Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Απέκλεισαν το Κάστρο για μισή ώρα οι Βοιωτοί-βιντεο


Απέκλεισαν τελικά οι αγρότες της Βοιωτίας στο ύψος του Κάστρου για μισή ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

Οι Βοιωτοί έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους συναδέλφους τους συλληφθέντες της Λαμίας και κατηγορηματικά υποστήριξαν ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται.
Δείτε το video

. από LAMIASTARGR
Διαβάστε Περισσότερα »

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει στοιχεία για τη δράση των Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν στο Χαϊδάρι

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει στοιχεία για τη δράση των Χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν στο Χαϊδά

Tις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας δύο συλληφθέντων για κατοχή όπλων στις 5 Φεβρουαρίου στο Χαϊδάρι με σκοπό να βρεθούν περαιτέρω πληροφορίες για τη δράση τους, καθώς ενδέχεται να έχουν εμπλακεί σε κακουργηματικού τύπου ενέργειες, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. .
Οι δύο άνδρες
συνελήφθησαν στο βράδυ της 5ης Φεβρουραρίου κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου που έκαναν οι Αστυνομικοί στο αυτοκίνητό τους που κυκλοφορούσε χωρίς να φέρει πινακίδες.
Δημοσιεύματα που ακολούθησαν της σύλληψής τους ανέφεραν πως πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο.
Πρόκειται για τους:

Α) Δράκο Παναγιώτη του Θεόδωρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το1986 στην Κόρινθο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι ZASTAVA με 4 φυσίγγια, ένα ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένας ένας  σουγιά.


Β) Χαϊδά Γρηγόριο-Λουκά του Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1994 στην Κόρινθο και στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα τύπου full face

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στο δελτίο τύπου η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω ατόμων πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Για το λόγο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5819224 του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΩΝ "ΤΟ ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ"


Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Λεονταριτών ''Το Κασκαβέλι''
 Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας στην ταβέρνα ''Γέφυρα'' του Χαράλαμπου Κόλλια. Τιμή εισόδου 13 ευρώ με φαγητό και ποτό.
Είμαστε όλοι οι Λεονταρίτες και όχι μόνο, καλεσμένοι.
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε τι δώρο της έκανε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και κόντεψε να μείνει στον τόπο! φωτο



Ούτε στον εχθρό σου τέτοια δώρα...!!!




periergaa.blogspot.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αστυνομικός χτύπησε, έγδυσε, έδεσε με χειροπέδες και εγκατέλειψε 23χρονο στο Βόλο

Αστυνομικός χτύπησε, έγδυσε, έδεσε με χειροπέδες και εγκατέλειψε 23χρονο στο Βόλ

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Υπαρχιφύλακα προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Βόλου, έπειτα από καταγγελία 23χρονου ότι τον απήγαγε υπό την απειλή όπλου τον οδήγησε σε ερημικά τοποθεσία και αφού τον έγδυσε και τον έδειρε τον παράτησε αβοήθητο και δεμένο με χειροπέδες.
Το άτυχο 23χρονο φέρεται πως εντόπισε το πρωί της Πέμπτης ένας τσοπάνης ο οποίος μόλις έφτασε στη στάνη του και τον αντίκρισε γυμνό, δεμένο με χειροπέδες σε άσχημη κατάσταση.
Ο 23χρονος μόλις απελευθερώθηκε πήγε σε αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε τον αστυνομικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές για μια γυναίκα.
Η κοπέλα του 33χρονου φέρεται να είπε στο ταίρι της ότι ο 23χρονος, με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν, συνέχιζε να τη τηλεφωνεί και να την παρενοχλεί.
Για το λόγο αυτό ο Υπαρχιφύλακης συναντήθηκε με τον νεαρό, υπό την απειλή βίας τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και αφού τον έγδυσε και τον έδεσε με χειροπέδες τον ξυλοκόπησε και τον εγκατέλειψε.
Μάλιστα ο νεαρός φέρεται να κατήγγειλε ότι ο 33χρονος πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα για εκφοβισμό και τον απείλησε πως αν ξαναενοχλήσει την κοπέλα θα υπάρξουν χειρότερες συνέπειες.
Ο αστυνομικός ετέθη σε διαθεσημότητα , ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, έκθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, εξύβριση και άλλα αδικήματα, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Στα λευκά όλη η Ελλάδα, ακόμη και η Αττική

