Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Στη Βουλή για εξηγήσεις καλείται ο Ι. Κούβελος

Μας δουλεύουν ψιλό-γαζί οι ανεκδιήγητοι


Εξηγήσεις από τον Ισ. Κούβελο που έβγαλε 1 εκατ. δολάρια στο εξωτερικό ζητάει η Βουλή, ενώ την ίδια ώρα έφτασαν τα στοιχεία με τους πολιτικούς που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, άνω των 100.000 ευρώ, το 2011.


Σύμφωνα με πληροφορίες...


εντός της λίστας περιλαμβάνεται έμβασμα ύψους 200.000 ευρώ που έστειλε σύζυγος εν ενεργεία βουλευτή, κίνηση που δικαιολογείται κατά τις ίδιες πληροφορίες.


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν από την επιτροπή «πόθεν έσχες» για ακρόαση όλα τα πολιτικά πρόσωπα που περιλαμβάνει η λίστα προκειμένου να υπάρξει σχετικό πόρισμα.


Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι όπως δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες» Βαγγέλης Αργύρης «η λίστα δεν περιλαμβάνει όνομα υπουργού» ενώ επισήμανε ότι «τα ονόματα δεν θα δοθούν στην δημοσιότητα εκτός αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει παρανομία».


Να σημειωθεί πως, η Επιτροπή αποφάσισε να αποστείλει στον Εισαγγελέα Εφετών την υπόθεση του πρώην βουλευτή της ΝΔ πήλιου Λιβανού ο οποίος παρέλειψε (!!!!!) να δηλώσει στο πόθεν έσχες του το ποσό των 980.000 ευρώ!!
 24gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Φιλ. Ορχήστρα Δήμου Λεβαδέων: Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας



Σήμερα (Κυριακή 19 Φεβρουαρίουστο RODON PALACE έγινε η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας. Η Φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Λεβαδέων ήταν καλεσμένη και γέμισε μουσικά την εκδήλωση πριν από το υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα που ακολούθησαν.

filarmonikilevadia.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Δ.Λιβαδειάς καταδικάζει την καταστροφή δένδρων στην οδό Δελφών





Ο Δήμος Λεβαδέων καταδικάζει την αδικαιολόγητη καταστροφή οκτώ δένδρων στην οδό Δελφών από τα είκοσι περίπου δένδρα που είχαν φυτευτεί στην περιοχή από τις Υπηρεσίες του Δήμου.
Η ενέργεια αυτή προκλήθηκε χωρίς κανένα λόγο και δυστυχώς καταδεικνύει την έλλειψη περιβαλλοντικής ευαισθησίας που χαρακτηρίζει κάποιους, ενώ έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω υποβάθμιση χώρων αστικού πρασίνου που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας.
Ο Δήμος Λεβαδέων θα προχωρήσει σε κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων για την καταστροφή των δένδρων έτσι ώστε να επιβληθούν στους δράστες όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες κυρώσεις.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΕΙΤΕ: Τα άλμπουμ φωτογραφιών του Μητσοτάκη στο facebook

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpyMhRNYNt5qu277-OaRs8Axq8_9zStam59WhWpaRu-ktYR0guY9y1JVh-pMslQbwIBz32dMfSC-exZHoI5iGhO_grEFwlTRPOYMERuF057hF0iSzrPi-MK6ziEW12nLxKR0T23SFf4bQe/s1600/%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3+2.jpg

Ειλικρινά, δεν υπάρχουν λόγια....



Τα παιδιά από το ipanic.gr έκαναν εξαιρετική δουλειά!!

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-1aXNmPYGl-NNTTMG_zILawTYiFa7gWj1lYXRkNDq5y9Ed7-vhIrlL95nobdtz0wqgq6rDuPjLM3dZbLtEl0Fnn5YEhZGKN4DmGhyVyFwVm-mseC1dKHJQD0UvjQsgHl-jrDJoOxJBwV0/s1600/epitimos.jpg
Διαβάστε Περισσότερα »

Έλληνες αστυνομικοί έκαψαν τη ναζιστική σημαία μπροστά στη Βουλή

Διαδηλωτές αστυνομικοί έκαψαν σήμερα μία σημαία της ναζιστικής Γερμανίας μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο τέλος της διαμαρτυρίας τους για τις περικοπές στους μισθούς τους. 


Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε προηγούμενη διαδήλωση...


όχι πολύ καιρό πριν, αγανακτισμένοι πολίτες είχαν επίσης κάψει σημαία με τη σβάστικα, στα σκαλιά της Βουλής δίπλα στον Άγνωστο Στρατιώτη.


Η σημερινή πράξη των αστυνομικών είναι κάτι παραπάνω από συμβολική. 


