Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ρεπορτάζ φωτιά της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" για τα όργια διαφθοράς στον ΕΟΤ και την ατιμωρησία!

Την ώρα που η κυβέρνηση πιέζεται για την ...ανακάλυψη επίορκων υπαλλήλων, προκειμένου να έρθει η "εξυγίανση" στο Δημόσιο,
στελέχη σε δημόσιες υπηρεσίες "ανταμοίβονται" με καλοπληρωμένες θέσεις στο εξωτερικό, παρά το γεγονός ότι εμπλέκονται ποινικά σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης.
Τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα βέβαια, απάλλαξαν τους υπαλλήλους από κάθε εμπλοκή. Αντί όμως, τα στελέχη να παραμείνουν στις θέσεις τους έως ούτε ξεκαθαρίσουν και οι δικαστικές υποθέσεις, για τις οποίες ελέγχονται, τα υπηρεσιακά τους συμβούλια τους "παραχώρησαν" πριν μερικούς μήνες -επιβραβεύοντάς τους ουσιαστικά- θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλες ηπείρους, με μηνιαίο εισόδημα που ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες ευρώ.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υπαλλήλων του ΕΟΤ, οι οποίοι αν και είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, κατορθώνουν να ελιχθούν συνεχώς σε καλύτερες θέσεις εργασίας, αφού -φυσικά- τα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια φρόντισαν να τους αθωώσουν.
 Πρόκειται για ποινικά εμπλεκόμενους στις υποθέσεις των οικονομικών ατασθαλιών πολλών χιλιάδων ευρώ στο υπουργείο Τουρισμού κατά τα έτη 2007 έως 2009. Συνολικά έξι δικογραφίες σχηματίστηκαν με βάση τα στοιχεία που έφεραν στο "φως" τα πορίσματα του Σώματος Επιθεωρητών - ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τη διετία 2008-2009, αλλά και η περαιτέρω έρευνα. Μάλιστα, τα όσα αναφέρονται στις εκθέσεις οδήγησαν τη Δικαιοσύνη, τον Ιούνιο του 2011, στην απόφαση να διαβιβάσει τις δικογραφίες, που σχηματίστηκαν, στη Βουλή, με το ερώτημα για εφαρμογή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
 Μέχρι σήμερα όμως, η δικογραφία παραμένει ...στα συρτάρια της Βουλής, αφού ναι μεν έφτασε μέχρι εκεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου όμως, δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενέργεια, με αποτέλεσμα τυχόν αδικήματα σε βάρος των διατελεσάντων υπουργών, Άρη Σπηλιωτόπουλου και Κ. Μαρκόπουλου, να έχουν πλέον παραγραφεί.
 Οι ποινικές ευθύνες για τα μη-πολιτικά πρόσωπα, και συγκεκριμένα για υπαλλήλους και στελέχη του ΕΟΤ, παραμένουν και είναι υπό διερεύνηση. Μερικά από τα αδικήματα που ελέγχονται από δικαστικούς λειτουργούς, είναι απιστία στην υπηρεσία κατ' εξακολούθηση από την οποία επήλθε ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελάττωση δημόσιας περιουσίας των 150.000 ευρώ, απλή και άμεση συνέργεια σε αυτή, ψευδή βεβαίωση και άλλα.

  Στις δεκάδες σελίδες των δικογραφιών, με τις οποίες κατηγορούνται και υπάλληλοι που έλαβαν πόστα με παχυλούς μισθούς στο εξωτερικό, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:
 *η ανάθεση σε εταιρεία της κατασκευής τουριστικού περιπτέρου στη Νέα Υόρκη, η οποία όμως δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της προκήρυξης, αφού δεν συμπεριέλαβε στην προσφορά της την εγκατάσταση οθόνης. Οι υπάλληλοι, αν και γνώριζαν, φέρονται να μην ζήτησαν τη μείωση του τιμήματος της κατασκευής, επιβαρύνοντας τον ΕΟΤ περίπου 40.000 ευρώ.
*το περίφημο Lexus, αξίας 60.770, που είχε αγοραστεί το 2007, με σκοπό "την εξυπηρέτηση μετάβασης σε δύσβατα χιονοδρομικά κέντρα του τότε υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης". Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτομκίνητο παραμένει ακίνητο εδώ και χρόνια, καθώς...
 *η μη-διενέργεια νόμιμου διαγωνισμού για διαφημιστικά δώρα, ύψους χιλιάδων ευρώ, τα οποία μάλιστα, φέρονται να αποστάλησαν, από τις εταιρείες στον ΕΟΤ πριν καν ο γενικός γραμματέας υπογράψει τη σχετική απόφαση.


"ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
























Πηγή

Διαβάστε Περισσότερα »

Ψιλόβροχο και συννεφιά τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Κυριακή

Ψιλόβροχο και συννεφιά τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Κυριακή

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα, ενώ βροχές, σε άλλες περιοχές ασθενείς, σε άλλες ισχυρές αναμένεται να σημειωθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Κυριακή έχει ως εξής:
  • Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς κελσίου.
  • Νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς σποραδικές βροχές στην ήπειρο στη δυτική στερεά και στην Πελοπόννησο.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα βροχής στη Πελοπόννησο.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές από το μεσημέρι.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία νότιοι.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.
  • Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές.
Ανεμοι: Από νότιοι 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.
  • Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
Ανεμοι: Νότιοι 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόγραμμα μαθητείας με 300 ευρώ το μήνα για απόφοιτους τεχνικής εκπαίδευσης..


Απόφοιτοι της δημόσιας τεχνικής εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται πέντε μέρες την εβδομάδα για έξι ώρες και με 300 ευρώ το μήνα μέσω του προγράμματος μαθητείας που προωθεί το υπουργείο Παιδείας. 

Το πρόγραμμα έχει στόχο την... απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Ελληνικού Δημοσίου.

Μέσω αυτού του προγράμματος το Υπουργείο προσπαθεί να υποστηρίξει και να ενισχύσει τους απόφοιτους της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης, ώστε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στον παραγωγικό τομέα και ειδικότερα σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις κλάδων σχετικές με τις σπουδές τους, ενισχύωντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν οι νέοι απόφοιτοι της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης των τελευταίων 2 σχολικών ετών, δηλαδή 2010-2011 και 2011-2012, καθώς και οι μαθητές του σχολικού έτους 2009-2010, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2013, ημερομηνία δημοσίευσης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να εγγραφούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.mathiteia4u.gov.gr μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Η μαθητεία θα γίνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για έξι μήνες, και οι απόφοιτοι θα απασχολούνται πέντε μέρες την εβδομάδα για έξι ώρες. Επίσης οι μαθητευόμενοι θα λαμβάνουν το ποσό των 300 ευρώ μηνιαίως από το ίδιο το πρόγραμμα ενώ θα καλύπτεται και η ασφάλιση τους στο ΙΚΑ, για τον κίνδυνο ατυχήματος.

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται περιοδικά σε κύκλους (περίπου ανά δίμηνο) με στόχο να χρηματοδοτηθούν έως 8.358 υποτροφίες αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στον Α' κύκλο του προγράμματος έχουν εγγραφεί 368 επιχειρήσεις προσφέροντας 531 θέσεις σε όλη την Ελλάδα και υπολογίζεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, το πρόγραμμα της μαθητείας να ξεκινήσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων με τη θλιβερή αγγελία του θανάτου του

Στυλοβάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠ. ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ

που διετέλεσε Δήμαρχος Θηβαίων από το έτος 1975 μέχρι το έτος 1989

και Δημοτικός Σύμβουλος κατά τα έτη 1991-1998 και 2003-2010


συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση στις 9 Μαρτίου 2013 και αφού εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη, τιμώντας τη μνήμη του αποφάσισε ομόφωνα:
Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία.
Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.
Η κηδεία του να γίνει με δαπάνη του Δήμου.
Να παραχωρηθεί στον εκλιπόντα τάφος δωρεάν, τιμής ένεκεν, στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ανάληψης.
Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο Θηβαίων.
Να συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Θηβαίων στην εξόδιο ακολουθία.
Να παραμείνει κλειστό το Δημαρχείο την επόμενη ημέρα της κηδείας του.
Nα κυματίζει σε ένδειξη πένθους μεσίστια η σημαία στο Δημαρχιακό Κατάστημα την ημέρα της κηδείας και την επόμενη αυτής
Να διαβαστεί κατά την τελετή το παρόν από τον Πρόεδρό του.
Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

«Νέες Σκουριές» στη Φωκίδα από S&B καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Καταγγελίες ότι η “S&B” του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου με τις πλάτες της κυβέρνησης σχεδιάζει επιφανειακή εξόρυξη στο κοίτασμα «Αλεφάντω»
Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κάτοικοι στα Καστέλλια Γραβιάς στη Φωκίδα, αντιδρώντας στα σχέδια της μεταλλευτικής εταιρίας S&B για επιφανειακή εξόρυξη στο κοίτασμα «Αλεφάντω».