Κακοκαιρίας συνέχεια την Παρασκευή - Στα λευκά όλη η Ελλάδα, ακόμη και η Αττική

Συνεχίζεται και την Παρασκευή η κακοκαιρία, αφού ανεμένεται να συνεχισθούν τα έντοντα φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ έχει ως εξής:
  • Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιρα και στα ημιορεινά κυρίως των βορειοτέρων περιοχών. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ανατολικά τμήματα.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά από το απόγευμα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα.
Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση και στα νοτιά δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Αττική
Καιρός: Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Θεσσαλονίκη
Καιρός: Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Επέστρεψαν στην... Ελλάδα καταθέσεις 13,5 δισ

Σταθερή, χωρίς εξάρσεις, επιστροφή καταθέσεων σημειώνεται τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα από τον Ιούλιο του 2012 έως και σήμερα να έχουν επιστρέψει στις ελληνικές τράπεζες καταθέσεις ύψους 13,3 δισ. ευρώ (από επιχειρήσεις και νοικοκυριά)


Από αυτές τα 4 δισ. ευρώ ήρθαν από την Κύπρο, 3 δισ. ευρώ από την Ελβετία και το...
Ηνωμένο Βασίλειο και τα υπόλοιπα 6 δισ. ευρώ από τις θυρίδες, τα σεντούκια και στρώματα.

Σημειώνεται ότι με βάση τις πληροφορίες τον Ιανουάριο επέστρεψαν στις τράπεζες καταθέσεις ύψους 1,5 δισ. ευρώ, ενώ η τάση συνεχίζεται και τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου.

Το φαινόμενο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, έντονο όσον αφορά τους Έλληνες καταθέτες που μετέφεραν τα χρήματά τους στην Κύπρο και σήμερα υπό την επίδραση των εξελίξεων στο νησί αναφορικά με το Μνημόνιο, τα επαναπατρίζουν.

Η άλλη πηγή εισόδου κεφαλαίων στις ελληνικές τράπεζες, μικρής έντασης έως τώρα, αλλά ενδεικτική της τάσης, είναι η επιστροφή καταθέσεων από τις τράπεζες της Ελβετίας και της Βρετανίας. Μάλιστα μέρος των χρημάτων επενδύεται, από τον καταθέτη, στην αγορά μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών...

«Βλέπουν αποδόσεις και αγοράζουν μετοχές», τονίζει υψηλόβαθμο στέλεχος ελληνικής τράπεζας περιγράφοντας την έλευση – αναιμική με βάση τα συνολικά ποσά αλλά ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί - καταθέσεων από την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται όπως εξηγεί για πελάτες με καταθέσεις από 100.000 ευρώ έως και 300.000 ευρώ, οι οποίοι επιστρέφουν μέρος αυτών των κεφαλαίων για αγορά μετοχών ή το σύνολο της κατάθεσης και σε δεύτερο χρόνο ένα τμήμα των χρημάτων το τοποθετούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Μάλιστα, προτιμούν τραπεζικές μετοχές αλλά και βαριά χαρτιά, η τιμή των οποίων βρέθηκε σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Στην στροφή προς τις μετοχές συμβάλλει η συνεχής βελτίωση στις τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, ο Γενικός Δείκτης του οποίου μέσα σε λίγους μήνες ξεπέρασε τις 1.000 μονάδες.


Χαμηλό επιτόκιο και τσουχτερά έξοδα

Ενδιαφέρον παρουσιάσουν τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι καταθέτες στην ερώτηση της τράπεζας «πως αποφασίσατε να τα επιστρέψετε;». Όσοι τα είχαν μεταφέρει στην Κύπρο επικαλούνται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία και τα σενάρια περί ενδεχόμενης χρεοκοπίας.

