Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τέσσερις μαθητές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο από ...έκρηξη υπολογιστή!

 

Παρ΄ όλίγο τραγωδία με μαθητές δημοτικού σχολείου σήμερα το μεσημέρι στο Γαλάτσι, μετά από ανάφλεξη ηλεκτρονικού υπολογιστή την ώρα του μαθήματος.


Τέσσερα παιδάκια υπέστησαν.. προβλήματα στην όρασή τους και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Την ώρα που σημειώθηκε το ατύχημα, οι μαθητές παρακολουθούσαν μάθημα στην αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών και όπως έγινε γνωστό, «έσκασε» ένα τροφοδοτικό ηλεκτρικού ρεύματος.

Επικράτησε αναταραχή και αμέσως εκλήθη το ΕΚΑΒ και παρέλαβε με ασθενοφόρα 4 μαθητές για το νοσοκομείο.

Εξετάστηκαν από τους γιατρούς και στη συνέχεια αποχώρησαν, αφού τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.

Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτογραφία ΣΟΚ – Δέρματα ζώων σε μπαλκόνι μεταναστών!!!

Τραβώντας απανωτά καρέ, από ιδιωτικό χώρο, τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης, ο φακός απαθανάτισε… δέρματα ζώων, φαινομενικά σκύλων ή γατών σε μπαλκόνι διαμερίσματος μεταναστών!!!

Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. 

Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι...

πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…!!!

Επικοινωνώντας με το 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι σημειώνονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες από περιοίκους.

Οι… απλούστερες εξ αυτών αφορούν στην εξάλειψη ουσιαστικά των αδέσποτων ζώων αλλά και στην κλοπή κατοικίδιων, με τις σημαντικότερες να κάνουν λόγο για ρύπανση ιδιωτικών χώρων από τη συσσώρευση δεκάδων ζώων σε διαμερίσματα μεταναστών.

Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος του τμήματος η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων κάνουν σχεδόν καθημερινά επιτόπιες έρευνες στις περισσότερες από τις οποίες όμως εισπράττουν την άρνηση των φερόμενων ως εμπλεκομένων προσώπων.

Το RoadStory.gr θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης αφού δεδομένου ότι οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, θα ενταθούν άμεσα και οι κινητοποιήσεις των αρμοδίων.
Διαβάστε Περισσότερα »

H απίστευτη ταμπέλα που κρέμασε καταστηματάρχης σε απόγνωση

H απίστευτη ταμπέλα που κρέμασε καταστηματάρχης σε απόγνωση [εικόνα]

Η κρίση έχει οδηγήσει στην απελπισία τους καταστηματάρχες που βλέπουν τα μαγαζιά τους άδεια και τα χρέη να τρέχουν. Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης στην Ανω Τούμπα βρήκε έναν παράδοξο τρόπο για να δελεάσει τους πελάτες.
Αντί της παραδοσιακής ταμπέλας «Ζητούνται υπάλληλοι» που παραπέμπει σε εποχές αφθονίας ο εν λόγω καταστηματάρχης αναζητά πελάτες.


Διαβάστε Περισσότερα »

Εμπορο - ικανοποίηση στην Θήβα από την Δημοτική Αστυνομία!

Αναμένεται συνάντηση για λύση στο κυκλοφοριακό…
Τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Θήβας Π. Ανδρέου και τους Δημοτικούς Αστυνόμους συγχαίρουν ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών, για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της παρουσία τους στην περιοχή..
Οι εκπρόσωποι των εμπόρων αναφέρονται  στο εδώ και αρκετά χρόνια  σοβαρό πρόβλημα,   που αντιμετωπίζει   το στεγασμένο  εμπόριο,   από την «μάστιγα  της εποχής», που το παραεμπόριο, το οποίο καθημερινά διογκώνεται, υπενθυμίζοντας την κατάργηση της εμποροπανήγυρης το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αλλά και την απομάκρυνση όλων των πλανόδιων από το κέντρο της πόλης , εξαιτίας των εντατικών ελέγχων από την Δημοτική Αστυνομία  και την επιβολή των νόμιμων κυρώσεων..
Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, αναμένεται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θηβαίων  Σπ.. Νικολάου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα, που έχουν να κάνουν με την  επάνδρωση  της Δημοτικής Αστυνομίας  με επιπλέον άτομα ,  ώστε  να δοθεί λύση  και στο κυκλοφοριακό  πρόβλημα της πόλης.viotiki-ora.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Εννιά δουλειές που δεν θα υπάρχουν σε λίγα χρόνια

Οι 9 κλάδοι που θα καταγράψουν τις μεγαλύτερες απώλειες σε θέσεις εργασίας μέχριΤους 9 τομείς εργασίας που αναμένεται να καταγράψουν τις μεγαλύτερες απώλειες σε θέσεις εργασίας μέχρι το 2020 καταγράφει αμερικανική έρευνα.
Η λίστα με τους 9 τομείς εργασίας που αναμένεται να καταγράψουν απώλειες στις θέσεις εργασίας με ταχύτερους ρυθμούς, καταρτίστηκε βάσει στατιστικών στοιχείων από γραφεία εργασίας των ΗΠΑ.
Οι 9 κλάδοι όπου θα δεχθούν τις ισχυρότερες πιέσεις και συνεπώς σε αυτές θα μειωθούν κατά πολύ οι θέσεις εργασίας είναι οι εξής:
  • 1.Υπάλληλοι Ταχυδρομείου
Οπως αναφέρει η μελέτη ο κλάδος αυτός θα σημειώσει μεγάλες απώλειες, τόσο λόγω του γεγονότος ότι παρουσιάζουν ανάπτυξη οι εταιρείες κούριερ όσο και λόγω του ίντερνετ και της διάδοσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • 2.Τηλεφωνητής-τηλεφωνήτρια σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών
Η ανάπτυξη των αυτοματοποιημένων υπηρεσιών έχει σαν συνέπεια τη ραγδαία μείωση των θέσεων εργασίας στο συγκεκριμένο κλάδο.
  • 3. Εργάτες σε εργοστάσια κατασκευής επεξεργαστών υπολογιστών
Οι μηχανές αντικαθιστούν τον άνθρωπο, κάνοντας τη δουλειά πιο αποτελεσματικά και σαφέστατα πιο οικονομικά. Τη δουλειά όσων επέβλεπαν την κατασκευή των μικροτσίπ στο μέλλον θα την κάνουν ρομπότ και επομένων στον κλάδο αυτό θα καταγραφεί σημαντική μείωση των θέσεων εργασίας.
  • 4. Χειριστής ραπτομηχανών
Η αγορά των ειδών ένδυσης και υπόδησης, αλλά και των επίπλων ήδη βρίσκεται υπό πίεση, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τη μελέτη, θα μειώσει κατά 9,6% τις θέσεις εργασίας στους τομείς αυτούς. Μεταξύ των κλάδων των τομέων αυτών που θα καταγράψουν τις μεγαλύτερες απώλειες είναι οι χειριστές ραπτομηχανών καθώς οι εταιρείες σε μια προσπάθεια μείωσης του κόστους παραγωγής αναθέτουν το «ράψιμο» σε εργοστάσια του εξωτερικού.
  • 5. Τεχνικός εκτύπωσης
Δεδομένου ότι το ίντερνετ έχει στρέψει τους αναγνώστες στις... οθόνες, αφού μέσω των συσκευών τους μπορούν να διαβάζουν τα αγαπημένα τους περιοδικά, εφημερίδες ακόμη και τα βιβλία τους οπουδήποτε κάνοντας απλά ένα... κλικ, έχει σαν συνέπεια να μειώνονται τα έντυπα και άρα να δέχεται πιέσεις και ο κλάδος της εκτύπωσης.
  • 7 Πλασιέ
Η ανάπτυξη της τεχνολογίας φέρνει και το... θάνατο του πλασιέ. Οταν οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να έρθουν σε επαφή με εκατομμύρια πελάτες σε απευθείας σύνδεση με το πάτημα ενός κουμπιού, το να πηγαίνεις από πόρτα σε πόρτα για να γνωρίσεις τους πελάτες σου δεν θεωρείται ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος προώθησης των προϊόντων.
  • 8. Διακοσμητές λουλουδιών
Η οικονομική κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια διάφορες περιοχές του πλανήτη έχει κάνει τους καταναλωτές ναι είναι πιο συνειδητοί στις επιλογές τους. Προτιμούν να αγοράσουν πέντε απλά λουλούδια από τα ανθοπωλεία, παρά καλοσχεδιασμένες, ντιζαϊνάτες ανθοδέσμες που κοστίζουν μια περιουσία.
  • 9. Δημοσιογράφος
Η στροφή προς τον ίντερνετ ασκεί πιέσεις στις εφημερίδες και τα περιοδικά με αποτέλεσμα να μειώνονται οι θέσεις εργασίας στον κλάδο αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα »

Στα χέρια των Αρχών ο μεγαλύτερος διακινητής παιδικής πορνογραφίας

Στα χέρια των Αρχών ο μεγαλύτερος διακινητής παιδικής πορνογραφίας

Στη σύλληψη του υπ' αριθμόν ένα διανομέα παιδικής πορνογραφίας σε όλο τον κόσμο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον Τζον Σίρεν την ώρα που βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού του και δούλευε τα βίντεο, όπου απεικονίζονταν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, στον υπολογιστή του, στον οποίον βρέθηκαν περισσότερα από 1.000.000 εικόνες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

«Στο σπίτι του εντοπίσαμε από 500.000 έως 1 εκατομμύριο εικόνες και βίντεο, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε διάφορους υπολογιστές και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και μια τεράστια συλλογή DVD παιδικής πορνογραφίας» δήλωσε ο ειδικός πράκτορας Τζεφ Ντάνκαν.
Ο Σίρεν, από την πλευρά του, παραδέχθηκε τα εγκλήματά του όσον αφορά τη διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να πιστοποιεί την παρουσία παιδιών στο σπίτι του.

Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα: Δεν είδε το STOP και έπεσε στα χωράφια



Διαβάστε Περισσότερα »

Mαθητής πήρε αποβολή επειδή έγραψε μέσα στη Βουλή «Πρώτη μου φορά σε μπ@@ρδέλ@»

Mαθητής πήρε αποβολή επειδή έγραψε μέσα στη Βουλή «Πρώτη μου φορά σε μπ@@ρδέλ@» [εικόνα]Με πέντε μέρες αποβολή πλήρωσε μαθητής που συμμετείχε στη Βουλή των Εφήβων την ανάρτηση ενός χαρτιού όπου έγραφε ευθαρσώς την άποψή του για το χώρο όπου βρισκόταν.
Ο μαθητής έβγαλε φωτογραφία μέσα στη Βουλή ενώ κρατούσε ένα χαρτί που έγραφε «Πρώτη φορά σε μπ@@ρδέλ@» και την ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αποτέλεσμα ήταν να ενημερωθούν οι καθηγητές του και να εισπράξει μια πενθήμερη αποβολή ως τιμωρία. Ο ίδιος πάντα μέσα από τα social media αναρωτιέται αν ήταν δίκαιη η τιμωρία του και αν είχε άδικο...


Διαβάστε Περισσότερα »

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Κάστρο Boιωτίας- Ξυλοδαρμοί και τραυματίες .(video)



Εκτός κινδύνου και με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, δύο νεαροί που τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή με ομάδα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης σε κατάστημα στο Κάστρο Ορχομενού.
Από θαύμα δεν θρηνήθηκαν θύματα καθώς έπεσαν και πυροβολισμοί στο χώρο του καταστήματος.
Οι κάτοικοι έχουν έχει και δεν μπορούν να πιστέψουν πως είναι δυνατόν η εταιρεία που προσέλαβαν για να τους προστατεύσει από τους κλέφτες και τους διαρρήκτες, να επιτίθενται με τέτοια σφοδρότητα.
Οι φερόμενοι ως δράστες αναζητούνται από το τμήμα ασφάλειας Θήβας που διενεργεί και την προανάκριση.

. από LAMIASTARGR
Διαβάστε Περισσότερα »

Πεδίο Βολής Θηβών – Απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι στις 25 και 26 Απριλίου 2013 από 08:00 έως 21:00 θα πραγματοποιηθούν στο Πεδίο Βολής Θηβών βολές με Α/Κ πυρλα 155χλμ και εκρήξεις τυχόν μη διαρραγέντων βλημάτων.
Επικίνδυνη είναι η περιοχή μεταξύ των περιοχών: ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗ ΨΙΛΟΡΑΧΗ -ΧΩΡΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙ- ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΛΑΧΙΚΑ ΑΛΩΝΙΑ-ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΕΡΣΙ.
Στην παραπάνω περιοχή, κατά τις ημέρες και ώρες που θα εκτελούνται βολές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διέλευση ατόμων ή ζώων προς αποφυγή ατυχημάτων.
Σε περίπτωση ανευρέσεως βλήματος, παρακαλούμε όπως μην το αγγίξετε και να ειδοποιήσετε το ταχύτερο το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού τηλ, 22620 27760 και 22620 27590 ή την Αστυνομία στο 100.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη καταστηματάρχης στη Θήβα για παράνομη εμπορία κροτίδων



Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός καταστηματάρχης για παράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων στη Θήβα
Κατασχέθηκαν – 1.250 – τεμάχια κροτίδων, μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του
Συνελήφθη, σήμερα (05-04-2013) το πρωί στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 50χρονος ημεδαπός καταστηματάρχης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία γιαπαράνομη εμπορία και διάθεση κροτίδων.
Ειδικότερα σήμερα το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του 50χρονου, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με κατάστημα ψιλικών που διατηρεί στην πόλη της Θήβας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (25) κουτιά που περιείχαν συνολικά (1.250) κροτίδες μεγάλου μεγέθους, χωρίς ο 50χρονος να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή και όπως προέκυψε αποθήκευε αυτές στην οικία του, προκειμένου στη συνέχεια να τις διαθέτει προς πώληση στο κατάστημά του.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Υπενθυμίζεται ότι την 13-03-2013 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 55χρονος ημεδαπός καταστηματάρχης στα Βάγια Βοιωτίας και κατασχέθηκαν συνολικά (1.412) τεμάχια κροτίδων, βεγγαλικών και καψυλλίων, καθώς και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων (σχετικό το από 13-03-2013 Δελτίο Τύπου μας).
Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, εν όψει του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Μαυρομάτι

Την Κυριακή  14 Απριλίου 2013   από τις 10:00  το πρωί μέχρι τις 2.00 το  μεσημέρι , οργανώνεται αιμοδοσία απο την Κοινότητα,τον Χορευτικό Ομιλο,τον Πολιτιστικό Σύλλογο,τον Σύλλογο κηδεμόνων,και την Εκκλησιαστική Επιτροπή  Μαυροματίου στο Δημοτικό Σχολείο.

 Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και θα πρέπει όσοι μπορούμε να δώσουμε λίγο αίμα, σώζοντας έτσι συνανθρώπους μας, αλλά κι εξασφαλίζοντας εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας  από οποιαδήποτε ανάγκη σε αίμα.
Καλούμε όλους να συνδράμετε σε αυτἠ την προσπάθεια, η διάρκεια της αιμοληψίας είναι μόνο 5 λεπτά.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πέθανε ο Ναύαρχος Νίκος Παππάς, πρωτεργάτης του Κινήματος του Ναυτικού

Πέθανε ο Ναύαρχος Νίκος Παππάς, πρωτεργάτης του Κινήματος του Ναυτικού [εικόνες]

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε στο σπίτι του ο Νίκος Παππάς, κυβερνήτης του αντιτορπιλικού «Βέλους» του Κινήματος του Πολεμικού Ναυτικού και ένας από τους πρωτεργάτες της αντίστασης εναντίον της Χούντας των Συνταγματαρχών.
Ο ναύαρχος εν αποστρατεία Νίκος Παππάς, νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά προτίμησε να επιστρέψει στο σπίτι του και να δώσει από εκεί την τελευταία του μάχη.
Ο Νίκος Παππάς, έγραψε τη δική του ιστορία στον αγώνα εναντίον της Χούντας των Συνταγματαρχών. Γνωστός για τα δημοκρατικά φρονήματα, ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του Κινήματος του Ναυτικού το οποίο εκδηλώθηκε τον Μάιο του 1973 και ήταν η πρώτη σοβαρή κίνηση αντίστασης εναντίον του στρατιωτικού καθεστώτος που είχε εκδηλωθεί μέχρι τότε, κυρίως δε από τα στρατιωτικά σώματα. Στο Κίνημα, πέρα από στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, είχαν συμμετάσχει και ορισμένοι δημοκρατικοί αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς.
Το χρονικό της περιπέτειας του «Βέλους»
Όταν το Κίνημα προδόθηκε, ο Ναύαρχος Παππάς ο οποίος ήταν κυβερνήτης στο αντιτορπιλικό «Βέλος», αποφάσισε να αποχωρήσει από την άσκηση του ΝΑΤΟ στην οποίο συμμετείχε και ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ιταλία αγκυροβολώντας κοντά στις ακτές του Fiumicino. Τότε, ζητώντας την βοήθεια φαλαινοθηρικού τρεις αξιωματικοί αποβιβάστηκαν στην ακτή και κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο του Fiumicino, καλώντας όλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων όπου τα ενημέρωσαν για τις πράξεις της Χούντας και την κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα. Ο καπετάνιος, έξι αξιωματικοί και είκοσι πέντε υπαξιωματικοί παρέμειναν στο εξωτερικό ως πολιτικοί πρόσφυγες. Η πράξη αυτή του Ναυάρχου Παππά, θεωρείται ως το πρώτο βαρύ πλήγμα εναντίον της στρατιωτική δικτατορίας και δημιούργησε αίσθηση στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο Παππάς ως πρωταίτιος των γεγονότων.
Μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας, του έγιναν πολλές προτάσεις για να λάβει μέρος σε κομματικούς σχηματισμούς και να αναλάβει κυβερνητικές θέσεις λόγω της τεράστιας φήμης που είχε αποκτήσει, όμως ο ίδιος δεν δεχόταν γιατί όπως έλεγε δεν έπρεπε «να λάβει κομματικά χαρακτηριστικά μια προσπάθεια που αποσκοπούσε μόνο στην επαναφορά της Δημοκρατίας για όλους τους Έλληνες». Παρόλα αυτά, εξαίρεση αποτέλεσε η συμμετοχή του στην κυβέρνηση Ζολώτα της οποίας διατέλεσε υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας από τις 23 Νοεμβρίου του 1989 μέχρι τις 11 Απριλίου του 1990.
Για την αντιστασιακή του δράση και τους αγώνες που έδωσε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, τιμήθηκε με τον τίτλο του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΝ, ενώ τιμήθηκε και από την Πολιτεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύμη.
Το αντιτορπιλικό «Βέλος»
Το αντιτορπιλικό Βέλος λειτουργεί σήμερα ως ναυτικό μουσείο, αγκυροβολημένο στο Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης στον Φαληρικό Κόλπο στην Αθήνα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη βιβλιοθήκη Λιβαδειάς



Έναρξη νέας υπηρεσίας σε Βιβλιοθήκες της Στερεάς Ελλάδας. “Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη”!
ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣΑναζητάς εργασία; Είσαι απ’ αυτούς που έχουν αγωνία γιατί δεν ξέρουν ΑΠΟ ΠΟΥ και ΠΩΣ θα αρχίσουν για να βρουν δουλειά;
Επισκέψου τις Βιβλιοθήκες ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ή ΙΤΕΑΣ και δήλωσε συμμετοχή!
Εκπαιδευμένοι υπάλληλοι των τεσσάρων Βιβλιοθηκών της Στερεάς Ελλάδας και εθελοντές θα σε καθοδηγήσουν στο δύσκολο δρόμο αναζήτησης εργασίας, χωρίς γραφειοκρατικό προσωπείο αλλά υπεύθυνα, με γνώση, σεβασμό και ενθουσιασμό!
Για να ξέρεις που, πως και με τι εφόδια και τεχνικές μπορείς να βρεις δουλειά…

ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 (ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΕΚΤΟΣ 7 & 21 ΜΑΪΟΥ)
ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
------------------------------------------------------------------
Η δήλωση μπορεί να υποβληθεί ΜΟΝΟ online, στις παρακάτω φόρμες για συμμετοχή στην αντίστοιχη Βιβλιοθήκη.
Σε ποια Βιβλιοθήκη της Στερεάς Ελλάδας επιθυμείς να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα; (κάνε κλικ στο σύνδεσμο για να μεταβείς στη φόρμα που αφορά τη Βιβλιοθήκη της επιλογής σου)
1) Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας: http://goo.gl/p36Hh
2) Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας: http://goo.gl/9IXiM
3) Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης: http://goo.gl/j9j32
4) Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας: http://goo.gl/I5Vqk
Αν χρειάζεσαι βοήθεια για τη συμπλήρωση της φόρμας, ζήτησέ την από το προσωπικό της Βιβλιοθήκης που πρόθυμα θα σου τη δώσει!
------------------------------------------------------------------
Αικατερίνη Κεράστα,
Υπεύθυνη του προγράμματος και συντονίστρια του Future Library στη Στερεά Ελλάδα (Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας, τηλ. 22610.89979, aikker@gmail.com, http://www.aikker.gr)
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ FUTURE LIBRARY "ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 2012" ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Διαβάστε Περισσότερα »

Το συγκλονιστικό γράμμα 17χρονου στον Γιάννη Στουρνάρα για τη φορολογία

Το συγκλονιστικό γράμμα 17χρονου στον Γιάννη Στουρνάρα για τη φορολογία [επιστολή]