Στη Φωκίδα έχει σημάνει γενικός ξεσηκωμός και όλοι κάνουν λόγο πως αν προχωρήσουν τα σχέδια του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου και των συνεργατών του, τότε η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με «νέες Σκουριές».

Κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν πως αν τελικά περάσουν τα σχέδια της S&B του κ. Κυριακόπουλου και γίνουν οι επιφανειακές εξορύξεις η περιοχή θα μοιάζει με φάντασμα, με κρανίου τόπο, με κατεστραμμένη φύση και φυσικά θα έχει χάσει οριστικά και αμετάκλητα κάθε άλλη προοπτική ανάπτυξης.

Αν τα σχέδια προχωρήσουν σε υλοποίηση σημαίνει ότι μετά το περιβαλλοντικό έγκλημα στη Μήλο, η “S&B” θα εστιάσει τη μήνη κατοίκων μιας ακόμα περιοχής με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος αφού θα επιβαρύνει και θα καταστρέψει ένα πανέμορφο και πανάρχαιο φυσικό τοπίο. Από την άλλη πλευρά, η επωδός του ομίλου είναι γνωστός. Στο όνομα της ανάπτυξης και των νέων θέσεων εργασίας δελεάζει τους κατοίκους.

Οι εκπρόσωποι των κατοίκων καταγγέλλουν ότι όπως συνέβη και στη Μήλο έτσι και στη Φωκίδα, η “S&B” θα τους πετάξει ένα «ξεροκόμματο για να τους βουλώσει το στόμα» εν είδει αντισταθμιστικών.

Υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι όπως απέδειξε το παράδειγμα με την εξόρυξη «Βλαχοθανάση» στις Καρούτες, οι υποσχέσεις της εταιρίας και συγκεκριμένα του διευθυντού Παραγωγής Βωξίτη της “S&B” κ. Γιάννη Σανούδου για αντισταθμιστικά οφέλη αποδείχτηκαν έπεα απτερόεντα που ξεχάστηκαν προκλητικά, μόλις η εταιρία έκανε τη δουλειά της και ξεκίνησε την εξόρυξη. Τις καταγγελίες κάνουν οι κάτοικοι και επιρρίπτουν ευθύνες σε όσους έδωσαν άδειες και επέτρεψαν αυτήν την επιχειρούμενη «τριτοκοσμική υποβάθμιση», όπως υπογραμμίζουν.

Οι κάτοικοι και οι οικολογικές οργανώσεις καλούν την επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής να παρέμβει και σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει να ενημερωθούν η πρόεδρος της επιτροπής κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Θοδωρής Δρίτσας και Νίκος Συρμαλένιος, οι οποίοι διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον για την περίπτωση της Μήλου. Λένε μάλιστα ότι με τις πλάτες της κυβέρνησης, η “S&B” επιχειρεί να αποτελειώσει την περιοχή του Καστελιού προκειμένου να εξορύξει επιφανειακά το κοίτασμα της Αλεφάντως μετατρέποντας την περιοχή σε κρανίου τόπο.

Σε αντίθεση με τη Μήλο, εδώ διχασμός δεν υπάρχει. Οι κάτοικοι έχουν μία κοινή γραμμή και καταγγέλλουν: «Τα σχέδια του Κυριακόπουλου δεν θα περάσουν»!

Για το λόγο αυτό μάλιστα, σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των κατοίκων του στο δημοτικό σχολείο, στις τεσσερισήμισυ το απόγευμα. Μάλιστα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Δελφών κ. Γ. Ιωσηφίδης έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ της Φωκίδας και καλεί τους κατοίκους της περιοχής -και όχι μόνο- σε γενικό ξεσηκωμό.

Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «η “S&B” για μια ακόμη φορά, έχοντας προφανώς τις πλάτες των υπαλλήλων της στην κυβέρνηση και στην τοπική διοίκηση, εφορμά ακάθεκτη να αποτελειώσει την περιοχή του Καστελιού προκειμένου να εξορύξει επιφανειακά το κοίτασμα της Αλεφάντως μετατρέποντας την περιοχή σε κρανίου τόπο». Ο κ. Ιωσηφίδης υποστηρίζει πως θα χρησιμοποιήσει ως πέμπτη φάλαγγα τους συμπατριώτες μας (και όχι μόνο) εργαζόμενους που βέβαια μετά θα τους απολύσει!

