Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σωτήρης Κουτούπας - Ο παίκτης του πόκερ που με 82 ευρώ κέρδισε μισό εκατομμύριο

Σωτήρης Κουτούπας - Ο παίκτης του πόκερ που με 82 ευρώ κέρδισε μισό εκατομμύριο
Ξεκινώντας με το ποσό των 82 ευρώ, με το οποίο συμμετείχε σε δύο online προκριματικά τουρνουά πόκερ κατάφερε να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στο τουρνουά που διεξήχθη στην Πράγμα και στο οποίο τερμάτισε δεύτερος αποκομίζοντας το ποσό των 510.000 ευρώ. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κουτούπα.
Σύμφωνα με το newsbomb.gr ο παίκτης του πόκερ από τα Νέα Βρανά Θεσσαλονίκης κατετάγη δεύτερος στο European Poker Tour στην Πράγα, αποκομίζοντας το συνολικό ποσό των 510.000 ευρώ. Μάλιστα, αυτή είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία που έχει σημειώσει Ελληνας παίκτης πόκερ.
Ο Σωτήρης Κουτούπας συμμετείχε με το ποσό των 82 ευρώ σε δύο online προκριματικά τουρνουά. Εκεί κατάφερε να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στο τουρνουά της Πράγας, αξίας 5.300 ευρώ.
Στο τουρνουά της Πράγας, κατάφερε να επιβιώσει από το σκληρό ανταγωνισμό 865 παιχτών, να ξεπεράσει κορυφαίους επαγγελματίες και να βγει δεύτερος. Πρώτος κατετάγη ο Σουηδός Ραμσί Τζελασί, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 835.000 ευώ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Λίστες και ...Ληστές

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όποιος αφαίρεσε ονόματα από τη λεγόμενη “λίστα Λαγκάρντ” είναι ύποπτος τέλεσης και άλλων σοβαρών αδικημάτων. Ταυτόχρονα όμως, είναι εξίσου σαφές ότι η αφαίρεση των ονομάτων αποτελεί μία μόνο πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης που μονοπωλεί την ελληνική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες...

Το μείζον ζήτημα είναι ότι τόσο ο...
κ. Παπακωνσταντίνου, όσο και ο κ. Βενιζέλος, καθώς και ηγεσίες του ΣΔΟΕ, είχαν στα χέρια τους μία πολύτιμη πηγή πληροφοριών, την οποία θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν, ώστε να διαπιστωθεί αν Έλληνες πολίτες που διατηρούσαν μεγάλες καταθέσεις στο εξωτερικό δήλωναν στην εφορία και ανάλογα εισοδήματα. Αυτή η πηγή πληροφοριών δεν αξιοποιήθηκε. Οι εξηγήσεις που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα από τους εμπλεκομένους, όπως για παράδειγμα ότι επρόκειτο για στοιχείο που δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο, δεν πείθουν.

Φυσικά, δεν είναι δουλειά των δημοσιογράφων να αποφαίνονται αυθεντικά για το αξιόποινο των πράξεων και των παραλείψεων πολιτικών, όπως συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, στα λαϊκά δικαστήρια των “Οκτώ”. Οπωσδήποτε όμως, το αν υπήρξε δόλος, βλακώδης αμέλεια, ή απλώς ανικανότητα από όλους όσους διαχειρίστηκαν το αρχείο με τα ονόματα καταθετών στην Ελβετία είναι ζήτημα που αξίζει τουλάχιστον να διερευνηθεί, όπως αξίζει να διερευνηθεί και το τι έκαναν οι προηγούμενοι υπουργοί οικονομικών με τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι ελληνικές τράπεζες για όλα τα μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό. Δυστυχώς, η πρόταση που κατέθεσαν τα τρία κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής ουσιαστικά προσωποποιεί τις ευθύνες για την υπόθεση και παρακάμπτει την ουσία. Υπό αυτήν την έννοια, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εν μέρει δίκιο στις ενστάσεις που εγείρει για ένα τόσο σοβαρό πολιτικό θέμα.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει, βεβαίως, ότι για το θέμα της διαχείρισης της λίστας, ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι υπόλογος για το ότι δεν διαβίβασε αμέσως, όπως όφειλε, το πλήρες αρχείο στην κατά νόμο αρμόδια υπηρεσία, δηλαδή το ΣΔΟΕ, για τις “νόμιμες ενέργειες”. Ο κ. Βενιζέλος δεν διέπραξε κάτι ανάλογο, γιατί αυτός δεν έδωσε, αλλά έλαβε από το ΣΔΟΕ, μέσω του κ. Διώτη, τη λίστα και εδέχθη, έστω σιωπηρώς, την εισήγηση της αρμόδιας υπ' αυτόν υπηρεσίας. Επομένως, η τυχόν ευθύνη του έγκειται στο ότι εδέχθη την εισήγηση της υπηρεσίας, ότι δεν έδωσε διαφορετικές εντολές, ίσως και γιατί δεν αντικατέστησε τον κ. Διώτη. Αλλά είναι οπωσδήποτε διαφορετικής τάξεως θέμα. Στην περίπτωση του κ. Βενιζέλου, δεν μπορεί κανένας, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία τουλάχιστον, να διαβλέψει κανενός είδους ιδιοτέλεια, ή πρόθεση συγκάλυψης κάποιου συγκεκριμένου προσώπου. Πρόκειται όμως για ένα συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε εμείς στο πόδι και με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία από την ειδησεογραφία. Ας το διερευνήσει και επισήμως η Βουλή, ώστε να μη θεωρηθεί ότι προσφέρεται παρανόμως κάλυψη στον κ. Βενιζέλο. Διότι αν η συγκεκριμένη πεποίθηση επικρατήσει, τότε το πλήγμα που θα υποστεί η όποια αξιοπιστία απομένει στο πολιτικό μας σύστημα, θα είναι ίσως θανάσιμο.

Θα αντιτείνουν ορισμένοι ότι τα κίνητρα του ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξει στην υπόθεση τον κ. Βενιζέλο είναι μικροκομματικά. Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, στελέχη της Κουμουνδούρου εξαπολύουν κατηγορίες εναντίον όλων των πολιτικών τους αντιπάλων, σχετικών και άσχετων με την υπόθεση. Μέχρι εναντίον του κ. Στουρνάρα καταφέρθηκαν, του υπουργού οικονομικών που όχι μόνο ξέμπλεξε την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αλλά διερευνά – για πρώτη φορά - και το αν συντελέστηκε φοροδιαφυγή και από όσους βρίσκονται σε όλες τις άλλες λίστες που έχει στα χέρια του το ελληνικό δημόσιο. Μόνο τον Πάπα δεν έχει κατηγορήσει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ για εμπλοκή στην υπόθεση!