Τι κάνετε κ. Υπουργέ; Με αυτήν την ερώτηση μαθητής της τρίτης Λυκείου σε σχολείο των Χανίων ξεκινάει την επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, μέσα από ένα γράμμα που αξίζει να διαβαστεί αλλά και να συζητηθεί.
Ο Αλέξανδρος είναι μαθητής στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ενα από τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστεί είναι οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ.
Σε μια παράγραφο, στην τελευταία σελίδα της εξεταστέας ύλης που διδάσκεται στα σχολεία αναφέρεται ότι όταν υπάρχει ύφεση στην οικονομία το κράτος θα πρέπει να στοχεύσει σε ελλειμματικό προϋπολογισμό και αύξηση των δαπανών ώστε να αυξηθεί το εισόδημα και να δοθεί ώθηση στην οικονομία για να βγει από την ύφεση.
Ο νεαρός μαθητής που περνάει το χρόνο του μεταξύ σχολείου, φροντιστηρίου και διαβάσματος και την ίδια ώρα ακούει τους μεγαλύτερους να συζητούν για την οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, διερωτάται γιατί αυτό που του μαθαίνουν στο σχολείο οι καθηγητές και το οποίο παρουσιάζεται ως σωστό, δεν εφαρμόζεται στην πραγματικότητα. Ο καθ' ύλην αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο Υπουργός των Οικονομικών στον οποίο απευθύνεται και το παρακάτω γράμμα:
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 17χρονος μαθητής πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων από το οποίο πέρασε ο Σάββας Παπαδόπουλος, ένας εκ των δύο φοιτητών που πέθαναν ύστερα από δηλητηρίαση από μαγκάλι στη Λάρισα και που κάποιοι ατυχώς είπαν ότι ήταν θύματα της παιδείας που δεν τους έμαθε να μη βάζουν το μαγκάλι μέσα στο σπίτι.
(Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews το γράμμα έχει πρωτοκολληθεί από το Υπ. Οικονομικών με ΑΠ:03945)
ΠΗΓΗ: Flashnews.gr




Διαβάστε Περισσότερα »

Ο κατώτατος μισθός θα αλλάζει κάθε Δεκέμβριο

Ο κατώτατος μισθός θα αλλάζει κάθε Δεκέμβριο

Τέλος στο μόνιμο κατώτατο μισθό, βάζει το υπουργείο Εργασίας, καθώς αυτός θα αλλάζει κάθε χρόνο και συγκεκριμένα θα καθορίζεται κάθε Δεκέμβριο και θα διαμορφώνεται με βάση τις συνθήκες.
Ετσι κάθε χρονιά ο κατώτατος μισθός και το κατώτατο ημερομίσθιο για όσους δεν καλύπτονται από σύμβαση θα καθορίζεται κάθε Δεκέμβριο με το νόμο που σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας και περιμένει φυσικά να τον εγκρίνει και η Τρόικα.
Σύμφωνα με την «Ημερησία» το σχέδιο προβλέπει:
1. «Την εφαρμογή του νομοθετημένου κατώτατου μισθού και ημερομισθίου για τους υπαλλήλους και εργατοτεχνίτες της χώρας των οποίων η αμοιβή δεν ρυθμίζεται από συλλογική σύμβαση εργασίας. Ατομικές συμβάσεις εργασίας και συλλογικές συμβάσεις εργασίας κάθε είδους δεν επιτρέπεται να ορίζουν μηνιαίες τακτικές αποδοχές ή ημερομίσθιο πλήρους απασχόλησης υπολειπόμενες από το νομοθετικώς καθορισμένο κατώτατο μισθό και ημερομίσθιο».
2. Το ύψος του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου θα καθορίζεται λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, τις προοπτικές ανάπτυξής της, τα επίπεδα παραγωγικότητας, ανταγωνιστικότητας, την επίτευξη και διατήρηση υψηλού επιπέδου απασχόλησης, τις ανάγκες των εργαζομένων και της οικογένειάς τους, σε σχέση με το επίπεδο μισθών και ημερομισθίων, το κόστος ζωής, τις παροχές κοινωνικής ασφάλισης και το βιοτικό επίπεδο των αμειβομένων με αυτόν».
3. «Ο νομοθετημένος κατώτατος μισθός και ημερομίσθιο διαφοροποιείται με συγκεκριμένους συντελεστές που εφαρμόζονται για τους παράγοντες της ηλικίας νέων κάτω των 25 ετών και της προϋπηρεσίας, όπως αυτοί ορίζονται στο ν. 4093/2012» (δεν αλλάζουν τα κλιμάκια και παραμένει ο χαμηλότερος μισθός για τους νέους).

Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλκίδα:Βενζινοπώλης καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή


Βενζινοπώλης καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή


Μέλη της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν πρατήριο υγρών καυσίμων στη Χαλκίδα στην περιοχή Άγιο Στέφανο και όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου του ζήτησαν να διώξει τους αλλοδαπούς υπαλλήλους που απασχολεί και στη θέση τους να προσλάβει Έλληνες.
Ο ιδιοκτήτης τονίζει ότι οι αλλοδαποί που εργάζονται στην επιχείρησή του είναι νόμιμοι και δεν υπήρχε περίπτωση να τους διώξει.Πηγή:eviazoom
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Καρέ καρέ η προσπάθεια απόδρασης με ελικόπτερο,του Βλαστού από την φυλακή [ΒΙΝΤΕΟ]

 Όλο το περιστατικό,όπως το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των φυλακών Τρικάλων.
 Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει...


 στο φως της δημοσιότητας το nocomments.gr, στο οποίο καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές των Τρικάλων.

Στο βίντεο φαίνεται ο Παναγιώτης Βλαστός να βρίσκεται μια ανάσα από την ελευθερία σκαρφαλωμένος πάνω στην ανεμόσκαλα του ελικοπτέρου αλλά το συρματόπλεγμα που ήταν τοποθετημένο πάνω από το προαύλιο , εμπόδισε μια ακόμα εντυπωσιακή απόδραση.

Ο Παναγιώτης Βλαστός ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή. Έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε. Η κάμερα κατέγραψε καρέ καρέ όλο το χρονικό της απόπειρας απόδρασης.


Στις εικόνες φαίνονται οι κρατούμενοι στο προαύλιο των φυλακών. Κάποιοι μάλιστα παίζουν και μπάσκετ. Ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος κάνει βόλτες υπομονετικά μαζί με ένα φίλο του και περιμένει να ακούσει τον ήχο του ελικοπτέρου. Και όταν αυτό συμβαίνει , φαίνονται οι κρατούμενοι που καταλαβαίνουν τι θα ακολουθήσει να τρέχουν προς το εσωτερικό της φυλακής.

Ο Παναγιώτης Βλαστός σηκώνει το χέρι του και κάνει νόημα στους συνεργάτες του μέσα στο ελικόπτερο να του πετάξουν τη σκάλα. Το ελικόπτερο κατεβαίνει χαμηλά και η ανεμόσκαλα πέφτει προς το προαύλιο. Πιάνεται όμως στα συρματοπλέγματα.

Γίνεται και δεύτερη προσπάθεια. Ρίχνουν και πάλι την ανεμόσκαλα και ο Παναγιώτης Βλαστός την αρπάξει με δύναμη. Έχει όμως και αυτή την φορά πιαστεί στο συρματόπλεγμα. Αποφασίζει να ρισκάρει αν και γνωρίζει ότι παίζει κορώνα γράμματα την ίδια του τη ζωή.

Ανεβαίνει πάνω στην ανεμόσκαλα και βρίσκεται μια ανάσα από την ελευθερία. Όταν όμως το ελικόπτερο αρχίζει να ανεβαίνει , η σκάλα δεν ξεκολλά από το συρματόπλεγμα, κάνει μια δυνατή ταλάντωση και ο Παναγιώτης Βλαστός πέφτει στο κενό από μεγάλο ύψος.