Τι λένε οι τοπικοί παράγοντες

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Δελφών, οι δραστηριότητες της “S&B” του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου χαρακτηρίζονται ως ένα συνεχές έγκλημα. «Να εκβιάζει δηλ. τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να αποκομίζει τον αμύθητο πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοί της. Χρησιμοποιεί για τους λόγους αυτούς χρήματα και συντοπίτες μας πρόθυμους να στηρίξουν τη βρώμικη δουλειά της. Είναι οι δοκιμασμένες μέθοδοι που γεύτηκε στο σύνολο του ο λαός της περιοχής εδώ και πολλές δεκαετίες. Φτάνει πια!», κατήγγειλε ο κ. Ιωσηφίδης σύμφωνα με τα ιστολόγια "avantipopolo", "karteria" και "orafok".

Σύμφωνα με τον τοπικό παράγοντα, η εξόρυξη μεταλλείου σε ένα σύστημα όπου κυριαρχεί η λογική του κέρδους των επιχειρήσεων είναι αδύνατον να γίνει με περιβαλλοντικούς όρους όπως διατείνονται όλες οι άλλες Δημοτικές Παρατάξεις.

«Όλοι αυτοί λένε συνειδητά ψέματα. Αριστερά και δεξιά ψαλτήρια που υπηρετούν το ίδιο σύστημα είναι, με διαφορές μόνο στο δια ταύτα. Έχουμε μεγάλη εμπειρία όλοι μας από τέτοιου είδους πολιτικάντηδες.Εξόρυξη με σεβασμό στο περιβάλλον μπορεί να γίνει μόνο σε ένα σύστημα που τα μέσα παραγωγής (μηχανήματα-εγκαταστάσεις) θα τα έχουν στα χέρια τους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Που με έναν κεντρικό σχεδιασμό η εξόρυξη αυτή θα συνδυαστεί με τη βιομηχανική επεξεργασία (αλούμινα- αλουμίνιο) και τη μεταποίηση τους προς όφελος του λαού και μόνο. Αυτή η πολιτική που θα υλοποιείται με εργατικό έλεγχο, διασφαλίζει και περιβάλλον και εργασία για όλους και αξιοπρεπείς αμοιβές με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας, μιας και ο παραγόμενος πλούτος θα αξιοποιείται από τους ίδιους τους εργάτες για την κάλυψη αυτών των αναγκών», επισήμανε.

Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία πρέπει να κατανοήσουν ότι σε καμιά περίπτωση τα συμφέροντά τους δεν ταυτίζονται με αυτά της εργοδοσίας, σημείωσε ο κ. Ιωσηφίδης και εκτιμά ότι θα ζήσουν ακόμη χειρότερα την κόλαση της αντιλαϊκής – αντεργατικής λαίλαπας αν δεν σταθούν στο πλευρό των υπολοίπων εργαζομένων, αγροτών και επαγγελματιών και αν δεν αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που γεννά τέτοια φαινόμενα ασυδοσίας και αυταρχισμού.




















Πηγή

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκτέλεσαν Eλληνα όμηρο στη Νιγηρία

όμηρος, Ελληνας, έλληνας όμηρος, εκτέλεση, εκτελέστηκε, ισλαμική οργάνωση, εξτρεEνας Ελληνας που είχε απαχθεί μαζί με άλλα έξι άτομα στα μέσα Φεβρουαρίου, εκτελέστηκε τελικά από ισλαμιστές αντάρτες στη Νιγηρία, όπως ανακοίνωσε η εξτρεμιστική οργάνωση Ανσάρου.
Η συγκεκριμένη οργάνωση αποτελεί παρακλάδι της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ και είναι υπεύθυνη για τον θάνατο περίπου 800 ανθρώπων εντός του 2012. Πρόκειται για την οργάνωση που κρατά σε ομηρία –εδώ και περίπου δύο μήνες– στο Καμερούν, μία επταμελή οικογένεια από τη Γαλλία.