Επιθυμούν να δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο ότι δεν είναι «ταγματασφαλίτες» και ίσως να θέλουν να αιωρείται το μήνυμα ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα βρεθούν στο πλευρό του Ελληνικού λαού….tsantiri.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Περιοδεία Δ. Ψαριανού στη Βοιωτία


Περιοδεία Δ. Ψαριανού στη Βοιωτία
Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς με επικεφαλής τον Βουλευτή Δ. Ψαριανό θα επισκεφθεί στη 01:00 μ.μ
τον Δήμο Ορχομενού και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους και φορείς
. Στην συνέχεια θα μεταβεί στον Δήμο Αλιάρτου για αντίστοιχη συνάντηση .
.- Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ του Νομού μας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Αλιάρτου.
  – Στις 6:00 μ.μ την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Αλιάρτου, θα γίνει Δημόσιος διάλογος, όπου κυρίαρχο θα είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών και οι ανησυχίες  τους  στα πλαίσια  της διαμόρφωσης του προγράμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, εν όψει των αναμενόμενων  Εθνικών εκλογών.
                   ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

                   Δημοκρατική Αριστερά  Βοιωτίας
Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γυναίκα στην Ινδία γέννησε 11 παιδιά!!!


Γυναίκα στην Ινδία γέννησε 11 παιδιά!!!
Απίστευτο και όμως αληθινό! Μία γυναίκα στην Ινδία γέννησε 11 παιδιά! Και μάλιστα όλα είναι καλά στην υγεία τους όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.
Πρόκειται για μία σπανιότατη περίπτωση εγκυμοσύνης όπως ανέφεραν και οι γιατροί που επέβλεπαν τη γυναίκα καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης, καθώς όπως ανέφεραν δεν είναι τόσο το γεγονός ότι συνέλαβε τόσα πολλά έμβρυα, αλλά το γεγονός ότι όλα γεννήθηκαν χωρίς πρόβλημα!

Η κύηση της νεαρής γυναίκας, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς άκρως ικανοποιητική για την περίπτωση, χωρίς κάποια επιπλοκή, που θα έβαζε σε κίνδυνο τα βρέφη.

Συμπέρασμα της ιστορίας; Χαρά στο κουράγιο της τόσο εκείνης, όσο και του συζύγου της!


.briefingnews.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Αντίκυρα Καρναβάλι, το Viotiashop ήταν εκεί!!! video

Κέφι, χορός, γλέντι και καλή διάθεση στο καρναβάλι της όμορφης και θαλασσινής Αντίκυρας στην Βοιωτία.
Το viotiashop.gr ήταν εκεί και σας χαρίζει όμορφες εικόνες από το ξέφρενο γλέντι με το φαντασμαγορικό θέαμα
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος, έβγαλε το εκατομμύριο

Ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος, έβγαλε το εκατομμύριο

Ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη είναι το πρόσωπο που μετέφερε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και όχι ευρώ, τον Μάρτιο του 2011.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Αργύρης, ενώ και η ίδια η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας με δημοσιογράφους παραδέχθηκε το γεγονός τονίζοντας όμως ότι τα χρήματα προέρχονται από την επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ο κ. Κούβελος πούλησε μετοχές του στην Αμερική, έφερε τα χρήματα στην Ελλάδα και αμέσως έφυγαν στο Λονδίνο ως μέρος τιμήματος για την αγορά πλοίου.
Απαντώντας στην ερώτηση γιατί αυτό δεν δηλώθηκε νωρίτερα από την ίδια ή το σύζυγό της η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι ενημερώθηκε καθυστερημένα καθώς οι συναλλαγές τέτοιου επιπέδου από το συζύγό της είναι μέρος της συνήθους επιχειρηματικής του δραστηριότητας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:34χρονος ΡΟΜΑ πυροβόλησε τον φίλαθλο του ΠΑΟ






Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, η υπόθεση πυροβολισμού εναντίον φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, που έγινε την 04-02-2012 το μεσημέρι στο Πυρί Θηβών. Όπως αναφέρει σχετικό Δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού ROMA, καθώς ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και τραυμάτισε τον 28χρονο φίλαθλο.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 04-02-2012 στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ ημεδαπών ROMA και διερχομένων, με τα οχήματά τους, φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι κατευθύνονταν προς Λιβαδειά.
Υπήρξε εκατέρωθεν ρίψη αντικειμένων και ο 34χρονος δράστης, που συμμετείχε στο επεισόδιο, πυροβόλησε από απόσταση με το κυνηγετικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην πλάτη, από σκάγια, ο 28χρονος φίλαθλος.
Στo πλαίσιo της έρευνας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσάγουν προχθές το μεσημέρι τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και οπλοχρησία.
lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΕΡ. ΣΤΡΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:Ημερίδα για τις Νέες Καλλιέργειες

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,
ύστερα μάλιστα από την έγκριση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για τον Αγροτικό
Τομέα και θεωρώντας την επαναδραστηριοποίηση της αγροτικής της οικονομίας
ως πρωταρχικής σημασίας και σπουδαιότητας προτεραιότητα προχωρά στην
πραγματοποίηση ημερίδων στις Περιφερειακές της Ενότητες με σκοπό την
ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού πάνω στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται
στον αγροτικό χώρο.

