Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΟΦΗ γιατί η «Ένωση»δεν είχε λεφτά για τα εισιτήρια

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-ΟΦΗ γιατί η «Ένωση»δεν είχε λεφτά για τα εισιτήρια

Η κρίση που μαστίζει την χώρα αλλά και η συστηματική κακοδιαχείριση στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσαν την αναβολή του αγώνα των κιτρινόμαυρων με τον ΟΦΗ.Ο λόγος;Η ιστορική ομάδα δεν βρήκε χρήματα για να μπορέσει να σφραγίσει τα εισιτήρια του παιχνιδιού.Γι αυτό τον λόγο την αναβολή του αγώνα, ΑΕΚ-ΟΦΗ, αποφάσισε απόψε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, μετά την εισήγηση της αστυνομίας και τη σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ. Η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:15, στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, αλλά το γεγονός ότι η Ένωση δεν κατάφερε να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα σε συνδυασμό με τον φόβο των πιθανών επεισοδίων από τους οπαδούς της, οδήγησαν στην αναβολή του ματς.
Η εισήγηση της Αστυνομίας προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού έχει ως εξής:
«Όπως γνωρίζετε, το Σάββατο 18-2-2012 και ώρα 17.15, είναι προγραμματισμένη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της «Superleague», η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΦΗ. Επειδή μέχρι και σήμερα 17-2-2012 και ώρα 21.00, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν κατόρθωσε λόγω οικονομικών προβλημάτων, να σφραγίσει τα εισιτήρια και να τα διαθέσει στους φιλάθλους της, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι οι φίλαθλοι αυτής θα αντιδράσουν δυναμικά προσερχόμενοι στο ΟΑΚΑ και θα επιδιώξουν να εισέλθουν εντός δια της βίας. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα δημιουργήσουν επεισόδια στην αστική περιοχή.
Κατόπιν των ανωτέρω, προτείνουμε για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας την αναβολή της εν λόγω αθλητικής συνάντησης».
Η απόφαση του γγΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή ήταν: "Γίνεται δεκτή η εισήγηση της Αστυνομίας με το δεδομένο ότι μέχρι την ώρα σύνταξης της παρούσας απόφασης (22.00), οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έχουν ενημερωθεί για την αδυναμία έκδοσης εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση με σφοδρή πιθανότητα την προσέλευση οπαδών, την δημιουργία αντεγκλήσεων, με πρόδηλο κίνδυνο εκ των ως άνω αιτιών να προκληθούν εκτεταμένα επεισόδια.
Κατόπιν αυτών αναβάλλεται η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας (Super League), μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ανωτέρω αγώνα θα καθοριστεί σύμφωνα με το Νόμο, από την Διοργανώτρια Αρχή».
Διαβάστε Περισσότερα »

Τρελό γέλιο: Ο Λάκης Μπέλλος σχολιάζει στο twitter την επικαιρότητα!

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, σεναριογράφος του Γιώργου Μητσικώστα, Λάκης Μπέλλος, σχολιάζει στο twitter την πολιτική επικαιρότητα με ατάκες. 


Ο Λάκης Μπέλλος εκφράζεται και στο blog Πάμε Λουκέτο. 




Απολαύστε τον











Διαβάστε Περισσότερα »

Το Σάββατο Ευρωπαίοι και Αμερικανοί θα φωνάξουν «Είμαστε όλοι Έλληνες»

Την υποστήριξή τους στην Ελλάδα που βιώνει δύσκολες ώρες λόγω της οικονομικής κρίσης θα εκφράσουν με πλήθος εκδηλώσεων Ευρωπαίοι πολίτες, αλλά και Αμερικανοί, το μεσημέρι του Σαββάτου.


Στο κάλεσμα προς το διεθνές κοινό, τονίζεται πως...


τα μέτρα που ψηφίστηκαν την περασμένη Κυριακή επιβάλλουν μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ενώ προβλέπονται και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και αναφέρεται πως η Ελλάδα «χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο πριν γενικευτούν αυτά τα μέτρα» τα οποία χαρακτηρίζονται κοινωνικά άδικα και αντιδημοκρατικά.