Ανάλογα πολιτικά ελατήρια θα μπορούσε όμως να καταλογίσει κανείς και στην “ανακούφιση” της κυβέρνησης για την τροπή της υπόθεσης. Εν πάση περιπτώσει, η κυβερνητική δεδηλωμένη δεν θα κινδύνευε αν διερευνούταν οι χειρισμοί του κ. Βενιζέλου, ούτε μπορούν να χρεωθούν οι βουλευτές και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ την “πολιτική προστασία” του οποιουδήποτε στελέχους του κόμματος. Ακόμη και αν υπήρχε ζήτημα πολιτικής σταθερότητας όμως, τέτοιες σκοπιμότητες δεν έχουν θέση σε θέματα απόδοσης δικαιοσύνης. Τουναντίον, η δημοκρατία υπονομεύεται όταν ο σεβασμός στους νόμους της συναρτάται με πολιτικούς υπολογισμούς.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σάββατο - Στα λευκά όλη η Ελλάδα

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το Σάββατο - Στα λευκά όλη η Ελλάδα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού το Σάββατο, με βροχές, χιονόνερο και χιόνια αρχικά στα ορεινά - ημιορεινά και μέχρι το βράδυ και στις πεδινές περιοχές.
Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για το Σάββατο έχει ως εξής:
Μακεδονία, Θράκη
  • Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με βροχή ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά -ημιορεινά και μέχρι το βράδυ και σε πεδινές περιοχές. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.
  • Ανεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 πρόσκαιρα 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
  • Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα νότια.
  • Ανεμοι: βορειοδυτικοί 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης.
  • Θερμοκρασία: από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
  • Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις τη νύχτα στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας.
  • Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με ενίσχυση το βράδυ από τα βόρεια.
  • Θερμοκρασία: από -1(μείον 1) έως 13 βαθμούς Κελσίου . Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
  • Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές .
  • Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
  • Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανότητα καταιγίδας στα βόρεια.
  • Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχής τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πέθανε ο πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας Νίκος Σαμαράς

«Εφυγε» ο πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας Νίκος Σαμαράς

Σοκ στον κόσμο του βόλεϊ και του ελληνικού αθλητισμού προκάλεσε ο θάνατος του πρώην διεθνούς βολεϊμπολίστα Νίκου Σαμαρά σε ηλικία μόλις 42 ετών, από ανεύρυσμα.
Ο πρώην παίκτης σύμβολο της Ορεστιάδας και μετέπειτα του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού άφησε την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής όπου είχε διακομισθεί.
Γεννημένος το 1970 στη Στουτγκάρδη, ο Νίκος Σαμαράς οδήγησε την εθνική ανδρών στη μεγαλύτερη επιτυχία της σε παγκόσμιο επίπεδο, την 6η θέση στο Κοσμοβόλεϊ του 1994.
Με την Ορεστιάδα έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας το 1994, ενώ κατέκτησε ένα κύπελλο Ελλάδας με τον Ηρακλή το 2000.
Αγωνίστηκε επίσης στον Παναθηναϊκό, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην Ιταλία (Φαλκονάρα), την Ισπανία (Σεβίλη), την Τουρκία (Φενέρμπαχτσε) και την Ελβετία (Σενουά). Πέρυσι, στα 42 του, παρέμενε σε ανταγωνιστικό επίπεδο αγωνιζόμενος στην Α2 με τον Μίλωνα, παρέα με άλλους δύο σπουδαίους βετεράνους, τον Μάριο Γκιούρδα και τον Θανάση Πανούσο.
Διακρίσεις
- Μέλος Ενικής ομάδας Πετοσφαίρισης Εφήβων - 160 συμμετοχές
- Μέλος Εθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης Ανδρών - 300 συμμετοχές
- 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων Αθήνα 1989
- 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών Αθήνα 1994
- 2η θέση στο κύπελλο συνομοσπονδίας (SEV) Ευρώπης με το σύλλογο
πετοσφαίρισης Ορεστιάδα
- Κυπελλούχος Ελλάδος με τον σύλλογο Ηρακλή Θεσσαλονίκης 2000
Επαγγελματική Εμπειρία
- Ορεστιάδα
- Ηρακλής Θεσσαλονίκης
- Παναθηναικός
- Φαλκονάρα - Ιταλία
- Σεβίλλη - Ισπανία
- Φενερμπαχτσέ - Τουρκία
- Σενουά - Ελβετία
- Εθνικός Αλεξανδρούπολης
- Μίλων
- Λήμνος

Διαβάστε Περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ-Γάιδαρος παρκάρει με όπισθεν





Τα γυαλιά σε πολλούς οδηγούς βάζει ένας γάιδαρος, ο οποίος παρκάρει με άνεση το κάρο στο οποίο είναι δεμένος , με την όπισθεν…
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε Περισσότερα »

Σημαντικές χορηγίες για το Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού

arxaiologiko_parko
Με το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη να γίνεται ο «ισχυρός κρίκος» στην αλυσίδα των χορηγών του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού και την Εθνική Τράπεζα ο «μεγάλος χορηγός» όπως σημείωσε ο δήμαρχος Κώστας Ξηρογιάννης ο φάκελος του έργου παίρνει πλέον τον δόμο της χρηματοδότησης.
«Σήμερα και σ΄ αυτή την πολύπλευρη κρίση που βιώνει και η Αυτοδιοίκηση, μια είδηση σαν κι` αυτή  έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό μας και να τονώσει ακόμη πιο έντονα την φλόγα του οράματός μας που ακούει στο όνομα: «Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού»! Δεν θα σταθώ στην ιστορικότητα μόνο αυτών των στιγμών αλλά κυρίαρχα στην σπουδαιότητα που φέρνει μαζί της αυτή η  εξέλιξη, η οποία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έρχεται για να μας ξαναδώσει την ελπίδα πως οι θησαυροί μας να βρουν επιτέλους την θέση που τους αξίζει, κάτι το οποίο διαχρονικά επιθυμούσε η τοπική κοινωνία και διεκδικούσαν όλες οι Δημοτικές Αρχές», τόνισε ο κ. Ξηρογιάννης.
Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους έχουν συμβάλει και συμβάλουν στην προσπάθεια και συμπλήρωσε: «Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον αξιαγάπητο Σταύρο Μπένο και τους συνεργάτες του ιδιαίτερα τους κυρίους Διαμαντόπουλο και Μπιλή που όχι μόνο πίστεψαν στον Ορχομενό και στους θησαυρούς μας αλλά έστρεψαν τα μάτια της αρχαιολογικής κοινότητας πάνω μας για να φτάσουμε και στην πολύ μεγάλη προσφορά του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, χάρις στην οικονομική υποστήριξη του οποίου ο φάκελος του «Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού» θα πάρει πλέον τον δρόμο της χρηματοδότησης. Δεν έχω άλλα λόγια παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς, σε όλους τους υποστηρικτές, σε όλους τους φίλους του Δήμου Ορχομενού».
Το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη που ιδρύθηκε τον Μάιο του 1979 από τον Κύπριο επιχειρηματία Αναστάσιο Γ. Λεβέντη με προσανατολισμό την Κοινωνία, την Παιδεία και τον Πολιτισμό προσέφερε στο μη κερδοσκοπικό Σωματείο «Διάζωμα» 70.000 ευρώ και γίνεται πλέον ο πιο «ισχυρός κρίκος» αυτής της μεγάλης αλυσίδας των προσφορών του κουμπαρά του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού.
Ο κ. Ξηρογιάννης ευχαρίστησε και την Εθνική Τράπεζα  για τη «γενναιόδωρη προσφορά» των 30.000 ευρώ.
«Θέλω να σας κάνω γνωστό πως η χορηγία αυτή ξεκινά από το προσωπικό ενδιαφέρον του Ορχομένιου καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σημερινού Διοικητή της κ. Γιώργου Ζαννιά, τον οποίο επίσης θερμά ευχαριστώ», είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Μουλκιώτη καθώς και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  κυρίως όμως θέλω να αναφερθώ στο ρόλο της εκκλησίας και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο και τον ιερέα της ενορίας της Παναγίας της Σκριπούς πατέρα Χαράλαμπο για την συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή».
Η προσπάθεια για το Αρχαιολογικό Πάρκο και η ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών με την αμέριστη συνδρομή του «Διαζώματος», των μελών του και των χορηγών όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Ορχομενού «οδηγείται στην ολοκλήρωση του πρώτου μεγάλου τυπικού και ουσιαστικού κύκλου που ξεκίνησε δύο χρόνια περίπου πριν με το άνοιγμα του κουμπαρά του Αρχαίου Θεάτρου Ορχομενού στα γραφεία του Διαζώματος από τον πρόεδρο του ΔΣ Σταύρο Μπένο και τον Δημοσιογράφο και Δημοτικό Σύμβουλο Λάμπρο Ρόδη».
Μια πρωτοβουλία που μετέπειτα φούντωσε «με την διαρκή και πολύπλευρη υποστήριξη πρωτίστως του σημερινού Δημάρχου Κώστα Ξηρογιάννη, του τέως Δημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού μας Συμβουλίου Γιώργου Ζυγούρη, των Δημοτικών Συμβούλων Γιάννη Τσιάμη (Αντιδημάρχου), Δημήτρη Μπαρκώση, Γιάννη Νταβαλούμη, Αλέκου Ζυγογιάννη και Παναγιώτη Καραβαγγέλη καθώς και του Προέδρου του Δ.Δ. Παύλου Ηρακλή Ντουφεξή που υπήρξαν επίσης ουσιαστικοί χορηγοί και φυσικά όλων των φυσικών και νομικών προσώπων και επιχειρήσεων που πίστεψαν στο όραμα αυτό και συνέδραμαν οικονομικά τον κουμπαρά  για να συγκεντρωθεί το ποσό των 136.478 ευρώ που χρειάζονταν για την α` φάση των μελετών, οι οποίες ήδη έχουν λάβει και την σχετική έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου».viotiki-ora.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Στερεα Ελλαδα:Παραταση υποβολης δηλώσεων συγκοµιδής οινοποιήσιµων ποικιλιών αµπέλου 2012-2013