Σε πρώτη φάση στις 7/3/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στο συνεδριακό
κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93-Χαλκίδα) θα
πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα:
«Νέες Ιδέες και Προτάσεις για την Αγροτική Οικονομία του Τόπου μας.»
Την ημερίδα διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με το Δήμο Διρφύων-
Μεσσαπίων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κατάληψη σε όλα τα δημαρχεία της χώρας!

Πανελλαδική κατάληψη σε όλα τα Δημαρχεία έχουν εξαγγείλει για αύριο από τις 11.00 έως τις 15.00 οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά από απόφαση της  γενικής συνέλευσης.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την οικονομική κατάρρευση των δήμων, τις περικοπές στους μισθούς, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών υπηρεσιών των ΟΤΑ και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.
Όλοι προσπαθούμε να δώσουμε τη μάχη μας από το δικό του μετερίζι ο καθένας…
Διαβάστε Περισσότερα »

Με αλυσίδες στην εθνική στο ύψος της Μαλακάσας



Προβλήματα ακόμη και στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών έχει δημιουργήσει η χιονόπτωση από το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα η κίνηση στο ύψος της Μαλακάσας και μέχρι τα διόδια των Αφιδνών γίνεται με αρκετή δυσκολία και η τροχαία ανακοίνωσε ότι χρειάζονται αλυσίδες και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας...
Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών-πυροσβεστών-λιμενικών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών-πυροσβεστών-λιμενικών

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της περικοπής των μισθών τους στις 15:30 στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Στην ανακοίνωσή τους οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών αναφέρουν χαρακτηριστικά:
«Συνάδελφοι, διανύουμε τραγικές εργασιακές ημέρες και το βαρέλι ως φαίνεται δεν έχει πάτο, τούτες τις μέρες λοιπόν, είναι που όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει, αλληλέγγυοι να βαδίσουμε τον δύσβατο δρόμο του αγώνα, για τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, για όλη την κοινωνία και για το αύριο που ονειρευόμαστε. Μην ξεγελιέστε, δεν μας κάνουν μόνο οικονομικές περικοπές, μας κλέβουν τις ζωές μας».
Διαβάστε Περισσότερα »

Nέας μορφής πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» από το ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ

Nέας μορφής πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αντικαθιστά το προηγούμενο, συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ, πρόγραμμα:
Πρόκειται για τη συγκρότηση μιας μόνιμης δομής παροχής της υπηρεσίας στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σύμφωνα με τροπολογία, που κατέθεσε στον εφαρμοστικό νόμο για την Υγεία ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.
Με αυτό φιλοδοξεί να αναβαθμίσθούν οι παροχές και να εξασφαλισθεί μακροπρόθεσμα η βιωσιμότητα του προγράμματος. Με το νέο πρόγραμμα θα παρέχει οικιακή νοσηλευτική φροντίδα σε συνταξιούχους φορέων κύριας κοινωνικής ασφάλισης, ώστε να επιτυγχάνεται η εξασφάλιση συνθηκών αυτόνομης διαβίωσης των ηλικιωμένων και των αναπήρων συνταξιούχων στην κατοικία τους, ώστε να παραμείνουν στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον και να προληφθούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού.
Να θυμίσουμε ότι  η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών, Φώφη Γεννηματά, είχε ανακοινώσει πριν τα Χριστούγεννα -προφανώς ως ενδιάμεση λύση – πως παρατατείνονται με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, μέχρι τις 30/06/2012, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των εργαζομένων σε αυτό.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στηρίξτε τα Ελληνικά μαγαζιά και τον έλληνα βιοπαλαιστή..Το χρήμα να μένει στην Ελλάδα !!!

Στην Αμερική έχει αρχίσει το εξής φαινόμενο: στα καλά του καθουμένου, εκεί που κάποιο μαγαζί πάει για κλείσιμο λόγω χρεών, πέφτει σύρμα (SMS, FACEBOOK) και πλακώνει κόσμος που αρχίζει να αγοράζει ότι βρει μπροστά του. Οι ιδιοκτήτες από άφραγκοι και χρεωμένοι ξεπουλάνε σε μία....





μέρα !!!! και γλυτώνουν το κλείσιμο. Αυτό για τους ξένους λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη. Κάτι που στη χώρα μας, έχει εκλείψει από το ’60 !!!

