Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Νέα νύχτα ταραχών στην Τουρκία – Ετοιμοι για όλα, Ερντογάν και διαδηλωτές

Σε τεντωμένο σχοινί η Τουρκία – Ετοιμοι για όλα, Ερντογάν και διαδηλωτές

Η σπίθα που άναψε στην πλατεία Ταξίμ της Τουρκίας δεν λέει να σβήσει. Οι διαδηλωτές γέμισαν ξανά τους δρόμους, όχι μόνο στην Κωνσταντινούπολη αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους με τον πολιτική που ακολουθεί ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Νέες συγκρούσεις στην Κωνσταντινούπολη
Η πλατεία Ταξίμ ξεκίνησε και πάλι, από το μεσημέρι της Κυριακής, να γεμίζει με κόσμο, με τους διαδηλωτές να πανηγυρίζουν για τη «νίκη» τους (που σημείωσαν το Σάββατο) και να δηλώνουν έτοιμοι να προασπίσουν τον αγώνα τους.
Ωστόσο, τα επεισόδια δεν αποφεύχθηκαν. Η τουρκική αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα, το βράδυ της Κυριακής, για να διαλύσει πολλές χιλιάδες διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας, στην Κωνσταντινούπολη.
Οπως ανέφερε ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου που ήταν στο σημείο, σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στην περιοχή που απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την πλατεία Ταξίμ. Βίαια επεισόδια είχαν σημειωθεί στο ίδιο σημείο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της αστυνομίας από το Ταξίμ, οπου παραμένουν συγκεντρωμένοι χιλιάδες διαδηλωτές.
Εκτεταμένα επεισόδια στην Αγκυρα
Την ίδια στιγμή, εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται στην Αγκυρα. Το απόγευμα, περίπου 1.000 διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις τους απέτρεψαν, με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.
«Η αστυνομία δεν σταματά να απωθεί τους διαδηλωτές που δεν απειλούσαν κανέναν. Δυσκολευόμαστε να αναπνεύσουμε», είπε μια 27χρονη κοπέλα, η Γκιεζντέ Εζντεμίρ. Σύμφωνα με τη διαδηλώτρια, πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Οζντέν Σενέρ δήλωσε ότι σε νοσοκομείο της Αγκυρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο κεφάλι ένας διαδηλωτής, ο Ετχέμ Σαρίσουλουκ.

Συνελήφθησαν 1.700 άτομα, πληροφορίες για νεκρούς
Ο υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ ανακοίνωσε, το απόγευμα της Κυριακής, ότι στις 235 διαδηλώσεις που οργανώθηκαν σε 67 πόλεις της Τουρκίας από την περασμένη Τρίτη, συνελήφθησαν περισσότεροι από 1.700 άνθρωποι αλλά οι περισσότεροι από αυτούς αφέθηκαν ήδη ελεύθεροι.
Ο υπουργός διευκρίνισε ότι έχουν τραυματιστεί 58 πολίτες και 115 αστυνομικοί. Μη κυβερνητικές οργανώσεις για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έκαναν λόγο πάντως για τουλάχιστον χίλιους τραυματίες.
Ωστόσο, τα δεδομένα μέσα στους χώρους των διαδηλώσεων είναι διαφορετικά: Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί δύο θάνατοι, ένας στην Αγκυρα και ένας στην Κωνσταντινούπολη. Λόγο για δύο νεκρούς κάνει και ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας.
Τη νύχτα προβλήθηκε από διαδηλωτές στο Μπεσίκτας ο ισχυρισμός ότι η αστυνομία κάνει χρήση της απαγορευμένης χημικής ουσίας «Πορτοκαλί Παράγοντας» (Agent Orange), πληροφορία την οποία φιλοξένησε στην ιστοσελίδα του υπό μορφήν αναφοράς το CNN International, με την υποσημείωση ότι η πληροφορία αυτή δεν έχει επαληθευτεί από μέρους του δικτύου.
Με βάση τον μέχρι στιγμής απολογισμό, καταστράφηκαν περίπου εκατό περιπολικά και άλλα αστυνομικά οχήματα, πολλά εμπορικά καταστήματα και δεκάδες αυτοκίνητα  Ο Γκιουλέρ είπε ότι το ύψος των ζημιών ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (περίπου 8,2 εκατ. ευρώ).


Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σε άθλια κατάσταση, σκισμένη και διαλυμένη  βρίσκεται το τελευταίο διάστημα  η Ελληνική σημαία που κυματίζει στον ιστό του του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.Μία εικόνα ντροπής στις μέρες μας για το σύμβολο του τόπου σε ένα Σχολικό κτίριο.Αλήθεια πόσο κοστίζει μία Eλληνική σημαία κύριε Διευθυντά ;(Όσο ένας καφές στην πλατεία)



 
 Δείτε σε τι κατάσταση κυματίζει ό,τι έχει απομείνει από την Ελληνική σημαία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς
Τέτοια Ξεφτύλα!!!