Ανακοινώνεται ότι η προθεσµία υποβολής των δηλώσεων
συγκοµιδής για τις
οινοποιήσιµες ποικιλίες αµπέλου περιόδου 2012-2013 παρατείνεται µέχρι την
15η Ιανουαρίου 2013.
Επισηµαίνεται ότι η δήλωση συγκοµιδής, για τις οινοποιήσιµες
ποικιλίες αµπέλου είναι υποχρεωτική (για αµπελουργικές εκµεταλλεύσεις
άνω του ενός στρέµµατος) και επίσης απαραίτητη προκειµένου οι αµπελουργοί να
µπορούν να συµµετάσχουν σε προγράµµατα σχετικά µε την αµπελοκαλλιέργεια.
Μ Ε Π
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
& ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΑΝΤ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Η φωτογραφία που συγκλόνισε τον κόσμο !!!

Η συγκλονιστική αυτή φωτογραφία, που απαθανατίστηκε σε μαιευτήριο της Αριζόνα τον περασμένο Οκτώβριο. κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.
Προτού ακόμη εγκαταλείψει την κοιλιά της μητέρας του, το νεογέννητο κοριτσάκι απλώνει το χέρι του κι αγκαλιάζει, γεμάτο προσμονή, το δάχτυλο του γιατρού.

Μητέρα του μικρού κοριτσιού είναι η, φωτογράφος στο επάγγελμα Αλίσια Άτκινς από την Αριζόνα.
Η Ατκινς γέννησε με καισαρική τομή τον Οκτώβριο του 2012 και ο σύζυγός της θέλησε να καταγράψει λεπτό προς λεπτό με τη φωτογραφική του μηχανή τη γέννηση της κόρης τους. 

Το ζευγάρι δημοσίευσε στις 26 Δεκεμβρίου τη φωτογραφία στην σελίδα της Άτκινς στο Facebook. Ακολούθησε καταιγίδα «δημοσιότητας» αναγκάζοντας τους γονείς της μικρής να ευχαριστήσουν όλους όσοι μοιράστηκαν τη φωτογραφία και τους εκατοντάδες χρήστες του κοινωνικού δικτύου που τους «βομβάρδισαν» με θετικά σχόλια.
«Νομίζω ότι είναι μια εκπληκτικά υπέροχη φωτογραφία. Είναι μία πολύτιμη φωτογραφία», δήλωσε η Ατκινς στο FoxNews.
Η Άτκινς και ο σύζυγός της ονόμασαν την νεογέννητη κόρη τους Neveah, αναγραμματίζοντας τη λέξη Heaven («παράδεισος»).
Το «Χέρι της Ελπίδας»
Παρόμοια φωτογραφία είχε αφήσει άφωνη την παγκόσμια κοινή γνώμη, όταν στις 19 Αυγούστου 1999, ο φωτογράφος Μάικλ Κλάνσι είχε απαθανατίσει το «χέρι του εμβρύου», που απεικόνιζε ένα έμβρυο 21 εβδομάδων να γαντζώνεται από το δάχτυλο ενός εκ των γιατρών κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης -μέσα στον αμνιακό σάκκο- με σκοπό την αποκατάσταση της διχοτομημένης σπονδυλικής του στήλης, πάθηση που μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του.
Κατά τη διάρκεια της εγχείρισης, ο χειρουργός αφαίρεσε την υστέρα με καισαρική και έκανε μια μικρή τομή στον αμνιακό σάκο, μέσω της οποίας μπόρεσε να εγχειρίσει τον μικρό Σάμιουελ.
Ο χειρουργός Bruner τελείωνε επιτυχώς την εγχείριση, όταν ο Σάμιουελ έβγαλε το μικροσκοπικό αλλά ανεπτυγμένο χεράκι του μέσα από την τομή και γαντζώθηκε από το δάχτυλο του έκπληκτου γιατρού.
Περίπου τέσσερις μήνες αργότερα, στις 2 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους ο Σάμιουελ Άρμας γεννιόταν ήδη «διάσημος».
Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1999 και γρήγορα έγινε παγκοσμίως γνωστή.
«Ηταν μία φωτογραφία - θαύμα. Ηταν η πιο πρώιμη ανθρώπινη αλληλεπίδραση που έχει καταγραφεί», είχε δηλώσει τότε στο FoxNews o Κλάνσι
Οι εκδότες του περιοδικού New York Times ονόμασαν τη φωτογραφία «Hand of Hope» (Χέρι της ελπίδας)
Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλκίδα:Σε δυο μήνες διέρρηξαν 14 σπίτια


 
 
Μια τηλεφωνική καταγγελία για απόπειρα κλοπής στην περιοχή Δύο Δένδρα Χαλκίδας οδήγησε τους αστυνομικούς στην εξάρθρωση σπείρας τριών νεαρών Ελλήνων που εξορμούσαν από την Αττική και είχαν διαπράξει 14 διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο δίμηνο.
Οι άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο αναζητούσαν καιρό τώρα ως μέσο που χρησιμοποιούσαν ύποπτοι για διαρρήξεις. Μέσα, ήταν ένας 25χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη και ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ήταν ένα από τα μέλη της συμμορίας που δρούσαν οργανωμένα από το Νοέμβριο του 2012 και εισέβαλαν στα σπίτια παραβιάζοντας την πόρτα ή τα παράθυρα όταν οι ένοικοι απουσίαζαν.
Οι δράστες άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και χρηματικά ποσά. Η λεία που αποκόμισαν υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 15.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν άλλα δυο μέλη της σπείρας ηλικίας 25 και 19 χρόνων, τα οποία αναζητούνται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές, ενώ με τις ίδιες κατηγορίες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας ο 25χρονος. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων.
Διαβάστε Περισσότερα »

