οικονομική δραστηριότητα, εμποδίζει την ανάκαμψη της οικονομίας. Στην αβεβαιότητα, την αστάθεια και την ανασφάλεια θα θέσει τέρμα το αξιόπιστο πρόγραμμα, η χρηματοδοτική στήριξη και η αναδιάρθρωση του χρέους που το συνοδεύουν.

Το πρόγραμμα περιέχει πολλές ρυθμίσεις τις οποίες θα έπρεπε να είχαμε υιοθετήσει από μόνοι μας προ πολλού. Αν τις είχαμε εφαρμόσει όταν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκότερες, δεν θα είχαμε φτάσει σε τόσο δεινή κρίση.

Το πρόγραμμα όμως περιέχει και ρυθμίσεις που καμία κυβέρνηση δεν θα υιοθετούσε υπό ομαλές συνθήκες. Μέτρα που δοκιμάζουν τις αντοχές και πλήττουν το εισόδημα μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας. Έχουμε απόλυτη επίγνωση ότι το οικονομικό αυτό πρόγραμμα συνεπάγεται βραχυπρόθεσμα οδυνηρές θυσίες για τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν ήδη δοκιμαστεί σκληρά.

Λένε ορισμένοι: από ένα τέτοιο οικονομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επώδυνα μέτρα, καλύτερη η χρεοκοπία. Πλανώνται οικτρά όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, ή δημαγωγούν επικίνδυνα. Μια άτακτη χρεοκοπία θα έριχνε τη χώρα μας σε μια καταστροφική περιπέτεια. Θα δημιουργούσε συνθήκες ανεξέλεγκτου οικονομικού χάους και κοινωνικής έκρηξης.

Οι αποταμιεύσεις των πολιτών θα κινδύνευαν. Το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει μισθούς, συντάξεις, να καλύψει στοιχειώδεις λειτουργίες, όπως τα νοσοκομεία και τα σχολεία, καθώς έχει ακόμα πρωτογενές έλλειμμα πάνω από 5 δισ. ευρώ. Δηλαδή τα έσοδα του κράτους δεν αρκούν για να καλύψουν τις δαπάνες, ακόμα κι αν παύαμε να εξυπηρετούμε το χρέος.

Η εισαγωγή βασικών αγαθών –όπως φάρμακα, πετρέλαιο, και μηχανήματα– θα γινόταν προβληματική, αφού η χώρα, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, θα έχανε κάθε πρόσβαση σε δανεισμό και η ρευστότητα θα συρρικνωνόταν. Επιχειρήσεις θα έκλειναν μαζικά, αδυνατώντας να αντλήσουν χρηματοδότηση. Η ανεργία, η οποία είναι ήδη απαράδεκτα υψηλή θα αυξανόταν περισσότερο.

Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων στην περίπτωση μιας άτακτης χρεοκοπίας θα κατέρρεε. Η χώρα θα παρασυρόταν σε μια μακρά δίνη ύφεσης, αστάθειας, ανεργίας και παρατεταμένης εξαθλίωσης.

Οι εξελίξεις αυτές θα οδηγούσαν, αργά ή γρήγορα, στην έξοδο από το ευρώ. Από χώρα του πυρήνα της Ευρωζώνης, η Ελλάδα θα καταντούσε χώρα αδύναμη, στο περιθώριο της Ευρώπης.

Κοιτάμε τον ελληνικό λαό στα μάτια με πλήρη συναίσθηση της ιστορικής ευθύνης. Το κοινωνικό κόστος που συνεπάγεται το πρόγραμμα αυτό είναι περιορισμένο σε σύγκριση με την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που θα ακολουθούσε εάν δεν το υιοθετήσουμε.

Γνωρίζουμε ότι οι αντοχές των πολιτών αγγίζουν τα όριά τους. Τα τελευταία δύο χρόνια καταβάλλεται μια υπερπροσπάθεια. Παρά τις καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων έχουμε κατορθώσει πολλά, με μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό κόστος, όπως καταγράφεται από τη συνεχιζόμενη ύφεση και την αύξηση της ανεργίας στο 20%.

Τα τελευταία δύο χρόνια μειώσαμε το πρωτογενές δημόσιο έλλειμμα από 24 δισ. ευρώ σε 5 δισ., μείωση που αντιστοιχεί σε 8 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ. Ανακτήσαμε περίπου το 1/3 της ανταγωνιστικότητας που χάθηκε κατά τα προηγούμενα δέκα έτη. Οι προσπάθειες και οι θυσίες του ελληνικού λαού αποδίδουν και δικαιούνται το σεβασμό όλων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα αντλεί σήμερα τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική στήριξη που δόθηκε ποτέ με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους. Αυτό αντανακλά τη βούληση των εταίρων μας να στηρίξουν την παραμονή μας στο ευρώ. Γι’ αυτό μάς πιέζουν: για να αξιοποιήσουμε τη στήριξη αυτή, δημιουργώντας εμείς οι ίδιοι τις προϋποθέσεις βιώσιμης συμμετοχής μας στο κοινό νόμισμα. Οφείλουμε να εξυγιάνουμε την οικονομία μας. Να μην δαπανούμε περισσότερο από όσα παράγουμε.

Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία να κάνουμε την οικονομία μας πιο παραγωγική και ανταγωνιστική. Για να διασώσουμε όσα κατακτήσαμε, πρέπει να αλλάξουμε όλα όσα κάναμε λάθος. Πρέπει να εξυγιάνουμε το κράτος και να χτίσουμε την οικονομία μας σε στέρεες βάσεις για να επιτύχουμε υψηλή και βιώσιμη ανάπτυξη.

Αυτός είναι ο αγώνας της γενιάς μας. Και θα ήταν η μεγαλύτερη ήττα τής μεταπολιτευτικής Ελλάδας αν από λιποψυχία ή ελλιπή αίσθηση ευθύνης, από βαριά αμέλεια ή από μοιραίο λάθος αυτή η χώρα κατέληγε κάποια στιγμή χρεοκοπημένη και έξω από το ευρώ. Αν, την ώρα που χώρες πολύ φτωχότερες από μας καταβάλλουν σκληρές προσπάθειες για να μπουν στη ζώνη του ευρώ, εμείς βαδίζαμε την πορεία εξόδου.

Θα είναι μια τεράστια αδικία της ιστορίας, η χώρα από την οποία ξεκίνησε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, που τα τελευταία 65 χρόνια βίωσε έναν εμφύλιο και μια δικτατορία, αλλά πρόκοψε, έφτιαξε την ευημερία της, οικοδόμησε μια δημοκρατία, θεσμούς και αξίες, να φτάσει στην πτώχευση και να βρεθεί, από ένα ακόμα λάθος, σε εθνική απομόνωση και εθνική απόγνωση.

Δεν θα βγούμε από την κρίση χωρίς θυσίες. Είμαστε λαός περήφανος και φιλότιμος. Ξέρουμε από αγώνες. Και αυτός είναι σήμερα ο αγώνας της πατρίδας μας. Να έχουν τα παιδιά μας την ευρωπαϊκή Ελλάδα της σταθερότητας, της ευημερίας και της δημοκρατίας που κατακτήσαμε τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Πατριωτικό σήμερα δεν είναι να ρίξουμε τις ασπίδες, αλλά ενωμένοι να πάρουμε τις αναγκαίες δύσκολες αποφάσεις για τη σωτηρία της χώρας. Θα υπερασπιστούμε τη θέση μας στο ευρώ και στην Ευρώπη.

Το οικονομικό πρόγραμμα που έχει κατατεθεί στη Βουλή, και η χρηματοδοτική στήριξη που θα το συνοδεύει, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να διασώσουμε τα σημαντικότερα κεκτημένα των τελευταίων δεκαετιών για να διασφαλίσουμε τη θέση της Ελλάδας στην ομάδα των αναπτυγμένων χωρών της Ευρώπης και στο ευρώ. Είναι απολύτως αναγκαία για να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η προσαρμογή της οικονομίας μας δεν τελειώνει σε ένα χρόνο. Για την ολοκλήρωση των αλλαγών θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια, συνέχεια και συνέπεια, δημιουργική συνεργασία και πνεύμα ενότητας των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων. Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και πίστη στην ανάγκη να αλλάξουμε τη χώρα μας.

Σε ό,τι με αφορά, ανέλαβα την ευθύνη και τον κίνδυνο να κάνω ό,τι μου αναλογεί για να φτάσουμε στην άκρη αυτής της διαδρομής. Και θα το κάνω».
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στην Α' Βοιωτίας

Λογω της κακοκαιριας αναβληκε το Ντερμπυ της Βοιωτιας στην Αραχωβα αναμεσα στον τοπικο Παρνασσο και τον Παναλιαρτο
 Αναβολη ειχαμε και στο Κυριακι στο παιχνιδι ΠΑΟΚ Κυριακιου - ΑΕ Ορχομενος το Γηπεδο ηταν καλυμενο με χιονια τα υπολοιπα παιχνιδια εγιναν κανονικα

τα Αποτελεσματα της 18ης Αγωνιστικης
στην Α' Κατηγορια Βοιωτιας

Ιωνικος Αστερας Θηβας - Επαμεινωνδας Λευκτρων      0-4
ΑΟ Πλαταιες - ΑΕ Δηλεσι                                             5-2
Παμβαγιακος - Αναγεννηση Σχηματαριου                      4-1
Αμβρυσσεας Διστομου - Πανγεωργικος                         4-0
Πελοπιδας Θηβας - Πηγασος Αγιας Αννας                     0-2
Παρνασσος Αραχωβας - Παναλιαρτος                           Αναβληθηκε
ΠΑΟΚ Κυριακιου - ΑΕ Ορχομενος                               Αναβληθηκε
Κιθαιρωνας Καπαρελλιου - ΑΕΣ Ελεωνας                    Αυριο


η Βαθμολογια στην Α' Βοιωτιας σε 18 Αγωνες

1. Επαμεινωνδας Λευκτρων               38
2. ΑΟ Πλαταιες                                 37
3. Παναλιαρτος                                  37 ''
4. Πηγασος Αγιας Αννας                   37
5. Παρνασσος Αραχωβας                  35 ''
6. ΑΕ Ορχομενος                              33 ''
7. Κιθαιρωνας Καπαρελλιου             32 ''
8. Αμβρυσσεας Διστομου                 32
9. Παμβαγιακος                               31
10. ΠΑΟΚ Κυριακιου                      30 ''
11. Αναγεννηση Σχηματαριου          24
12. Πελοπιδας Θηβας                      18
13. Πανγεωργικος                             6
14. Ιωνικος Αστερας Θηβας             4
15. ΑΕΣ Ελεωνας                             3 ''
16. ΑΕ Δηλεσι                                 2