Όσοι τα φέρνουν ή προτίθενται να τα φέρουν από ξένες τράπεζες (ελβετικές, βρετανικές και γερμανικές), πέραν του γεγονότος ότι νιώθουν πιο ασφαλής ως προς το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, προτάσσουν τα εξής επιχειρήματα: Πρώτον, ότι δεν τους συμφέρει να κρατούν τα χρήματά τους στην ξένη τράπεζα καθώς ο τόκος είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Σημειώνεται ότι το καταθετικό επιτόκιο που δίνουν οι εν λόγω τράπεζες κυμαίνεται από 0,25% έως και 0,50% ακόμη και για ποσά 100.000-200.000 ευρώ. Αντίθετα, το μέσο επιτόκιο στις προθεσμιακές καταθέσεις που δίνει κατά μέσο όρο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα διαμορφώνεται στο 3,5% έως και 4%.

Το δεύτερο επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι το γεγονός ότι οι ξένες τράπεζες τους επιβάλουν διάφορες χρεώσεις. Ζητούν, για παράδειγμα, από 30 έως και 50 ευρώ για να τους στείλουν την βεβαίωση των τόκων που πρέπει να προσκομίσει ο καταθέτης στην εφορία. Βεβαίωση, την οποία οι ελληνικές τράπεζες στέλνουν χωρίς χρέωση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Απόφαση παράδειγμα του Δήμου Θάσου: Φορολογεί ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες

Απόφαση παράδειγμα του Δήμου Θάσου: Φορολογεί ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες

Σε μία προσπάθεια να ανακουφίσει τους πολίτες από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ο Δήμος Θάσου αποφάσισε να μειώσει τα δημοτικά τέλη και παράλληλα να επιβάλει τέλη κοινόχρηστου χώρου εδάφους και υπεδάφους σε ΔΕΗ ΟΤΕ και τράπεζες.
Η παραπάνω απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από σχετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής και πλέον η ΔΕΗ θα πρέπει να πληρώνει στο δήμο προκειμένου να τοποθετεί στύλους ηλεκτροφωτισμού, ο ΟΤΕ θα χρεώνεται την τοποθέτηση τηλεφωνικών θαλάμων, ενώ οι τράπεζες θα πληρώνουν τέλη για την τοποθέτηση ATM μηχανημάτων.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, στόχος της συγκεκριμένης απόφασης είναι η ανεύρεση εναλλακτικών εσόδων για τον Δήμο, χωρίς να επιβαρυνθούν περισσότερο οι δημότες.
Παράλληλα, η γενικότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προβλέπει μείωση δημοτικών τελών κατά 15% στην τιμή τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων και κατά 20% στην τιμή τοποθέτησης προϊόντων και την μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλαλητήριο για το Πανεπιστήμιο την Τετάρτη στη Λιβαδειά



Ο Δήμος Λεβαδέων καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης μας στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς και ώρα 13:00 για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για την κατάργηση του πανεπιστημιακού τμήματος της Λιβαδειάς. Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο λαός της Λιβαδειάς απαιτεί να παραμείνει το Πανεπιστήμιο στη Λιβαδειά, απαιτεί την αναβάθμισή του και δεν θα επιτρέψει η πρωτεύουσα της Βοιωτίας να μείνει εκτός του ακαδημαϊκού χάρτη που σχεδιάζεται για τη χώρα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξοδεύουμε τα τριπλάσια από τους Φινλανδούς για θέρμανση!


 
Ξοδεύουμε τα τριπλάσια από τους Φινλανδούς για θέρμανση! Τρεις φορές περισσότερα χρήματα από τους Φινλανδούς δαπανούν, κατά μέσο όρο, οι Έλληνες για να θερμάνουν τα σπίτια τους και παρ΄ όλα αυτά το 60% των κατοίκων στην Ελλάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα από το κρύο στη διάρκεια του χειμώνα.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά ο υπεύθυνος για θέματα ενέργειας του γραφείου της διεθνούς οικολογικής Greenpeace στην Ελλάδα Τάκης Γρηγορίου, στη διάρκεια εκδήλωσης, με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια - κατοικία και ατμοσφαιρική ρύπανση», που διοργάνωσε την Τετάρτη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης η νομαρχιακή κίνηση των Οικολόγων Πράσινων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το γραφείο του ευρωβουλευτή, Νίκου Χρυσόγελου.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Γρηγορίου η αλόγιστη σπατάλη μεγάλων χρηματικών ποσών από τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, για τη θέρμανση, αλλά και για την ψύξη των κατοικιών στην Ελλάδα, αποτελεί και βραχνά για την ελληνική οικονομία και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στη χώρα μας από έναν αριθμό 4 εκατομμυρίων κτιρίων τα 2.700.000 απ΄ αυτά κατασκευάστηκαν πριν από τη δεκαετία του ΄80 και δεν διαθέτουν ούτε καν τη στοιχειώδη μόνωση.

