Άσχημα είναι τα νέα για τον ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης στην έδρα του Λεβαδειακού, αφού νοκ άουτ τέθηκε ο Περογαμβράκης, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε ο Σαρ σήμερα.
Λύσεις στις απουσίες καλείτε να βρει ο Γιάννης Πετράκης, αφού ο τεχνικός του ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στην διάθεσή του στην Λιβαδειά δύο πολύτιμα εργαλεία του.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου Αλέξανδρος Περογαμβράκης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη φορά και έτσι δεν μπορεί να υπολογίζεται.
Σαν να μην έφτανε αυτό, το τεχνικό επιτελείο είδε και τον στυλοβάτη της άμυνας των Κρητικών, Σαρ, να μην συμμετέχει στην προπόνηση λόγω μίας ίωσης. Έτσι, ο έμπειρος στόπερ δύσκολα θα προλάβει να είναι σε θέση να αγωνιστεί, χωρίς όμως να είναι και δεδομένη η απουσία του.
Πέρα από τα κακά νέα πάντως υπάρχει και κάτι θετικό, αφού μετά από αρκετό καιρό ο Μονιάκης κατάφερε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος της προπόνησης των συμπαικτών του και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.