Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Παρέλαση Θήβα 25 Μαρτίου μέρος Β

Διαβάστε Περισσότερα »

Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο (από την παρέλαση στο Αγρίνιο)

Για πρώτη φορά την μαθητική παρέλαση στο Αγρίνιο δεν παρακολούθησε κανένας εκπρόσωπος του κοινοβουλίου αλλά δεν υπήρχε ούτε και κυβερνητική εκπροσώπηση!

Τις θέσεις όμως των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων στην εξέδρα κατέλαβαν οι μικροί τσολιάδες .Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο συνοδευόμενη από διάφορα σχόλια! Δείτε τη:

20130325-202326.jpg























Πηγή

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Χρυσή Αυγή έχει ξεφύγει: Παππάς, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης πετάνε ταραμά στο Mega

..και ο Παππάς κατουράει έξω από το σταθμό.
Η Χρυσή Αυγή έχει ξεφύγει: Παππάς, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης πετάνε ταραμά στοΜε έναν απίστευτο, προκλητικό και ακατανόητο τρόπο επέλεξε να διαμαρτυρηθεί η Χρυσή Αυγή έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega στη Λεωφόρο Μεσογείων, για την απόφαση του καναλιού να μην αλλάξει το πρόγραμμά του και να μεταδώσει τουρκικά σίριαλ ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Εκατοντάδες συγκεντρωμένοι κρατώντας ελληνικές σημαίες και κόκκινες σημαίες με τον μαίανδρο φώναζαν τα συνθήματα «σκατά στον τάφο του Κεμάλ» και «Ελλάδα σε πουλάνε τους Τούρκους προσκυνάνε».
Λίγα λεπτά πριν τις 19.30, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού.
Οταν τους επέτρεψαν, αντί να περάσουν, στάθηκαν έξω από την πόρτα και άρχισαν να πετάνε κεσέδες με ταραμά και μια καμένη τούρκικη σημαία βγάζοντας κραυγές και βρίζοντας «γ@μ@ το σπίτι σας, γ@μ@»
Στη συνέχεια επέστρεψαν στη Μεσογείων όπου παρέμειναν για λίγη ώρα ακόμη, άναψαν καπνογόνα και μετά αποχώρησαν για να επιστρέψουν στα δικά τους γραφεία που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, επί της Μεσογείων.




Διαβάστε Περισσότερα »

Μαθητική παρέλαση Αλιάρτου 25ης Μαρτίου 2013 (Βίντεο)

Χρόνια Πολλά

aliartos-boiotias.blogspot.
Διαβάστε Περισσότερα »

Παρέλασαν τα νιάτα στις Θεσπιές!!! Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε Περισσότερα »

Νεοχώρι:Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Επέτειος της 25ης Μαρτίου

Διαβάστε Περισσότερα »

Άρμα 25η Μαρτίου 2013.Παρέλαση μαθητών δημοτικού σχολείου.



Άρμα Δ.Τανάγρας, 25η Μαρτίου.Παρέλαση μαθητών δημοτικού σχολείου.
copyright viotiashop.gr






Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