Κάποιοι κρατούμενοι τρέχουν από πάνω του. Τρεις από αυτούς τον παίρνουν στα χέρια και τον μεταφέρουν στο εσωτερικό των φυλακών.

Μια ακόμη εντυπωσιακή απόδραση από τις φυλακές με ελικόπτερο, μόλις είχε αποτραπεί.



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί το οποίο καταγράφει όλο το χρονικό
Διαβάστε Περισσότερα »

Χρωστάτε πολλά στην πιστωτική σας κάρτα.Δείτε τι σας ετοιμάζουν οι τράπεζες.

Οι τράπεζες πλέον ζητούν να πληρωθούν το σύνολο της οφειλής στην περίπτωση που...


 η πιστωτική κάρτα βρεθεί σε τρίμηνη καθυστέρηση. Όσοι, λοιπόν οι πελάτες λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζουν, καθυστερήσουν την πληρωμή για 90 μέρες, τότε παίρνουν το «ραβασάκι» από την τράπεζα που ζητά την άμεση εξόφληση του συνόλου της οφειλής, γράφει το money-money.gr.

Και αν στο παρελθόν, αυτά τα ειδοποιητήρια αποτελούσαν μέσο πίεσης για να ρυθμίσει ο πελάτης την οφειλή του, τώρα τα πράγματα έχουν σκληρύνει.

Οι τράπεζες βρίσκονται σε καθεστώς αναδιάρθρωσης και θέλουν να συμμαζέψουν, ότι μπορούν και όσο μπορούν. Επιδιώκουν, δηλαδή, να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις οφειλές. Και οι πιστωτικές κάρτες είναι το πρώτο μέτωπο.

Τι λένε οι επιστολές

Οι τράπεζες πλέον ζητούν να πληρωθούν το σύνολο της οφειλής στην περίπτωση που η πιστωτική κάρτα βρεθεί σε τρίμηνη καθυστέρηση.

Έτσι χιλιάδες επιστολές αποστέλλονται καθημερινά από όλες τις τράπεζες σε μη συνεπείς οφειλέτες και το μήνυμα που μεταφέρουν είναι σαφές και συνάμα αυστηρό:

«Σε περίπτωση που δεν τακτοποιήσετε την οφειλή σας εντός δέκα ημερών, θα αναγκαστούμε να προβούμε σε καταγγελία της σύμβασης της κάρτας, γεγονός που σας υποχρεώνει στην άμεση εξόφληση του οφειλόμενου ποσού ληξιπρόθεσμου και μη».

Και ακόμα προειδοποιεί πως: “Ταυτόχρονα με την καταγγελία της σύμβασης θα κινηθεί νομική διαδικασία τα έξοδα της οποίας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που έχετε υπογράψει».

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η οφειλή «αυτομάτως» προσαυξάνεται με τα έξοδα επίδοσης από τον δικαστικό κλητήρα, την αμοιβή του δικηγόρου κ.λπ. που μπορεί να κυμανθεί γύρω στα 1.000 ευρώ, ανάλογα με την περίπτωση.

Τι μπορεί να κάνει ο πελάτης;

Πρέπει να επισκεφθεί το αμέσως την τράπεζα με την οποία έχει υπογράψει τη σύμβαση και να ζητήσει ρύθμιση και διευθέτηση.

Σε γενικές γραμμές, ο αντικειμενικός σκοπός της τράπεζας είναι να εισπράξει χρήματα και όχι να οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο.

Αυτό σημαίνει ότι συνήθως υπάρχουν περιθώρια για διευθέτηση και διακανονισμό.

Ο πελάτης πρέπει να ζητήσει διακανονισμό και να επιδιώξει πάγωμα της οφειλής, αλλά και διαγραφή μέρους των τόκων υπερημερίας ει δυνατόν, εφόσον υπάρχουν συσσωρευμένες οφειλές.
Διαβάστε Περισσότερα »

Απόρρητη η έρευνα για τις γερμανικές αποζημιώσεις...


Από τις αρχές Μαρτίου βρίσκεται στα χέρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα το έργο της Ομάδας Εργασίας που είχε συσταθεί για την έρευνα των αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αφορούν στις περιόδους του Α΄και του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως αναφέρεται ωστόσο σε έγγραφο του κ. Σταϊκούρα που διαβιβάστηκε στη Βουλή,
«το έργο έχει χαρακτηριστεί απόρρητο». Πρόκειται για το έργο συλλογής, κωδικοποίησης, καταγραφής, ταξινόμησης και προστασίας του μεγάλου παλαιού και ιστορικού αρχειακού υλικού, το οποίο για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε, ουσιαστικά και οργανωμένα, εντός του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Όπως ειδικότερα ενημερώνει ο αναπληρωτής υπουργός, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του σχετικού αρχειακού υλικού σε χώρο του κεντρικού κτιρίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπου θα φυλάσσεται διακριτά, ταξινόμηση φακέλων του αρχείου κατά κατηγορία, ηλεκτρονική συνοπτική απεικόνιση του καταγεγραμμένου αρχειακού υλικού, και καταγραφή 761 τόμων αρχειακού υλικού. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία, η Έκθεση παραδόθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών.
Το έγγραφο του κ. Σταϊκούρα διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά για τις «νομικές και λοιπές ενέργειες με στόχο την είσπραξη από τη Γερμανία των πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου συνολικού ποσού 162 δις ευρώ χωρίς τους τόκους».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιοι είναι οι νέοι φόροι που θα πληρώσουμε για τα ακίνητα το 2013