Με τα Αστερακια οι ομαδες εχουν απο ενα παιχνιδι λιγοτερο
Διαβάστε Περισσότερα »

«Αν το ψηφίσουν να μην ξαναπατήσουν στην Βοιωτία»


Ι.ΣΤΑΘΑΣ ΠΡ ΕΡΓ. Κ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ



Αυστηρό μήνυμα στους Βοιωτούς βουλευτές έστειλαν συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από το σημερινό συλλαλητήριο στην Λιβαδειά. Παρά το τσουχτερό κρύο και την βροχή πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στα νέα σκληρά μέτρα. Λίγες ώρες πριν την ψήφιση του νέου μνημονίου οι πολίτες της Λιβαδειάς διαμηνύουν στους βουλευτές πως εάν το ψηφίσουν να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο νομό. Σε δραματικούς τόνους και το κάλεσμα του προέδρου Γιάννη Σταθά στην αυριανή συγκέντρωση έξω από την Βουλή. Αν και προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου στην Λιβαδειά δηλώνει πως δεν ανήκει πια στο συγκεκριμένο κόμμα και προειδοποιεί τους τρις βουλευτές πως έρχεται η ημέρα που θα αναγκασθούν να κυκλοφορήσουν ως ιδιώτες στην κοινωνία.
lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Λιβαδειά:Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου στους βουλευτές Βοιωτίας



Αγαπητοί Βουλευτές,
εδώ και περίπου ένα χρόνο ο εμπορικός κόσμος και οι κάτοικοι της Λιβαδειάς (όπως και ολόκληρης της χώρας) βρίσκονται σε μία απίστευτα τραγική οικονομική κατάσταση.
Γνωρίζουμε ότι το γνωρίζετε.
Όπως επίσης γνωρίζουμε και ποιοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό!
Δυστυχώς είστε και εσείς μεταξύ των υπευθύνων.
Με την υπόσχεση ότι θα μας σώζατε και με την δύναμη που σας έδινε η ψήφος της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, καταφέρατε να αφήσετε άνεργους ένα σημαντικό μέρος από αυτούς, να γεμίσει λουκέτα η Λιβαδειά, και να οδηγήσετε στην υποβάθμιση, στη φτώχεια και στο κοινωνικό περιθώριο ένα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι συμπολιτών μας!

Αλλά εν πάση περιπτώσει ας δεχθούμε ότι και σεις σαν άνθρωποι κάνατε λάθος! Δεν αντιληφθήκατε ότι το Μνημόνιο 1 δεν ήταν η σωτηρία μας! Ας δεχθούμε ότι και σεις, όπως και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί σας, δεν είχατε… προλάβει να το διαβάσετε! Πιστέψατε τους αρχηγούς σας, φοβηθήκατε για τις έδρες σας, δεν καταλάβατε σε τι άβυσσο μας οδηγούσατε με την ψήφο σας!
Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν χρειάζεται καν να διαβάσετε! Είδατε με τα μάτια σας τα αποτελέσματα του Μνημονίου 1 και μπορείτε να φανταστείτε (χωρίς να χρειαστεί πλούσια φαντασία) τα αποτελέσματα του «πλήρους» Μνημονίου 2! Ότι κατάφερε να μείνει όρθιο με το Μνημόνιο 1, ισοπεδώνεται με το Μνημόνιο 2!
Αν η ευθύνη σας στην ψήφιση του Μνημονίου 1 ήταν μεγάλη, τώρα είναι τεράστια! Γιατί τώρα ξέρετε ότι τα Μνημόνια δεν σώζουν τη χώρα από τη χρεοκοπία.
Το μόνο που κάνουν τα Μνημόνια είναι να μεταβάλουν τούς όρους της χρεοκοπίας υπέρ των τοκογλύφων – δανειστών και εις βάρος του λαού. Το μόνο που κάνουν να τα Μνημόνια είναι να υποθηκεύουν την πατρίδα μας και να καταστρέφουν τις ζωές μας.
Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα γίνετε πειθήνια όργανα των κομματικών σας γραμμών. Οι ευθύνες σας πλέον είναι και προσωπικές!
Επειδή όμως τίποτε δεν είναι σίγουρο. Επειδή για μία ακόμη φορά μπορεί να χρησιμοποιήσετε εναντίον μας, την δήθεν ισχύ που σας δίνει η υπερψήφιση σας στις εκλογές (η νομιμοποίηση της οποίας έχει πάψει να ισχύει από καιρό όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις). Επειδή δεν θέλουμε να έχετε κανένα άλλοθι όταν θα μας καταδικάζετε, σας δηλώνουμε με αυτή την επιστολή ότι:
Καμία εξουσιοδότηση δεν έχετε από όλους εμάς για να υπερψηφίσετε το Μνημόνιο 2.

Αντιθέτως σας εξουσιοδοτούμε να το καταψηφίσετε!
Εσείς τώρα πράξτε όπως νομίζετε!
Όμως, οι πολίτες της Βοιωτίας έχουν και μνήμη και κρίση!
Εάν πιστεύετε ότι εκφράζετε τους Βοιωτούς πολίτες, όλους εμάς, εμπόρους, εργαζομένους, ανέργους, συνταξιούχους, σας καλούμε να μην το ψηφίσετε.
Αφήστε μας …να σωθούμε μόνοι μας ! ! !
Και κάτι ακόμα Μην ξεχάσετε να αναφέρετε στα βιογραφικά σας ότι επί των ημερών σας, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην πόλη μας, μετά την κατοχή, γέροντες να ψάχνουν τα σκουπίδια των σούπερ μάρκετ για τροφή…

Για το ΔΣ.


Ο  Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας



Κωνσταντίνος Παπασπύρου              Δημήτριος  Γέρος
 siriosfm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού καλούν σε ξεσηκωμό...

Τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι μέσα από σελίδες στο Facebook εδώ και λίγη ώρα καλούν τον κόσμο σε ξεσηκωμό και δηλώνουν ότι θα παρευρεθούν μαζικά στο Σύνταγμα αύριο από τις 12 το πρωί.

Το κάλεσμα κάνει λόγο για......
τις 18.00 το απόγευμα αλλά από το πρωί ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος.Ως site έχουμε καθήκον να δημοσιεύουμε συνέχεια όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν άλλωστε πληροφορίες και ειδήσεις για να ενημερώσουμε τον κόσμο.Αναλυτικά το μήνυμα που κυκλοφορεί :

Αδέρφια,φίλοι και φίλες αναγνώστες Παναθηναϊκοί θέλω να μοιραστώ λίγες σκέψεις μαζί σας.Ως οπαδοί αλλά και φίλοι του αθλητισμού είμαστε και πολίτες αυτής της χώρας και όσα συμβαίνουν δεν μας αφήνουν αδιάφορους.Ο Παναθηναϊκός μας εξάλλου είναι κομμάτι της κοινωνίας και μάλιστα σημαντικό.Έτσι όπως τα κατάφεραν οι προδότες της Βουλής πλέον το γήπεδο και κάθε διασκέδαση θα θεωρείται είδος πολυτέλειας με τους μισθούς μειωμένους και με εξευτελιστικές συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα.

Οι οπαδοί σκέφτονται,νοιάζονται και έχουν περάσει κοινωνικά μηνύματα σε κάθε ευκαιρία πιάνοντας τον παλμό της κοινωνίας όντας μέλος της.Για το μέλλον μας,τα παιδιά μας και για όσα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς αύριο στις 18.00 στην Πλατεία Συντάγματος είναι καθήκον μας να είμαστε εκεί σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.Όλοι μαζί χωρίς κομματικές ταμπέλες με στόχο να διώξουμε τους τύραννους .Πολλοί θα γράψουν ότι η ομάδα μας αγωνίζεται στις 19.30 αύριο στο Οακα.Θα πω ότι μπορεί κάποιος να πάει μισή ώρα,μια ώρα Σύνταγμα και μετά να ανηφορήσει στο γήπεδο.Να αντιληφθούμε όμως όλοι ότι αύριο κρίνονται οι ζωές μας και το επίπεδο ζωής που μας ετοιμάζουν.Οπαδός σημαίνει φως.ΟΛΟΙ εκεί,όλοι ενωμένοι.18.00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Καλούμε όλους τους διαχειριστές σελίδων του Παναθηναϊκού εφόσον τους εκφράζει το κείμενο να το αναδημοσιεύσουν ή να ενημερώνουν διαρκώς τα μέλη τους με δικές τους τοποθετήσεις και δημοσιεύσεις.Ήδη αρκετές σελίδες ανεβάζουν πληροφορίες και ειδήσεις για τα όσα συμβαίνουν.Κάναμε tag όσες περισσότερες σελίδες μας επέτρεπε το Facebook,ευελπιστούμε να το διαδώσουν και άλλες.

*Ψάξτε τι είναι ο νόμος A.C.T.A που ετοιμάζουν και τι επιπτώσεις θα έχει στην ελευθερία στο ίντερνετ.Πως μας επηρεάζει όλους.Αύριο διαμαρτυρόμαστε και για αυτό.
 Newspao.gr team
Διαβάστε Περισσότερα »

Άρχισε η “ανταρσία” σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Δεν ψηφίζουν τα μέτρα βουλευτές και παραιτούνται


Με επιστολή παραιτήθηκε ο βουλευτής Ζακύνθου ΠΑΣΟΚ Δ.Βαρβαρίγος
- Ενώπιον της ΚΟ παραιτήθηκιε η Π.Ζούνη
- Έξι βουλευτές της ΝΔ είπαν ξεκάθαρα όχι στα νέα μέτρα
- Αρκετές αμφιβολίες και από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Αντάρτικο φαίνεται πως στήνουν πλέον βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ παρά τις δηλώσεις των αρχηγών τους για κομματική πειθαρχία αλλά και διαγραφής τους από το κόμμα αν δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή.

Με επιστολή του στον προέδρο της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου Δημήτρης Βαρβαρίγος ανακοίνωσε την παραίτηση του.

