Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Τι κρύβει ο κάδος απορριμάτων σε κεντρικό δρόμο στο ΤΑΧΙ ΘΗΒΩΝ????

 Δεν είναι ένας κάδος απορριμάτων σαν τους άλλους. Στάζουν όπως βλέπετε ζουμιά στο κάτω μέρος από αυτά που έχει μέσα και όλο το καλοκαίρι έχει μία απαίσια δυσοσμία όπως μας κατήγγειλε αναγνώστης του www.viotiashop.gr . Δείτε την συνέχεια.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΟΚ ΤΩΡΑ:Αυτοκτόνησε ο Λεωνίδας Τζανής πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών


Σοκ: Aυτοκτόνησε ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής- Είχε δει το όνομά του στη λίστα  Σε λίγο νεώτερα
Ο Λεωνίδας Τζάνης, πρώην βουλευτής Μαγνησίας και υφυπουργός Εσωτερικών που ελέγχονταν από το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης από τον Μαΐου του 2012 και βρίσκονταν στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες» δεν άντεξε την πίεση και έθεσε τέρμα στην ζωή του πριν από λίγη ώρα.  Bρέθηκε σύμφωνα με πηγές κρεμασμένος πριν λίγο στο σπίτι του.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΩΡΑ:Φλεγόμενο αυτοκίνητο στη Θήβα

ΤΩΡΑ:Φλεγόμενο αυτοκίνητο στη Θήβα
Τώρα στο Συνοικισμό Θήβας οδό Πλαστήρα από άγνωστη αιτία, αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι κάτοικοι έντρομοι έχουν βγει στους δρόμους και η πυροσβεστική είναι ήδη στο σημείο να σβήσει τη φωτιά. Περισσότερα αν υπάρχουν σε λίγο.
Οι παραπάνω πληροφορίες είναι από τηλεφώνημα  αναγνώστη της σελίδας μας www.viotiashop.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σύσκεψη για το μολυσμένο ποτάμι στο Κάστρο Βοιωτίας

Σύσκεψη για το μολυσμένο ποτάμι στο Κάστρο Βοιωτίας
Πραγματοποιήθηκε ημέρα Πέμπτη 4-10-2012, έκτακτη σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνου Μπακομήτρου, με παρουσία των παρακάτω: Ξηρογιάννη Κων/νο, Δήμαρχο Ορχομενού, Τριανταφύλλου Λουκά, Αντιδήμαρχο Ορχομενού, Ζυγογιάννη Χρήστο και Μπαρκώση Δημήτρη, Δημοτικούς Συμβούλους Ορχομενού, Ζυγογιάννη Γιώργο, Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Κάστρου και τους αρμόδιους υπαλλήλους του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής μέριμνας της Π.Ε. Βοιωτίας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πέντε πράγματα που δεν γνώριζες -αλλά θα μάθεις- για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πέντε πράγματα που δεν γνώριζες - αλλά θα μάθεις- για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη

Κάθε Πάσχα, εκατομμύρια Έλληνες τηλεθεατές καθηλώνονται μπροστά στη μικρή οθόνη για να παρακολουθήσουν τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που σπάει τα μηχανάκια της AGB ακόμα, κι ας το έχουν δει τόσες φορές που έχουν μάθει τους διαλόγους απ'έξω.
Παρά τις δεκάδες φορές που το έχεις δει όμως, υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον πρωταγωνιστή, Ρόμπερτ Πάουελ, και τα γυρίσματα της σειράς, που σίγουρα δεν γνώριζες.
1) Ο Ρόμπερτ Πάουελ δεν ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε νομικά και η πρώτη επαφή του με το θέατρο ήταν η θεατρική ομάδα της σχολής.
2) Ο σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι αρχικά δεν προόριζε τον Πάουελ για τον ρόλο του Χριστού, αλλά για τον ρόλο του Ιούδα. Για τον ρόλο του Χριστού σκεφτόταν πιο γνωστά ονόματα, όπως ο Αλ Πατσίνο ή ο Ντάστιν Χόφμαν.
3) Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ο Πάουελ παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του Μπάρμπαρα Λορντ , καθώς ο παραγωγός Σερ Λιου Γκρέιντ δεν δεχόταν ο ηθοποιός που θα υποδυόταν τον Χριστό να ζει στην αμαρτία.
4) Ο Πάουελ έχει δηλώσει ότι πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και δεν είχε καμία απολύτως άποψη για το πρόσωπο του Χριστού.
5) Πριν τη σκηνή της σταύρωσης, ο ηθοποιός έκανε αποχή από το φαγητό για 12 ημέρες, ώστε να δείχνει πράγματι εξαντλημένος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βασιλικά: Τα γλυκά προσωπάκια των μαθητών ξαναχαμογέλασαν!

Ύστερα από μία τέτοια μεγάλη κινητοποίηση, το κράτος έκανε πίσω και έστειλε ταξί στα Βασιλικά

Για όσους δεν θυμούνται την υπόθεση, οι γονείς την Τετάρτη πήγαν στο δημοτικό σχολείο, έκλεισαν τις πόρτες και έβαλαν το πανό.
Διαβάστε Περισσότερα »

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στις Λιβανάτες - Σοβαρά τραυματισμένος ένας 22χρονος


Στα χέρια πιάστηκαν Βούλγαροι που ζουν στις Λιβανάτες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 22χρονου. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε. το βράδυ της Δευτέρας.

Από τον άγριο ξυλοδαρμό που ακολούθησε τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι του ο 22χρονος και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λαμίας και στην συνέχεια σε νοσοκομείο της Λάρισας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλκίδα: Νεαρός βρέθηκε νεκρός κάτω από την υψηλή γέφυρα!

Τον βρήκε ένας περαστικός που ειδοποίησε την αστυνομία - Ερευνάται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας...
Διαβάστε Περισσότερα »

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ – ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ

-Αγαπητοί συμπολίτες, η οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε έχει φτάσει κάποιους συνανθρώπους μας στα όρια της εξαθλίωσης.
Αυτή η διαπίστωση δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους μιας και το αντικείμενο της εργασίας μας είναι ο ανθρώπινος πόνος.
Διαβάστε Περισσότερα »

Διαπλάτυνση δρόμου Διστόμου-Οσίου Λουκά

Σύμφωνα με την συνέντευξη του Δημάρχου του Δήμου Δ.Α.Α. ,ανακοινώθηκε η διαπλάτυνση του δρόμου από Δίστομο μέχρι το μοναστήρι του  Οσίου Λουκά.



 Ήδη  ειδοποιήθηκαν οι κάτοχοι των χωραφιών, που βρίσκονται αριστερά και δεξιά του υπάρχοντος δρόμου, για να αποζημιωθούν
neastereas
Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ!


orchomenospress
Διαβάστε Περισσότερα »

Αφιέρωμα στις Γυναικείες φωνές της Αρχαιότητας

Αφιέρωμα στις Γυναικείες φωνές της Αρχαιότητας
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Λεβαδείας στις 26-9-2012 πραγματοποίησε εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναικείες ποιητικές φωνές της Αρχαιότητας.
Η Μαριάννα Παπαγεωργίου παρουσίασε τις Βοιωτές Κόριννα και Μύρτιδα.
Η  Ιωάννα Πούλου παρουσίασε την Τελέσιλλα.
Η Φωτεινή Ζαρογιάννη παρουσίασε την Πράξιλλα.
Η Αγγέλα Καρατράντου παρουσίασε τη Σαπφώ.
Η Άννα Νικολάου μίλησε για τη γυναίκα στα ομηρικά έπη.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