Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Στην Ι.Μ.Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρίου θα γιορτάσει η Ομοσπονδία Γυναικών Βοιωτίας την Προστάτιδά της

Καφές και κεράσματα θα προσφερθούν από τις κυρίες του Δ.Σ .
Όσες μπορείτε να έλθετε ιδιαίτερα από τα κοντινά χωριά θα δώσετε  την  ευκαιρία σε όλες μας  να  συνπροσευχηθούμε και να πάρουμε διδάγματα από τη ζωή της Αγίας μας και την ευλογία Της. 
 Η λειτουργία θα αρχίσει στις 8 το πρωί για να μπορέσουμε να μετακινηθούμε από μακριά.


Η Ομοσπονδία Γυναικών Βοιωτίας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου κόβει την πίτα

Με χαρά σας προσκαλούμε 
την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

 στις 12 το μεσημέρι στο ΚΕΝΤΡΟ RODON PALACE στη Λιβαδειά [8 ο χιλιομέτρο Λιβαδειάς –Ορχομενού]
για τη καθιερωμένη κοπή της Bασιλόπιτας της Ομοσπονδίας μας.
Μια ευκαιρία για να βρεθούμε όλες μαζί ,να ειδωθούμε και να διασκεδάσουμε. Σας περιμένει πλούσιο μενού, δωρεάν ποτά ,εκλεκτό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και τραγούδι από εκλεκτό συγκρότημα, μουσικοχορευτικό δρώμενο με χορούς από το 1900 έως σήμερα και άλλες εκπλήξεις. Σας περιμένουμε με χαρά για να ξεφύγουμε λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα και τα προβλήματά της .

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή επικοινωνώντας με τις στις Κυρίες :

Άντζελα Πανταζή :2261025130 και 6977960645

Άννα Χαρέμη:6937678403

Ζωή Μειδάνη:6977009236

Δήμητρα Τσουρέλη : 6977301041
 Οι οποίες και  θα σας ενημερώσουν σχετικά.       ΜΕΝΟΥ:15Ε
Η μετακίνηση των μελών  μας θα γίνει με πούλμαν  δωρεάν από την  Ομοσπονδία μας .    [ αφορά τους εκτός Λιβαδειάς συλλόγους]

                                                               
  Για το Δ.Σ. 
            Η Πρόεδρος                              Η Γραμματέας
        Άντζελα Πανταζή                           Βάσω Κωτούλα
 
Διαβάστε Περισσότερα »

Oμιλία του π.πρύτανη Παντείου κ.Κοντογιώργη στο Ελεύθερο Λαικό Πανεπιστήμιο Αλιάρτου



https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=7118ba6b72&view=att&th=13cc037c3d50c893&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hcz3jtrr0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_pH21lgHbd5a71yN4de8Un&sadet=1360437320630&sads=S8HOFtrbj0Uz5d77FjHGYpAJxas
Διαβάστε Περισσότερα »

Με «προίκα» 116 εκατ. Ευρώ ενεργοποιείται το Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Με «προίκα» 116 εκατ. Ευρώ ενεργοποιείται το Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας
Υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΕΤΕΑΝ» η απόφαση – συμφωνία, βάσει της οποίας ενεργοποιείται το Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας. Σκοπός του Ταμείου, η χρηματοδότηση επενδύσεων στο γεωργικό τομέα.

Σκοπός του ΕΤΕΑΝ δεδομένης της οικονομικής κρίσης, που οι επενδύσεις στον γεωργικό τομέα έχουν σημειώσει κατακόρυφη πτώση, είναι η στήριξη όλων αυτών που εμπλέκονται σε γεωργικές δραστηριότητες και επιθυμούν να ανακάμψουν επενδύοντας σε αυτές.

Εκτιμάται ότι η ενεργοποίηση του εν λόγω Ταμείου και η συνεπένδυση διαθεσίμων του με διαθέσιμα χρηματοοικονομικών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών για την δημιουργία Μέσου Χρηματοοικονομικής Τεχνικής, δηλαδή Ταμείου Δανειοδοτήσεων, θα συμβάλλει με τη χορήγηση δανείων με ευνοϊκούς όρους, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της ρευστότητας, στην οικονομική ανάπτυξη σε περιφερειακό επίπεδο, στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα, στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, στον εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των γεωργικών προϊόντων και τη διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες.