Ποιο τόλμηρη όμως ήταν πριν από λίγο η βουλευτής Α'Αθηνών Πέμη Ζούνη  όπου ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είπε "Παραδίδω την έδρα μου με το σκεπτικό ότι δεν εξυπηρέτησα την Ελλάδα και ήμουν και είμαι ανεπαρκής πολιτικός"

Όμως στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες θα μετρήσουν κι άλλες απώλειες ψήφων στην αυριανή ψηφοφορία.

Ανάμεσα τους η παραιτηθείσα αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης και ο Δημήτρης Κουσέλας. 

Σίγουροι για το όχι από το ΠΑΣΟΚ θεωρούνται οι: Γ.Μιχελογιαννάκης, Τσ.Μάντατζη, και Χρήστος Μαγκούφης. Στους όχι πρέπει να υπολογίζεται και ο επίσης παραιτηθείς υφυπουργός Εργασίας Γ.Κουτσούκος

Έξι απώλειες μετρά ήδη η ΝΔ

Μετά τους βουλευτές Χρήστο Ζώη (Λάρισας), Δημήτρη Σταμάτη (Αιτωλοακαρνανίας), Μαργαρίτη Τζίμα (Δράμας) και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλο (Εύβοιας), άλλοι δύο βουλευτές, οι κκ Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής) και Παναγιώτης Μελάς (Α Πειραιώς) δήλωσαν, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης.

Μάλιστα στις τοποθετήσεις τους αρκετοί από τους βουλευτές επιτέθηκαν στον Αντώνη Σαμαρά.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Κύπριοι συλλέγουν ρούχα και τρόφιμα για τους Έλληνες


Τη Δευτέρα η εκδήλωση του ΡΙΚ και της Αρχιεπισκοπής ΚύπρουΣυλλογή τροφίμων και ρουχισμού για οικογένειες στην Ελλάδα, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, θα διοργανώσει το ΡΙΚ, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κύπρου, την ερχόμενη Δευτέρα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου, η οποία τηρείται για πρώτη φορά φέτος διεθνώς με απόφαση της ΟΥΝΕΣΚΟ, την οποία προσυπέγραψε και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας /Τηλεόρασης (ΕΒU).
























Διαβάστε Περισσότερα »

Λιβαδειά:Να πείτε στα παιδιά σας για το κακό που κάνατε, είπαν στους βουλευτές Βοιωτίας

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία μπροστά από τα γραφεία των βουλευτών Βασίλη Τόγια, Βάσως Τσόνογλου, Άριας Αγάτσα και Μιχάλη Γιαννάκη πραγματοποίησε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, φορείς της πόλης και πολίτες καλώντας τους να μη ψηφήσουν τα νέα μέτρα και να παραιτηθούν.
«Αν ψηφήσετε να πείτε στα παιδιά σας για το κακό που κάνατε στην Ελλάδα και στο λαό της», «Να γράψετε στο βιογραφικό σας ότι εσείς για πρώτη φορά μετά την κατοχή φτάσατε οικογένειες της Λιβαδειάς να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε», «Σε λίγο καιρό που δεν θα είσαστε βουλευτές θα ντρέπεστε να κυκλοφοράτε ανάμεσα στο κόσμο» και «Αν ψηφήσετε να μη πατήσετε το πόδι σας στη Βοιωτία», ήταν κάποια από τα μηνύματα που έστειλαν οι διαδηλωτές στους τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τον ένα της Νέας Δημοκρατίας ενώ παράλληλα φρόντισαν να «διακοσμήσουν» με συνθήματα τις πόρτες των γραφείων τους.
Επίσης ο πρόεδρος του Ε.Κ. Λιβαδειάς Γιάννης Σταθάς ξεκαθάρισε ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν τον εκφράζει.

Σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς μιλάει για «δανειακή σύμβαση του αίσχους» χαρακτηρίζει τα μέτρα «κατάπτυστα» και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά τους αγώνες.
«Οι τροϊκανοί και τρικομματική Κυβέρνηση Παπαδήμου, ποδοπατούν το Σύνταγμα, τη Δημοκρατία και τελειώνουν στην κυριολεξία την εργατική τάξη», τονίζει το Ε.Κ.
Και συνεχίζει: ««Εθνικός μισθός 585 € μικτά για όλους, εθνικός μισθός 490 €, για νέους έως 25 ετών, κατάργηση των κλαδικών μας συμβάσεων και όλων των επιδομάτων μας με αλλαγή της «μετενέργειας», που εντός τριμήνου θα μειώσει κατά 40% τους μισθούς μας και με άμεση προοπτική να εξισωθούν με τον εθνικό μισθό, κατάργηση της Διαιτησίας του ΟΜΕΔ, επίδομα ανεργίας 360 €, πετσόκομμα των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, μείωση των εισφορών στο ΙΚΑ, διάλυση της Εργατικής Εστίας και του ΟΕΚ και των εισφορών, προσπάθεια διάλυσης των συνδικάτων, των Oμοσπονδιών και των Eργατικών Kέντρων και εξαφάνισης του Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος. Αυτό είναι το μνημόνιο της ντροπής, του αίσχους, της υποτέλειας και της εξαθλίωσης ενός ολόκληρου λαού που θέλουν οι τροϊκανοί και η τρικομματική Κυβέρνηση».

Καταλήγοντας το Ε.Κ. και οι φορείς κάλεσαν  τον κόσμος να σπάσει το φόβο και τη μοιρολατρία υπογραμμίζοντας με έμφαση: «Όλοι και όλες στο δρόμο να τους απαγορεύσουμε να καταστρέψουν τις ζωές μας».
Επίσης κάλεσαν τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή αύριο Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στη συγκέντρωση στην Αθήνα.
Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την Παραλία Διστόμου στις 2:30 μετά το μεσημέρι και στις 3 από την πλατεία Λάμπρου Κατσώνη στη Λιβαδειά.
Τέλος το παρών έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ομάδα πολιτών φωνάζοντας συνθήματα έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ στη Λιβαδειά όπου αναμενόταν να παραβρεθεί στην κοπή της πίτας του κόμματος ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης ή ο Θάνος Πλεύρης. Τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς από τους δύο.
tabloid.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ψευδείς πληροφορίες διαδίδονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την έλευση "Γερμανών αστυνομικών"

Αν είναι δυνατόν τρομοκρατούν τον κόσμο για να μην πάει στης συγκεντρώσεις.
Μας λένε ότι φέρνουν αστυνομικούς με c-130 λες και με κανονικές πτήσεις θα τους έπεφτε ο κ....Και ας μην έφτανε αυτό μιλάνε για 400 άτομα τουλάχιστον για φανταστείτε τη θα γίνει αν τραυματιστεί 1 και τον δείξουν τα media. Είναι ολοφάνερο ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τέτοιες πληροφορίες . . .

Διαβάστε Περισσότερα »

Έλληνες Ενωμένοι - Ολοι αύριο στο Σύνταγμα

Αύριο θα είναι μια μέρα δύσκολη. Άλλη μια μέρα, που η μυρωδιά από τα δακρυγόνα, θα μου τρυπάει τα ρουθούνια και θα καίει τα πνευμόνια μου. Ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου, απ' όλη την Ελλάδα, θα είμαι και εγώ. Εκεί, χωρίς να προκαλώ, απλά και μόνο με τη παρουσία μου.  Δεν αντέχεται τόσο ξύλο. Είναι σκληρή εμπειρία. 
Αύριο είναι η μεγάλη "κηδεία" και επίσημα του ελληνικού έθνους.
Θα κάτσω να τη..."κλάψω" μέχρι αργά. Έως ότου δοθεί στη κυκλοφορία ξανά η Λ. Αμαλίας, η Όθωνος, η Σταδίου και η Γεωργίου Α'.
Θα κάτσω να τη..."κλάψω" ακόμα και όταν θα περνάνε τα καλογυαλισμένα αυτοκίνητα με τις μακιγιαρισμένες γκόμενες που θα περάσουν από εκεί για να πάνε σε καμία πίστα της Συγγρού ή της Παραλιακής και δεν θα έχουν πάρει χαμπάρι τι ακριβώς έχει γίνει...

Δύσκολη μέρα η αυριανή. Θα πέσει πολύ ξύλο...
Μπορεί και μην τελειώσει αύριο, όπως τον Δεκέμβριο του 2008.
Τότε, που για δέκα και πλέον μέρες, καιγόταν όλη η Ελλάδα.
Τότε "κλαίγαμε" έναν 15χρονο Έλληνα πολίτη, αύριο θα κλαίμε 11 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες.
Μήπως αύριο τελικά, δεν θα δωθεί για πολλές μέρες στη κυκλοφορία η Λ. Αμαλίας, η Όθωνος, η Σταδίου και η Γεωργίου Α';
Μήπως αύριο, δεν θα δω αργά το βράδυ καλογυαλισμένα αυτοκίνητα με ανέμελες γκόμενες;
Μήπως αύριο, θα γίνει η αληθινή επανάσταση;

Μάνα μη φτιάξεις φαγητό, θα αργήσω να γυρίσω..



Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ... 14.000 ευρώ πλήρωσε ο Γιώργος Παπανδρέου για τα καινούρια του ποδήλατα!

14.000 ευρώ  πλήρωσε ο Γιώργος  Παπανδρέου για τα καινούρια του ποδήλατα!

 

Δεν μπορώ να το «διαχειριστώ» στο μυαλό μου και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί κάπου πρέπει να πω κι εγώ τον πόνο μου, καθώς οι πληροφορίες για τον «αγαπημένο» πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου μου έρχονται σαν βροχή.
Την ώρα λοιπόν, που με κομμένη την ανάσα ο ελληνικός λαός περιμένει να δει την ζωή του να γίνεται ποδήλατο με όλα αυτά τα μέτρα, που έρχονται το ένα μετά το άλλο,  ο κατά τα άλλα συμπαθής πρώην πρωθυπουργός αγοράζει ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ !

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο αγαπημένο του ποδηλατάδικο και αγόρασε 2 ποδήλατα γνωστής μάρκας με ανθρακονήματα που το καθένα κοστίζει 7.000 ευρώ.

Οι βόλτες του και οι ποδηλατάδες του συνεχίζουν να είναι προτεραιότητα στην ζωή του και αυτήν του την συνήθεια δεν φαίνεται να μπορεί να του την αλλάξει κανείς .

Σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr στην ζωή όμως του πρώην πρωθυπουργού μπήκε και άλλου είδους γυμναστική αυτές τις μέρες την ώρα που τα σκληρά γυμνάσια γονατίζουν τον ελληνικό λαό .

Μηχανήματα γυμναστικής TRX με ιμάντες που δυναμώνουν το σώμα και ειδικά του ραχιαίους χρησιμοποιεί πια ο πρώην πρωθυπουργός , που είναι η τελευταία λέξη της μόδας στην Αμερική. Φανταστείτε ότι η εκγύμναση σε αυτά τα μηχανήματα , την ώρα κοστίζει 80 ευρώ . Δηλαδή όσο μπορεί να κοστίζουν περίπου τα ψώνια μιας οικογένειας στο σούπερ μάρκετ για μια εβδομάδα .

Τα σχόλια δικά σας ….
briefingnews.gr/
Διαβάστε Περισσότερα »

Δύο εκατομμύρια ευρώ εντόπισε το ΣΔΟΕ σε λογαριασμό Αντιδημάρχου της Φθιώτιδας


Το ποσό-μαμούθ των 2 εκατομμύριων ευρώ, από καταθέσεις τρίτων και συγκεκριμένα εργολάβων, εντόπισε το ΣΔΟΕ Κεντρικής Ελλάδας σε λογαριασμό ενός πρώην αντιδημάρχου σε δήμο της περιοχής του. Το άνοιγμα του λογαριασμού έγινε έπειτα από καταγγελία και κατάθεση στον εισαγγελέα ενός μηχανικού του δήμου ο οποίος «μίλησε» για...
εργολαβίες που δίνονταν συστηματικά σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία στη συνέχεια απέδιδαν το αντίτιμο με «δωράκια» μέσω τραπεζικών καταθέσεων στο λογαριασμό του αντιδημάρχου.

Στην καταγγελία του ο μηχανικός του δήμου την οποία δημοσιεύει για ευνόητους λόγους χωρίς ονοματεπώνυμα η «Π+13»-περιγράφει με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο πως υπερκοστολογούσαν τα έργα του δήμου, όπως επισκευές δρόμων, ή έργα σε ΧΥΤΑ, πως «έσπαγαν» σε χαμηλά ποσά μέχρι 7 χιλιάδες ευρώ ώστε να δίνονται με απευθείας ανάθεση σε φίλους και πως παρακαπτόταν ο ίδιος ώστε να μην εντοπιστούν τα έργα- βιτρίνα αρκετά από τα οποία ποτέ δεν έγιναν. Το απίστευτο που προκύπτει από την καταγγελία, την οποία διερευνά το ΣΔΟΕ και ο εισαγγελέας και βάσει της οποίας άνοιξαν οι λογαριασμοί του πρώην αντιδημάρχου, είναι ότι ένας από τους εργολάβους ήταν υπάλληλός του και μάλιστα εκτελούσε τα έργα που αναλάμβανε με επαγγελματικά αυτοκί- νητα και υπαλλήλους του δήμου.

Στην καταγγελία του ο μηχανικός του δήμου εμπλέκει και τον πρώην δήμαρχο για τον οποίο όμως δεν προέκυψαν μεγάλες καταθέσεις μετά το άνοιγμα των λογαριασμών του από το ΣΔΟΕ. Παρ’ όλα αυτά η Επιτροπή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος διερευνά το ενδεχόμενο ο πρώην δήμαρχος να έχει εξαγάγει με- γάλα ποσά στο εξωτερικό ή να τα έχει μεταφέρει σε θυρίδες και τα οποία ενδεχομένως να προέρχονται από μίζες των «φίλων» εργολάβων. Η «Π+13» δημοσιεύει σχεδόν αυτούσια την επιστολή-καταγγελία του μηχανικού του δήμου της Κεντρικής Ελλάδος χωρίς απα- ραίτητα να υιοθετεί τα καταγγελλόμενα, καθώς πρόκειται για υπόθεση από την οποία προέκυψαν 2 εκατομμύρια ευρώ αδικαιολόγητα ποσά από καταβολές χρημάτων εργολάβων στο λογαριασμό του πρώην αντιδημάρχου, ενώ έρευνα διενεργεί και ο εισαγγελέας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ

«Αξιότιμε κύριε εισαγγελεύ, παρακαλώ να ερευνήσετε τα παρακάτω πιθανά κα- τά του δημάρχου …… και του αντιδη- μάρχου …… του δήμου ……

Για: “Κλοπή δημοσίου χρήματος, διαφθο- ρά, διάβρωση των ηθών και μαύρο πο- λιτικό χρήμα στο δήμο ……”
Να ερευνήσετε μήπως ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος …… συστηματικά αδειάζουν τα ταμεία του δήμου ……
Να ερευνήσετε μήπως “φροντίζουν” όλα τα ηλεκτρολογικά έργα να ανατίθε- νται με στημένους διαγωνισμούς σε συ- νεργάτη και πρώην υπάλληλο του αντι- δημάρχου και στη συνέχεια να τα εκτε- λεί ο ίδιος ο αντιδήμαρχος.

Πώς γίνεται όλα τα έργα να εκτελού- νται με 500% παραπάνω προϋπολογι- σμό; Προσωπικά ο ίδιος έκανα αναλυτικές επιμετρήσεις σε όλα τα έργα και διαπίστωσα ότι έργα με πραγματικό προϋπολογισμό 1.200 € χρεώνονταν στο δήμο 6.900 €. Γιατί έδιναν αυτά τα λεφτά στους εργολάβους; Οι πληρωμές από το δημόσιο χρήμα στην ώρα τους στους εργολάβους. Αναρωτιόμα- στε λοιπόν γιατί σκορπίστηκαν τόσα λεφτά για έργα πολύ μικρότερου προϋπολογισμού; Γιατί ο δήμαρχος δέχτηκε να ξοφλήσει εργολάβους για έργα που πο- τέ δεν υλοποιήθηκαν ή πήγαν στα χέρια 3 εργολάβων με απευθείας αναθέσεις. Αυτά πλέον έχουν φύγει πέραν από τη σφαίρα της οικονομικής απάτης που πι- θανά να έχει διαπράξει ένας δήμος. Εί- ναι στη σφαίρα της φαντασίας. Είναι 700.000 ευρώ σπασμένα σε 6.980 ευρώ, κομμένα για να μπορεί να κάνει ο δήμαρχος απευθείας αναθέσεις. Σπάει τα μεγάλα ποσά σε μικρότερα. Γίνεται διάσπαση του φυσικού αντικειμένου που απαγορεύεται. Σας επισυνάπτω πά- νω από 100 απευθείας αναθέσεις, δηλαδή έχουμε έναν μηχανισμό μέσα σ’ έναν δήμο ο οποίος, αφού έχει φτιάξει το τεχνικό του πρόγραμμα κατάλληλα, το μόνο που κάνει είναι να κόβει τιμολόγια εικονικά, δηλαδή που δεν αντα- ποκρίνονται στον προϋπολογισμό του έργου αλλά είναι πολύ περισσότερα, να πηγαίνει ο εργολάβος να εκτελεί μια μι- κρή εργασία, πολύ χαμηλότερου προϋ- πολογισμού ή και να μην εκτελεί τίποτα και να παίρνει τα χρήματα και πιθανόν να τα μοιράζονται στη συνέχεια. Γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθούν οι καταθέσεις χρημάτων από τους εργολάβους προς τον αντιδήμαρχο ……, ο οποίος προφανώς είναι μέσα στο σενά- ριο αυτό. Θα σας δείξω μια τεχνική πε- ριγραφή από ένα άλλο δήμο. Μέχρι τοπογραφικό της περιοχής παρουσιάζει ο δήμος αυτός όταν εκτελεί ένα έργο. Για να πάτε να δείτε που ακριβώς εκτελέ- στηκε το έργο. Παρουσιάζεται σχεδιάγραμμα ολόκληρο.

Στο δήμο …… δεν ξέρει κανένας δημοτικός σύμβουλους τι εκτελείται και πού, για να πάει να το ελέγξει. Βεβαίως και πρέπει να καταγγέλλουν οι δημοτικοί σύμβουλοι εικονικά τιμολόγια στους ισολογισμούς. Το λάθος είναι ένα, που δεν κάνουν γραπτή αναφορά στον επίτροπο. Ο επίτροπος ελέγχει τη νομιμότητα της διαδικασίας, της δημοπράτησης, του τιμολογί- ου, αν έχουν γίνει σωστές οι κρατήσεις. Και πάλι στην περίπτωση αυτή ο επίτροπος λίγα πράγματα μπορεί να κά- νει. Στην περίπτωση ατασθαλίας πρέπει να γίνεται μηνυτήρια αναφορά, ό- πως η παρούσα, η οποία όμως, στην κοινή γνώμη, δεν αποτελεί λύση γιατί είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα (θα διαρκέ- σει 6-7 χρόνια), χαιρέτα μας τον πλάτα- νο, που λέει και ο λαός μας. Τα λεφτά της πατρίδας μας από τους εργολάβους πήγαν στους κλέφτες. Είναι τέτοια η α- πελπισία του λαού μας που όταν ακούει για έργο του δήμου σκέπτεται αμέσως μαύρο χρήμα και κουνάει απελπισμέ- νος το κεφάλι του.

Παρακαλώ να ερευνήσετε μήπως δίνονταν μίζες από τους εργολάβους στον αντιδήμαρχο ……· Πού βρισκόμαστε: Έρευνα
Να ρωτηθούν οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων και οι δημοτικοί σύμ- βουλοι της μειοψηφίας αν έχουν δει ποτέ αυτόν το μυστηριώδη εργολάβο “……” να εκτελεί κανένα από αυτά τα έργα που έχει πληρωθεί στο δήμο.
Να ερευνήσετε μήπως ο μυστηριώδης αυτός εργολάβος είναι συνεργάτης και επί 7 χρόνια υπάλληλος του αντιδημάρχου ……

Να ερευνήσετε μήπως σ’ όλα αυτά τα έργα έχουν δει τον αντιδήμαρχο κ. …… και τους υπαλλήλους του.

Να ερευνήσετε μήπως όλα αυτά τα έργα έχουν γίνει με τα επαγγελματικά αυτοκίνητα και τους υπαλλήλους του αντιδημάρχου.

Να ερευνήσετε μήπως ο πραγματικός εργολάβος είναι ο αντιδήμαρχος.

