Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ιερώνυμος στο Λεοντάρι (βίντεο)



Το Λεοντάρι επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις 26/9 όπως ήταν προγραμματισμένο. Την εκδήλωση διοργάνωσε η διεύθυνση της δανειστικής βιβλιοθήκης Λεονταρίου ΑΘΗΝΑ ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ. Ο Βοιωτός Αρχιεπίσκοπος , επισκέφθηκε την βιβλιοθήκη όπου τελέσθη Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα. Πολύ κόσμος από όλη την Βοιωτία ήρθε να τον υποδεχθεί. 
Ο  κ. Κόλλιας ο ιδρυτής της βιβλιοθήκης Λεονταρίου υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο στη Βιβλιοθήκη Λεονταρίου και εξέφρασε την χαρά του που είχε την ευκαιρία να έχει κοντά του αυτό το απόγευμα τον φίλο του Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξήρε το σκοπό και τις δράσεις της Βιβλιοθήκης όχι μόνο στο Λεοντάρι αλλά και σε όλη τη Βοιωτία, ευχαρίστησε τον κόσμο και   την πνευματική Κοινότητα της Βοιωτίας για την υποδοχή που του έγινε..
Μεταξύ άλλων μίλησε  ο  Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης, ο Βοιωτός Χειρούργος Γολεμάτης, ο Βοιωτός καθηγήτης καρδιολογίας Τούτουζας, ο πρώην Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Σανιδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Μουλκιώτης
Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση στην πλατεία του χωριού με χορευτικά από τον Σύλλογο Μαυροματίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο του χωριού, ένα στολίδι για το Λεοντάρι όπως και η βιβλιοθήκη. Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν φανερά συγκινημένος επειδή επέστρεψε για ακόμα μία φορά στη Βοιωτία τη γεννέτειρά του την οποία αγαπάει τόσο πολύ.
Κάποιες από τις στιγμές συγκίνησης θα σας τις παρουσιάσουμε σε βίντεο.
Πολύ σύντομα βίντεο από την εκδήλωση.












Διαβάστε Περισσότερα »

Aπό τα Τρίκαλα στη Θήβα για να περάσει από επιτροπή!!!!!BINTEO

Απίστευτη ταλαιπωρία για πολίτη


Αναγκάστηκε να ταξιδέψει από τα Τρίκαλα στην Θήβα για να περάσει από επιτροπή ώστε να ελεγχθεί το ποσοστό αναπηρίας του και δεν βρήκε γιατρό εξαιτίας της σημερινής απεργίας.
Ο γιος του ηλικιωμένου με κινητικά προβλήματα, καταγγέλλει ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε ότι η επιτροπή δεν θα συγκροτούνταν, παρόλο που είχε επικοινωνήσει μία ημέρα πριν και είχε ρωτήσει.





  lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σε απεργιακό κλοιό και η Λιβαδειά



Την αντίθεση τους στο νέο επώδυνο πακέτο μέτρων των 11,5 δις ευρώ, εξέφρασαν οι εργαζόμενοι της Λιβαδειάς, που συμμετείχαν στις σημερινές κινητοποιήσεις.
Νωρίς το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ, απέκλεισαν τη ΔΟΥ. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.Το μέλος του ΠΑΜΕ, Τασία Κοντογιάννη, τόνισε ότι ο λαός πρέπει να καταδικάσει την κυβερνητική πολιτική και να αντιδράσει στην αφαίρεση των δικαιωμάτων του.
Ξεπέρασε το 80%, η συμμετοχή των εργαζομένων του Δ. Λεβαδέων στην απεργία, ενώ το πρωί απέκλεισαν την είσοδο του Δημαρχείου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γιάννης Μελισσάρης δήλωσε, ότι θα πρέπει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός όλων των εργαζομένων, μακριά από συντεχνιακές λογικές.
Κλειστά έμεινα και αρκετά εμπορικά καταστήματα, για μία ώρα, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου.
Κάθοδο στην Αθήνα επέλεξε το Ε.Κ., με τρία λεωφορεία, μεταφέρθηκαν οι απεργοί στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Αθήνα.
Αποχή από τα καθήκοντα τους πραγματοποίησαν και οι δικηγόροι της Λιβαδειάς, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου τους.
 siriosfm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Εντεκα τραυματίες στα επεισόδια στο Σύνταγμα, 100 προσαγωγές, 20 συλλήψεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSIΑσθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες διαδηλωτές και οκτώ Αστυνομικούς από τα επεισόδια στο Σύνταγμα, ενώ οι προσαγωγές που έγιναν ξεπερνούν τις 100 και οι συλλήψεις τις 20.Μετά τις μολότοφ, τις πέτρες και τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που έπεσαν στην πλατεία Συντάγματος, η ένταση ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομία μεταφέρθηκε στους γύρω δρόμους και ειδικότερα στη συμβολή Σταδίου και Αιόλου, όπου άνδρες των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ προχώρησαν σε προσαγωγές.Τρεις τραυματίες στα επεισόδια στο Σύνταγμα – Δεκάδες προσαγωγές υπόπτων
Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν στις 14:10' όταν ομάδες αντιεξουσιαστών με κουκούλες και μαντήλια επιτέθηκαν με μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς μπροστά στο ξενοδοχείο Athens Plaza. Αρχικά οι ταραξίες απωθήθηκαν προς την πλατεία με χρήση χημικών από την Αστυνομία, ωστόσο οι συγκρούσεις με τα ΜΑΤ συνεχίστηκαν πάνω στην πλατεία, αλλά και στη συμβολή της Όθωνος με την Φιλελλήνων.
Οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να απωθήσουν τους κουκουλοφόρους προς την πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να τους απομονώσουν από τους πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά.
Οι κουκουλοφόροι μην μπορώντας να πλησιάσουν το Κοινοβούλιο έβαλαν φωτιά σε δέντρο στον Εθνικό Κήπο. Το όχημα ρίψης νερού της Αστυνομίας δεν έκανε τελικά την εμφάνιση του.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περισσότερες από 100 προσαγωγές από τις οποίες τουλάχιστον 20 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα της Λάρισας!


Μετά την ομάδα από το Παλιόπυργο Τρικάλων, που έσπασε τα ταμπού με χορηγό στη φανέλα γραφείο τελετών, άλλη μια ομάδα της Θεσσαλίας ξαφνιάζει, καθώς επέλεξε για χορηγό έναν οίκο ανοχής.



Ταράζει τα νερά ο Βουκεφάλας στη Λάρισα, καθώς η διοίκηση του σωματείου έκλεισε συμφωνία χορηγίας με τον οίκο ανοχής «Σούλα», τον οποίο και διαφημίζει στη φανέλα του, στην οποία αναγράφεται «οίκος εποχής Σούλα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οίκος «Σούλα» εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι από την Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ η ιδιοκτήτριά του, η κυρία Σούλα, όπως την αποκαλούν, έχει προχωρήσει και κατά το παρελθόν σε άλλου είδους κινήσεις-διαφήμισεις των παροχών του οίκου της.

Πηγή:thessalianews
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