Χαράτσι ήταν και χαράτσι παραμένει -Τι θα πληρώσουν φέτος οι φορολογούμενοι [παρ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν για ακόμα μία φορά οι φορολογούμενοι και να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα που έχουν, αφού όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να υπάρξουν και πολύ σημαντικές αλλαγές - μειώσεις στα χρήματα που θα τους ζητηθούν να καταβάλλουν.
Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν κερδισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες κατοικιών μικρού και μεσαίου εμβαδού, που βρίσκονται εντός του σχεδίου πόλης με αντικειμενική αξία μέχρι 1.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Αντίθετα βαρύς θα είναι ο πέλεκυς για όσους έχουν ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο εκτός σχεδίου. Αυτοί μέχρι πέρυσι πλήρωναν 3 ως 5 ευρώ ανά τετραγωνικό. Φέτος όμως θα μπουν στην τιμή ζώνης του πιο κοντινού δήμου.
Σύμφωνα με το «Εθνος» για τα ακίνητα στις συνοικίες όπου η τιμή ζώνης δεν ξεπερνάει τα 1.500 ευρώ οι μειώσεις της τάξης του 10% ως και 15% μεσοσταθμικά δηλαδή μείωση της τάξης των 20 ως και 100 ευρώ στο χαράτσι.
Παραδείγματα ανά τετραγωνικά και τιμή ζώνης
  • Για ένα ακίνητο 50 τετραγωνικών με τιμή ζώνης τα 500 ευρώ από τα 172 ευρώ ο φόρος θα πέσει με τη μείωση στα 146 ευρώ.
  • Για ένα ακίνητο 50 τετραγωνικών με τιμή 1.000 ευρώ ο φόρος μειώνεται από τα 345 στα 293 ευρώ και για ένα αντίστοιχο σπίτι σε τιμή ζώνης 1500 ευρώ ο φόρος πέφτει από τα 414 στα 352 ευρώ.
  • Για ένα ακίνητο των 80 τετραγωνικών με τιμή ζώνης τα 1.000 ευρώ ο φόρος μειώνεται από τα 368 στα 313 ευρώ και αντίστοιχα για ένα σπίτι 80 τετραγωνικών με τιμή ζώνης τα 1.500 ευρώ ο φόρος πέφτει από τα 461 στα 391 ευρώ.
  • Για ένα ακίνητο 100 τετραγωνικών με τιμή ζώνης τα 500 τετραγωνικά ο νέος φόρος θα είναι 293 ευρώ από 345 ευρώ πέρυσι, για τιμή ζώνης 1.000 ευρώ ο φόρος πέφτει στα 391 ευρώ από τα 460 ευρώ και για περιοχή με τιμή ζώνης τα 1.500 ευρώ για ένα σπίτι 100 τετραγωνικών ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει με το νέο φόρο 458 ευρώ από 575 πέρυσι.
  • Για ένα ακίνητο 120 τετραγωνικών σε περιοχή με τιμή ζώνης 500 ευρώ ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει με τον νέο φόρο 352 ευρώ από 414, αντίστοιχα ο φόρος μειώνεται σε 469 από 552 ευρώ για περιοχή με τιμή ζώνης τα 1.000 ευρώ και σε περιοχές με τιμή ζώνης τα 1.500 ευρώ για ένα σπίτι των 120 τετραγωνικών ο φόρος θα μειωθεί από τα 696 ευρώ στα 589 ευρώ.
Την ίδια στιγμή θολό είναι το τοπίο σε ότι αφορά τα αγροτεμάχια, ωστόσο είναι σχεδόν αδύνατο να συγκεντρωθούν τα σχετικά στοιχεία που χρειάζεται το υπουργείο οπότε μάλλον θα γλιτώσουν το φόρο για φέτος.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΥΒΟΙΑ:ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ «ΕΜΕΙΝΕ» ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ!

Σε περιοχή της βόρειας Εύβοιας πολίτες αναγκάστηκαν να σπρώξουν ασθενοφόρο με άρρωστο,
διότι το όχημα είχε μείνει. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέσα στο ασθενοφόρο ήταν ένας ασθενής ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Μέσα σε δευτερόλεπτα και ενώ, σύμφωνα με το Evianews, τα πάντα ήταν έτοιμα, όταν προσπάθησαν να βάλουν εμπρός την μηχανή, το όχημα είχε κοκαλώσει. Παρά τις προσπάθειες το όχημα δεν ξεκινούσε. Τελικά οι νοσοκόμες βγήκαν έξω και άρχισαν να το σπρώχνουν για να λειτουργήσει ο κινητήρας. Το ασθενοφόρο ξεκίνησε με την βοήθεια και κάποιων πολιτών και έτσι κατάφεραν να πάνε έγκαιρα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και να σώσουν μία ακόμα ζωή.







Πηγή

Διαβάστε Περισσότερα »

Της...κολάσεως στο Νοσοκομείο του Ρίο:Παράνομες αποκλειστικές προσέφεραν σεξ για 30 ευρώ!



Τα … «Σόδομα και τα Γόμορα» γίνονται στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρίου όπως αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες του ΣΔΟΕ.
--> Στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της δυτικής Ελλάδας κάποιοι αποκτούν «χρυσούς» τραπεζικούς λογαριασμούς που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι οργιάζουν με «ροζ» νοσοκόμες.

Σύμφωνα με την Espresso, οι "αποκλειστικές" μόνο αποκλειστικές δεν ήταν. Προσέφεραν και έξτρα υπηρεσίες σε ασθενείς και συνοδούς. Ναι καλά διαβάσατε!

Πριν από λίγες εβδομάδες σειρά δημοσιευμάτων σε τοπικά μέσα έκαναν λόγο για το κοινό μυστικό με τις «ροζ» θεραπείες των αλλοδαπών νοσοκόμων που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές χρησιμοποιώντας ως τόπο... δράσης τις νοσοκομειακές κλίνες ή ακόμη και τις τουαλέτες.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά την καταγελία συναδέλφων τους οι οποίες εργάζονται κανονικά και με το νόμο! Όπως δήλωσαν, οι «αποκλειστικές» είναι γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία ή χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, που κάνουν ό, τι θέλει ο πελάτης. Με το αζημίωτο φυσικά! Η «ταρίφα» τους είναι 30 ευρώ. Φυσικά, εάν ο πελάτης μείνει ικανοποιημένος, ζητάει με …επιτακτικό τρόπο μάλιστα να παραμείνει η συγκεκριμένη αλλοδαπή στο... προσκέφαλό του.

Και σαν να μην φτάνει αυτό, παράλληλα οι «Ράμπο» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος εξετάζουν είκοσι μία περιπτώσεις γιατρών του νοσοκομείου του Ρίου για αδικαιολόγητο πλουτισμό. Ηδη στην τσιμπίδα έχουν πιαστεί δύο γιατροί με την κατηγορία του παράνομου πλουτισμού, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι άλλοι δεκαεννέα. Στις δύο περιπτώσεις που περαιώθηκε ο έλεγχος διαπιστώθηκε αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας, της τάξης των 873.000 ευρώ στη μία περίπτωση και των 67.000 ευρώ στη δεύτερη.lougantina.blogspot.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κάντο Μόνος Σου !!! από το ΣΕΚ Λιβαδειάς

Το «Κάντο Μόνος Σου», αποτελεί μία νέα σειρά δραστηριοτήτων που υλοποιείται από το ΣΕΚ Λιβαδειάς προς ενημέρωση και εκπαίδευση των δημοτών σε ενδιαφέροντα ζητήματα της καθημερινότητας που όλοι μας θα θέλαμε να γνωρίζουμε. 
Κάντο Μόνος Σου (ΝΟ1) 
Είσαι Γονιός; Κάντο Μόνος Σου !!! 
Είναι πλέον δεδομένο ότι ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους , στους μαθητές μας, η ενασχόληση με το διαδίκτυο τείνει να υπερκεράσει κάθε άλλη ενασχόληση της καθημερινότητας. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα και στους κινδύνους που ελλοχεύουν, οι γονείς δεν μπορούμε να επαναπαυόμαστε και να δηλώνουμε άγνοια. Πρέπει να ανακτήσουμε τον έλεγχο και να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. 
Στο πλαίσιο της δράσης «Κάντο Μόνος Σου» προσκαλούνται όλοι οι δημότες και ιδιαίτερα οι γονείς, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 18.30 στο εργαστήριο Πληροφορικής του ΣΕΚ Λιβαδειάς να ενημερωθούν από τους καθηγητές Πληροφορικής για εργαλεία και τεχνικές που πρέπει να γνωρίζει κάθε γονιός έτσι ώστε να: 
§ προστατέψει τα παιδιά του στο διαδίκτυο,
§ να εφαρμόζει γονικό έλεγχο στον υπολογιστή του παιδιού του,
§ και όταν απαιτείται, να μπορεί να ελέγχει τι βλέπει το παιδί του στο internet
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο τηλέφωνο 2261087887, 2261087888 (από 9:00-13:30 και 16:30-19:30) 
Ο Δ/ντηςΔρ. Κωνσταντίνος Καλοβρέκτης
Διαβάστε Περισσότερα »

Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων Α.Ε Ορχομενού-Α.Ε.Κ


orxΣε συνέχεια της πρώτης και αντίστοιχης πρωτοβουλίας που έλαβε το ΔΣ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού (Α.Ε.Ο) το περασμένο φθινόπωρο – ευαισθητοποιημένοι για την οικονομική κατάσταση των σχολικών μονάδων της πόλης και την άμεση ανάγκη για πετρέλαιο, προσκάλεσαν σ` ένα φιλικό αγώνα τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού. Σχεδόν έξι μήνες μετά επιθυμούν να επανευαισθητοποιήσουν  την τοπική μας κοινωνία και προσκαλούν εκ νέου Παλαίμαχους μια αντίστοιχα μεγάλης και ιστορική ομάδας, της Α.Ε.Κ.
Ο σκοπός και αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα ουσιαστικός και άμεσος, αφού τα χρήματα των εισιτηρίων θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών του Ορχομενού καθώς και για την ενίσχυση των σχολικών μονάδων της πόλης μας.
«Μακάρι να μην χρειαστεί να ξαναεμπνευστούμε μια τέτοια πρωτοβουλία. Όμως, μέχρι τότε θέλω να καλέσω για άλλη μια φορά τον κόσμο της περιοχής μας να υποστηρίξει την πρωτοβουλία μας αυτή που στόχο έχει να μην μείνει κανένας πεινασμένος έστω τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα» δήλωσε με νόημα ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων της Α.Ε.Ο. κ. Διονύσης Φαραντόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί πως Χορηγός του αγώνα είναι η Εβδομαδιαία Εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ».
ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΎ
ΩΡΑ 4.30 Μ.Μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Οταν ο 18χρονος Αντώνης Σαμαράς κυνηγούσε την Μπριζίτ Μπαρντό...



 ...στον Αστέρα Βουλιαγμένης...
Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να συναντήσει τη σέξι σταρ της εποχής Μπριζίτ Μπαρντό που επισκεπτόταν την Ελλάδα ήταν ο μόλις 18 χρονών τότε Αντώνης Σαμαράς.
Αν και τότε είχε δεσμό με... καλλονή καλής αθηναϊκής οικογενείας, ο σημερινός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε κάθε δυνατό τρόπο για να γνωρίσει την Μπριζίτ Μπαρντό που διέμενε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, γράφει η "Σίβυλλα" στην ηλεκτρονική έκδοση του "Βήματος". 
Αναλυτικά η αφήγηση έχει ως εξής:

«Ήταν καλοκαίρι του 1969. Η super star Μπριζίτ Μπαρντό είχε φθάσει στον «Αστέρα» για ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί της ένας νεαρός άνδρας ο οποίος άκουγε στο όνομα Πάτρικ Ζιν. Η Γαλλίδα σταρ ήταν η απόλυτη θεά. Νεότατη τότε με πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά εκείνο το παιχνιδιάρικο καυτό βλέμμα, τα σαρκώδη χείλη και το σώμα με τις τέλειες αναλογίες. Οι εμφανίσεις της στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με ροζ μπικίνι με μικρά καρό, ψηλοτάκουνα ξύλινα τσόκαρα και τεράστιες καπελίνες, δημιουργούσαν πραγματικό σεισμό. Η sexy Μπε- Μπε είχε φέρει κάτι από το πολυαγαπημένο της Saint Tropez στην Ελλάδα. Οι φήμες οι οποίες κυκλοφορούσαν για τον Πάτρικ Ζιν πολλές και όχι πάντα κολακευτικές. Κάποιοι έλεγαν ότι ο Ζιν ήταν απλά ένας... κούκλος ζιγκολό. Είχε όμως ανάγκη η εκπάγλου τότε καλλονής Μπαρντό ένα ζιγκολό όταν εγκατέλειψε έναν πάμπλουτο σύζυγο όπως ο Γερμανός playboy Γκούντερ Ζακς λίγο καιρό πριν; Έναν άνδρα ο οποίος της είχε εξασφαλίσει μια μυθική ζωή; Μην ξεχνάμε ότι ο Ζακς για να κερδίσει την καρδιά της... κυκλοφορούσε κάθε πρωί με ένα ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι της. Ο Ζακς πετούσε καθημερινά πάνω από την βίλλα της κόκκινα τριαντάφυλλα. (Οποία σύμπτωση. Πολλά χρόνια μετά, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο αδικοχαμένος εφοπλιστής Δημήτρης Μανιός φιλοξενούσε στον «Αστέρα» τη γοητευτική ανιψιά του, Καρολάιν Ζακς).

O 18χρονος Αντώνης Σαμαράς υπήρξε φανατικός θαυμαστής της Μπριζίτ. Εκείνο το καλοκαίρι του 1969 ο μετέπειτα Πρωθυπουργός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να συναντήσει από κοντά τη διάσημη Γαλλίδα star. Ο κολεγιόπαις άτακτος Anthony διατηρούσε δεσμό με την όμορφη γόνο γνωστής Αθηναϊκής οικογένειας, την blue eyes Μυρτώ Παράσχη. Κολεγιοκόριτσο επίσης. Αυτό δεν τον εμπόδισε να «βάλει μέσο» για να συναντήσει την υπέροχη Μπριζίτ. Μαζί με λίγους ακόμα συμμαθητές, γόνους καλών οικογενειών. Η σκηνή έχει «εντυπωθεί» στο μυαλό του σημερινού Πρωθυπουργού. Ίσως κάποτε θελήσει να μιλήσει για αυτή τη μοναδική εμπειρία του».

Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκίνησε η δημιουργία του πάρκου-παιδότοπου στην Ξηρονομή





Στον πευκώνα πίσω από το εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη της Ξηρονομής το Σάββατο στις 23 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η δημιουργία του πάρκου-παιδότοπου. Ένα πάρκο, που πριν ξεκινήσει χρειάστηκε πάνω από ένας μήνας μελέτης για να γίνει σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό και την ελληνική νομοθεσία. Χρειαζόμασταν να διαλέξουμε ένα σχέδιο παιχνιδιών για το πάρκο, μέσα στην φύση, που θα είναι γεμάτο χρώμα, ζωάκια από την ζούγκλα και από την αγροτική μας καθημερινότητα, που είναι ασφαλείς, βιώσιμα, ανακυκλώσιμα, να εκπαιδεύει και παράλληλα να ενθαρρύνει τις δεξιότητες και ικανότητες των παιδιών. Να είναι ευχάριστο για τα παιδιά και από την άλλη, λόγω της ευρύτερης οικονομικής μας κατάστασης να υλοποιηθεί χωρίς οικονομικό κόστος. Για να τηρεί όλες τις υψηλές προδιαγραφές, δημιουργήσαμε ένα σχέδιο που χρησιμοποιεί λάστιχα από αυτοκίνητα, τρακτέρ, φορτηγά και ποδήλατα!

Αναγνωρίζουμε σε αυτές τις δύσκολες - οικονομικά και ψυχολογικά- ώρες και μέρες, ότι χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ο ένας τον άλλον. Η δημιουργία του χώρου αυτού μας δίνει την ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να εργαστούμε όλοι μαζί και να φτιάξουμε ένα χώρο παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς για τα παιδιά, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας αλλά και ένα χώρο ξεκούρασης -σωματικής και ψυχικής- δικής μας βλέποντας και ακούγοντάς τα να παίζουν, να τρέχουν, να γελούν.