«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!».


Παράλληλα στη Νέα Υόρκη το Σάββατο στις 14:00 στο πάρκο Ζουκότι όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York θα γίνει ανάλογη εκδήλωση συμπαράστασης


Όλες οι εκδηλώσεις σε Ευρώπη και Αμερική θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της.....
Λιβύης.

Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.


2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου .

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι
παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει τοΓεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαβάστε Περισσότερα »

Herald Tribune: Έκλεψαν από την Ελλάδα την περηφάνεια της

Herald Tribune: Έκλεψαν από την Ελλάδα την περηφάνεια της

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για την κλοπή των εκθεμάτων από το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.Όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και οι εφημερίδες έχουν εκτενή ρεπορτάζ με πιο χαρακτηριστικό τον τίτλο της  International Herald Tribune που γράφει: «Έκλεψαν από την Ελλάδα την περηφάνεια της».
«Ληστές ορμούν στο μουσείο της Ολυμπίας και κλέβουν έργα τέχνης από τη γη που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες» είναι ο τίτλος του CNN. «Ληστές ξεγυμνώνουν το μουσείο της Ολυμπίας» γράφει ο Independent».
«Ληστεία στο μουσείο της Ολυμπίας» γράφει το,
Διαβάστε Περισσότερα »

Δεν διαγράφονται από το ΠΑΣΟΚ οι 22 διαφωνούντες βουλευτές

Κοιτάξτε πως κοροϊδεύουν ανοιχτά και ξεδιάντροπα τον κόσμο οι άθλιοι - Θέατρο σκιών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ


Δεν διαγράφονται τελικώς από το ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές που καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο κατά την ονομαστική ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής.


Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ...


και παρά το γεγονός ότι διαγράφηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, οι 22 «αντιμνημονιακοί» βουλευτές παραμένουν μέλη του Κινήματος.


Όπως δημοσιεύει το epikaira.gr, σε εκκρεμότητα πάντως παραμένει το ζήτημα των εννιά βουλευτών, οι οποίοι καταψήφισαν επιμέρους άρθρα του Μνημονίου, κυρίως το άρθρο 1 που αφορά στα εργασιακά. 


Το τι μέλλει γενέσθαι με τους εννιά βουλευτές θα συζητηθεί όπως όλα δείχνουν στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συγχαρητήρια στους αθλητές ΑΚΟΛ



Ακόμη μία πανελλήνια επιτυχία του τμήματος κολύμβησης του Ομίλου μας, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε από τις 10 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2012, στο κλειστό κολυμβητήριο του Ιωνικού Νίκαιας.
Σ’ αυτούς τους αγώνες, η αθλήτρια του Ομίλου μας ΕΛΜΑΛΗ ΜΑΡΙΑΝΟΤΑ, πέτυχε τρεις πανελλήνιες διακρίσεις, στα 200 μ. ελεύθερο τερμάτισε στη 2η θέση και στα 100 & 50 μ. ελεύθερο τερμάτισε στην 3η θέση, στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α
Για την επιτυχία της αυτή, τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αν λάβουμε υπόψη μας, ότι αναγκάζετε καθημερινά να μετακινείτε στη Χαλκίδα, προκειμένου να κάνει τις προπονήσεις της στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας, γιατί το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Πόλης  παραμένει κλειστό, με ευθύνη της δημοτικής αρχής από τον Οκτώβριο του 2011.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή της κ. Χατζηστάμο Δημήτριο, με την καθοδήγηση του οποίου, μετά από πολλά χρόνια, αθλήτρια του Ομίλου μας πέτυχε πανελλήνιες επιτυχίες.
Το Δ.Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς
Διαβάστε Περισσότερα »

Αφγανοί διακινητές, Κούρδοι μεσάζοντες και 10.000 ευρώ το κεφάλι!