Να ερευνήσετε μήπως ο δήμαρχος

…… κάνει τις αναθέσεις έργων και ο αντιδήμαρχος τα εκτελεί;

Τι θα γίνει τέλος πάντων σ’ αυτή τη χώ- ρα με τους κουμπάρους;

Να ερευνήσετε μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακραίο φαινόμενο υπο- νόμευσης της δημοκρατίας, διάβρω- σης των ηθών, καταλήστευσης δημοσί- ου χρήματος από το δήμαρχο …… και αντιδήμαρχο κ. ……

Έρευνα

Άρση του απορρήτου του τραπεζικού λογαριασμού του κ. …… για να αποδει- χθεί αν πιθανόν έπαιρνε μίζες από τους εργολάβους, γιατί το να γίνονται απευ- θείας αναθέσεις τέτοιου ύψους

600.000 ευρώ προφανώς είναι ύπο- πτο για στημένους διαγωνισμούς και μίζες και παρακαλώ να το ερευνήσετε αν αληθεύει. Να ερευνηθεί σύμφωνα με τον νόμο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

Για τους παραπάνω λόγους ΑΙΤΟΥΜΑΙ Την παραδειγματική τιμωρία παντός υ- πευθύνου.»
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Ελλάδα στα νύχια οικονομικών δολοφόνων

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 


Ι. Η μέχρι σήμερα καταστροφή μας

Τώρα, που μας χωρίζε μια μόνο σπιθαμή από την άβυσσο, που χαίνει και περιμένει να μας καταπιεί.

Τώρα, που καταποντίζεται η Ελλάδα, αφού επί δύο χρόνια διασύρθηκε βάναυσα, και χωρίς αντίλογο, στο εξωτερικό.

Τώρα που στη ρημαγμένη μας χώρα κυκλοφορούν τα θλιβερά φαντάσματα του ενός και πλέον εκατομμυρίου ανέργων, των χιλιάδων αστέγων, που...



στοιχειώνουν τα βράδια τις πόλεις μας, της στρατιάς των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας (1 περίπου στους 3 Έλληνες), που αναζητούν στα σκουπίδια την τροφή τους, των μικρών μαθητών που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, των νοικοκυραίων της μεσαίας τάξης, που αναγκάζονται να κλείνουν το ένα μετά το άλλο τις επιχειρήσεις τους.

Τώρα, που ουδείς νουνεχής Έλληνας είναι δυνατόν να βαυκαλίζεται ακόμη, με τη σκέψη πως τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις, τα μεσοπρόθεσμα και το σύνολο της επαίσχυντης ακολουθίας τους είναι αποκυήματα της αγωνίας των ευρωπαίων εταίρων μας, που δήθεν πασκίζουν, και που δήθεν θυσιάζονται για να μας σώσουν.

Τώρα, που οι ανείπωτες θυσίες του λαού μας, για περισσότερο από δύο χρόνια, κατέληξαν σε πρωτοφανές φιάσκο, που αβίαστα άλλωστε αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των σοβαρών οικονομολόγων, εντός αλλά και εκτός της Ελλάδος. Ναι, η συνταγή του ΔΝΤ είναι λανθασμένη και θανάσιμα επικίνδυνη. 



Να υπενθυμίσω, απλώς, σχετικά, ότι τα δεινά μας, το 2009, άρχισαν με ένα χρέος 120% στο ΑΕΠ μας, και πριν από μερικές εβδομάδες οι εταίροι μας μάς έπεισαν, ανερυθρίαστα ότι θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, αν και το 2020, κατορθώσουμε να έχουμε το ίδιο χρέος με αυτό του 2009. 


Δηλαδή, επί 11 ολόκληρα χρόνια οι απάνθρωπες θυσίες που μας επιβάλλουν θα ήταν χωρίς αντίκρισμα, θα ήταν ένα Σισύφειο έργο. Ωστόσο, μια εντελώς πρόσφατη ανάλυση του ΔΝΤ, που στην Ελλάδα κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό, εκτιμά ότι το 2020 το χρέος μας, ως ποσοστό, στο ΑΕΠ δεν θα είναι 120% αλλά 135%- και σήμερα 160%. Αυτό εξηγεί το γιατί οι εταίροι μας αποθρασύνθηκαν τελευταίως και επιδίδονται σε αντιφατικού περιεχομένου δηλώσεις.

Δεν νοείται να μη γίνονται πλήρως αντιληπτές αυτές οι αλήθειες από αρμόδιους εντός και εκτός της Ελλάδος….. Γι αυτό, και είναι αδιανόητος ο τρόπος αντιμετώπισής τους, από του πατέρες του Έθνους.

ΙΙ. Η νέα δανειακή σύμβαση: Διάσωση ή ολοκλήρωση της καταστροφής;

Τώρα που στις 8 Φεβρουαρίου οι μάσκες έπεσαν, και οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» μας βυθίζουν αδίστακτα πια το μαχαίρι στο λαιμό μας, οι εταίροι μας απαιτούν ήδη, εκτός από τον δημόσιο πλούτο μας, και τις ίδιες τις σάρκες μας. Απαιτούν αίμα και ανθρωποθυσίες. Τώρα, σαρώνουν αλύπητα τα πάντα, αδιαφορώντας πλήρως αν, έτσι, στερούν από ένα ολόκληρο λαό τη στοιχειώδη ιατρική περίθαλψή, τη στοιχειώδη παιδεία, τη στοιχειώδη διατροφή, τις στοιχειώδεις υπηρεσίες του κράτους πρόνοιας. Δηλαδή, τώρα, οι εταίροι μας, που αλλοίμονο, συμπεριφέρονται απροκάλυπτα πια ως οικονομικοί δολοφόνοι, μας επιβάλλουν με απύθμενη σκληρότητα μια γενοκτονία διαρκείας.

Πως μπορεί ποτέ να περιλαμβάνει νόμιμα μέτρα μια επιχείρηση γενοκτονίας; Πως μπορεί να είναι νόμιμα τα φονικά αυτά μέτρα που στρέφονται εναντίον ενός λαού σε περίοδο ειρήνης; Πώς, αλήθεια, θα μπορούσαν αυτά να είναι σύννομα, όταν είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για απάνθρωπα μέτρα, που ελάχιστα απέχουν από τα αντίστοιχα εξοντωτικά στα γερμανικά στρατόπεδα του Βου Παγκόσμιου Πολέμου; Πώς να γίνουν αποδεκτά μέτρα, που εξαθλιώνουν έναν μικρό ευρωπαϊκό λαό του 21ου αιώνα, τον αυτοκτονούν και τον μετατρέπουν από κυρίαρχο κράτος σε περιφρονημένη αποικία του Δ’ Ράιχ;

Και, όμως, στην προσπάθειά τους, ορισμένοι πολιτικοί αρχηγοί, να διασκεδάσουν την προειλημμένη απόφασή τους να υπερψηφίσουν τη θανατική καταδίκη του ελληνικού λαού, προφασίστηκαν την ανάγκη διαβεβαιώσεων –από ποιούς ακριβώς;;;- ότι τα φονικά μέτρα που θα υπέγραφαν ήταν νόμιμα! Στη συνέχεια, φυσικά, λησμονήθηκε αυτό το αίτημα, αλλά παρέμεινε η συμφωνία για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Και τι να πει κανείς για τα μεγάλα ΜΜΕ τα οποία, αντί να αγωνιούν για τον κίνδυνο τυχόν ψήφισης της νέας τραγικής σύμβασης, εμφανίζουν αντιθέτως ως δεδομένη την ανάγκη υπογραφής της;

ΙΙΙ. Όλα χάριν του ευρώ 


«Μας έσωσαν» λοιπόν κι αυτή τη φορά της 8.2.2012! Βέβαια, η πάγια δακρύβρεκτη δικαιολογία, για όλα αυτά τα απαράδεκτα και τα δολοφονικά είναι η γνωστή και από παλιά επαναλαμβανόμενη: να μην χρεοκοπήσουμε, δηλαδή, και να μη βγούμε από την ευρωζώνη.

Αλλά, αναφορικά με τη χρεοκοπία, είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι, όπως κάθε οικονομία με χρέος που είναι αδύνατον να εξυπηρετηθεί. Απλώς, η συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή για την επίσημη ανακοίνωσή της, καθώς δεν έχουν ακόμη περατωθεί εκείνες οι απαραίτητες προετοιμασίες, που αποβλέπουν στην απομόνωση των συνεπειών μιας δικής μας χρεοκοπίας από τις λοιπές οικονομίες του ευρωπαϊκού Νότου, παρότι κι αυτές βρίσκονται σε δεινή θέση. Γι αυτό και μας διατηρούν σε κατάσταση κεκαλυμμένης χρεοκοπίας με τεχνητή υποστήριξη. Πρέπει, όμως, να είναι ξεκάθαρο, από τη μεταβολή των δηλώσεων, κυρίως των Γερμανών, ότι η περίοδος αυτή χάριτος τελειώνει, και τα μαχαίρια ακονίζονται.

Θεωρώ σίγουρο –εκτός απροόπτου- ότι πολύ σύντομα θα αναγγελθεί και η επίσημη χρεοκοπία μας, με τους δυσμενέστερους δυνατούς όρους, που θα αποκλείουν τη δυνατότητα ανόρθωσής μας για πάνω από 50 χρόνια. Αν, τελικά, υπογραφεί η τερατώδης αυτή σύμβαση από τους Έλληνες βουλευτές, θα έχουν όλα τελειώσει. 



Άποικοι και υπηρέτες στον τόπο μας, θα διαβιώνουμε με τα ψίχουλα που θα ευαρεστούνται να μας πετούν οι δυνάστες μας, οι οποίοι θα εκμεταλλεύονται τον πλούτο μας, το κλίμα μας και το σύνολο της υπέροχης πατρίδας μας. Η οδυνηρή αρχή θα γίνει με τη μη έγκριση του δανείου των 130Ε δις, από το οποίο θα δοθούν μόνο τα 30Ε δις για να στηριχθούν οι τράπεζες.