Καταδικάστηκε παιδόφιλος που ζούσε σε ντουλάπι κουζίνας του σχολείου όπου δούλευε

Πάνω από 4.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας βρήκαν οι Αστυνομικές Αρχές της Αγγλίας στο laptop του 41χρονου επιστάτη σχολείου του Νόργουιτς,Γκάβιν Κλαρκ, ο οποίος όχι απλά βρισκόταν στον ίδιο χώρα με τα παιδιά καθημερινά, αλλά είχε μετατρέψει σε σπίτι του και το...  ντουλάπι της κουζίνας του σχολείου.
Ο Γκάβιν Κλαρκ βρισκόταν καθημερινά ανάμεσα στα 369 παιδιά του σχολείου, ενώ πέρναγε και τις νύχτες του σε αυτό, καθώς μετά το διαζύγιό του την περασμένη Ανοικη είχε μετατρέψει σε σπίτι του ένα ντουλάπι της κουζίνας του σχολείου.
Ο 41χρονος, τώρα, θα μεταφερθεί από το σχολείο στη... φυλακή, όπου θα μείνει για ένα χρόνο, καθώς κρίθηκε ένοχος  για την κατοχή του υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ για πέντε ακόμα χρόνια θα βρίσκεται υπό επιτήρηση, με απαγόρευση χρήσης του Διαδικτύου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πως να ανοίξετε μια μπύρα χωρίς να την αγγίξετε (Video)

Μερικές φορές τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ότι νομίζουμε…

Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2013


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1974

ΤΜΗΜΑΤΑ : ΣΤΙΒΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΜΕΛΟΣ         : Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Κ.Ο.E. – Ε.Γ.Ο.
     Ε. Α. Σ.  ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΕΥΒΟΙΑΣ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
    ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Ο.Ε.
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΡΟΤΑΣΗ  ΖΩΗΣ»

Γραφεία                               : Αρκαδίου 1 & Ερκυνας - Λιβαδειά
Ταχυδρομική διεύθυνση     : Τ. Κ. 32 100 Λιβαδειά
Τηλέφωνο& ΦΑΞ              : (22610) 21100  
E-Mail : akoliv@yahoo.gr   *   Site : akol.gr                
Λιβαδειά 03-01-2013





 Μετά τη διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, για τις χριστουγεννιάτικες εορτές, σας γνωρίζουμε πως θα επαναλειτουργήσει, για το νέο έτος, από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πρόσθετες πληροφορίες, τηλεφωνώντας στο 22610 21100, καθημερινά από τις 6,00 μέχρι 8,00 μ.μ., εκτός Σαββάτου & Κυριακής ή από τους προπονητές του Ομίλου μας, στο χώρο του Κολυμβητηρίου από τις 2,30 μέχρι 5,00 μ.μ.
Με την ευκαιρία της ανατολής του νέου έτους, ευχόμαστε σε όλους, χρόνια πολλά, καλή, δημιουργική & γεμάτη υγεία χρονιά.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο
Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΓΑ: Ασφαλιστικές εισφορές