Το πάρκο θα είναι για όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του μια ηθική ικανοποίηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, παρ΄ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας. Ίσως αυτό να πιστεύουμε και όλοι όσοι ήρθαμε και γεμίσαμε τον χώρο την πρώτη μέρα. Πάνω από εβδομήντα (70) άτομα, άντρες, γυναίκες, παιδιά, εργαστήκαμε εθελοντικά με τις δωρεές χρωμάτων που προσέφεραν οικογένειες και επιχειρηματίες. Σκάψαμε, φυτέψαμε, βάψαμε, ζωγραφίσαμε και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί έως ότου ολοκληρωθεί το έργο. Ο καθ’ ένας μας όσο μπορεί, άλλος οικονομικά, άλλος υλικά, άλλος με προσφορά εθελοντικής εργασίας έως ότου όλοι μαζί χαρούμε το άνοιγμα της μικρής "όασης" στην Ξηρονομή. Με αυτό το μικρό μας έργο σε αυτές τις ώρες λέμε πρώτα σε εμάς και μετά στα παιδιά μας πως "ενωμένοι, με αγάπη και αλληλοβοήθεια" μπορούμε να περάσουμε τις δύσκολες μέρες και να τις κάνουμε λαμπερές και ζεστές .

Εάν κάποιοι από τους αναγνώστες της εφημερίδας μας θέλουν να συνεισφέρουν στο έργο μας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο consulting@epappas.info ή στο τηλέφωνο +30 22640 41211 .
Έφη Παπαθωμά - Effie Pappas



Αγαπητοί φίλοι του «Develop Viotia» –Οι αναπτυξιακές δράσεις για την Βοιωτία:

Ελάτε να συναντηθούμε όλοι και πάλι μαζί, τo Σάββατο 6 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ., στο παιδικό μας πάρκο στα πεύκα πίσω από τον Αϊ Γιάννη στην Ξηρονομή για να αναλάβουμε δράση στα παρακάτω έργα:

1. Θα ρίξουμε τσιμέντα για να σταθεροποιηθούν τα λάστιχα και το μονόζυγο
2. Θα φτιάξουμε τα παγκάκια
3. Θα ξύσουμε τον τοίχο της Κοινότητας να το προετοιμάσουμε για το βάψιμο
4. Θα στηρίξουμε και θα βάψουμε το σπίτι των παιδιών
5. Θα μαζέψουμε τις πέτρες που υπάρχουν στο χώρο
6. Θα αναπλάσουμε την είσοδο του πάρκου μπροστά στο αγροτικό ιατρείο
7. Θα ποτίσουμε τα λουλούδια
8. Θα ασπρίσουμε τα δέντρα

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!!

Οι «Ξηρονομαίοι σε Δράση» είμαστε εδώ και θα τα καταφέρουμε.

 
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτοί είναι όλοι οι διάλογοι της ντροπής Βενιζέλου - Κασιδιάρη στην προανακριτική επιτροπή

Αυτοί είναι όλοι οι διάλογοι της ντροπής Βενιζέλου - Κασιδιάρη στην προανακριτικ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ακούω ανοησίες εδώ μέσα! Ο μάρτυρας επιχειρεί να ρίξει το επίπεδο της Επιτροπής τόσο χαμηλά, ώστε να διαφύγει. Και όσον αφορά τα περί τεστοστερόνης, κύριε μάρτυς, τα είδαμε όταν βγαίνετε στο βήμα της Βουλής και λέτε «άντε καλέ», με ένα ύφος που δείχνει ασφαλώς ότι σας λείπει αυτή η συγκεκριμένη ορμόνη. Αφήστε, λοιπόν, το φθηνό χιούμορ σε μένα. Το φθηνό χιούμορ σε μένα ποτέ! Δεν περνάει.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Είστε γνωστός.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Είμαι γνωστός, αλλά όχι ως απατεώνας και εμπλεκόμενος σε σκάνδαλα. Είμαι γνωστός, αλλά με καθαρό μέτωπο, κύριε Πρόεδρε.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Αυτό το φαινόμενο της κοινοβουλευτικής αλητείας, να το αποσύρετε από μπροστά μου.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Και κατεβάστε το χέρι! Δεν σου επιτρέπω να μου κουνάς το χέρι!
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Άντε από εδώ!
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Άντε; Άντε βρε χοντρέ τελείωνε.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Φασίστα!
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Εξευτελίζεις το Κοινοβούλιο.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ετσι να μιλάς στους χαφιέδες μέσα στο ΠΑΣΟΚ, γελοίε! Χοντρέ! Να μιλάς έτσι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όχι σε εμένα!
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Δεν ντρέπεσαι;
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Να μιλάς έτσι στο συνέδριο με τους χαχόλους και τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ!
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Βρε, άντε από δω πέρα!
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ετσι να μιλάς στους χαχόλους και τους κλέφτες μέσα στο ΠΑΣΟΚ, γελοίε! Απατεώνα! Κλέφτη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Τι κάνεις, παιδί μου; Τι κάνεις εκεί πέρα; Είσαι τρελός;
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Την τιμή μου δεν επιτρέπω σε κανέναν να την προσβάλλει. Αν συνεχίσει ο συγκεκριμένος. Εσύ, Γεωργιάδη, μη μιλάς! Γεωργιάδη, μη με απειλείς!
Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Μη μου κουνάς το χέρι και μη με απειλείς.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Ηρέμησε!
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Κάτσε κάτω, ρε γελοίε κι εσύ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Να αποβληθεί από την αίθουσα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας ανακαλώ το λόγο! Σας στερώ το λόγο μέχρι πέρατος της συνεδρίασης.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Έχω, λοιπόν, να δηλώσω και δημοσίως ότι είστε απατεώνες κι έχετε σκοπό τη συγκάλυψη της υπόθεσης. Γι' αυτό το κάνετε αυτό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Φοβόμαστε τον Κασιδιάρη επειδή βαράει μπουνιές;
ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, εδώ υπάρχει ένα θέμα για τη Βουλή. Νομίζουν οι κύριοι της Χρυσής Αυγής ότι επειδή βαράει μπουνιές ο κ. Κασιδιάρης και χτυπάει, εμείς θα τους φοβηθούμε; Τι είναι η δημοκρατία; Δειλά ανθρωπάκια που φοβόμαστε πέντε φασίστες;
Κύριε Πρόεδρε, να τεθεί θέμα στο Προεδρείο και να αποβληθεί αυτό το κόμμα από το Κοινοβούλιο αν τολμήσουν να ξαναβαρέσουν μικρόφωνα και να μας απειλήσουν με βία.
Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αποχωρήσει επεισοδιακά από την αίθουσα η συζήτηση συνεχίζεται και ουσιαστικά κατηγορείται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι δεν αντέδρασε στο επεισόδιο Βενιζέλου – Κασιδιάρη που είχε προηγηθεί.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Κυρία Κωνσταντοπούλου, σας παρακαλώ!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σε εμένα κάνετε τώρα χειρονομίες.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Αυτή είναι η δημοκρατία σας!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σε εμένα κάνετε τώρα χειρονομίες.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Αφού τα έχουν βρει με τη Χρυσή Αυγή.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Αυτή είναι η δημοκρατία σας! Η άψογη στάση σας, της Βουλής των Λόρδων. Κάθεστε απαθείς...
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Χαϊδεύουν τη Χρυσή Αυγή!
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Αυτή είναι η Δημοκρατία που πεθαίνει.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Βενιζέλος): Συμβολίζετε τη δημοκρατία που πεθαίνει.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