Για όσους αρνούνται, ακόμη και τώρα, την ύπαρξη προμελέτης στο ελληνικό έγκλημα, να υπενθυμίσω ότι το 2009 το χρέος μας θα μπορούσε να καταστεί σύντομα βιώσιμο, με μικρές προσπάθειες. Η παντελής, ωστόσο, αδυναμία διαχειρισιμότητάς του, η οποία και καθίσταται βαθύτερη, σε καθημερινή βάση, συντελέστηκε με προγραμματικές προδιαγραφές, από την τρόικα, έτσι ώστε να δικαιολογείται τώρα η άρνηση του ΔΝΤ να συνεχίσει την εκταμίευση προς την Ελλάδα. 



Αυτό το ανοσιούργημα οφείλεται πλήρως στα μέτρα του Μνημονίου, που επί δύο χρόνια στραγγάλιζαν ενσυνείδητα κάθε αναπτυξιακή δυνατότητα της οικονομίας, οφείλεται στα ληστρικά επιτόκια με τα οποία μας χορηγούσαν τα δάνεια, που έφθαναν στο 6%, καθώς και στην κάθετη άρνηση της τρόικας να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση-αναδιαπραγμάτευση του χρέους όσο ήταν ακόμη καιρός. Επρόκειτο, λοιπόν, για προμελετημένη απόφαση καταστροφής, κατάκτησης και καταλήστευσής μας.

Και αν υπάρχει χειρότερο….αυτή η προδιαγεγραμμένη καταστροφή εμφανίστηκε ως δήθεν δικό μας λάθος, επειδή δήθεν δεν ήμασταν σε θέση να εκτελέσουμε ορθά τα μεγαλεπήβολα τροїκανικά σχέδια. Και οι δικοί μας αρμόδιοι, αντί να βγουν και να βροντοφωνήσουν, με όλα τα μέσα και προς κάθε γωνιά της οικουμένης, ότι μας γενοκτούν και μας εξαφανίζουν, συμπεριφέρονται αντιθέτως ως να επαναλαμβάνουν τη ρύση του κ. Παπανδρέου ότι «κυβερνά ένα διεφθαρμένο λαό», παραφράζοντάς την για την περίπτωση σε «λαό ανίκανο και ειδικών αναγκών».

Η καταστροφή της Ελλάδας συνιστά, αναμφίβολα, έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, για το οποίο, αν και όταν βρεθεί αντικειμενικό δικαστήριο, θα πρέπει να μας χορηγήσει αστρονομικές αποζημιώσεις, για να ξαναφτιάξουμε τη χώρα που μας ρήμαξαν οι εταίροι μας.

Οι πατέρες, ωστόσο, του Έθνους μας εξακολουθούν να υπογράφουν χαρτιά που βαθαίνουν την καταστροφή μας και μας οδηγούν στο ικρίωμα. Και δε νοιάζονται, για το απύθμενο χάσμα που έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα στις αποφάσεις τους και στη λαϊκή βούληση. Αδιαφορούν, ακόμη, και για την αδυναμία τους να περπατήσουν, σαν άνθρωποι, στους ελληνικούς δρόμους, χωρίς να γιουχαϊστούν. Ωστόσο, εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι «μας σώζουν».

IV. Αλλά… το ευρώ χαροπαλεύει 


Και τώρα ας περάσουμε στο ευρώ, αν και ως γνωστόν αποτελεί είδος απαγορευμένης συζήτησης στη χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη, όπου από καιρό επεξεργάζονται, με μεγάλη σοβαρότατα, διάφορα σενάρια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πιθανότητα καταποντισμού του, στην Ελλάδα αντιθέτως καλλιεργείται συνειδητά κλίμα τρομοκρατίας γύρω απ’ αυτό, ή γίνονται δηλώσεις που στερούνται βάσης και σοβαρότητας, σχετικά με το μέγεθος των καταστροφών που μας αναμένουν αν….Και για να μην, είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τα πάντα. Στην κυριολεξία ΤΑ ΠΑΝΤΑ:

* Ανείπωτης ολκής προσβολές στην εθνική μας κυριαρχία
* Γενικό ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου μας
* Αποικιοποίηση της πατρίδας μας
* Δούλοποίησή μας στο Δ’Ράιχ
* Αφρικανοποίηση της αγοράς εργασίας μας
* Πλήρη εξαθλίωση του βιοτικού μας επιπέδου
* Πλήρη αποσύνθεση της κοινωνίας, της οικονομίας, του κράτους πρόνοιας μας
* Ολική καταστροφή της παραγωγικής μας ικανότητας.


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ! Γι αυτό το ευρώ που, ωστόσο, οι προοπτικές για τη συνέχιση της ύπαρξής του είναι εξαιρετικά δυσοίωνες.

Ουδείς, βεβαίως, με σώες τις φρένες θα επέλεγε εν ψυχρώ την εγκατάλειψη του ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή. Και γι αυτό, από την πλευρά αυτή είναι εντελώς περιττές οι κραυγές ότι «μένουμε στο ευρώ». Αν, ωστόσο, η παραμονή μας στην ευρωζώνη μας εξαφανίζει από το πρόσωπο της Γης, αν πρέπει πια να πειστούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα εξόδου από την κρίση στο εχθρικό περιβάλλον της τρόικας, αν παραμένοντας στην ευρωζώνη χάνουμε την Ελλάδα, τότε οφείλουμε να αποφασίσουμε το πήδημα στο κενό. Και, τότε κάθε δισταγμός θα μεταφράζεται σε μια αρρωστημένη έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητες μας .Θα αποδεικνύει το πόσο επιτυχές ήταν, στην ελληνική περίπτωση, το δόγμα του σοκ.

Αποτελεί υπέρτατη επιπολαιότητα η προσπάθεια εκτίμησης, ιδίως από μη ειδικούς, της έκτασης των δυσκολιών μας, αν επιστρέψουμε στη δραχμή. Γιατί, αυτές πράγματι είναι εν πολλοίς άγνωστες, δεδομένου ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα κράτους μέλους της ευρωζώνης θα γίνει για πρώτη φορά.

Ωστόσο:

1. Η προετοιμασία μιας τέτοιας μετάβασης θα περιορίσει σημαντικά τις όποιες δυσμενείς συνέπειες.

2. Είναι μεγάλο λάθος να γίνεται εκτίμηση των πιθανών συνεπειών σε στατικό περιβάλλον, γιατί η ανάπτυξη που θα πρέπει να επιδιωχθεί με νύχια και δόντια, και που θα είναι σημαντική ύστερα από τη χρόνια και άγρια ύφεση, θα είναι σε θέση να φέρει γρήγορα καρπούς.

3. Φυσικά, θα μας χρειαστούν δάνεια, που να κατευθύνονται ολοκληρωτικά στην ανάπτυξη, αρχίζοντας από τη γεωργία για να επιβιώσουμε.

4. Η επίκληση της δραχμής θα μπορούσε ακόμη να μας εξασφαλίσει παραμονή, εντός της ευρωζώνης, βελτιώνοντας ουσιαστικά την τύχη μας, αλλά και τη συνταγή της εξόδου από την κρίση. Οπωσδήποτε, όμως, με τρόικα και ΔΝΤ σωτηρία δεν υπάρχει.


Και κάτι ακόμη. Το κυριότερο επιχείρημα, προκειμένου να αποστομωθούν όσοι τολμούν να συζητούν περί δραχμής είναι ότι πρόκειται για τους κακούς Έλληνες, που έχουν βγάλει τα χρήματά τους εκτός της Ελλάδος, και περιμένουν να πλουτίσουν με την επιστροφή στη δραχμή. 



Εκτός της ακραίας αφέλειας ενός τέτοιου επιχειρήματος διαφεύγει, ωστόσο, σε όσους το επικαλούνται ότι ακριβώς αυτά τα χρήματα, που θα επανέλθουν στην Ελλάδα, όταν τελειώσει η κατοχή, θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα ταχείας ανάπτυξής της. 


Και όσο για τις ανισότητες κατανομής, που δείχνουν ότι τους πονούν ιδιαίτερα, η αντιμετώπισή τους θα είναι απλή, αν και όταν αποκτήσουμε κυβέρνηση, που θα θέλει πραγματικά να πατάξει τη φοροδιαφυγή, αλλά και να επιβάλλει ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, που θα τις περιορίσει.
Διαβάστε Περισσότερα »

Λιβαδειά:Έκκληση στους βουλευτές να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα



Με μια επιστολή-προειδοποίηση, ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, καλεί τους τέσσερις βουλευτές Βοιωτίας, να καταψηφίσουν τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης. Διαβάστε την επιστολή:



Διαβάστε Περισσότερα »

Στο νοσοκομείο η Μιμή Ντενίση

Στο νοσοκομείο η Μιμή Ντενίση
Σε νοσοκομείο της Λευκωσίας μεταφέρθηκε εσπευσμένως σύμφωνα με το showbiz-cy η Μιμή Ντενίση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ηθοποιός ενώ προσπαθούσε να μπει σε αυτοκίνητο προκειμένου να βγει με συναδέλφους της, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός αντί να συνεχίσει να πατάει το φρένο, πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η Μιμή Ντενίση να χάσει
την ισορροπία της και να πέσει.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο φίλοι της και τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο Αρεταίειο της Λευκωσία. Οι γιατροί σύμφωνα πάντα με το showbiz-cy διαπίστωσαν κάταγμα λεκάνης και παρά το γεγονός ότι το νοσοκομείο δεν επιβεβαιώνει επίσημα την εισαγωγή της ηθοποιού πληροφορίες την θέλουν να έχει ήδη χειρουργηθεί.
tsantiri.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Η νέα πολιτική της Google όσον αφορά τα..... blogs


Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, εκτός από την πολιτική απορρήτου, η Google αλλάζει και την πολιτική της όσον αφορά τα blogs.
Όλα τα blogs που ανήκουν στην πλατφόρμα blogspot.com θα αλλάξουν αυτόματα τον επόμενο μήνα domain και θα έχουν την κατάληξη της χώρας απο την οποία βγαίνουν - από όπου... δηλαδή πραγματοποιούν τις αναρτήσεις τους.
Τα blogs λοιπόν που βγαίνουν στην Ελλάδα και είναι της Google από την 1η Μαρτίου θα έχουν την κατάληξη blogspot.gr. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως οι κανόνες λειτουργίας τους θα ορίζονται από την ελληνική νομοθεσία. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους Έλληνες bloggers οι οποίοι διατείνονται πως κάτι τέτοιο θα προκαλέσει "φίμωση" των ιστότοπων τους, καθότι δε θα μπορούν να μιλούν ελεύθερα όπως μέχρι τώρα υπό τον φόβο της σύλληψης. 