1. Υπολογισμός εισφορών
Η μηνιαία ατομική εισφορά για σύνταξη ανέρχεται σε ποσοστό 7% επί του
ποσού της ασφαλιστικής κατηγορίας, στην οποία έχει υπαχθεί ο ασφαλισμένος και η κρατική εισφορά ανέρχεται σε ποσοστό 14% επί της κατηγορίας αυτής.
Η μηνιαία εισφορά για παροχές ασθένειας ανέρχεται σε ποσοστό 2,5% επί του ποσού της ασφαλιστικής κατηγορίας, στην οποία έχει υπαχθεί ο ασφαλισμένος. Η εισφορά για ασθένεια, είναι υποχρεωτική για όλους τους ασφαλισμένους του Κλάδου πλην των μοναχών και συνεισπράττεται υποχρεωτικά μαζί με τις εισφορές για σύνταξη και για ΛΑΕ.
Από 1-10-2002 μαζί με την εισφορά για σύνταξη και ασθένεια συνεισπράττεται υποχρεωτικά και η εισφορά για το «Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας» η οποία ανέρχεται σε 1,98€ το μήνα για τους ασφαλισμένους της 1ης έως και 4ης ασφαλιστικής κατηγορίας και σε 2,97€ το μήνα για τους ασφαλισμένους της 5ης έως και 7ης ασφαλιστικής κατηγορίας.
Για τους μισθωτούς-ανειδίκευτους εργάτες που υπήχθησαν στην ασφάλιση του ΟΓΑ από 1-1-2004 (άρθρο 7 του Ν.3232/2004) προβλέπεται και μηνιαία εργοδοτική εισφορά, που ανέρχεται σε ποσοστό 7% επί του ποσού της ασφαλιστικής κατηγορίας στην οποία έχουν υπαχθεί, ενώ η κρατική μηνιαία εισφορά ορίζεται σε ποσοστό 7% επί της ασφαλιστικής κατηγορίας αντί του 14% που ισχύει για τους λοιπούς ασφαλισμένους του Κλάδου.
2. Διαδικασία καταβολής Εισφορών-Υπόχρεοι
α) Αυτοτελώς απασχολούμενοι
Οι αυτοτελώς απασχολούμενοι στην αγροτική οικονομία υποχρεούνται να καταβάλλουν οι ίδιοι τις ασφαλιστικές εισφορές τους για όσο χρόνο είναι ασφαλισμένοι.
Οι μηνιαίες ασφαλιστικές εισφορές είναι απαιτητές στο τέλος κάθε εξαμήνου. Για την καταβολή της εισφοράς κάθε εξαμήνου, ο ΟΓΑ στέλνει σε κάθε ασφαλισμένο μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ειδική ειδοποίηση - απόδειξη καταβολής της εισφοράς (Ταχυπληρωμή).
Η ειδοποίηση - απόδειξη εξοφλείται σε οποιοδήποτε Ταχυδρομικό Γραφείο ή αγροτικό διανομέα, απαραιτήτως μέσα στην προθεσμία που αναγράφεται σ' αυτή.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής η ειδοποίηση - απόδειξη που δεν έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα, καθίσταται άκυρη.
Οι εισφορές που δεν εξοφλούνται εμπρόθεσμα καταβάλλονται αναπροσαρμοσμένες (με βάση τα νέα ποσά εισφορών) μαζί με την εισφορά του επόμενου εξαμήνου (συμπεριλαμβάνονται στην επόμενη ειδοποίηση-απόδειξη).
Δεν επιτρέπεται η μερική εξόφληση του ποσού που αναγράφεται σε κάθε ειδοποίηση - απόδειξη. Ο ασφαλισμένος πρέπει να πληρώνει τις εισφορές του πάντοτε εμπρόθεσμα και με τις ειδοποιήσεις που του στέλνονται.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις (απώλεια ειδοποίησης, εμπρόθεσμη καταβολή, κ.α.) υπάρχει η δυνατότητα να εξοφληθούν οι εισφορές μέσω της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ), με την προσκόμιση ειδικού εντύπου συμπληρωμένου από τον αρμόδιο Ανταποκριτή ΟΓΑ.
β) Μισθωτοί - ανειδίκευτοι εργάτες του πρωτογενούς τομέα
Για τους μισθωτούς ανειδίκευτους εργάτες του πρωτογενούς τομέα, τους αλιεργάτες και τους μετακλητούς αλλοδαπούς με είσοδο στη χώρα μετά την 1-1-2004, υπόχρεος για την καταβολή του συνόλου των ασφαλιστικών εισφορών είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης-εκμετάλλευσης ή ο προσκαλών εργοδότης στην περίπτωση των μετακλητών αλλοδαπών. Για τους μετακλητούς αλλοδαπούς προκαταβάλλονται, μέσω της ΑΤΕ, εισφορές ενός τριμήνου με την προσκόμιση ειδικού εντύπου συμπληρωμένου από τον αρμόδιο Ανταποκριτή ΟΓΑ.
Η πληρωμή των εισφορών για τους μισθωτούς γίνεται μόνο μέσω της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) με την προσκόμιση του ειδικού ειδοποιητηρίου που στέλνει ο ΟΓΑ δύο φορές το χρόνο στους υπόχρεους εργοδότες .
Ο υπόχρεος οφείλει να καταβάλει μέχρι τη ληκτική ημερομηνία πληρωμής το σύνολο των οφειλόμενων εισφορών. Σε περίπτωση που αδυνατεί να τις καταβάλει εφάπαξ, μπορεί να τις καταβάλει και τμηματικά με το ίδιο ειδοποιητήριο, μέσα στην ταχθείσα προθεσμία.
Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής του συνόλου της οφειλής μέσα στην ορισθείσα προθεσμία, ο υπόχρεος δύναται, εφόσον το επιθυμεί, να καταβάλει τις εισφορές του - ή και μέρος αυτών - και μετά τη ληκτική ημερομηνία, με το ειδοποιητήριο που του έχει αποσταλεί. Στην περίπτωση όμως αυτή δεν θα είναι ασφαλιστικά ενήμερος, δεδομένου ότι το οφειλόμενο ποσό θα έχει αναπροσαρμοστεί. Αν ο υπόχρεος επιθυμεί να λάβει ασφαλιστική ενημερότητα, θα πρέπει απαραιτήτως πριν την εκπρόθεσμη πληρωμή να απευθυνθεί στον ΟΓΑ, Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Περιφερειακό Υποκατάστημα, προκειμένου να ενημερωθεί για το αναπροσαρμοσμένο ποσό των εισφορών που θα πρέπει να καταβάλει, ώστε να θεωρηθεί ασφαλιστικά ενήμερος.
3. Απαλλαγή υποχρέωσης καταβολής εισφοράς για τις αγρότισσες μητέρες
Οι αγρότισσες μητέρες που είναι ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης, απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής εισφορών για κάθε παιδί που αποκτούν πέραν του ενός, επί 1 έτος από τη γέννηση κάθε παιδιού, από το δεύτερο παιδί και μετά.
Η απαλλαγή αρχίζει από την πρώτη του επόμενου μήνα της γέννησης του παιδιού.
Η ασφαλισμένη μητέρα απαλλάσσεται για ένα ολόκληρο έτος ακόμη και αν το παιδί αποβιώσει κατά τη διάρκεια του χρόνου απαλλαγής, δηλαδή πριν τη συμπλήρωση του πρώτου έτους της ηλικίας του.
Δεύτερο θεωρείται το δεύτερο φυσικό παιδί που αποκτά η μητέρα, ασχέτως αν το πρώτο , εν τω μεταξύ, έχει αποβιώσει.
Για την απαλλαγή υποβάλλεται αίτηση στον αρμόδιο Ανταποκριτή ΟΓΑ.
Σε περίπτωση πολύδυμης κύησης υποβάλλεται μία αίτηση για όλα τα παιδιά, εκτός αν τα παιδιά δεν γεννήθηκαν μέσα στον ίδιο μήνα, οπότε υποβάλλεται ξεχωριστή αίτηση για κάθε παιδί πλέον του ενός. .oga.gr 4. Ποσά εισφορών
Ποσά εισφορών έτους 2012 αυτοτελώς απασχολούμενων αγροτών Κλάδου Κύριας Ασφάλισης

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ*
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ σε €
ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΦΟΡΩΝ σε €
Για σύνταξη
Για
ασθένεια
ΛΑΕ
ΜΗΝΙΑΙΑ
ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ
ΕΤΗΣΙΑ
472,59
33,08
11,81
1,98
46,87
281,22
562,44
585,80
41,01
14,65
1,98
57,64
345,84
691,68
704,90
49,34
17,62
1,98
68,94
413,64
827,28
869,83
60,89
21,75
1,98
84,62
507,72
1.015,44
1.034,74
72,43
25,87
2,97
101,27
607,62
1.215,24
1.198,50
83,90
29,96
2,97
116,83
700,98
1.401,96
1.361,03
95,27
34,03
2,97
132,27
793,62
1.587,24

Μηνιαία εισφορά έτους 2012 μισθωτών - ανειδίκευτων εργατών και μετακλητών πολιτών τρίτων χωρών

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ποσά κατηγοριών
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ σε €
Μηνιαία εισφορά εργοδότη
Σύνολο μηνιαίας εισφοράς*
Για σύνταξη
Για
ασθένεια
Για ΛΑΕ
Σύνολο
1.034,74 72,43 25,87 2,97 101,27 72,43 173,70
1.198,50 83,90 29,96 2,97 116,83 83,90 200,73
1.361,03 95,27 34,03 2,97 132,27 95,27 227,54
* Ποσά ασφαλιστικών κατηγοριών επί των οποίων υπολογίζονται οι εισφορές για σύνταξη (ποσοστό 7%) και για ασθένεια (ποσοστό 2,5%). Μαζί με τη μηνιαία εισφορά για σύνταξη και ασθένεια συνεισπράττεται και η εισφορά για το Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας «ΛΑΕ» (€1,98 για τις κατηγορίες 1η έως και 4η, και €2,97 για τις κατηγορίες 5η έως και 7η).
** Υπόχρεος για την καταβολή του συνόλου των εισφορών είναι ο εργοδότης.
Διαβάστε Περισσότερα »

1,052 δισ. τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας έως 31 Δεκεμβρίου


Στα 1,052 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν, σύμφωνα με το γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρη Θεοχάρη, τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι 31/12, έναντι...

1,048 δισ. ευρώ το 2011.

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο γ.γ. σε ανάρτησή του στο twitter. «Κλείσαμε θετικά με λιγότερη ταλαιπωρία», σχολίασε.

Υπενθυμίζεται ότι για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας ή την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας έχει δοθεί παράταση έως τις 8 Ιανουαρίου.

Μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας αναζητούνται περίπου 350 εκατ. ευρώ, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος είσπραξης συνολικά 1,25 δισ. ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Επαιρναν τις επιδοτήσεις του ΕΛΓΑ και τις έκαναν ταξίδια και ακίνητα

Επαιρναν τις επιδοτήσεις του ΕΛΓΑ και τις έκαναν ταξίδια και ακίνητα

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι σε τρεις αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις και τα πορίσματα που έφτασαν στην κατοχή της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δείχνουν αδιαφάνεια στις συναλλαγές και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.
Πρόκειται για τις αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ και οι έλεγχοι αφορούσαν την οικονομική διαχείριση της πενταετίας 2007 - 2011 και την τύχη των 14 εκατομμύρια ευρώ που έλαβαν οι τρεις οργανώσεις από τον ΕΛΓΑ.
Όπως αναφέρει και η Καθημερινή τα πορίσματα δείχνουν δαπάνες ταξιδιών να πληρώνονταν δύο και τρεις φορές, χωρίς να καταβάλλονται παραστατικά, ενώ ενοικιάζονταν διαμερίσματα για συνδικαλιστές.
Πιο συγκεκριμένα για τη ΓΕΣΑΣΕ το πόρισμα δείχνει ότι έλαβε επιχορήγηση 1,1 εκατ ευρώ από τον ΕΛΓΑ, στις 13 Μαρτίου του 2012, παρά το γεγονός ότι από 18 Οκτωβρίου του 2011 δεν εχει νόμιμο ΔΣ.iefimerida.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Συννεφιά με ασθενείς βροχοπτώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Συννεφιά με ασθενείς βροχοπτώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Συννεφιάζει και πάλι ο καιρός, αφού για σήμερα Παρασκευή, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως στα νότα της χώρας, ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά θα έχει ομίχλη και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις,, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα νότια και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Σταμάτης Καπελέρης:"Η ανάπτυξη συνεργειών στην αγροτική ύπαιθρο, προϋπόθεση ενδυνάμωσης της αγροτικής μας οικονομίας"


Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Στερεάς
Ελλάδας
κ. Σταµάτη Καπελέρη.
¨ Η ανάπτυξη συνεργειών στην αγροτική ύπαιθρο, προϋπόθεση
ενδυνάµωσης της αγροτικής µας οικονοµίας ¨.
Στη στήριξη συνεργειών του πρωτογενή τοµέα µε άλλους τοµείς της οικονοµικής
δραστηριότητας του τόπου µας, προσβλέπει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,
προκειµένου να υπάρξει µια ενδογενής αλληλοϋποστήριξη των οικονοµιών τους, ώστε
τα οφέλη που προσπορίζονται να διαχέονται γενικότερα στην τοπική κοινωνία.
Αυτό επισηµαίνει σε µήνυµα του, προς τον αγροτικό πληθυσµό της Περιφέρειας
Στερεάς Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής
Στερεάς Ελλάδας κ. Σταµάτης Καπελέρης, ως µόνη αποτελεσµατική απάντηση στα
συσσωρευµένα προβλήµατα της αγροτικής παραγωγής.
¨ Με τον ερχοµό του 2013, αισθάνοµαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον αγροτικό
πληθυσµό της Στερεάς Ελλάδας, όχι γιατί αποτελεί µια πάγια τακτική απόδοσης ευχών
για µια καλή χρονιά, αλλά γιατί αποτελεί πρωταρχικής σηµασίας και σπουδαιότητας για
όλους µας, η καλή χρονιά να συνοδεύεται και από ένα καλό ξεκίνηµα στην προοπτική
ανάταξης της οικονοµίας µας, µε δράσεις και συνέργειες που θα αποσκοπούν στον
επαναπροσανατολισµό του παραγωγικού µας µοντέλου.
Η διαπίστωση ότι ο πρωτογενής τοµέας µπορεί υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει την
κινητήρια δύναµη για την ανάπτυξη της οικονοµικής δραστηριότητας στον τόπο µας
δεν αποτελεί εικασία, αλλά αυτοσκοπό.
Ο τοµέας αυτός είναι η ραχοκοκκαλιά της πραγµατικής µας οικονοµίας, είναι η δύναµη
πυρός της χώρας µας, καθόσον περιλαµβάνει κλάδους δυναµικούς που έχουν σηµαντική
παραγωγική ικανότητα, απασχολούν χιλιάδες εργαζόµενους και αυτοαπασχολούµενους,
διαθέτουν ευέλικτες µικρο-µεσαίες επιχειρήσεις και προσφέρουν σηµαντικές υπηρεσίες
στο κοινωνικό σύνολο.
Γι’ αυτό ο ρόλος του αγροτικού τοµέα είναι καθοριστικός.
Ο αγροτικός τοµέας από τη φύση του και την εκτεταµένη παρουσία του στην χώρα
µας παρουσιάζει υψηλό δείκτη συνέργειας µε άλλους κλάδους και τοµείς της
πραγµατικής οικονοµίας, όπως είναι η µεταποίηση, η εµπορία, οι εξαγωγές, οι
υποδοµές, ο τουρισµός, ο πολιτισµός, η εστίαση, οι ανανεώσιµες πηγές ενέργειας, κλπ.
Όλοι αυτοί οι τοµείς συνδέονται µε τον αγροτικό χώρο, επηρεάζονται από τις
δραστηριότητές του, εξαρτώνται από τις πρώτες ύλες του ( δηµητριακά, λαχανικά,
φρούτα, µέλι, κρέας, γάλα, τυροκοµικά, ξυλεία, αλιεύµατα, κλπ) και αποτελούν τη
βάση για την ανάπτυξη συναφών υπηρεσιών ( µεταποίηση, µεταφορές, ενέργεια,
περιβάλλον, κατανάλωση, τοπικές δράσεις ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής κλπ. ) ¨.
Στο πλαίσιο αυτό είναι απαραίτητη η δηµιουργική επαφή της Περιφέρειας –
Τοµέας Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής µε τους αγρότες της, µε
στόχο την υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας και καινοτοµίας στην
αγροτική οικονοµία.
Γι’ αυτό και δηµιουργήσαµε, µέσω της νέας ιστοσελίδας της Περιφέρειας
Στερεάς Ελλάδας ( www.pste.gov.gr ), τη δική µας ενηµερωτική αγροτική
επαφή µε τίτλο ( ετικέτα ) « Καλάθι» Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας
Στερεάς Ελλάδας, όπου η αγροτική ενηµέρωση θα αποτελεί µια διαρκή
διαδικασία προς την κατεύθυνση ενασχόλησης µε τη γεωργία.
Πεποίθησή µου είναι ότι έχουµε σαν κοινωνία όλα αυτά που χρειάζονται για να
ξεκινήσουµε µια νέα πορεία, µε ένα παραγωγικό µοντέλο, όπου ο πρωτογενής τοµέας
θα έχει καθοριστικό ρόλο.
Εδώ υπάρχει εργασία, παραγωγή, συµµετοχή, προκοπή.
Εύχοµαι, η µέχρι σήµερα προσπάθεια µας, να δώσει έµπρακτα αποτελέσµατα για το
καλό του τόπου µας και για το µέλλον της βιώσιµης αγροτικής ανάπτυξης.
Διαβάστε Περισσότερα »

Το καλαμάκι και η ιστορία του!

 
Το καλαμάκι και η ιστορία του!
Λεπτό πλαστικό σωληνάκι για την πόση χυμών, αναψυκτικών, ποτών και ροφημάτων. Λειτουργεί με τη διαφορά πίεσης που δημιουργείται στη στοματική κοιλότητα και την ατμόσφαιρα.
Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πρώτοι φαίνεται να το χρησιμοποίησαν οι Αρχαίοι Σουμέριοι για να απολαμβάνουν την μπύρα τους και να αποφεύγουν τα ανεπιθύμητα υποπροϊόντα της ζύμωσης. Ήταν κατασκευασμένο από στέλεχος άχυρου και έτσι πήραν το όνομά τους. Πολύ αργότερα, οι κάτοικοι της Αργεντινής και των γύρω περιοχών χρησιμοποιούσαν σιδερένια καλαμάκια (bombilla στα ισπανικά, bomba ή canudo στα πορτογαλικά) για να ανακατεύουν και να πίνουν το ματέ, ένα αφέψημα που μοιάζει με το τσάι.