Γιγαντιαία επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Pakoul» αναπτύχθηκε με συντονισμένη και ταυτόχρονη δράση σε Ελλάδα, Γαλλία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο για την εξουδετέρωση κυκλώματος διακίνησης ανθρώπων.


Συνελήφθησαν από τις κατά τόπους αρμόδιες αστυνομικές αρχές στην Ελλάδα, τη Γαλλία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο έξι άτομα, που...


δραστηριοποιούνταν σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών.


Οι παράνομοι μετανάστες προωθούνταν σε χώρες της Ευρώπης με φορτηγά και από τα μέχρι σήμερα στοιχεία υπολογίζεται ότι η εγκληματική οργάνωση κέρδισε σημαντικά ποσά.


Οι μετανάστες πλήρωναν, κατά μέσο όρο, 10.000 ευρώ ο καθένας, προκειμένου να μεταφερθούν μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα και από τη Γαλλία στο Ηνωμένο Βασίλειο ή από τη Γαλλία μέσω Γερμανίας στη Σκανδιναβία.


Οι έρευνες έδειξαν ότι η οργάνωση διακινούσε με διάφορους τρόπους έως και δέκα λαθρομετανάστες την ημέρα. 


Αποτελούνταν κυρίως από Αφγανούς, που απασχολούσαν επίσης Κούρδους και Λιθουανούς διαμεσολαβητές


Από το 2010...


Η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται τους τελευταίους μήνες του 2010 από τη Γαλλική Συνοριακή Αστυνομία. 


Μόλις διαπιστώθηκε ότι εμπλέκονται μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν και σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ, εισαγγελείς, ανακριτές και αστυνομικοί από την Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο συνεργάστηκαν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Η Eurojust και η Europol παρείχαν συνεχή αναλυτική υποστήριξη προς τους εισαγγελείς, τους ανακριτές και τους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση. Αλλεπάλληλες συναντήσεις των εμπλεκομένων εισαγγελέων, ανακριτών και αστυνομικών έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της Eurojust στη Χάγη. 


Η κοινή επιχειρησιακή δράση αποφασίστηκε περίπου έναν μήνα πριν στη Eurojust για το πρωί της Τρίτης 14-2-2012, στις 7.00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης).


Κατά την ταυτόχρονη επιχείρηση, με την έκδοση αντιστοίχων ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης, συνελήφθησαν και ανακρίνονται δύο μέλη της οργάνωσης στη Γαλλία, ένα στην Αθήνα, που φέρεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία οργανωτής του δικτύου, δύο μέλη στο Βέλγιο και ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. 


Εγιναν πολλές κατ’ οίκον έρευνες, σύμφωνα με τις δικονομικές εγγυήσεις κάθε χώρας, στις πολλές εναλλασσόμενες κατοικίες των υπόπτων σε διάφορες κεντρικές πόλεις και τοποθεσίες των παραπάνω χωρών.


Από νωρίς το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου 2012 η Eurojust συνέστησε Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Χάγη για να υποστηρίξει την ταυτόχρονη πραγματοποίηση της επιχείρησης στα τέσσερα κράτη-μέλη της Ε.Ε. 


Παράλληλα, δύο Κινητά Γραφεία της Europol αναπτύχθηκαν στη Λιλ και στην Αθήνα προκειμένου να παράσχουν διαρκή υποστήριξη καθ’ όλο τον χρόνο της επιχείρησης διεξαγωγής των ερευνών και των συλλήψεων.
Διαβάστε Περισσότερα »

Η φωτογραφία της ημέρας.. Η Ελλάς εσώθη!!!!