Η Google αναφέρει ότι με τη νέα της πολιτική προσπαθεί να πετύχει μία λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις μιας περιοριστικής εθνικής νομοθεσίας (π.χ. από ένα καταπιεστικό καθεστώς) και στον μικρότερο δυνατό περιορισμό του ψηφιακού περιεχομένου σε παγκόσμιο επίπεδο.

 http://www.enimerwsi.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Λιβαδειά:Περίμεναν τον Καρατζαφέρη, αλλά τους έστησε


Με πανό, συνθήματα κατά του ΛΑΟΣ και πετώντας αυγά στα γραφεία της Ν.Ε Βοιωτίας  στη Λιβαδειά, ομάδα νεαρών περίμενε να υποδεχθεί  τον Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος τελικά δεν ήρθε, αν και είχε ανακοινωθεί επίσημα η επίσκεψη του.
Αρχικά στην εκδήλωση της Ν.Ε, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, είχε προσκληθεί ο βουλευτής Α. Πλεύρης, που ματαίωσε όμως, την τελευταία στιγμή.
Αντί αυτών στέλεχος του κόμματος από την Κ.Ε μίλησε στους ελάχιστους παρευρισκόμενους αλλά και στα μέσα ενημέρωσης.Στις δηλώσεις του άφησε ανοικτό των ενδεχόμενο διαγραφής των Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη, που φέρονται διατεθειμένοι να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση , σε αντίθεση με την επίσημη γραμμή του κόμματος.
Τον τελικό λόγο, όπως τόνισε, θα έχει θα έχει η Κ.Ε
.siriosfm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Aυτοί… «άδουν» στο υπουργικό συμβούλιο και η Standard and Poor’s μας χρεοκοπεί νύχτα!

Aυτοί… «άδουν» στο υπουργικό συμβούλιο και η Standard and Poor’s μας χρεοκοπεί νύχτα!Η Ελλάδα θα κηρυχθεί σε καθεστώς χρεοκοπίας είτε ψηφίσει η Βουλή το νέο Μνημόνιο είτε δεν το ψηφίσει, αν στις επόμενες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή, το PSI κλείσει με συμμετοχή τέτοια (οι απόψεις διίστανται, άλλοι μιλάνε για 80%, άλλλοι για 90%) που να δίνει το δικαίωμα στην Ελλάδα να τους πάει σε αναγκαστικό «κούρεμα» τους υπόλοιπους δανειστές, αναφέρει σε ανακοίνωσή της πριν από λίγο ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s!
Συγκεκριμένα ξεκαθαρίζουν οι Αμερικανοί ότι οι ρήτρες συλλογικής δράσης (collective action clauses -CACs) με απλά λόγια η διαδικασία «αναγκαστικού κουρέματος» που θα ενεργοποιήσει η Ελλάδα σε περίπτωση που το PSI δεν συγκεντρώσει την απαιτούμενη συμμετοχή,θα σημαίνει αναδρομική ισχύς των CACs και αυτό θα συνιστά απευθείας αξιολόγηση χρεοστασίου, δηλαδή κανονικότατο «και με το νόμο» «πιστωτικό γεγονός» άρα χρεοκοπία!
Την Κυριακή στην Βουλή στο άρθρο που περνάει για το PSI, το υπουργείο Οικονομικών θα συμπεριλάβει στα υπό ψήφιση κείμενα της Κυριακής τη ρύθμιση για το PSI που περιλαμβάνει και τη διάταξη για τις ρήτρες συλλογικής δράσης, τα prior actions που ζητούν οι δανειστές μας και τη ρύθμιση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Φυσικά η διάταξη για τα CACs αναμενόταν να κάνει αναφορά σε αναδρομική ενεργοποίηση των ρητρών – εάν και εφόσον -αυτό κριθεί απαραίτητο, κάτι που μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Standard and Poor’s ενδεχομένως να επανεξεταστεί καθώς εάν γίνει θα φέρει νωρίτερα την αξιολόγηση «Default» για την Ελλάδα.
Η ανακοινωση της S&P αναφέρει αναλυτικά:
«Η S&P ανακοίνωσε σήμερα ότι σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης της, η εφαρμογή CAC που επηρεάζουν τον χρόνο και το ύψος της αποπληρωμής του χρέους σε ελληνικά ομόλογα, θα αποτελέσει selective default.
Σε περίπτωση που το ελληνικό Κοινοβούλιο, περάσει νομοθεσία που επιτρέπει την τροποποίηση του ελληνικού κρατικού χρέους που υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο, ώστε να περιλαμβάνει αναδρομικά CACs, θα υποβαθμίσουμε τις αξιολογήσεις για εκδόσεις χρέους σε D από CC.
Για τις εκδόσεις ελληνικού χρέους που παραμένουν ανεπηρέαστες από οποιοδήποτε αλλαγή στο ελληνικό δίκαιο, θα διατηρήσουμε τις αξιολογήσεις μας».
Εάν λοιπόν ψηφιστεί διάταξη που ενεργοποιεί τα CACs αναδρομικά η Ελλάδα θα λάβει άμεσα «αξιολόγηση χρεοστασίου» δηλαδή πτώχευση.
Άνθρωποι της αγοράς σημειώνουν ότι «Θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες αν θέλουν να μας πάνε σε πτώχευση. Δεν ξέρουμε σε ποιο ποσοστό κλείνει τελικά το PSI. Αν κλείσει έστω και λίγο πάνω από το 80%, μπορεί να κάνουν «τα στραβά μάτια«, εκτός και αν έχουν να πληρωθούν τεράστια ποσά στα CDS, οπότε τότε δεν γλιτώνουμε«…
defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

6.000 αστυνομικοί για το θερμό σαββατοκύριακο


Σε πλήρη εφαρμογή μπαίνει από σήμερα το σχέδιο της Αστυνομίας  για το συλλαλητήριο του Συντάγματος, με  αυξημένη αστυνόμευση, περιπολίες, αλλά  προληπτικούς ελέγχους… Η  κυβέρνηση φοβάται «θερμή υποδοχή» από τους κουκουλοφόρους και γι’ αυτό όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση σήμερα το απόγευμα το Σύνταγμα να παρουσιάζει την εικόνα του περασμένου Ιουνίου, όπου για πολλές ώρες διαδραματίζονταν οδομαχίες μεταξύ ΜΑΤατζήδων και νεαρών… Τότε που έπεσαν 2.000 χημικά και 100άδες βόμβες κρότου-λάμψης.

Στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποφασίστηκε να αναπτυχθεί μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων, που θα ξεπερνά τις 6.000, να περιοριστεί όσο περισσότερο γίνεται σε περίπτωση εκτρόπων η χρήση δακρυγόνων και χημικών και να εφαρμοστεί το δόγμα της ανοχής και της ψυχραιμίας. Δηλαδή, να μην υπάρξουν βίαιες αντιδράσεις από τους αστυνομικούς όσο και αν προκληθούν, ενώ έλαβαν ρητή εντολή να ριχτούν στη μάχη μόνο στην περίπτωση που η κατάσταση τείνει να γίνει επικίνδυνη. Επίσης έχουν δοθεί σαφείς εντολές να μην πέσουν δακρυγόνα στις εισόδους του μετρό.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη (από την περασμένη Πέμπτη) της Νομικής, επί της οδού Σίνα, από ομάδες φοιτητών και πολίτες. Οι καταληψίες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι η Νομική θα είναι το «κέντρο δράσεων στο πλαίσιο του θερμού τετραημέρου και της γενικής απεργίας που θα γίνει». Και γι’ αυτό εκτιμούν πως πρέπει να δοθεί προσοχή στο «στρατηγείο της Νομικής», όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν, για το ενδεχόμενο να παρεισφρήσουν στον χώρο της κατάληψης  «μπαχαλάκηδες» και άτομα που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια.

Αξίζει να τονιστεί πως η ευρύτερη περιοχή του κέντρου  θα είναι απαγορευμένη ζώνη για τα αυτοκίνητα… Ο «αποκλεισμός» των οχημάτων θα απλώνεται από τη Συγγρού μέχρι την Κατεχάκη και από την Πειραιώς μέχρι την Πατησίων .

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει τη φρούρηση με διμοιρίες των ΜΑΤ της Βουλής και εκεί θα ανέβει το τείχος-κάγκελο από πλεξιγκλάς… Για το Κοινοβούλιο σχεδιάστηκε ειδικό πλάνο, καθώς αναμένεται να μπει στο στόχαστρο των διαδηλωτών.
Συγκεκριμένα:

•    Από νωρίς το μεσημέρι (το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 17:00) θα λαμβάνουν μέτρα 6.000 ένστολοι. Από αυτούς, οι 2.000 θα ανήκουν στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Θα είναι δηλαδή 20 διμοιρίες της ΥΜΕΤ (ένα είδος ήπιων ΜΑΤ)) και 25 διμοιρίες της ΥΑΤ (Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης).

•    Ισχυρές δυνάμεις των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ  θα ενεργούν περιφερειακά της πλατείας Συντάγματος. Και εκατοντάδες άνδρες της Ασφάλειας, κρατικής και Τροχαίας.

•    Οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής θα βρίσκονται σε προκαθορισμένα σημεία.