Όπως είπε το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ακαταλληλότητα των κτιρίων και επέκρινε την πολιτεία για το γεγονός ότι επικεντρώνεται σε πολιτικές «χορήγησης επιδομάτων και εξίσωσης στο φόρο κατανάλωσης πετρελαίου» αντί, όπως επισήμανε, να στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση αυτών των κτιρίων. «Το 2013 θα δαπανηθούν 270 εκατομμύρια ευρώ για επιδόματα θέρμανσης και το 2014 άλλα 300 εκατομμύρια. Αν αυτά τα χρήματα κατευθυνόταν σε αναβαθμίσεις κτιρίων και σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας το κέρδος θα ήταν πολλαπλάσιο», τόνισε ο κ. Γρηγορίου.

Ο κ. Χρυσόγελος υπογράμμισε ότι το πρόβλημα της λεγόμενης ενεργειακής φτώχειας πλήττει και άλλες χώρες και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στη Βρετανία κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους 30.000 άνθρωποι, κυρίως ηλικιωμένοι, από το κρύο και την έλλειψη επαρκούς θερμότητας σε σπίτια και κτίρια. Είπε επίσης ότι στην Ελλάδα για την εξασφάλιση θέρμανσης και ψύξης των κτιρίων, σπαταλώνται αναίτια, κάθε χρόνο, 1,5 δις ευρώ περίπου, (επίδομα θέρμανσης, λιγνιτικό τέλος ΔΕΗ, εισαγωγές πετρελαίου κ.α.), ενώ, όπως υπογράμμισε, με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, μέσω της αναβάθμισης των κτιρίων, και να προστατευθεί το περιβάλλον.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μητέρα Αλέξη Γρηγορόπουλου: Καταδικάζω τη βία που διαπράττεται στο όνομα του γιού μου

Μητέρα Αλέξη Γρηγορόπουλου: Καταδικάζω τη βία που διαπράττεται στο όνομα του γιού μου

Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τη φιλία του Νίκου Ρωμανού με τον γιο της, καταδίκασε τη βία που διαπράττεται στο όνομα του 15χρονου Αλέξη.
«Δεν επικροτούμε τη βία. Συμπάσχουμε στην οικογένεια του Νίκου Ρωμανού αλλά η οικογένεια του Αλέξη είναι εναντίον της βίας», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο εκπρόσωπος της κυρίας Τζίνας Τσαλικιάν, Ανδρέας Κωνσταντίνου.
Η δήλωση αυτή ερμηνεύεται ως αποδοκιμασία της προσπάθειας της Παυλίνας Νάσιουτζικ, μητέρας του 20χρονου Νίκου Ρωμανού, ενός εκ των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό, να αποδείξει ότι ο γιος της άλλαξε από τότε που δολοφονήθηκε ο φίλος του Αλέξης Γρηγορόπουλος.
«Ο Νίκος Ρωμανός ακολούθησε αυτό το δρόμο λόγω της δολοφονίας του Αλέξανδρου. Το είχα αναφέρει τότε στο δικαστήριο ότι δηλαδή ο θάνατος του Αλέξη θα επηρεάσει αρνητικά τις ψυχές αυτών των παιδιών. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει ότι επικροτούμε αυτές τις πράξεις.
Ο Αλέξανδρος δεν είχε καμία σχέση με τη βία. Και για αυτό το λόγο η οικογένεια του Αλέξανδρου δεν επικροτεί τη βία. Είναι λάθος να απαντάμε με βία στη βία. Ο Νίκος Ρωμανός προ και μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου είναι άλλος άνθρωπος. Όταν τον είδα στο δικαστήριο, τρόμαξα να τον αναγνωρίσω. Μετά το θάνατο του Αλέξη, έφυγε από το σπίτι, παράτησε το σχολείο και κανένας δεν ήξερε τίποτα για αυτόν», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της κ. Τσαλικιάν.
«Θυμάμαι δυο ανέμελα παιδιά που τα ενδιαφέροντά τους δεν διέφεραν από αυτά που έχουν όλα τα 15χρονα. Έπαιζαν ποδόσφαιρο και γελούσαν πολύ. Αμέσως μετά το θάνατο του φίλου του, είχε υπερβολικά μεγάλο εκνευρισμό, οργή, θυμό, και οπωσδήποτε η πορεία που ακολούθησε ήταν μια πορεία που χαράχτηκε από τον τρόπο που έχασε το φίλο του, Αλέξανδρο», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνου.
«Όπως είχα πει τότε και στο δικαστήριο, ο Ρωμανός είναι το δεύτερο θύμα του Κορκονέα γιατί αφενός αφαίρεσε τη ζωή του Αλέξανδρου, αφετέρου σκότωσε και την ψυχή του Νίκου Ρωμανού. Είχα πει τότε ότι εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιδί να βρει το δρόμο του και να ταχθεί στην κοινωνία αλλά δυστυχώς οι ελπίδες μου έχουν διαψευστεί. Μετά το θάνατο δεν τον είδα να χαμογελάει ποτέ», καταλήγει.

