Αυτοσαρκάζεται ο Ηπειρώτης δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούρχας, «τηλεοπτικό αστέρι» του «Ηπειρος TV1» που δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια και αβγά την ώρα που βρισκόταν εν εξελίξει το δελτίο ειδήσεων του καναλιού:  Έτσι συνηθίζει να λέει αστειευόμενος πως η γιαννιώτικη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» σύντομα θα του κάνει πρόταση να διαφημίσει τα γιαούρτια της! Με το ιδιαίτερο χιούμορ, μάλιστα, που τον διακρίνει, δεν διστάζει να δηλώσει ότι… τρώει γιαούρτι, και μάλιστα με λίγα λιπαρά! Όταν όμως τα πράγματα σοβαρεύουν, ο ίδιος άνθρωπος δηλώνει ότι δεν θα έκανε ποτέ ξανά συνέντευξη με χρυσαυγίτη.
Ο Παναγιώτης Μπούρχας δηλώνει κεντροαριστερός και ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει η επίθεση με τις πολιτικές του πεποιθήσεις, τονίζοντας πως για όλα φταίει μια… τηλεφωνική συνέντευξη που έκανε: «Το σφάλμα μου ήταν ότι έκανα μια τηλεφωνική με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη. Στο πλαίσιο και μόνο της δημοσιογραφικής μου δουλειάς έδωσα βήμα στην Χρυσή Αυγή. Πάντως μετάνιωσα ακόμα και γι΄αυτό. Αυτό ήταν όλο, και φυσικά κανείς δεν μου καταλόγισε σχέση μαζί της. Όλοι με γνωρίζουν… αν είναι δυνατόν. Εγώ κινούμαι στον χώρο της Κεντροαριστεράς.  Δεν θα το ξαναέκανα, γιατί ανησύχησαν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι».
Ο μέχρι πρότινος άγνωστος στους πολλούς 40χρονος παρουσιαστής έγινε είδηση ο ίδιος- από συνέντευξή του στο Έθνος είναι και τα αποσπάσματα αυτά! Μάλιστα  το »θέμα» του έπαιξε τηλεοπτικά όχι μόνο ανά την Ελλάδα, αλλά και σε δεκάδες διεθνή δίκτυα ενημέρωσης.