Καιρός και εμείς να κάνουμε κάτι.
Κατ’ αρχήν :

στηρίξτε τα μικρομάγαζα της γειτονιάς σας. Κάτι καλό θα έχουν και αυτά!!! Γιατί όταν θα τα χρειαστείτε, δεν θα υπάρχουν πιά… Ενα κουτί χρώμα και 10 πρόκες, δεν απαιτούν εκδρομή στο PRAKTIKER ή το LEROY MERLIN….μόνο μια βόλτα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς.

Ελληνικά λαχανικά, φρούτα και χυμούς. Αν τα ξένα ήταν τόσο εξαιρετικά καλά, οι ξένοι δεν θα τα έστελναν σε εμάς !!! (π.χ.Τα ολόλευκα μανιτάρια εισαγωγής είναι περασμένα με λευκαντικό και αντισηπτικό για να μη μαυρίζουν-ενώ τα Ελληνικά δεν είναι λευκά, αλλά είναι βιολογικά !!!)

προτιμάμε Ελληνικά προιόντα-το χρήμα να μένει στην Ελλάδα και να κάνει κύκλο εδώ και όχι μέσω της τσέπης κάποιου ξένου επιχειρηματία.
Σοκολάτες ΙΟΝ, αναψυκτικά Φλώρινα και ΕΨΑ: Ελληνικώτατα & εξαιρετικά.
Η COCA COLA, η PEPSICO και η jacobs-Παυλίδης δε θα φτωχύνουν !!! Εντάξει, έχουν και Ελληνες εργαζόμενους, αλλά τα έσοδά των ξένων ετειρειών δεν θα μηδενιστούν κιόλας !!!

Ο επώνυμος καφές φίλτρου της jacobs στην Ολλανδία πωλείται στη μισή τιμή ….. μία συσκευασία φίλτρων καφέ (100 τεμ) κάνει 75 λεπτά και όχι πάνω από 2 ευρώ.. γι’ αυτό αγοράστε καφέ φρεσκοκομένο από την κάβα της γειτονιάς… ακόμα και χωρίς την ακριβή γεύση, θα είναι πιο φρέσκος!!!

“Τιμωρείστε” ακόμα και τα ακριβά Ελληνικά προιόντα: το γιαουρτάκι της ΦΑΓΕ στην Ολλανδία πωλείται προς 80 λεπτα! Στην Ελλάδα έχει περάσει από χρόνια το 1 ευρώ. Μπορείτε και χωρίς αυτά… τώρα αν πέσει η τιμή του, βλέπουμε !!!
ΑΠΟΡΩ: Πόσο καλύτερο είναι το γάλα της ΔΕΛΤΑ 1 λίτρου (στο χάρτινο κουτί) και στοιχίζει 1,15 ευρώ, ενώ το ΑΓΝΟ έχει μόλις 1,09 ????
ΟΚ, το γάλα του LIDL έχει λιγώτερο από ευρώ το λίτρο και λέει ότι είναι Ελληνικό, καποια ξένα προιόντα είναι ίσως και λιγο καλύτερα, αλλά είπαμε:
το χρήμα να μένει στην Ελλάδα !!!

Ας οργανωθούμε: ενημερώστε φιλους και γνωστούς για ευκαιρίες!
Στα ψώνια, τη βενζίνη, το γάλα, το ψωμί. Επιτέλους, φτιάξτε για πρώτη φορά μόνοι σας ένα κεικ ή τιμείστε το ζαχαροπλαστείο της γωνίας (φρεσκώτατο σχεδόν πάντα) και μην το πάρετε έτοιμο στο super market από μία γερμανική πολυεθνική ….

Κυνηγείστε ποιότητα και καλή τιμή. Το δικαιούστε και το αξίζετε. Δεν σας κάνουν χάρη !!!

Η κρίση το απαιτεί : ενωμένοι μπορούμε καλύτερα !!!

ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ….
ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ …

Διαδώστε το!!!
trelokouneli.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Γαϊτανάκι 2012 στη Λιβαδειά (Δείτε VIDEO)



Με επιτυχία στέφθηκαν, για μια ακόμη χρονιά, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις «Γαϊτανάκι 2012», στη Λιβαδειά. Η αυλαία έπεσε με την καθιερωμένη παρέλαση των καρναβαλιστών το μεσημέρι της Κυριακής. Η πολιτική επικαιρότητα, η λιτότητα και το ΔΝΤ, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, ενώ ο πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου «Γαϊτανάκι» Α. Ανέτας έκλεψε την παράσταση ως Κριστίν Λαγκάρντ.
Δείτε το βίντεο και σχετικές φωτογραφίες:
siriosfm.gr




Διαβάστε Περισσότερα »

Αποκάλυψη-σοκ: Μας «ετοίμαζαν» για το ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009

Αποκάλυψη-σοκ: Μας «ετοίμαζαν» για το ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009