Το πρώτο μοντέρνο καλαμάκι σχεδιάστηκε από τον αμερικανό κατασκευαστή τσιγαρόχαρτων Μάρβιν Στόουν. Στις 3 Ιανουαρίου 1888 έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα χάρτινο καλαμάκι με επάλειψη από κερί. Ήταν αδιάβροχο, αλλά είχε πολύ μικρό σωλήνα και χρειάζονταν δύο καλαμάκια για την ανεκτή αναρρόφηση του υγρού. Κέρδισε, όμως, αμέσως την εκτίμηση των καταναλωτών και στα τέλη του 19ου αιώνα η βιοτεχνία του Στόουν παρασκεύαζε περισσότερα καλαμάκια απ' ότι τσιγαρόχαρτα. Το 1906 αυτοματοποίησε την παραγωγή, που ως τότε γινόταν με το χέρι.

Με την ευρεία χρήση του πλαστικού τη δεκαετία του '60 άλλαξε και το υλικό κατασκευής του. Τα καλαμάκια είχαν μεγαλύτερη κοιλότητα κι έτσι ένα και μόνο ήταν αρκετό για την απόλαυση του αναψυκτικού ή του ποτού. Τότε έκαναν την εμφάνισή τους τα σπαστά και πολύχρωμα καλαμάκια.

Στην Ελλάδα το καλαμάκι γνώρισε δόξα τη δεκαετία του '70, όταν αποτέλεσε απαραίτητο αξεσουάρ του φραπέ, που εισέβαλε δυναμικά στο καυτό ελληνικό καλοκαίρι.

Η τεχνολογική εξέλιξη δεν το άφησε ανέγγιχτο. Νέες τεχνικές αναπτύσσονται για να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να βελτιώσουν την ποιότητά του. Είναι έτοιμα να λανσαριστούν στην αγορά καλαμάκια που θα αλλάζουν χρώμα ανάλογα αν το υγρό είναι θερμό ή κρύο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Παράταση για υλοποίηση έργων στα αγροτικά φωτοβολταϊκά


Προβλέπεται επίσης πάράταση για τους αγρότες που οι οποίοι είχαν ζητήσει δάνεια από την ΑΤΕbank η έγκριση/ εκταμίευση των οποίων καθυστέρησε λόγω της συγχώνευσης με την Πειραιώς.Τιμολόγηση με τις παλιές «ταρίφες» προβλέπει για τα φωτοβολταϊκά (μεταξύ αυτών και τα αγροτικά) για τα οποία υποβλήθηκε αίτηση για ενεργοποίηση της σύνδεσής τους έως την 10η Αυγούστου 2012 το νέο σχέδιο νόμου για την τήρηση αποθεμάτων πετρελαίου, το οποίο κατατέθηκε στη βουλή.
Προβλέπεται επίσης πάράταση για τους αγρότες που οι οποίοι είχαν ζητήσει δάνεια από την ΑΤΕbank η έγκριση/ εκταμίευση των οποίων καθυστέρησε λόγω της συγχώνευσης με την Πειραιώς.
Συγκεκριμένα, με το άρθρο 24 του σχεδίου νόμου αντιμετωπίζονται περιπτώσεις επενδυτών, οι οποίοι δήλωσαν ετοιμότητα για σύνδεση του φωτοβολταϊκού σταθμού τους πριν από την έναρξη ισχύος της υπ’ αριθμόν Υ.Α.Π.Ε./Φ1/2301/οικ.16933/9.8.2012 Απόφασης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με την οποία μειώθηκε σημαντικά η τιμή αναφοράς, πλην όμως η σύνδεσή τους καθυστέρησε, για τεχνικούς λόγους.


Δίμηνη παράταση για τους αγρότης που έχουν προβλήματα με την ATEbank

Eιπλέον, το ίδιο άρθρο προβλέπει δίμηνη παράταση της διάρκειας των συμβάσεων σύνδεσης που έχουν υπογραφεί για φωτοβολταϊκούς σταθμούς από κατ’ επάγγελμα αγρότες, προκειμένου να αντιμετωπισθούν περιπτώσεις κατ’ επάγγελμα αγροτών, οι οποίοι είχαν ζητήσει δάνεια από την Αγροτική τράπεζα, η έγκριση/ εκταμίευση των οποίων καθυστέρησε λόγω της συγχώνευσης της τελευταίας με την τράπεζα Πειραιώς.
Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής της εγγυητικής επιστολής στους εν λόγω αγρότες, εφ’ όσον αυτοί δηλώσουν ότι δεν θα προχωρήσουν στην υλοποίηση του φωτοβολταϊκού σταθμού.
Αναλυτικά το σχετικό άρθρο έχει ως εξής:
«Άρθρο 24
Ρυθμίσεις για φωτοβολταϊκούς σταθμούς
1. Για όσους φωτοβολταϊκούς σταθμούς υποβλήθηκε αίτηση για ενεργοποίηση της σύνδεσής τους έως την 10η Αυγούστου 2012, ως τιμή αναφοράς λαμβάνεται η τιμή που ίσχυε κατά τον χρόνο υποβολής της ανωτέρω αίτησης.
2. Συμβάσεις Σύνδεσης που έχουν υπογραφεί για φωτοβολταϊκούς σταθμούς από κατ’ επάγγελμα αγρότες, η συμβατική διάρκεια των οποίων λήγει έως την 31η Μαρτίου 2013, παρατείνονται κατά δύο μήνες μετά από σχετικό αίτημα του ενδιαφερόμενου κατ’ επάγγελμα αγρότη προς τον αρμόδιο διαχειριστή, που υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από την έναρξη ισχύος του παρόντος.
3. Συμβάσεις Σύνδεσης που έχουν υπογραφεί για φωτοβολταϊκούς σταθμούς από κατ’ επάγγελμα αγρότες και των οποίων η συμβατική διάρκεια έληξε κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου 2012 έως και την έναρξη ισχύος του παρόντος, θεωρούνται ενεργές και η διάρκειά τους παρατείνεται έως την παρέλευση δύο μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος μετά από σχετικό αίτημα του ενδιαφερόμενου κατ’ επάγγελμα αγρότη προς τον αρμόδιο διαχειριστή, που υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από την έναρξη ισχύος του παρόντος.
4. Εγγυητικές επιστολές που προσκομίστηκαν πριν από την υπογραφή των Συμβάσεων Σύνδεσης για φωτοβολταϊκούς σταθμούς από κατ’ επάγγελμα αγρότες επιστρέφονται, μετά από υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου κατ’ επάγγελμα αγρότη προς τον αρμόδιο διαχειριστή ότι δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση του σταθμού.»




(Πηγή: energypress.gr)
Διαβάστε Περισσότερα »

Είναι ή δεν είναι Αλβανός ο Tus; Δείτε την ταυτότητά του...

Ο λόγος για τον Tus ο οποίος δημοσιοποίησε στα social media την ταυτότητά του προκειμένου να...
δώσει ένα τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να μην είναι Έλληνας αλλά Αλβανός.