Διαβάστε Περισσότερα »

Α' Βοιωτιας 24η Αγωνιστικη Τελικα Αποτελεσματα



ΠΛΑΤΑΙΕΣ - ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ                      2-0 
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΘΗΒΑ                           1-2 
ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ - ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ    5-1
ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ    2-1 
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ  1-1 
ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ          1-1  
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ - ΑΕ ΣΚΟΥΡΤΑ                      3-0 α.α
ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ - ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ   Την Τεταρτη 13 Μαρτιου

Α' Βοιωτιας 
η Βαθμολογια σε 24 Αγωνες

1. ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ                59
2. ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΕΣ             56
3. ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ        46
4. ΑΟ ΘΗΒΑ                   44
5. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ         43*
6. ΔΙΣΤΟΜΟ                   42
7. ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ                40
8. ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ       38
9. ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ         37
10. ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ     35
11. ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ       35
12. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ         27
13. ΠΗΓΑΣΟΣ                23
14. ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ          5
15. ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ        4*
16. ΑΕ ΣΚΟΥΡΤΑ             0

ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ και ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ
Εχουν εναν Αγωνα Λιγωτερο

A' Bοιωτιας 
25η Αγωνιστικη
Σαββατο 16 Μαρτιου

ΑΟ ΘΗΒΑ - ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ - ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ
ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΕΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ - ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
ΑΕ ΣΚΟΥΡΤΑ - ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ  0-3 α.α


ο Γιαχριτσης στο 10' ανοιξε το σκορ στα Ασπρα Σπιτια
ολοι οι Ανταποκριτες του ΘΗΒΑ ΣΠΟΡ
βρισκονται στα γηπεδα της Βοιωτιας και μας ενημερωνουν
σε λιγη ο Συντονισμος θα γινεται απο το Γηπεδο των Πλαταιων
εκει βρισκεται ο Ανταποκριτης μας Λουκας Μπενεκος και μας ενημερωνει
Στο Κοκκινο βρισκεται ο Βαγγελης Μακρης
Στο Μουρικι ο Μηνας Παπαθωμας
και σε ολα τα Γηπεδα της Βοιωτιας ειναι Ανταποκριτες και μας ενημερωνουν
για τα Αποτελεσματα
Περαστικα ευχομαστε στο Σιμο Γεωργιου για συγγενικο του προσωπο
Στον Ανταποκριτη μας απο τα Ασπρα Σπιτια
η Θηβα  με δυο γκολ του Δημητρη Τσακανικα γυρισε το παιχνιδι στα βαγια
και εφυγε με τρεις βαθμους
ο Γιαννης Τσαμουταλης πετυχε το δευτερο γκολ του ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟ
και χαρισε τη μεγαλη Νικη στην ομαδα του
Ενταξη υπηρξε μετα τη ληξη του Αγωνα ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ - ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ
Ενταση και στο ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ
Ευτυχως επικρατησε η λογικη των ψυχραιμοτερων

Μην ξεχασουμε αυριο η Γιορτη Ποδοσφαιρου στη Βοιωτια
ο Μεγαλος Τελικος Κυπελλου
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Το ΘΗΒΑ ΣΠΟΡ Με ολους τους Ανταποκριτες του θα ειναι
στο Γηπεδο του Αγιου Σπυριδωνα
και θα σας ενημερωνει λεπτο προς λεπτο
Για τον Μεγαλο Τελικο
Κυριακη 10 Μαρτιου  Γηπεδο ΕΠΣΒ 3.00 μ.μ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ - ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κουρκούτης


Έφυγε" από τη ζωή σήμερα ο Κώστας Κουρκούτης, πρώην δήμαρχος Θήβας, περιφερειακός σύμβουλος του "Αυτοδιοικητικού Κινήματος" στο ΠΣ Στερεάς, πανελλήνια γνωστό στέλεχος της αριστεράς και της αυτοδιοίκησης, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η απώλεια του αποτελεί πλήγμα, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στην οικογένεια του θερμότατα συλλυπητήρια.  viwtika.
Διαβάστε Περισσότερα »

Απίστευτες σπατάλες στους Δήμους: Εδιναν 100.000 ευρώ στον... μαέστρο και 8.000 για μελομακάρονα!

Απίστευτες σπατάλες στους Δήμους: Εδιναν 100.000 ευρώ στον... μαέστρο και 8.000 για μελομακάρονα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τα παραστατικά με τις δαπάνες περισσότερων από 100 δήμων σε όλη τη χώρα.
Τα έξοδα που εμφάνιζαν οι τοπικοί άρχοντες φέρνουν στο φως παραμάγαζα μέσα στα δημαρχικά μέγαρα, εικονικές δαπάνες και αλόγιστες σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε δήμο των Επτανήσων τα Χριστούγεννα του 2009 πέρασε δαπάνη για αγορά μελομακάρονων ύψους 8.000 ευρώ, ενώ σε δήμο της Δυτικής Ελλάδας είχαν προσλάβει μαέστρο για μαθήματα μουσικής, πληρώνοντας 100.000 ευρώ το μήνα για δύο μαθήματα την εβδομάδα!
Μια από τις υψηλότερες δαπάνες που βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ αφορά Δήμο της Αττικής ο οποίος εμφανίζεται να ξόδεψε 3 εκατομμύρια ευρώ για τον καθαρισμό καταυλισμού Ρομά.
Πάντως έχει ήδη καταρτιστεί λίστα με 110 δημάρχους οι οποίοι ελέγχονται εξονυχιστικά και κάποιες περιπτώσεις σύντομα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.