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι ληστές «φοβούνται» πλέον τις τράπεζες και εισβάλουν στα σπίτια

Οι ληστές «φοβούνται» τις τράπεζες και εισβάλουν στα σπίτια

Ο χάρτης της εγκληματικότητας έχει αλλάξει πλέον και οι ληστές άφησαν τράπεζες και καταστήματα και χτυπούν σε σπίτια ακόμα και όταν οι ένοικοι βρίσκονται μέσα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για το 2012 οι συμμορίες και οι εγκληματικές ομάδες ληστών και διαρρηκτών δεν «χτυπούν» πλέον τις τράπεζες γιατί φοβούνται τη σύλληψη και στρέφονται εναντίον των απροστάτευτων πολιτών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ οι εισβολές ληστών σε σπίτια που σημειώθηκαν το 2012 ήταν 1.191 ενώ το 2011 έγιναν 912. Δηλαδή 278 περισσότερα σπίτια και περισσότερες οικογένειες βρέθηκαν σε κατάσταση ομηρείας, αντιμέτωπες με τα όπλα των δραστών. Αύξηση, όμως, παρουσίασαν και οι κλοπές - διαρρήξεις σπιτιών -όταν απουσιάζουν οι ένοικοι-. Συγκεκριμένα έγιναν 602 περισσότερες κλοπές – διαρρήξεις σπιτιών σε σχέση με το 2011. Σημαντική μείωση παρουσίασαν σε όλη τη χώρα οι κλοπές οχημάτων. Ειδικότερα, καταγράφηκαν 1.076 λιγότερες κλοπές τροχοφόρων σε όλη τη χώρα (31.166 έναντι 32.242).
Διαβάστε Περισσότερα »

Κάτω από το όριο της φτώχειας σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες..

 

Τις ενστάσεις, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις της σχετικά με το υπό συζήτηση φορολογικό σύστημα καταθέτει για ακόμη μια φορά η ΓΣΕΕ. 



Η Συνομοσπονδία εκτιμά ότι, με τα προτεινόμενα μέτρα της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν να πληρώνουν άμεσα και... δυσανάλογα φόρους και χαράτσια ενώ οι οικονομικά ισχυροί θα απολαμβάνουν προκλητική ασυλία με απαλλαγές, διαγραφές και παραγραφές των φορολογικών τους υποχρεώσεων.
Η ΓΣΕΕ τονίζει το γεγονός ότι από το 2010 έως και το 2013 μισθωτοί και συνταξιούχοι θα έχουν χάσει το 50% του εισοδήματός τους, ενώ στο τέλος του έτους 3.900.000 άτομα θα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Η ΓΣΕΕ καταθέτει μια δέσμη μέτρων για το φορολογικό τα οποία θεωρεί ότι πρέπει να εφαρμοστούν παράλληλα με την αποκατάσταση του εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων ώστε να αντιμετωπιστεί η οικονομική εξαθλίωση των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας.