Επιπλέον ότι θα υποβοηθήσει στη βελτίωση και οργάνωση του αγρο-τουριστικού προϊόντος, την ενίσχυση της απασχόλησης, την αύξηση της επισκεψιμότητας των περιοχών παρέμβασης, τη συμβολή στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου καθώς και την προβολή – προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών αυτών.

Χρηματοδότηση

Το Ταμείο προικοδοτείται με ένα ποσό της τάξης των εκατόν δεκαέξι εκατομμυρίων ευρώ (116.000.000 €) από το Ελληνικό Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλει στην ΕΤΕΑΝ ΑΕ το σύνολο του κεφαλαίου των 116.000.000 €, που θα διατεθεί από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007- 2013 στο «Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας», με σκοπό τη βελτίωση της πρόσβασης των δικαιούχων στη χρηματοδότηση, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και την επιτάχυνση της υλοποίησης των επενδύσεων που θα ενταχθούν για συγχρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

Ειδικότερα, η ΕΤΕΑΝ Α.Ε. αναλαμβάνει την υποχρέωση να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την επιλογή των χρηματοοικονομικών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών με κριτήριο την ωφέλεια των δυνητικών δικαιούχων.

Για την υλοποίηση του σκοπού της συμφωνίας το Ελληνικό Δημόσιο θα καταθέσει το ποσό των εκατόν δεκαέξι εκατομμυρίων ευρώ (116.000.000 €), εφάπαξ σε έντοκο λογαριασμό επ’ ονόματι της ΕΤΕΑΝ ΑΕ με την περιγραφή «ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, με μεταφορά πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το έτος 2013, σε πέντε τουλάχιστον πληρωμές αντίστοιχες των μέτρων του ΠΑΑ 2007-2013.

Με βάση το ισχύον ΠΑΑ (11η έκδοση), οι ανωτέρω πέντε πληρωμές διαμορφώνονται ως εξής:

Μέτρο 121 : 77.115.000,00 € (Δ.Δ.)


Μέτρο 123Α : 23.140.000,00 € (Δ.Δ.)


Μέτρο 311 : 2.360.000,00 € (Δ.Δ.)


Μέτρο 312 : 2.360.000,00 € (Δ.Δ.)


Μέτρο 313Β : 11.025.000,00 € (Δ.Δ.)

Στο ποσό των 116.000.000 €, περιλαμβάνεται και το διαχειριστικό κόστος της ΕΤΕΑΝ ΑΕ για την υλοποίηση της δράσης «ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ».

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση που φέρνει στο φως το paseges.gr «είναι δυνατή η μεταφορά πόρων μεταξύ των επιμέρους μέτρων του ΠΑΑ, ανάλογα με την εκδηλούμενη πραγματική ζήτηση ενίσχυσης εκ μέρους των ωφελούμενων, μετά από σύμφωνη γνώμη της Επενδυτικής Επιτροπής, την έγκριση της Επιτροπής Παρακολούθησης και την έγκριση τροποποίησης του ΠΑΑ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εμίρης Κατάρ: Στην Ελλάδα δεν ψάχνετε επενδυτές αλλά μαζοχιστές


Σκληρό μήνυμα για τις επενδύσεις στην Ελλάδα απέστειλε ο Εμίρης του Κατάρ μέσω του απεσταλμένου του. Οι ειρωνικές δηλώσεις και τα πουρνάρια...



Αίσθηση στους κατοίκους της Ιθάκης προκάλεσε το τελευταίο μήνυμα του εμίρη του Κατάρ, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την αγορά ενός συμπλέγματος νησιών στην περιοχή.

''Ο εμίρης μου ζήτησε να σας πω ότι στην Ελλάδα δεν ψάχνετε για επενδυτές αλλά για μαζοχιστές'' είπε στο Δήμαρχο Ιθάκης Ιωάννη Κασσιανό, ο απεσταλμένος του εμίρη του Κατάρ, ανακοινώνοντάς του την απόσυρση του ενδιαφέροντος για το νησί Οξυά, που βρίσκεται ανάμεσα σε Ιθάκη και Κεφαλλονιά.

Όπως δημοσιεύει η Real News ο γνωστός πια σε όλους Αλ Θανί είχε εκφράσει ενδιαφέρον για ακόμη δύο νησιά του συμπλέγματος των Εχινάδων αλλά διαπίστωσε πως δε μπορεί να βγάλει οικοδομική άδεια, καθώς υπάρχουν δασικές εκτάσεις. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις το ιδιοκτησιακό καθεστώς ήταν ιδιαίτερα ομιχλώδες με αποτέλεσμα αντί για επενδύσεις να φύγει... τρέχοντας.