Διαβάστε Περισσότερα »

Πώς θα υπολογίσετε το τεκμήριο για τις κατοικίες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Πως θα υπολογίσετε το τεκμήριο για τις κατοικίες -Ποιες είναι οι κατηγορίες

Το τεκμήριο διαβίωσης για τις κατοικίες προκύπτει με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της ιδιοκατοικούμενης ή της μισθωμένης ή της δωρεάν παραχωρούμενης κατοικίας και υπολογίζεται κλιμακωτά με βάση την επιφάνεια.
Οπως αναφέρει και η εφημερίδα «Εθνος», οι κλίμακες είναι πέντε:
  • Μέχρι 580 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
  • Από 81 μέχρι 120 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 60 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
  • Από 12 μέχρι 200 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 110 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
  • Από 201 έως 300 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 200 ευρώ το μέτρο.
  • Από 300 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με 400 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο
Παράλληλα οι φορολογούμενοι θα πρέπει να υπολογίσουν και την ετήσια αντικειμενική δαπάνη των βοηθητικών χώρων της κύριας κατοικίας που ορίζεται ποσό 40 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιφάνειας. Στην περίπτωση των πολυκατοικιών θεωρούνται ως ανεξάρτητος χώρος της αποθήκης και εκείνος του γκαράζ μέσα στην ίδια οικοδομή. Στην περίπτωση της μονοκατοικίας όμως η αποθήκη, το γκαράζ, το λεβητοστάσιο, η αποθήκη καυσίμων και το κλιμακοστάσιο, εφόσον βρίσκονται σε λειτουργική ενότητα δεν είναι κοινόχρηστοι.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση Αποκριάτικο πάρτυ στη Λιβαδειά!

 
Διαβάστε Περισσότερα »

Επιστροφή στο ...1968 για τον πληθωρισμό.



Στο 1968 γύρισε ο ρυθμός αύξησης των τιμών στην αγορά, καθώς ο πληθωρισμός περιορίστηκε στο οριακό 0,1% τον δεύτερο μήνα του 2013, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.


Τον Φεβρουάριο και σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή αυξήθηκε οριακά κατά 0,1%, έναντι.. αύξησης 2,1%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.

Πρόκειται για επίδοση που έχει να καταγραφεί εδώ και 45 χρόνια στην ελληνική οικονομία.

Σε μηνιαία βάση και σε σύγκριση με τον Ιανουάριο ο αντίστοιχος δείκτης παρουσίασε μείωση 1,6%, έναντι μείωσης 1,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου
έτους.

Ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Μαρτίου 2012 – Φεβρουαρίου 2013, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Μαρτίου 2011 – Φεβρουαρίου 2012, παρουσίασε αύξηση 1,2%, έναντι αύξησης 2,9%, που σημειώθηκε κατά τα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.

Η ύπαρξη έστω και οριακού πληθωρισμού στην αγορά οφείλεται εν πολλοίς στο σταθερά υψηλό κόστος στέγασης, που οφείλεται στην υψηλή φορολογία ακινήτων και καυσίμων. Οι επιμέρους δείκτες όπου σημειώθηκε αύξηση σε ετήσια βάση είναι οι εξής:
•9,0% στη Στέγαση
•1,7% σε Ένδυση και υπόδηση
•0,1% σε Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά
•1,0% σε Αλκοολούχα ποτά και καπνό

Αντίθετα, σε μία σειρά καίριων επιμέρους δεικτών για τα ελληνικά νοικοκυριά, καταγράφεται σημαντική αποκλιμάκωση τιμών:
•5,1% στις Επικοινωνίες
•4,2% στην Υγεία
•4,0% στην Εκπαίδευση
•3,5% σε Διαρκή αγαθά – Είδη νοικοκυριού και υπηρεσίες
•2,7% σε Αναψυχή – Πολιτιστικές δραστηριότητες
•2,3% σε Άλλα αγαθά και υπηρεσίες
•1,2% σε Ξενοδοχεία-Καφέ-Εστιατόρια

Διαβάστε Περισσότερα »

VIDEO: Παπαγάλος Vs γάτας: Μάχη για το φαγητό!


perierga.gr - παπαγάλος VS γάτας: Η μάχη για το φαγητό!