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, το φορολογικό σύστημα και η κοινωνική πολιτική κάθε χώρας αποτελούν μηχανισμούς αναδιανομής του εισοδήματος «σε χρήμα και σε είδος». Ειδικότερα στην Ελλάδα, το φορολογικό σύστημα αποτελεί τον πλέον άδικο μηχανισμό ανισοκατανομής του εισοδήματος σε βάρος της μισθωτής εργασίας και σε όφελος των ανώτερων εισοδηματικών στρωμάτων του πληθυσμού. Από την άποψη αυτή είναι χαρακτηριστικό ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι κατέβαλαν ως άμεση φορολογία 6,5 δισ. ευρώ, 47,9% (2009), 6,9 δισ. ευρώ, 52,6% (2010), 7,1 δισ. ευρώ, 55,5% (2011), ενώ οι επιχειρήσεις κατέβαλαν ως άμεση φορολογία 4,7 δισ. ευρώ, 35,1% (2009), 4,1 δισ. ευρώ, 30,7% (2010), 3,6 δισ. ευρώ, 28,7% (2011).

Η ΓΣΕΕ εκτιμά επίσης, ότι ημείωση των μισθών και των συντάξεων κατά το 2011-2013 θα είναι 30% πλέον της μείωσης του 20% κατά το 2010. Το ίδιο η ύφεση κατά το 2009-2012 μείωσε σωρευτικά το ΑΕΠ κατά 25%, η ανεργία κατά την ίδια περίοδο τριπλασιάστηκε (1.200.000 άτομα, 2012) και το επίπεδο φτώχειας από 28,1% του πληθυσμού (2008) αυξήθηκε σε 31% (3.400.000 άτομα, 2011), με αυξητικές τάσεις το 2012 στο επίπεδο των 3.900.000 ατόμων.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με Έκθεση του ΟΟΣΑ, η συνολική επιβάρυνση στην Ελλάδα επί του εργατικού κόστους διαμορφώνεται στο 37,8% έχοντας αυξηθεί την τελευταία δεκαετία (2001-2011) σε σχέση με τον μέσο όρο των κρατών-μελών του ΟΟΣΑ κατά περισσότερες από 4 ποσοστιαίες μονάδες.
Ειδικότερα, η φορολογική επιβάρυνση στην Ελλάδα αυξήθηκε στο 35,6% των μικτών αμοιβών το 2011 από 34,3% το 2000, την στιγμή που ο μέσος όρος στα κράτη-μέλη του ΟΟΣΑ υποχώρησε στο 31,7% το 2011 από 33,3% το 2000. Υψηλότερη κατά 12% σε σχέση με τον μέσο όρο στην Ελλάδα είναι η επιβάρυνση στον μισθό του παντρεμένου εργαζόμενου με δύο παιδιά, καθώς διαμορφώνεται στο 37,8% το 2011 από 35,3% το 2000, την στιγμή όπου ο μέσος όρος του ΟΟΣΑ υποχώρησε το 2011 στο 25,4% από 27,5% το 2000.

Στην κατεύθυνση αυτή η ΓΣΕΕ προτείνει ως κεντρική προτεραιότητα εξασφάλισης πρόσθετων πόρων την αποτελεσματική καταπολέμηση της εκτεταμένης φοροδιαφυγής (12 -14 δισ. ευρώ) και εισφοροδιαφυγής.

Ειδικότερα η ΓΣΕΕ διεκδικεί:

* Αφορολόγητο όριο στα 15.000 ευρώ, προσαυαξανόμενο ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση κατά 5.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος.

* Μείωση συντελεστών ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

* Ενιαία προοδευτική φορολογία για όλες τις κατηγορίες και πηγές εισοδημάτων και χορηγιών.

* Ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή και αναδιάταξη φορολογικής κλίμακας και περισσότερων κλιμακίων για όλες τις κατηγορίες και πηγές εισοδημάτων και χορηγιών.

* Αντιστροφή της σχέσης άμεσων και χορηγιών.

* Ουσιαστικές και σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, προκειμένου να αναπληρώσουν τα φορολογικά βάρη που επωμίσθηκαν από την αύξηση της άμεσης και της έμμεσης φορολογίας και των εισοδηματικών απωλειών που υπέστησαν τα τελευταία έτη.