Στο φως έρχονται απόρρητα αρχεία του παγκόσμιου δίκτυου πληροφοριών Stratfor, που χαρακτηρίζεται ως «σκιώδης CIA», σύμφωνα με τα οποία η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ φαίνεται να ετοιμαζόταν από τον Ιούνιο του 2009.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», η αμερικάνικη ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor φέρεται να παρακολουθεί τις κινήσεις της Ελλάδας σε σχέση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δέκα μήνες πριν γίνει η επίσημη αναγγελία από τον Γιώργο Παπανδρέου!
Ειδικότερα, από τα έγγραφα που αποκαλύπτει το Wikileaks, προκύπτει ότι η Stratfor είχε δύο πληροφοριοδότες στην Ελλάδα  (GR001 και GR101). Τον Ιούνιο του 2009, ένας υπάλληλος της μυστικής υπηρεσίας, αρμόδιος και για την περιοχή των Βαλκανίων, απέστειλε στους συναδέλφους του ένα e-mail με τίτλο «Αναλυτικές Οδηγίες για την Ευρώπη - Βαθμίδα 3», μαζί με ένα συνημμένο αρχείο κειμένου, όπου περιέγραφε θέματα στα οποία έπρεπε να δοθεί «ιδιαίτερη βαρύτητα».
Ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε: «Πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς τι συμβαίνει και εάν/πότε η Ελλάδα θα κάνει αίτηση για δάνειο από το ΔΝΤ. Είναι πολύ πιθανό να γίνουμε μάρτυρες μιας ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης σε χώρα της ευρωζώνης. Παρακαλώ, δώστε προσοχή σε οποιαδήποτε σημάδια δημοπράτησης ομολόγων. Η Ελλάδα έχει μεγάλο χρέος, το πώς θα κινηθούν μπορεί να εξαρτάται από το τι θα γίνει με το χρέος τους».
Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2009 που εστάλη το συγκεκριμένο email δεν ήταν ακόμα γνωστό ότι το έλλειμμα ήταν σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα, καθώς το ταμειακό έλλειμμα 10% αποκαλύφθηκε μόλις στα τέλη του καλοκαιριού.
Αυτό δείχνει ότι οι πληροφορίες για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ υπήρχαν και διακινούνταν από τις μυστικές υπηρεσίας πολύ πριν την πραγματική αναγγελία που έγινε πολλούς μήνες μετά.
Τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα (με αύξοντα αριθμό 5424835, 287636 και 168783) θα βρίσκονται στην πρωτότυπη μορφή τους στη διεύθυνση www.wikileaks.org/gifiles απόψε στις 20.00.
 iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Στερεά:Που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Τα χιόνια έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους και μάζι με αυτά επέστρεψαν και τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Ήδη σε πολλά σημεία είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

  • Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Επ. Ο. Καρπενησίου Φουρνάς - Καρδίτσα (θέση Βράχος και Ζαχαράκι).
Επ. Ο. Καρπενησίου Κρικέλου Δομνίστας.
Επ. Ο. Φουρνάς - Λαμίας (θέση Σερμιτζέλι).
Α.Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ε.Ο. Λαμίας Καρπενησίου, από 20ο έως 65ο χλμ.
Επ. Ο. Μεσαία Καψή Μερκάδα Μαυρίλο Νεοχώρι.
Διαβάστε Περισσότερα »