Η ταυτότητα του αγαπημένου ράπερ της νεολαίας είναι ελληνική και ο Χρήστος Τούσης, όπως λέγεται ο TUS, κατάγεται από την Πρέβεζα. «Επειδή βαρέθηκα βαριά νυχτωμένους να μιλάμε για την καταγωγή μου τσιμπάτε αυτό!!!» σχολίασε στο twitter του ο Τus!

Πηγή: only.cy
Διαβάστε Περισσότερα »

Στο 22% τελικά η ποινή για όσους δεν συλλέξουν τις απαραίτητες αποδείξεις

Στο 22% τελικά η ποινή για όσους δεν συλλέξουν τις απαραίτητες αποδείξεις

Καταναλώστε για να γλιτώσετε το πρόστιμο από την εφορία! Αυτή είναι τελικά η λογική που επικράτησε στο υπουργείο Οικονομικών για το σύστημα αποδείξεων που θα ισχύσει το 2013, αφήνοντας στην άκρη τους όποιους προβληματισμούς για το ενδεχόμενο κάποιοι χαμηλόμισθοι να κληθούν να καταβάλουν ποινή φόρου για ελλιπή... κατανάλωση.
Το πρώτο «φάουλ» έγινε όταν το οικονομικό επιτελείο έβαλε στο συρτάρι για... αργότερα, το σχέδιο για σύνδεση των αποδείξεων με τη παροχή κινήτρων συλλογής αποδείξεων από συγκεκριμένες ομάδες επαγγελματιών, οι οποίοι βαρύνονται με υψηλά ποσοστά παραβατικότητας.
Μπροστά, όμως, στο ενδεχόμενο κατάρρευσης των εσόδων, από τη στιγμή που οι φορολογούμενοι θα έπαυαν στη πραγματικότητα να υποκαθιστούν τους διαλυμένους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς, αποφασίστηκε να διατηρηθεί μέχρι νεωτέρας η υποχρέωση συλλογής αποδείξεων στο 25% του εισοδήματος που δηλώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι.
Κάπου εδώ έγινε το δεύτερο «φάουλ», καθώς ενώ τώρα η ποινή για όσους δεν συγκεντρώνουν τις απαιτούμενες αποδείξεις, υπολογίζεται με συντελεστή 10%, με το νέο σύστημα θα υπολογίζεται με συντελεστή 22%, δηλαδή τον πρώτο συντελεστή της νέας φορολογικής κλίμακας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έως τις αρχές της εβδομάδας, ο υπουργός Οικονομικών σκεφτόταν να υιοθετήσει τις εισηγήσεις εκείνων των υπηρεσιακών που του έλεγαν ότι σε μια περίοδο συρρίκνωσης των καταναλωτικών δαπανών είναι μάλλον υπερβολικό να μπει ποινή φόρου 22% σε όσους δεν μαζέψουν τις αναγκαίες αποδείξεις.
Ωστόσο, έως τη σύσκεψη της Πέμπτης υπήρξαν αντίθετες εισηγήσεις που στηρίζονταν κυρίως στο επιχείρημα ότι οι καταναλωτικές δαπάνες αντιστοιχούν σε κάθε περίπτωση στο 70% του εισοδήματος, άρα το ζητούμενο 25% δεν «στραγγαλίζει» τον φορολογούμενο, ακόμα και στα χαμηλά εισοδήματα. Έτσι, επικράτησαν οι «σκληροί» και ο συντελεστής ποινής θα είναι τελικά 22%.
Δεν θα ισχύσει το μέτρο των αποδείξεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υποχρέωση συλλογής αποδείξεων θα ισχύσει και για όσους μισθωτούς ή συνταξιούχους έχουν εισόδημα πάνω από 42.000 ευρώ και δεν δικαιούνται της έκπτωσης φόρου των 2.100 ευρώ, ενώ αντιθέτως δεν θα ισχύσει για τους ελεύθερους επαγγελματίες!
Όπως τόνισε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, απαντώντας στο παράδοξο του πράγματος, οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν κίνητρο να συλλέγουν αποδείξεις από τη στιγμή που θα εγγράφονται πλέον στα βιβλία τους και έτσι θα μειώνουν τα ακαθάριστα έσοδα τους. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι οι δαπάνες που εκπίπτουν είναι οι επαγγελματικές, άρα οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να εγγράφουν στα βιβλία τους τα έξοδα που αφορούν στη κατοικία τους, μόνο εφόσον αυτή είναι δηλωμένη ως έδρα της δραστηριότητας τους.

Διαβάστε Περισσότερα »

Λαμία:Χαροπαλεύει 29χρονος που κατάπιε σακουλάκια με ναρκωτικά

Σοκ έπαθαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου όταν διαπίστωσαν πως συνεπιβάτης τους βρισκόταν σε κώμα και μάλιστα για πολλές ώρες.



Πρόκειται για έναν 29χρονο που κατάγεται από την Γκάνα και έχει ιταλική υπηκοότητα. Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη με κατεύθυνση την Αθήνα. Περίπου στις 9 και μισή το πρωί το λεωφορείο σταμάτησε σε πρατήριο κοντά στην Λαμία. Οι επιβάτες κατέβηκαν, ο 29χρονος όμως παρέμενε ακίνητος. Όταν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν δεν αντέδρασε.
Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε καταπιεί σακουλάκια με ναρκωτική ουσία.
Ο 29χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.
Διαβάστε Περισσότερα »

VIDEO Ανακοντα πνίγει σκύλο

 
Δειτε το VIDEO οπου ενα τεράστιο Ανακόντα προσπαθεί να πνίξει ένα σκύλο ενω άνθρωποι προσπαθούν αν το σώσουν. Θα τα καταφέρουν;ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα σύμβολα της χλιδής στις μάντρες...

Τα πολυτελή αυτοκίνητα, ένα μεγάλο "κομμάτι" της σύγχρονης Ελλάδας, πωλούνται πλέον σε εξευτελιστικές τιμές.

Όσο-όσο πωλούνται ως μεταχειρισμένα τα πανάκριβα αυτοκίνητα που... είναι παρκαρισμένα στις μάντρες. Τα αυτοκίνητα αυτά κάποτε ήταν απόδειξη υψηλού κοινωνικού κύρους, ενώ σήμερα οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα.

Οι καταγγελίες για εμπρησμούς, από την άλλη μεριά, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και στις ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες καλούνται να καταβάλουν τα ποσά που προβλέπονταν στο ασφάλιστρο για περιπτώσεις πυρκαγιάς, έχει σημάνει συναγερμός. Το ίδιο συμβαίνει και για τις κλοπές.

"Τα κρούσματα για πυρκαγιά και κλοπή αυξάνονται και σπάνια εντοπίζονταιτα πραγματικά αίτια" εξηγεί στέλεχος γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας.



Διαβάστε Περισσότερα »

Κηδεία μεγαλοτσιγγάνας: Αυτό το πράγμα δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ!!!

Θά ‘θελα να ήξερα… Τι συμπεράσματα θα βγάλουν οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος από “τα κτερίσματα”;;;
Κηδεία μεγαλοτσιγγάνας: Δε νομίζω ότι έχετε ξαναδεί κατι τέτοιο!!!
Λεπτομέρειες που σκοτώνουν : το 15λιτρο chivas & η plasma TV!!!
Κηδεία μεγαλοτσιγγάνας: Δε νομίζω ότι έχετε ξαναδεί κατι τέτοιο!!!
Κηδεία μεγαλοτσιγγάνας: Δε νομίζω ότι έχετε ξαναδεί κατι τέτοιο!!!
tragiko.com
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