''Και τώρα παρακολουθήστε τα πουρνάρια να μεγαλώνουν'' συμπλήρωσε και εξαφανίστηκε. ''Για όλα τα νησιά ο εμίρης είχε καταβάλει προκαταβολές και η αγορά βρισκόταν στο τελικό στάδιο μεταβίβασης. Εκκρεμούσαν κάποιες άδειες από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας'' επισημαίνει ο κ. Κασσιανός.

''Για της Οξυά έδινε 4.900.000 ευρώ και τον ενδιέφεραν επίσης τα νησιά Μάκρη και Γαία. Τα νησάκια Προβάτι, Απάσα, Σωρός, και Πιστρός ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη και είχαμε ακούσει ότι ζητούσε για όλα 3.500.000 ευρώ'' αναφέρει περιγράφοντας το ενδιαφέρον του εμίρη του Κατάρ.

''Ο εμίρης ήθελε να χτίσει ένα παλάτι, αλλά δε μπορούσε να βγάλει άδεια δόμησης, καθώς η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως δασική έκταση'' αποκαλύπτει ο δήμαρχος Ιθάκης και προσθέτει: '' Ο Αλ Θανί μας υποσχέθηκε ένα μεγάλο δώρο για το νησί αλλά ποτέ σε μάθαμε τι ήταν αυτό. Είχε πει ότι θα έφερνε νερό που δεν έχουμε, όμως όλη η υπόθεση κόλλησε στο δασαρχείο Κεφαλλονιάς''.
Διαβάστε Περισσότερα »

Παράσχος: «Θα προσπαθήσουμε για την πέμπτη θέση»

Παράσχος: «Θα προσπαθήσουμε για την πέμπτη θέση»

Μπορεί κόντρα στον Ατρόμητο να μην ήρθαν οι τρεις βαθμοί, ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος πιστεύει πως εν τέλει ο Λεβαδειακός μπορεί να φτάσει στην πέμπτη θέση και τα πλέι οφ.
Κάτι έλειπε στην τελική πάσα και δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς ο Λεβαδειακός κόντρα στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον τεχνικό των Βοιωτών, Γιώργο Παράσχο.

Ο Έλληνας τεχνικός, αφού μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών του, ξεκαθάρισε πως στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα κάνουν ό, τι γίνεται για να επιτευχθεί ο στόχος εισόδου στα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Παρ' όλο που δεν κερδίσαμε, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί απέναντι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και σε μία κλειστή άμυνα είχαμε την κατοχή και κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Αυτό που μας έλειπε ήταν η τελική πάσα και η καλή σέντρα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να φτάσουμε στην πέμπτη θέση γιατί αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και εκτός έδρας», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Βοιωτών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Φοβούνται χτύπημα σε πολιτικό στόχο.

 

Χτύπημα μεγάλης κλίμακας σε πολιτικό στόχο φοβάται η Αντιτρομοκρατική. 



Τα ασύλληπτα μέλη της «δίδυμης» ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης, αλλά και η ομάδα που πραγματοποίησε την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας προκαλούν ανησυχία στις Αρχές, που εκτιμούν ότι τα νέα και παλαιότερα μέλη της νεοτρομοκρατίας δεν έχουν... παραιτηθεί από την προσπάθεια αναβίωσης του αντάρτικου πόλης.

Αλλωστε, τα... χαιρετίσματα που έστειλαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τις πρόσφατες ληστείες μέσα από το κείμενό τους «σε αυτούς που αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους» αποτελούν, λένε οι ειδικοί, «ένα σαφές μήνυμα συνέχισης του αγώνα τους κατά του συστήματος».

Τον τελευταίο καιρό, η προσπάθεια επανενεργοποίησης των μελών οργανώσεων που στο παρελθόν διαδραμάτιζαν περιφερειακούς ρόλους είναι εμφανής. Το πρώτο τέτοιο «δείγμα» ήταν το χτύπημα στο κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού. Σ
ύμφωνα μάλιστα με κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στην Αντιτρομοκρατική ένας από τους δράστες κρατούσε ρουκετοβόλο, το οποίο δεν χρησιμοποίησε. Με δεδομένη την αποτυχία εκτόξευσης ρουκέτας, σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι δεν υπήρξε ποτέ προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την επίθεση, κάνει τους αξιωματικούς της εξειδικευμένης υπηρεσίας να ανησυχούν ότι θα «επιστρέψουν».