Η ώρα του φαγητού είναι ιερή, ειδικά για τα ζώα! Και η ζήλια είναι κακό πράγμα! Στην περίπτωσή μας μια συμπαθής γάτα τρώει τις...



 κροκέτες της (ιερό πράγμα) και ένας ζηλιάρης παπαγάλος δεν μπορεί να το… χωνέψει. Η μάχη του φαγητού είναι προ των πυλών για μια τόση δα κροκέτα! Ο παπαγάλος επιτίθεται στη γάτα και εκείνη παίρνει ανάποδες. Τα πράγματα αγριεύουν και ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει αυτόπου του αναλογεί. Άσπονδοι εχθροί και στο φαγητό! Εδώ που τα λέμε, πάντως, η γάτα δεν έχει και τόσο άδικο…



perierga.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση από το Μητροπολιτικό Ωδείο Λιβαδειάς




ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ & ΩΡΑ 6:30
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ


ΠΑΙΖΟΥΝ: 
Ζωγράφος Δημήτρης - πιάνο
Καραγιαννάκης Κώστας - μπουζούκι
Καλούδης Φρίξος - κλασσική κιθάρα
π. Δημήτριος Μαργαρίτης - ηλεκτροακουστική κιθάρα
Βαρδοπούλου Φιορέντσα - φλάουτο
Καραμούτσιου Αλεξάνδρα - Βιολί
ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: 
Οι σπουδαστές και η Χορωδία του Ωδείου

Σας περιμένουμε σε ένα νοσταλγικό ταξίδι.....σε τραγούδια παλιά και αγαπημένα απ' το βινύλιο βγαλμένα...
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Πάνω από 1.500.000. προϊόντα παρεμπορίου καταστράφηκαν το 2012!




Στα 2.850 τα κατασχεθέντα στην Θήβα …

Πενθήμερο οι Δημοτικοί Αστυνόμοι – Έρμαια η πόλη τα Σαββατοκύριακα…

Εκτός ελέγχου η παράνομη στάθμευση – Βγάζει πινακίδες και κόβει πρόστιμα η τροχαία…


Περισσότερα από 1.694.000 προϊόντα παραεμπορίου καταστράφηκαν το 2012 από τη Δημοτική Αστυνομία στους μεγάλους δήμους της χώρας, σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥΚΑΠ) για την περίοδο Δεκεμβρίου 2012- Ιανουαρίου 2013..
Στον Δήμο Θηβαίων η Δημοτική Αστυνομία , κατά την διάρκεια του 2012 εντόπισε 14 παραβάτες πλανόδιου εμπορίου, συνέταξε 30 πρωτόκολλα κατάσχεσης και τα κατασχεθέντα είδη ανήλθαν στα 2.850, από τσατσάρες και νυχοκόπτες μέχρι παπούτσια και παιδικά παιχνίδια, τα οποία αφού κρατήθηκαν εύλογο χρονικό διάστημα στην Δημοτική Αστυνομία, μετά καταστράφηκαν, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Παν. Ανδρέου..
«Δυστυχώς, η ευχέρεια ελέγχων της Δημοτικής Αστυνομίας Θηβών είναι μόνο για την πόλη της Θήβας και όχι συχνά στα υπόλοιπα διαμερίσματα και μόνο στα πλαίσια του πενθήμερου, λόγω του μικρού αριθμού Δημοτικών Αστυνόμων, γι’ αυτό και η πόλη παραμένει έρμαια στην παρανομία» επισημαίνει ο κ. Ανδρέου, εξηγώντας πως η καθημερινή τους δράση βαδίζει σύμφωνα με οργανόγραμμα, φέρνοντας ως παράδειγμα την προχθεσινή ημέρα, κατά την διάρκεια της οποίας γίνονταν έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκειμένου αυτά να αδειοδοτηθούν, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός ελέγχου η κυκλοφορία…

Πεζόδρομος, γωνίες, πεζοδρόμια, είσοδοι – έξοδοι οδών κ.α ωστόσο, καθημερινά δημιουργούν προβλήματα σε πεζούς και οδηγούς, κυρίως όμως, δείχνουν το μέγεθος της ασυδοσίας του είδους των οδηγών…

« Ο πεζόδρομος τα Σαββατοκύριακα μετατρέπεται σε αυτοκινητόδρομο και πάρκινγκ από ασυνείδητους, οι οποίοι δεν σέβονται την επιθυμία των πεζών για ελεύθερο χώρο» υπογραμμίζει ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να ευαισθητοποιεί τους παρανομούντες, που πρόσφατα όμως, έχουν βρεί τον «δάσκαλο τους» από την Τροχαία Θηβών, που κόβει πρόστιμα και βγάζει πινακίδες!