•    Εισαγγελείς χωρισμένοι σε δύο βάρδιες βρίσκονται σε επιφυλακή για παν ενδεχόμενο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ένα φρικτό έγκλημα, στο οποίο τα ΜΜΕ ελάχιστη έκταση έδωσαν




ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ "ΤΡΟΠΑΙΟ" ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΠΤΩΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, έγινε ένα έγκλημα φρικτό, στο οποίο τα ΜΜΕ ελάχιστη έκταση έδωσαν. Αυτό το μένος εναντίον των χριστιανών θέλουν οι "αντιρατσιστές" της αριστεράς να μεταφέρουν και... στην Ελλάδα, όπου η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι χριστιανοί.
Να θυμίσω μόνο στους "ανθρωπιστές" φίλους μας, πως ο φανατισμένος μουσουλμάνος δε θα κάνει διάκριση, όταν αποφασίσει να σφάξει και να κάψει. Δε θα ρωτήσει τον περαστικό αριστερό "ανθρωπιστή", αν είναι χριστιανός...
Από Αθηνά Παπαδοπούλου


by Siglitiki-utidanos


Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Τζόκοβιτς έγινε κέρινο ομοίωμα σε μουσείο της Σερβίας

μουσείο, Νόβακ Τζόκοβιτς, Σερβία, κέρινο ομοίωμα, τένις, ΝΒΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε την Πέμπτη στα εγκαίνια του κέρινου ομοιώματός του σε μουσείο της πόλης Γιαγκοντίνα στην Σερβία.
Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, ο οποίος θεωρείται λαϊκός ήρωας στην πατρίδα του, είδε το ομοίωμά του να συγκαταλέγεται μεταξύ 28 εξεχουσών προσωπικοτήτων από την Σερβία στο συγκεκριμένο μουσείο, όπου περιλαμβάνεται και αυτό του πρώην άσου του ΝΒΑ, Βλάντε Ντίβατς.
Διαβάστε Περισσότερα »

Επειδή μάλλον είμαστε λίγο ...βλάκες,


δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ορισμένα πράγματα:
  • Τι ακριβώς θα αλλάξει αν ψηφίσουν "όχι" οι βουλευτές μας την Κυριακή;
  • Γιατί όλο αυτό το θέατρο σήμερα απ΄τον κ.Παπαδήμο;
  • Nαι μεν τα όσα γλαφυρά περιέγραψε θα μπορούσαν -υπό πολλές όμως προυποθέσεις- να είναι περίπου οι συνέπειες μιας χρεοκοπίας αλλά γιατί θα χρεοκοπήσουμε την Πέμπτη αν δεν πάμε ...γονατιστοί στο eurogroup την Τετάρτη;
  • Tι σχέση έχουν οι εισαγωγές πετρελαίου,φαρμάκων,τροφίμων με την υποτιθέμενη χρεοκοπία του Ελληνικού δημοσίου;O ιδιωτικός τομέας πραγματοποιεί τις εισαγωγές και όχι το κράτος.Ο ιδιωτικός τομέας και οι εισαγωγικές εταιρείες που χρησιμοποιούν μόνο το ευρώ και μπορούν να εξακολουθούν να εισάγουν ό,τι θέλουν όποτε θέλουν ανεξάρτητα με το εάν το κράτος δηλώσει χρεοκοπία.Είναι ένα απ΄τα καλά του ευρώ..Το τρομοκρατικό θέατρο του κ.Παπαδήμου προφανώς απευθύνεται προς τους πλέον αδαείς κατοίκους της αποικίας "Ελλάδα"
  • Yπάρχει κάποια υποχρέωση πχ αποπληρωμή ομολόγων που λήγει αυτή την εβδομάδα;Όχι βέβαια.
Aφήστε την τρομοκρατία και την πλύση εγκεφάλου και αποφασίστε μια φορά σαν έλληνες.
Όσα "ναι" λέμε στις ακατανόητες απαιτήσεις τους,τόσα περισσότερα θα ζητούν..
Δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουν την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία μας και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες στις αγορές.
Μη τρώτε το παραμύθι.
Η μόνη συνέπεια ενός "όχι" θα είναι η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων μετά τις εκλογές -οι οποίες θα προκηρυχθούν άμεσα- με καλύτερους όρους και πραγματικές κόκκινες γραμμές από την δική μας πλευρά..
Διαβάστε Περισσότερα »

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0


Με γκολ των Μέλμπεργκ (5΄) και Μιραλάς (24΄) οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη νίκη με 2-0 και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος αγώνα

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

89΄Κίτρινη κάρτα στον Μοντέστο
για σκληρό μαρκάρισμα στον Καράμπελα.

85΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό.
Ο Χολέμπας αντί του Καζίμ.

83΄Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό.
Από το φάουλ του Ιμπαγάσα, ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά, μπλόκαρε ο Αραμπατζής.

82΄Αλλαγή για τηνΑΕΚ.
Ο Γκερέιρο αντί του Βάργκας.

82΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό.
Ο Μοντέστο αντί του Μανιάτη.

80΄Κίτρινη κάρτα στον Μανωλά,
για μαρκάρισμα στον Τζιμπούρ.

80΄Κίτρινη κάρτα στον Ιμπαγάσα
για διαμαρτυρία.

77΄Μετά το κόρνερ του Ιμπαγάσα, ο Καζίμ έκανε το σουτ στην κίνηση
αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μακριά από την εστία.

70΄Καλή στιγμή για την ΑΕΚ.
Ο Μέγιερι έδιωξε με γροθιές στο φάουλ του Λεονάρντο, εκτός στόχου στη συνέχεια το γύρισμα του Δέλλα.

69΄Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο,
για μαρκάρισμα στον Σιαλμά.

66΄Από μία αναγκαστική αλλαγή για κάθε ομάδα!
Ο Αμπντούν στη θέση του Μιραλάς και ο Ρίκκα αντί του Μάκου.

63΄Ευκαιρία για την ΑΕΚ.
Ο Λυμπερόπουλος πήρε τις κόντρες και έκανε εξαιρετικό σουτ αναγκάζοντας τον Μέγιερι να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

61΄Αλλαγή για την ΑΕΚ.
Ο Σιαλμάς αντί του Μπέλεκ.

59΄Παρά λιγο αυτογκόλ για την ΑΕΚ.
Από την σέντρα του Τοροσίδη, ο Κοντοές θέλει να γυρίσει στον Αραμπατζή αλλά αυτός διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

55΄Τίποτα αξιόλογο στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους.

46΄Εναρξη β΄ ημιχρόνου
. Καμία αλλαγή.
 
Ημίχρονο 2-0

45΄Κίτρινη κάρτα στον Δέλλα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Καζίμ.
 
43΄Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Από το κόρνερ του Λεονάρντο, ο Λυμπερόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
 
42΄Κίτρινη κάρτα στον Μπέλεκ, για διαμαρτυρία.

37΄Δυνατό αλλά πολύ άστοχο σουτ από τον Ιμπαγάσα.

30΄Ο ρυθμός έχει πέσει.
 
24΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Εξαιρετική αντεπίθεση από τους “ερυθρόλευκους” με τον Τζιμπούρ να σερβίρει έτοιμο γκολ για τον Μιραλάς. 13ο γκολ για τον Βέλγο στο πρωτάθλημα.
 
22΄Κίτρινη κάρτα στον Μάκο, για διαμαρτυρία.

21΄Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Από την σέντρα του Λεονάρντο, ο Μπέλεκ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βάργκας έχασε το κοντρόλ και από πλάγια θέση νικήθηκε από τον Μέγιερι.
 
20΄Σουτ του Μιραλάς, μπλοκάρει εύκολα ο Αραμπατζής.

12΄Πρώτο σουτ για την ΑΕΚ.
Μακρινό και αδύναμο από τον Λεονάρντο, μπλόκαρε εύκολα ο Μέγιερι.

Εκρηκτικό ξεκίνημα από τους γηπεδούχους.

5΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μέλμπεργκ σηκώνεται ψηλότερα από όλους μετά το κόρνερ του Ιμπαγάσα και νικάει τον Αραμπατζή.

3΄Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό.
Ο Μιραλάς πέρασε τον Κοντοέ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

2΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.
Πολύ ωραία ενέργεια για τον Μιραλάς που βρίσκει τον Μανιάτη μέσα στην περιοχή αμαρκάριστο, όμως αυτό στέλνει τη μπάλα άουτ.

1΄Έναρξη αγώνα.
Στη σέντρα οι φιλοξενούμενοι.

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Θύρας 7.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Έρνεστο Βαλβέρδε):
Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Καζίμ, Τζιμπούρ

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Βάργκας, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος

Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε στις αφίξεις των πούλμαν. Οι... καθιερωμένες αποδοκιμασίες στους φιλοξενούμενους κατά την έξοδο τους στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τουλάχιστον, ο Παπανδρέου δεν τους έγλειφε έτσι (βίντεο) ...


Η εικόνα του Πορτογάλου υπουργού Οικονομικών, Vitor Gaspare, που σκύβει και γλείφει με ύφος κακομοίρη, το Σόιμπλε, προκαλεί στο παγκόσμιο κοινό αηδία.
Ο...

Παπανδρέου, τουλάχιστον, που του 'λεγαν όχι και τον έδιωξαν κακήν κακώς, μόλις τόλμησε να πει δημοψήφισμα, δεν τον έγλειφε έτσι (δείτε το βίντεο) ...


Διαβάστε Περισσότερα »

Πέντε μήνες φυλακή επειδή πέταξε αλεύρι στους πολιτικούς



Ένοχη από το δικαστήριο δημοτική υπάλληλος από την Καλαμάτα

Ένοχη έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας την δημοτική υπάλληλο του Δήμου Καλαμάτας που κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Υπαπαντής στις 2 Φεβρουαρίου είχε πετάξει αλεύρι προς τους πολιτικούς που ακολουθούσαν την πομπή , και της επέβαλε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή με αιτιολογία τον ενδεχόμενο δόλο, σύμφωνα με το mesiniaportal.gr.

Η Κατηγορουμένη ισχυρίστηκε ότι η πράξη της δεν είχε να κάνει με τα πρόσωπα της τοπικής Αυτοδιοίκησης που άθελα της «λερώθηκαν» από το αλεύρι και μάλιστα ζήτησε δημόσια συγνώμη από αυτούς, άλλα όπως τόνισε σαν στόχο είχε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Γεωργίου και ο λόγος ήταν να διαμαρτυρηθεί για τα απάνθρωπα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος και την έχουν πλήξει και προσωπικά και δεν είχε σκοπό να προξενήσει σε κανέναν σωματική βλάβη.

Με το άκουσμα της απόφασης εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονταν στο ακροατήριο προς συμπαράσταση της κατηγορουμένης ξέσπασαν σε κραυγές κατά της έδρας αλλά και κατά της Κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν σήμερα δικάσατε έναν, αύριο θα δικάζετε εκατό», .Επίσης εξέφρασαν και πολλά παράπονα προς τους Αστυνομικούς που την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο δικαστήριο λέγοντας ότι της συμπεριφέρθηκαν σαν μια εγκληματία.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα ....!!!

Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα...Δείτε την φωτογραφία παρακάτω...



"ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙΣ"




















































/alexiptwto.blogspot.com/
Διαβάστε Περισσότερα »

Όλη η αλήθεια σε μια φωτογραφία!


Δείτε ολόκληρη την φωτογραφία παρακάτω...













































































zoo-m.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