Η έκρηξη στο Mall και η επικινδυνότητα που εμπεριέχει μια τέτοια ενέργεια είναι ενδεικτική για τις προθέσεις των μελών του νέου αντάρτικου πόλης.
Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Σύμπραξη Αναρχικών Οργανώσεων «Αγρια Ελευθερία» και «Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων». Στο κείμενό τους τα μέλη, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για το συγκεκριμένο χτύπημα, καλούσαν τους ομοϊδεάτες τους «να ανταλλάξουμε ιδέες και τεχνογνωσίες, να οπλιστούμε με καλάσνικοφ και σφαίρες, να επανοικειοποιηθούμε τον δρόμο και τις γειτονιές, να ληστέψουμε το χρήμα και να καταλάβουμε τα κτίρια».

Η «δίδυμη» ληστεία στο Βελβεντό είχε προγραμματιστεί για να χρηματοδοτήσει τις νέες επιθέσεις που προγραμμάτιζαν τα οκτώ -τουλάχιστον- πρωταγωνιστές της. «Τα χρήματα από αυτή τη ληστεία δεν είχαν προορισμό τον επίπλαστο καταναλωτικό παράδεισο.
Είναι απλά το εργαλείο για να κινηθεί κάθε μορφή αγώνα. Από την εκτύπωση προκηρύξεων μέχρι την αγορά όπλων και πυρομαχικών, για τη χρηματοδότηση των παράνομων υποδομών άμυνας και επίθεσης. Από την ενοικίαση των παράνομων σπιτιών μας μέχρι την προμήθεια εκρηκτικών για να τινάξουμε στον αέρα την κοινωνική ειρήνη», ανέφεραν οι τέσσερις συλληφθέντες στο κείμενό τους, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες των αξιωματικών που χειρίζονται την υπόθεση.

Η ταυτοποίηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. του γενετικού υλικού των Γιάννη Μιχαηλίδη, Δημήτρη Πολίτη και Νίκου Ρωμανού με DNA που είχε ανιχνευτεί σε ευρήματα των «Πυρήνων της Φωτιάς» κάνουν τους ειδικούς της Αντιτρομοκρατικής να μιλούν για την «προέκταση της ομάδας του Βόλου».
Τα «πρωτοκλασάτα» στελέχη της είχαν συλληφθεί το 2011, ωστόσο τώρα έχουν πάρει τη «σκυτάλη» τα τότε περιφερειακά μέλη της. Σε αυτά φαίνεται να έχουν προστεθεί και «νεοεισερχόμενοι», που εκτιμάται ότι έχουν στρατολογηθεί μέσα από ζυμώσεις που πραγματοποιούνται σε παρέες και στέκια των Εξαρχείων.

Ανησυχητικό θεωρείται από τους ειδικούς και το άλλο μήνυμα που έστειλαν οι τέσσερις ένοπλοι του Βελβεντού μέσα από το κείμενό τους.
«Τα όπλα δεν τα είχαμε για εκφοβισμό, αλλά ως εργαλείο σε περίπτωση συμπλοκής μας με μπάτσους», σημειώνουν, πρόταση που ερμηνεύεται από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ως πρόταγμα για χρήση όπλων σε μελλοντικά χτυπήματα που «ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους».Πηγή Έθνος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Σαν σήμερα.....

Δείτε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου....

Γεγονότα
842: Λήγει η Εικονομαχία. Η Θεοδώρα, σύζυγος του τελευταίου εικονομάχου αυτοκράτορα Θεόφιλου, επιβάλει την αποκατάσταση της προσκύνησης των ιερών εικόνων.
1807: Δημοσιεύεται η Σονάτα για πιάνο αρ. 23 του Μπετόβεν, γνωστή και ως Απασιονάτα (Παθιασμένη).
1828: Ο Ανδρέας Μιαούλης, κατ' εντολή του Ιωάννη Καποδίστρια, εκκαθαρίζει τις Σποράδες νήσους απ' τους πειρατές.
1952: Η Ελληνική Βουλή επικυρώνει τη συμφωνία ένταξης της χώρας μας στο ΝΑΤΟ, με μόνες αρνητικές ψήφους τις οκτώ της ΕΔΑ και τη μία του Μιχάλη Κύρκου.
1964: Ο Γεώργιος Παπανδρέου λαμβάνει από τον βασιλιά Παύλο την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μετά το θριαμβευτικό 52,87% που συγκέντρωσε η Ένωση Κέντρου στις εκλογές της 16ης Φεβρουαρίου.
1965: Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου γνωστοποιεί τις προθέσεις της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κατασκευή γέφυρας που θα ενώνει το Ρίο με το Αντίρριο.