  
Διαβάστε Περισσότερα »

Ιταλός δήμαρχος προσφέρει τον μισθό του στους Έλληνες

Μάριο Γκάλντι, Ιταλός, δήμαρχος, μισθός, ενίσχυση, Ελλάδα, ενίσχυση, συμπαράστασ

Ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος σε ιταλική πόλη δήλωσε πως προσφέρει τον μισθό του στον ελληνικό λαό προκειμένου να του συμπαρασταθεί την δύσκολη εποχή της κρίσης.
Ο Γκάλντι είναι δήμαρχος στην πόλη Κάβα ντε Ριρένι που βρίσκεται κοντά στη Νάπολη και έχει περίπου 60.000 κατοίκους. Ο δήμαρχος με κοινή επιστολή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι, αλλά και τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ζοζέ Μανούελ Μπαρόζο και τον ηγέτη των Γερμανών σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτζ δηλώνει πως προσφέρει τον μισθό του για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας.
Στο κείμενο της επιστολής του επισημαίνει: «Η Ευρώπη τώρα δοκιμάζεται και η εγκατάλειψη της Ελλάδας αυτή την στιγμή, σημαίνει οριστική εγκατάλειψη της ευρωπαϊκής ιδέας, της μοναδικής ιδέας που αγαπάμε και θέλουμε», ενώ τονίζει πως η κίνησή του είναι συμβολική και ζητά και άλλους Ευρωπαίους πολίτες και πολιτικούς να τον μιμηθούν.
Ο Μάρκο Γκάλντι είναι 46 ετών, καθηγητής στη Νομική Σχολή του Σαλέρνο και ο μισθός του για την θέση του δημάρχου είναι 1.100 ευρώ τον μήνα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Έκοβαν πεύκα από το δάσος του Μοσχοποδίου. (video)


ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ


Το Δασαρχείο Θηβών στο πλαίσιο της δασοπροστασίας και όσον αφορά την πάταξη της λαθροϋλοτομίας που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε έξαρση, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ακόμη και με τις συνεχώς μειωμένες αποδοχές των υπαλλήλων, συγκροτεί περίπολα σε όλη την περιοχή αρμοδιότητάς του και πέραν του ωραρίου λειτουργίας.

Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν:
α) χθες την 15-02-2012 και περί ώρα 15:30 συνέλαβε δύο άτομα που είχαν προβεί στην παράνομη υλοτομία χλωρών πεύκων από το δάσος «Μοσχοποδίου» περιοχής Νεοχωρακίου Θηβών
β) την 04-01-2012 συνέλαβε στη δασική θέση «Μεγάλο Βουνό» Στεφάνης Δήμου Τανάγρας, δύο άτομα από την περιοχή της Αττικής για παράνομη υλοτομία καμένων πεύκων εντός του αναδασωτέου δάσους Στεφάνης και
γ) την 13-01-2012 συνέλαβε τρία άτομα στη δασική θέση «Βλυζιμά» περιοχής Αγ. Βασιλείου Δήμου Θηβαίων για παράνομη υλοτομία καμένων πεύκων εντός του αναδασωτέου δάσους του Αγ. Βασιλείου.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ό,τι προβλέπεται από τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.
Κατασχέθηκαν τα οχήματα ως μέσα μεταφοράς παράνομα υλοτομηθέντων δασικών προϊόντων, οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες των οχημάτων, καθώς και τα μέσα εκτέλεσης των παράνομων υλοτομιών.
Το Δασαρχείο Θηβών, επειδή κατανοεί και τις ανάγκες των πολιτών για εξασφάλιση καυσόξυλων τη δύσκολη αυτή περίοδο, κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι που δικαιούνται συλλογής – κοπής καυσόξυλων, θα πρέπει να συνεργάζονται με την υπηρεσία μας προκειμένου το χρονικό διάστημα που επιτρέπεται η ελεγχόμενη υλοτομία (από 15 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου κάθε έτους) να εξασφαλίζουν την απαιτούμενη άδεια καυσόξυλων προς κάλυψη των ατομικών τους αναγκών.
Επίσης, το Δασαρχείο Θηβών απευθύνεται σε κάθε φιλόνομο πολίτη σε περίπτωση που διαπιστώσει οποιαδήποτε δασική παράβαση να βοηθήσει με τη συνεργασία του το έργο της δασοπροστασίας. Δείτε το video
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