* Εφαρμογή των εκπτώσεων από τα έξοδα στο ύψος του 100% των δαπανών (ιατρικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ενοίκια, ενοίκια και δίδακτρα παιδιών που σπουδάζουν, τόκοι για τη αγορά πρώτης κατοικίας) καθώς και τις δαπάνες των ατόμων με αναπηρία.

* Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων κατηγοριών εισοδήματος και ένταξη ΟΛΩΝ στην ενιαία κλίμακα εισοδήματος.

* Ουσιαστική εφαρμογή του πόθεν έσχες, με αναφορά στην αγορά ομολόγων έντοκων γραμματίων, αγορά μετοχών, κεφάλαιο ίδρυσης και αύξησης κεφαλαίου ΑΕ και ΕΠΕ, καθορισμός κριτηρίων πολυτελούς διαβίωσης, ονομαστικοποίηση όλων των μετοχών.

* Επανεξέταση προς την κατεύθυνση της κατάργησης των φοροαπαλλαγών στις επιχειρήσεις.

* Μείωση των έμμεσων φόρων, ιδιαίτερα εκείνων που βαρύνουν την κατανάλωση χαμηλού εισοδήματος νοικοκυριών. Μηδενικός συντελεστής ΦΠΑ στα βιβλία, στα σχολικά είδη και στα φάρμακα.

* Αξιοποίηση του μηχανογραφικού συστήματος και των νέων τεχνολογιών, διαχρονική σταθερότητα, απλούστευση και κωδικοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας.

* Ενίσχυση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης με νέους πόρους, κυρίως, διαμέσου της αναδιανομής του εισοδή¬ματος. Επ’ αυτού η ΓΣΕΕ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ανεύρεσης νέων πόρων για το Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών (ΟΠΑΠ, λαχεία, Καζίνο, πόροι από ποινές και πρόστιμα για παραβάσεις φορολογικής, πολεοδομικής νομοθεσίας, πράσινοι φόροι από κάθε δραστηριότητα που ρυπαίνει το περιβάλλον, πόροι (αντί υπέρ ΕΡΤ) από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, κλπ).

Διαβάστε Περισσότερα »

Τον μαχαίρωσε για ένα παπούτσι


Θύμα επίθεσης 76χρονος στον Πύργο

Τσαγκάρης κόντεψε να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή την άρνησή του να κολλήσει τη σόλα παπουτσιού πελάτη, καθώς ο τελευταίος, αφού τον γρονθοκόπησε, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε σε κεφάλι και πλάτη.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον Πύργο. Ο τσαγκάρης είχε μαζέψει τα πράγματα του, είχε κλείσει την πόρτα του καταστήματός του και ετοιμαζόταν να φύγει.

Εκείνη ακριβώς την ώρα μπήκε στο τσαγκαράδικο ένας Ρομά, ο οποίος του έδειξε το παπούτσι που φόραγε και του ζήτησε να το κολλήσει.

Ο τσαγκάρης αρνήθηκε λέγοντας πως έχει κλείσει το κατάστημά του και του ζήτησε να φύγει. Η άρνησή του αυτή παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του καθώς ο «πελάτης»τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού τον χτύπησε με τη λαβή στο κεφάλι, τον μαχαίρωσε και στην πλάτη.

Άμεσα οι περίοικοι που αντιλήφθησαν τι είχε συμβεί έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ ο 38χρονος Ρομά μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το συμβάν έφτασαν στο σημείο πήραν πληροφορίες από τον 76χρονο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από λίγη ώρα οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Πύργο, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκαν και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει ματωμένο.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια έκλεισαν το τραύμα και το θύμα παραμένει για νοσηλεία, εκτός κινδύνου.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

  ilialive.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Απεργούν πανελλαδικά οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ


Συγκέντρωση στις 12 έξω από τη Βουλή

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ, που θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 έξω από τη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν «στις άδικες απολύσεις των 450 συναδέλφων μας, αξιοκρατικά διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ», οι οποίοι απασχολούνται στον κλάδο των συντάξεων.