Χιλιάδες παιδιά συρρέουν στα νοσοκομεία με ιώσεις


Image

Στον  αστερισμό των  ιώσεων βρίσκεται  η χώρα. Με σύμμαχό  τους τον καιρό, οι ιοί της  γρίπης,  του αναπνευστικού και του γαστρεντερικού έχουν το τελευταίο διάστημα την… τιμητική τους. Ο εύκολος στόχος  τους είναι σε πρώτη φάση κυρίως τα παιδιά –αυτά αποτελούν τον «Δούρειο Ίππο» μέσω του οποίου οι ιοί εισβάλλουν στην οικογένεια καταφέρνοντας πολλές φορές ισχυρά χτυπήματα και στους μεγάλους.
Στα παιδιατρικά νοσοκομεία καταγράφεται το αδιαχώρητο, αναφέρει το protothema.gr. Είναι ενδεικτικό ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες  στα Επείγοντα  των Παίδων στο Γουδή προσήλθαν με συμπτώματα ίωσης περισσότερα από 16.000 παιδιά, αριθμός που αντιστοιχεί στον πληθυσμό μιας πόλης όπως η Πρέβεζα ή η Ελασσόνα!
Η αναμονή για την  εξέταση από τον  παιδίατρο του  ΕΣΥ ξεπερνά το διάστημα αυτό τις 5,5 ώρες στη διάρκεια της ημέρας, ενώ  με αμείωτη ένταση γίνεται η προσέλευση και τις βραδινές ώρες, ακόμη και  τις μεταμεσονύχτιες. Στο «Αγλαΐα Κυριακού» το βράδυ της περασμένης Τετάρτης οι γιατροί εξέτασαν 400 παιδιά, στην πλειοψηφία τους μωρά και βρέφη. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις οι γονείς είχαν διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα, από τη Ναύπακτο, τη Θήβα και τη Λειβαδιά, για να φτάσουν στο Παίδων και να εναποθέσουν το παιδί τους στα έμπειρα χέρια των γιατρών του νοσοκομείου.
Αυτό  που διαπίστωσαν οι αρμόδιοι του νοσοκομείου  –για μια ακόμη  φορά- είναι ότι  παρότι πρόκειται  για τριτοβάθμιο  παιδιατρικό νοσοκομείο το οποίο προορίζεται  να νοσηλεύει και  να περιθάλπει σοβαρά περιστατικά,  στην πράξη λόγω της έλλειψης συστήματος πρωτοβάθμιας υγείας  παρέχει  ιατρικές υπηρεσίες πάσης φύσεως στα παιδιά. Αυτό αποτυπώνεται στα στοιχεία της περασμένης Πέμπτης στο «Αγία Σοφία»: προσήλθαν και εξετάστηκαν στα Επείγοντα 755 παιδιά αλλά εισήχθησαν για  νοσηλεία μόλις 86.
«Πράγματι οι ιώσεις αποτελούν αυτήν την περίοδο το συχνότερο αίτιο προσέλευσης στα Επείγοντα του  «Αγία Σοφία». Το καλό νέο σε ό,τι αφορά αυτήν τη δύσκολη περίοδο των ιώσεων είναι ότι δεν υπάρχει επιδημία σοβαρής γρίπης  με κίνδυνο επιπλοκών, όπως συνέβαινε τα δύο προηγούμενα έτη με το πανδημικό στέλεχος γρίπης Α (Η1Ν1). Το «κακό» νέο είναι ότι οι ιώσεις έχουν πλήξει κυρίως τα παιδιά ηλικίας  2 έως 5 χρόνων. Τα περισσότερα περιστατικά αφορούν παιδιά με υψηλό πυρετό, έως και 40 βαθμούς, που επιμένει για τέσσερις και πέντε ημέρες, κάνοντας ακόμη και τους πιο ψύχραιμους γονείς να πανικοβάλλονται» λέει η διευθύντρια του Παιδιατρικού Τομέα του «Αγία Σοφία», κυρία Κορίνα Κασσιού. Σύμφωνα με την ίδια, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αναχαίτισης του κύματος των ιώσεων είναι ο περιορισμός των μικρών ασθενών στο σπίτι για τουλάχιστον 5-7 ημέρες μετά την υποχώρηση του πυρετού, καθώς το διάστημα αυτό ακόμη κι αν το παιδί δεν έχει συμπτώματα μπορεί να μεταδώσει μια ιογενή λοίμωξη.
Κίνηση  καταγράφεται και  στα ιδιωτικά παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας. Και σε αυτά οι ιώσεις μονοπωλούν τις ιατρικές διαγνώσεις. «Παρατηρούμε έξαρση σε ό,τι αφορά τον αναπνευστικό συγκυτιακό  ιό και τον ροταϊό που προκαλεί γαστρεντερίτιδα. Επίσης, μεγάλος αριθμός παιδιών νοσεί με γρίπη τύπου Α ή Β. Με εξαίρεση τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό που προσβάλλει κυρίως παιδιά ηλικίας έως 2 χρόνων, οι άλλες ιώσεις παρατηρούνται σε όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας» χαρτογραφεί τις μορφές των ιώσεων που ταλαιπωρούν τον παιδικό πληθυσμό ο διευθυντής του Παιδιατρικού ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, κ. Δημήτρης Καφετζής.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η  καλοκαιρία που επικρατούσε  μέχρι και τις  αρχές του έτους  μετέθεσε χρονικά  το μεγάλο κύμα των  ιώσεων. Συνήθως η  γρίπη εκδηλώνεται  από τα τέλη Δεκεμβρίου – αρχές Ιανουαρίου, εφέτος όμως τα κρούσματα  άρχισαν να καταγράφονται  στις αρχές Φεβρουαρίου. Επίσης, ενώ η περίοδος εμφάνισης του  αναπνευστικού συγκυτιακού ιού είναι περί τα τέλη Νοεμβρίου, ο ιός έκανε δυναμική την εμφάνισή του με καθυστέρηση δύο μηνών. Αλλά και ο ροταϊός που ευθύνεται για τις γαστρεντερίτιδες εκδηλώνεται κυρίως την άνοιξη. Η πρώιμη εμφάνισή του από τα μέσα Φεβρουαρίου περιπλέκει το κοκτέιλ των ιώσεων που ταλαιπωρούν τα παιδιά –και όχι μόνο


Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και το Κουκλοθέατρο Λαμίας παρουσιάζουν έκθεση κούκλας με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στην τέχνη του κουκλοθεάτρου. 
κολαζ
Η έκθεση έχει τον τίτλο «Δώδεκα» και αντλεί τη θεματολογία της από τη σημασία του αριθμού στην ελληνική μυθολογία, στην ιστορία και στην καθημερινότητα.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
  • Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012,    8.30 πμ.-2.30 μμ.
  • Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012,                8.30 πμ.-8.30 μμ.
Η έκθεση θα παρουσιαστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (Κάδμου και Δαιδάλου -3ος όροφος)
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε σε ποιανού "κηδεία" το ΄ριξαν στα τσιφτετέλια !



Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.
Μια κηδεία με πολύ ...χορό.
Δείτε το βίντεο :taxalia.blogspot
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Κύπρος δείχνει τον δρόμο


Θα περίμενε κανείς ότι τον Οκτώβριο του 2009, μετά δηλαδή τη διαπίστωση για την οξύτατη οικονομική κρίση στην οποία οδηγούνταν η Ελλάδα, η τότε κυβέρνηση θα προχωρούσε τάχιστα σε συμφωνίες για έρευνες, γεωτρήσεις και εξορύξεις, ειδικά στη νότια Κρήτη και στο Καστελόριζο, όπου οι πλείστοι ειδικοί πιστεύουν ότι κρύβεται «αμύθητος θησαυρός».

Άρθρο του κ.Μ.Ιγνατίου.



Ο προηγούμενος πρωθυπουργός αποχώρησε ηττημένος σε όλα τα μέτωπα, η Ελλάδα απέκτησε καινούργιο, ο οποίος έχει την...
υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Μέχρι σήμερα έγιναν ελάχιστα στο μείζον αυτό ζήτημα.


Ο λαλίστατος υφυπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιά­της, για τον οποίον πιστεύαμε πως είναι διαφορετικός από τους άλλους, παρουσίασε περίεργες ιδέες, ειδικά για την περίπτωση του Καστελόριζου, αλλά προβλημάτισε περισσότερο η ανακοίνωσή του ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα προκηρυχθούν νέοι διαγωνισμοί με τη διαδικασία της «ανοιχτής πόρτας» για έρευνες υδρογονανθράκων σε 15 χερσαίες περιοχές της Ελλάδας.


Προφανώς, ο κ. Μανιάτης έχει μπερδέψει το μείζον θέμα των ερευνών με τον διαγωνισμό για προσλήψεις στο Δημόσιο, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η απόφαση αυτή, που αυτόματα δίνει το δικαίωμα σε χώρες όπως είναι η Τουρκία να επιχειρήσουν να κερδίσουν τους διαγωνισμούς που θα προκηρύξει η ελληνική κυβέρνηση.

Η Ελλάδα, όπως και η Κύπρος, βρίσκεται σε μια γειτονιά στην οποία έχουν στρατηγικά συμφέροντα οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Ε.Ε.

Την ίδια στιγμή, το Ισραήλ και η Τουρκία έχουν ξεκινήσει έναν επικίνδυνο ανταγωνισμό για τον έλεγχο της Μεσογείου, διότι με τον τρόπο αυτόν αυξάνουν την αξία τους, την οποία χρησιμοποιούν στις σχέσεις τους με τις υπερδυνάμεις.



Η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία μεταξύ των «δίκαιων διαδικασιών», που προφανώς επικαλείται ο κ. Μανιάτης, και του εθνικού της συμφέροντος, επέλεξε το δεύτερο.
Προχώρησε σε συμμαχία με εταιρείες από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, και αυτή η σοφή και έξυπνη κίνηση της προσέφερε το πλεονέκτημα να ολοκληρώσει γρήγορα και με επιτυχία τις έρευνες..
Διαβάστε Περισσότερα »

«Έδειξε» ενδεκάδα ο Σάντος


«Έδειξε» ενδεκάδα ο Σάντος 
Τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο τελευταίο φιλικό, επί ελληνικού εδάφους της Εθνικής, έδειξε ο Φερνάντο Σάντο, στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με τους Κώστα Φορτούνη και Ορέστη Καρνέζη να είναι τα καινούργια πρόσωπα.

Οι δύο παίκτες έδειξαν πολύ καλή διάθεση και προστέθηκαν αμέσως στο σύνολο που έχουν φτιάξει οι διεθνείς, ενώ έδειξαν και έτοιμοι αγωνιστικά να βοηθήσουν. Ο Σάντος, δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει κόντρα στο Βέλγιο αφού άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι. Οι μόνοι που δεν προπονήθηκαν ήταν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νίκος Λυμπερόπουλος, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία, αφού την Κυριακή είχαν παιχνίδια με Σάλκε και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Στα αγωνιστικά ο Πορτογάλος δούλεψε σε θέματα τακτικής ενώ έγιναν πολλές ασκήσεις με μπάλα. Οι διεθνείς είχαν χωριστεί σε δύο γκρουπ με τους μεσοεπιθετικούς να προπονούνται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Στο διπλό που έγινε ο Σάντος είχε την ευκαιρία να χωρίσει τις ομάδες σε δύο δεκάδες.