Την Τροχαία «απασχολούν» διαρκώς και οι πολίτες, καλώντας διαρκώς και ορθώς πράττουν μέχρι την ημέρα, που όλοι θα αποκτήσουμε οδηγική συμπεριφορά…

Αν και αυτό θα μπορούσε να συμβεί άμεσα με αφαίρεση πινακίδων και προστίμων, προς όφελος του κράτους από την μια και των συμμορφωμένων «οδηγών» από την άλλη!thivagr

Διαβάστε Περισσότερα »

«Υπό παραίτηση».. η πλειοψηφία του Δ.Σ Λεβαδέων



DSCN0060Με ψήφους 22 υπέρ και 7 κατά, η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων του Δ. Λεβαδέων αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του δημάρχου Ν. Παπαγγελή και να υποβάλλει δηλώσεις παραίτησης, που θα ισχύσουν εάν τελικά ψηφιστεί το σχέδιο «Αθηνά» που προβλέπει κατάργηση του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λιβαδειάς.
Κατά ψήφισαν οι παρατάξεις της Γ. Πούλου και του Ν. Κοτσικώνα, αλλά και δύο δ.σ. της πλειοψηφίας ο Σ. Γκικόπουλος και ο Γ. Λαζάρου.
Επίσης αποφασίστηκε η συμμετοχή στο συλλαλητήριο, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα, μαζί με εκπροσώπους και άλλων δήμων που θεωρούν ότι αδικούνται από το σχέδιο «Αθηνά».
Η συζήτηση στο αποψινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο κράτησε πάνω από τρεις ώρες και συμμετείχαν εκπρόσωποι αρκετών φορέων.
Στο στόχαστρο των περισσότερων οι κυβερνητικοί βουλευτές και ειδικότερα οι Λιβαδείτες Γ. Καράμπελας και Α. Κουτσούμπας, στους οποίους απέδωσαν απραξία και αδιαφορία για τη διεκδίκηση της παραμονής του Πανεπιστημίου.
Στη συνεδρίαση συμμετείχε μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάς.siriosfm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ρυθμίζονται με τροπολογία οι οφειλές των Περιφερειών για τη μεταφορά μαθητών

Ρυθμίζονται με τροπολογία οι οφειλές των Περιφερειών για τη μεταφορά μαθητών

Λύση στο μεγάλο πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών σε ορισμένες περιοχές στοχεύουν να δώσουν τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών με την τροπολογία που καταθέτουν στη Βουλή το βράδυ της Παρασκευής.
Με την τροπολογία του υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη και αναπληρωτή υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα ρυθμίζονται τα οφειλόμενα των Περιφερειών προς τους μεταφορείς των μαθητών.
Επιπλέον, το υπουργείο Οικονομικών δεσμεύτηκε να καταβάλει άμεσα τα 58.000.000 ευρώ για την εξόφληση ληξιπροθέσμων υποχρεώσεων προς τις Περιφέρειες, μέρος των οποίων αφορά στη μεταφορά μαθητών.
Με τη ρύθμιση αυτή επιλύονται προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί σε αρκετές περιοχές της χώρας με σημαντική εξοικονόμηση για τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.
Από την πλευρά του, το υπουργείο Εσωτερικών θα κατανείμει την ερχόμενη εβδομάδα 25.000.000 ευρώ από τους ΚΑΠ προς τις Περιφέρειες για την αποπληρωμή των οφειλών του σχολικού έτους 2011-2012.
Τέλος, το υπουργείο Εσωτερικών θα κατανείμει 5.000.000 ευρώ στους δήμους της χώρας που εκτελούν μεταφορά μαθητών, ποσό που αφορά το σχολικό έτος 2012-2013, καθώς οι δήμοι έχουν ήδη εξοφληθεί για τη μεταφορά μαθητών για το προηγούμενο σχολικό έτος.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