Διαβάστε Περισσότερα »

Πακιστανός υπάλληλός τους ο δολοφόνος του ζευγαριού στο Αλιβέρι - Ανατριχίλα προκαλεί ο τρόπος που τους σκότωσε



Στην εξιχνίαση του διπλού στυγερού εγκλήματος στο Αλιβέρι προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που εργαζόταν για τον γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του ζευγαριού στην Εύβοια.
Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι για... λίγα ευρώ. Συγκεκριμένα ο 23χρονος φέρεται να επισκέφτηκε το ζευγάρι με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει τα πράγματά του. Η γυναίκα ανυποψίαστη του άνοιξε και εκείνος τη σκότωσε χτυπώντας τη με έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι.
Στη συνέχεια πήγε στον άτυχο γυναικολόγο που είχε ξαπλώσει και αφού αποπειράθηκε να τον πνίξει, του κάρφωσε στην καρωτίδα ένα σκουπόξυλο.
Ολα αυτά για να τους αρπάξει 120 ευρώ και τις πιστωτικές τους κάρτες.
Η δολοφονία, σύμφωνα και με τον ιατροδικαστή πρέπει να έγινε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε την Κυριακή από την κόρη του ζευγαριού που αδυνατούσε να τους βρει στο τηλέφωνο.
Οι άνδρες της αστυνομίας έφθασαν αμέσως στο σημείο, πήδηξαν τη μάντρα και αμέσως βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: Την 54χρονη γυναίκα να κείτεται νεκρή στην πίσω αυλή.
Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα. Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο στην κρεβατοκάμαρα και τον 56χρονο γυναικολόγο.
Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη. Το σπίτι αλλά και η εξωτερική πόρτα ήταν κλειδωμένες, αφού ο δράστης είχε κλειδώσει και είχε πάρει μαζί του τα κλειδιά.
Μαζί με τον 23χρονο Πακιστανό συνελήφθησαν ακόμα έξι ομοεθνείς του για υπόθαλψη εγκληματία.

Διαβάστε Περισσότερα »

Λιβαδειά:Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς για να ελευθερώσουν τον κρατούμενο πατέρα τους!

Οι ανήλικοι γιοί του μπούκαραν στο γραφείο του Εισαγγελέα

35χρονος ημεδαπός κρατούμενος, αποπειράθηκε να αποδράσει προχθές (31-05-2013) το μεσημέρι από τα γραφεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, όπου είχε οδηγηθεί από δύο αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και κλοπές.

Εκεί ο 35χρονος, ενώ βρισκόταν εντός του γραφείου Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας και του είχε γνωστοποιηθεί ότι σε βάρος του εκδόθηκε διαταγή φυλάκισης, άρχισε απρόκλητα να εξυβρίζει και να επιτίθεται εναντίον των αστυνομικών προκαλώντας τους σωματικές βλάβες, αρνούμενος να συμμορφωθεί στις εντολές τους. 

Ακολούθως οι δύο ανήλικοι δράστες, γιοί του κρατούμενου, οι οποίοι βρισκόταν στο χώρο των δικαστηρίων, εισήλθαν παράνομα και βιαίως στο ανωτέρω γραφείο και έχοντας σκοπό να βοηθήσουν τον 35χρονο να διαφύγει, επιτέθηκαν απρόκλητα και εξύβρισαν τους αστυνομικούς, προκαλώντας σε βάρος τους σωματικές βλάβες.

Από τους αστυνομικούς ακινητοποιήθηκαν άμεσα ο 35χρονος και συνελήφθη ο 15χρονος γιος του, ενώ ο 14χρονος ο οποίος κατάφερε αρχικά να διαφύγει εντοπίσθηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. στην περιοχή της Λιβαδειάς όπου και συνελήφθη.    

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία που αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της απόπειρας απόδρασης κρατουμένου, απόπειρας ελευθέρωσης φυλακισμένου, αντίστασης, εξύβρισης καθώς και της απρόκλητης σωματικής βλάβης.  