Για τον λόγο αυτό «θυσιάστηκε» ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν με έναν κεντρικό αμυντικοί. Η μια, η οποία συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να είναι η βασική, αποτελούνταν από τους Τζόρβα, Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και Χολέμπας στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος την Τετάρτη θα έχει τον Αβραάμ στο πλάι του.

Στη μεσαία γραμμή βρίσκονταν οι Μανιάτης, Φωτάκης, έχοντας πιο μπροστά τους τον Κατσουράνη. Στα άκρα ήταν οι Σαλπιγγίδης και Σαμαράς και στην κορυφή ο Γκέκας.

Από την άλλη πλευρά αγωνίστηκαν οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μάκος, Καραγκούνης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Αθανασιάδης.

Για την 11άδα, φαίνεται ότι ο Φερνάντο Σάντος θα προτιμήσει τον Καρνέζη γιατί έχει ρυθμό αγώνων με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Τζόρβα που έχει έλλεψη αγώνων. Ανοιχτές είναι και οι δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο να τις διεκδικούν. Όποιος μεινει στον πάγκο θα περάσει αλλαγή στο β' ημίχρονο για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τέλος, ο Καραγκούνης είναι πιθανό να μην συμπεριληφθεί στην 11άδα, βάσει των όσων είδαμε στην προπονηση. Σε αυτή την περίπτωση οι τρεις που θα βρεθούν στο κέντρο θα είναι οι Μανιάτης, Φωτάκης και Κατσουράνης.

Η προπόνηση έγινε με τσουχτερό κρύο, ενώ προς το τέλος υπήρξε και ελαφρύ χιονόνερο. Παρόλα αυτά αρκετός ήταν ο κόσμος που πήγε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία και να συναντήσει από κοντά τους διεθνείς παίκτες. Η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα αναχωρήσει την Τρίτη για το Ηράκλειο της Κρήτης.










































Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Live στη ΝΕΤ: Άντε γ… μ........

Απίστευτο!  Live στη ΝΕΤ: «Άντε γ… μ@λ@κ@»!  

Ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών ήταν στο δελτίο της ΝΕΤ, ο αέρας του χαλούσε την ομπρέλα και εκείνος την έφτιαχνε συνέχεια και η παρουσιάστρια ίσα ίσα που κρατιόταν για να μην γελάσει!

Τότε ακούστηκε μία φωνή, προφανώς καταστηματάρχη: «Να πεις ότι είναι μπ**ρδ*λ* τα πράγματα» και ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών ξεχάστηκε ότι ήταν on air και είπε: «άντε γ*μ*σ** μ*λ*κ*! Ε μ*λ*κ*». Δείτε το βίντεο!
 gossip-tv.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ολονύχτιο θρίλερ με τους εγκλωβισμένους στο Καρπενήσι




14ώρες θαμμένοι στα χιόνια - Μαζί τους και 2 μικρά παιδιά...


Λίγο μετά τις 03:00΄ τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 16 ατόμων, που είχαν ακινητοποιηθεί σε 3 διαφορετικά αυτοκίνητα, στο δρόμο προς το χιονοδρομικό.

Μεταξύ των εγκλωβισμένων ήταν και δυο μικρά παιδιά ηλικίας 6 και 9 ετών. Ευτυχώς όλοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους , παρά τις 14 περίπου ώρες που ήταν θαμμένοι στα χιόνια.

Κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν αρχικά γύρω στα μεσάνυχτα να απεγκλωβίσουν τα 14 άτομα, που ήταν σε 2 αυτοκίνητα και στη συνέχεια τους άλλους 2, που ήταν στο τρίτο αυτοκίνητο 2-3 χιλιόμετρα πιο πάνω.

<<Προχωράμε μέτρο-μέτρο. Προσπαθούμε να ανοίξουμε δρόμο σε τοίχο. Έχουν δημιουργηθεί ανεμοσούρια δέκα μέτρων, τα οποία κλείνουν το δρόμο μπροστά αλλά και πίσω μας>>, είπε τηλεφωνικά στο LamiaReport, ο επικεφαλής της επιχείρησης, διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Αχιλλέας Τζουβάρας.






Διαβάστε Περισσότερα »

Τον "αρπαξε" με την πατερίτσα...video

Με μία πατερίτσα ένας ηλικιωμένος άρχισε να χτυπάει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό, Γιώργο Ντόλιο σήμερα στις Φέρες του Έβρου.Aφου πρόλαβε και του "χωσε", 2-3 μπαστουνιες, μπήκαν μπροστά οι αστυνομικοί για να τον απομακρύνουν. Αυτο ομως δεν ... τον πτόησε και συνέχισε να του ρίχνει ακόμη μερικές με την ελπίδα να τον ξαναπετυχει...


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