«Αντιστεκόμαστε στη διάλυση των υπηρεσιών του ΙΚΑ, στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, στην κατάργηση του θεσμού της αξιοκρατίας», αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ΕΤΑΜ) στην ανακοίνωσή της και ζητεί να μην απολυθεί κανένας υπάλληλος από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ο υπουργός Εργασίας υπόσχεται λύση του θέματος των 450 εργαζομένων, κάτι που δεν πείθει την ΑΔΕΔΥ, που μιλά για επανειλημμένες δεσμεύσεις και υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί μέχρι σήμερα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Έριξε το αποσμητικό στο τζάκι για πλάκα [Video]

Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν για γέλια...
Διαβάστε Περισσότερα »

Κάλεσμα του Ε.Κ. Θήβας στην απεργία της 20ης Φεβρουαρίου



Το Εργατικό Κέντρο Θήβας μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ στις 20 Φλεβάρη 2013, ημέρα Τετάρτη.
Η καταπάτηση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων, θα εντείνουν τις αγωνιστικές και απεργιακές δράσεις των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης των μνημονίων.
Η αντίδραση των εργαζομένων απέναντι στην εφαρμογή των αντεργατικών, αντικοινωνικών και αναποτελεσματικών μέτρων και στις αυταρχικές συμπεριφορές κυβέρνησης και εργοδοτών , θα είναι καθημερινή. Η διασφάλιση των οικονομικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων είναι μονίμως διεκδικούμενα.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ :
Για την Υπογραφή και Εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που αφορά όλους τους εργαζόμενους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Με αξιοπρεπείς μισθούς και όχι πείνας.
Λέμε όχι στην υπογραφή Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας. Λέμε όχι στους μισθούς των 300€ και 400€. Λέμε όχι στις περικοπές Επιδομάτων.
Για ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της Ανεργίας .
Μέσα από μια πραγματική ανάπτυξη. Που θα δημιουργεί σταθερές και μόνιμες θέσεις απασχόλησης και όχι μέσα από ολιγόμηνα προγράμματα φτώχειας και ελεημοσύνης του ΟΑΕΔ.
Ζητάμε διεύρυνση του επιδόματος ανεργίας. Ζητάμε πάγωμα των χρεών των ανέργων.
Ζητάμε δωρεάν περίθαλψη και μετακίνηση στα Μέσα Μεταφοράς.
Για την διατήρηση και στελέχωση του Νοσοκομείου και των υπηρεσιών της περιοχής μας.
Οι προθέσεις της κυβέρνησης για το Νοσοκομείο είναι να το απαξιώσει και να το κάνει κέντρο υγείας. Γι΄ αυτό το λόγο δεν το στελεχώνει με επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά ούτε το εφοδιάζει με υγειονομικό υλικό .
Ζητάμε άμεσα ανάκληση της επιστράτευσης και όλων των αντιδημοκρατικών διώξεων κατά των εργαζομένων, των συνδικάτων και της συνδικαλιστικής δράσης.
Τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία επιβάλουν την μέγιστη ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των δυνάμεων της εργασίας και της κοινωνίας, στον κοινό αγώνα για την ικανοποίηση των κοινών προβλημάτων.
Το Εργατικό Κέντρο Θήβας σας καλεί να συμμετέχετε στην συγκέντρωση της Τετάρτης 20 ΦΛΕΒΑΡΗ και ώρα 11:00 που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.
Η Συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στην Αγκαλιά των Αγγέλων ο "Δικός μας" π.Κωνσταντίνος Τσουρέλης



ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΡΕΛΗΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ  ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΕΟΣ ΜΟΛΙΣ 39 ΧΡΟΝΩΝ.O ΠΑΤΗΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ ,ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΡΥΔΙΑΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ  ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK : Νοσηλευομαι στην παθολογικη της Κομοτηνής από χθες με πνευμονία     https://www.facebook.com/profile.php?id=1448356268 
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΤΕΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΔΩ
ΕΔΩ  Η Aδελφοποίηση Ενοριών Ι. Ν. Ευαγγελίστριας Λιβαδειάς και του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καρυδιάς Κομοτηνής
Τα συλλυπητήρια του εκφράζει το εκκλησιαστικό συμβούλιο της Μητρόπολης Λιβαδειάς.

alt

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΙΕΡΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ



ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΥΔΙΑ





http://metamorfosi-karidias.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html
Το blok που είχε δημιουργήσει ο μακαριστός π.Κωνσταντίνος
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