Γεννήσεις
1745: Κόμης Αλεσάντρο Βόλτα, ιταλός φυσικός και εφευρέτης της μπαταρίας. Το όνομά του δόθηκε στη μονάδα μέτρησης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος. (Θαν. 5/3/1827)
1883: Νίκος Καζαντζάκης, συγγραφέας. (Ζορμπάς) (Θαν. 26/10/1957)
1896: Δημήτρης Μητρόπουλος, έλληνας αρχιμουσικός και συνθέτης. (Θαν. 2/11/1960)

Θάνατοι
1964: Ζοζέφ Αρμάν Μπομπαρντιέ, καναδός εφευρέτης του snowmobile και επιχειρηματίας. Ίδρυσε την Bombardier, που κατασκευάζει μεταξύ άλλων τα πυροσβεστικά αεροπλάνα Canadair και τα Learjet. (Γεν. 16/4/1907)
1967: Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, γερμανικής καταγωγής αμερικανός φυσικός, ο κύριος κατασκευαστής της πρώτης ατομικής βόμβας. (Γεν. 22/4/1904)
1973: Φρανκ Κοστέλο, ιταλοαμερικανός γκάνγκστερ. (Γεν. 26/1/1891)



Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχαριστήριο μήνυμα αναγνώστριας προς το ΚΕΠΒ Θήβας

Λόγω της καλής στάσης των στρατιωτικών στελεχών του ΚΕΠΒ Θήβας θα ήθελα να τους ευχαριστήσω.

Υπάρχουν θεσμοί που παρά την κρίση λειτουργούν!

Αισθάνομαι την ηθική ανάγκη και υποχρέωση... να σας ευχαριστήσω θερμά, ως μητέρα Νεοσύλλεκτου στρατιώτη, για όσα προσφέρετε στα παιδιά μας, που καταταχθήκαν για να εκπληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία-υποχρεωση προς την πατρίδα.
Διεπίστωσα «Ιδίοις όμμασι» το ειλικρινές ενδιαφέρον με το οποίο εσείς , ως Διοικητής και όλο το προσωπικό του ΚΕΠΒ, που τελεί υπό τις διαταγές σας, φροντίζεται να έχουν οι στρατεύσιμοι άριστές συνθήκες διαμονής και διαβίωσης, καθαρούς στρατιωτικούς χώρους και εγκαταστάσεις, για να μπορούν και αυτοί να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προς την πατρίδα, όποτε και αν χρειαστεί
Η συμβολή της Διοίκησης και των στελεχών του Κέντρου είναι αμέριστή, άοκνη και ανιδιοτελής, με υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και μέριμνα για τα όποια προβλήματα των στρατεύσιμων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή προσαρμογή και εκπαίδευση τους. Διαπίστωσα ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε πρόβλημα των παιδιών μας και με την βοήθεια του ειδικού επιστημονικού προσωπικού τους ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα και τα επιλύεται στο μέτρο του δυνατού.
Κατόπιν αυτών είμαι βέβαια ότι ο γιος μου και οι άλλοι στρατευμένοι νέοι εξοπλίζονται με τις γνώσεις και το ψυχικό σθένος για να διανύσουν την θητεία τους και να επανέλθουν ως πολίτες με περισσότερα εφόδια και ικανότητες, για να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής, να πορευτούν όρθιοι με υγιείς αρχές.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στα παιδιά μας το Μόνιμο προσωπικό του Κέντρου με αποτέλεσμα την άρση της προκατάληψης, που είχε από τις ανεύθυνες διηγήσεις φίλων του, που τον είχαν, προετοιμάσει αρνητικά απέναντι στη στράτευση και δημιούργησαν άγχος , φόβο αγωνία και στεναχώρια όχι μόνο στον γιο μου αλλά και σε μας.
Μετά τιμής
Μητέρα Νεοσύλλεκτου Στρατιώτη , ΕΣΣΟ 2013 Α΄ - Αναγνώστρια
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