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο 35χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε χθες (01-06-2013) στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, όπου μετά το πέρας της αυτόφωρης διαδικασίας, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και οκτώ (8) μηνών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σε ποιες σχολές των ΑΕΙ-ΤΕΙ πέφτουν οι βάσεις και σε ποιες ανεβαίνουν

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας ο αριθμός των εισακτέων στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας .
Μετά την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών εξετάσεων καταγράφεται μια εικόνα πτώσης των βάσεων εισαγωγής στα περισσότερα τμήματα των ΑΕΙ, εκτός του 1ου Επιστημονικού πεδίου των Κοινωνικών, Νομικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών όπου αναμένεται μικρή άνοδος λόγω της επικείμενης μείωσης των θέσεων εισακτέων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» από τα βαθμολογικά κέντρα, ειδικά στα Μαθηματικά αλλά και στη Φυσική και στις σχολές που αυτά επηρεάζουν (Φυσικομαθηματικά, Πολυτεχνικές) αναμένεται πτώση των βάσεων, καθώς εφέτος υπήρξε δραματική πτώση των επιδόσεων των υποψηφίων.
«Στο δικό μας κέντρο αλλά και σε άλλα που έχω ακούσει από συναδέλφους δεν είχαμε ούτε ένα άριστο γραπτό» είπε χαρακτηριστικά στο «Βήμα» εκπαιδευτικός βαθμολογητής από το κέντρο της Αθήνας που, όπως είναι γνωστό, βαθμολογεί τα γραπτά υποψηφίων της επαρχίας.
«Εγώ προσωπικά δεν βρήκα ούτε έναν υποψήφιο που έχει να λύσει το θέμα Β3 στα Μαθηματικά κατεύθυνσης» προσθέτει ο ίδιος εκπαιδευτικός. Η ίδια όμως εικόνα καταγράφεται και σε πολλά βαθμολογικά κέντρα της Περιφέρειας, που βαθμολογούν γραπτά από την πρωτεύουσα, όπου τα άριστα γραπτά δεν φθάνουν το 1%...
Στην Τεχνολογική Κατεύθυνση τα γραπτά υποψηφίων με βαθμολογίες κάτω από τη βάση μπορεί να φθάσουν και το 85%, όπως λένε έμπειροι βαθμολογητές, ενώ στη Θετική Κατεύθυνση αναμένεται ότι θα κυμανθούν στο 35% με 40%. Αυτό κατά πολλούς σημαίνει ότι το 18 εφέτος θα είναι το άριστα για την εισαγωγή στα αντίστοιχα τμήματα.
Στο 2ο και στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο που περιλαμβάνουν τα παραπάνω τμήματα έτσι, και ειδικά σε εκείνα τα τμήματα της Περιφέρειας που δέχονται υποψηφίους με βαθμολογίες από 13 ως 16, μπορεί να παρατηρηθούν εντυπωσιακές «βυθίσεις» των βάσεων, καθώς η επιλογή πολύ απαιτητικών θεμάτων οδηγεί συχνά σχεδόν στην... εξαφάνιση της «μεσαίας τάξης». Πτώση θα έχουν πιθανότατα στην επαρχία και αρκετά οικονομικά τμήματα.
Στα τμήματα των Θετικών Επιστημών βέβαια εφέτος θα δοθούν επιπλέον θέσεις εισακτέων, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο είχε ανακοινωθεί στην αρχική πρόταση του υπουργείου Παιδείας. Έτσι, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι πτώσεις των βάσεων δεν θα είναι μεγάλες λόγω της αυξημένης συζήτησης.
Στην Έκθεση, αντιστοίχως, η πλειονότητα των γραπτών, όπως λένε βαθμολογητές, κινείται στις βαθμολογίες μεταξύ 12 και 15, ενώ δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή στα ποσοστά των αριστούχων σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Την ίδια στιγμή, όπως λένε εκπαιδευτικοί, στις Νομικές του 1ου Επιστημονικού Πεδίου θα έχουμε εφέτος αλλαγή του τοπίου. Εδώ αναμένεται αύξηση των βάσεων, καθώς οι εισακτέοι εφέτος θα μειωθούν και από τους 1.500 πανελλαδικά, εφέτος πιθανότατα οι εισακτέοι θα... πέσουν στους 1.000. Η άνοδος αυτή, όπως λένε βαθμολογητές, πιθανότατα θα συμπαρασύρει τις Ψυχολογίες και τις Φιλολογίες ακόμη και στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Οι Ιατρικές είναι ένα «ερώτημα» εφέτος, όπως λένε έμπειροι βαθμολογητές. Αν μειωθούν οι θέσεις εισακτέων σε αυτές, κάτι που δεν φαίνεται πιθανό, ίσως καταγράψουν άνοδο των βάσεων. Αν οι θέσεις τους παραμείνουν οι ίδιες με την περυσινή χρονιά θα παραμείνουν στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα με οριακή πτώση.
Τέλος, στο 5ο Επιστημονικό Πεδίο αναμένεται η αναπόφευκτη πτώση των βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, αλλά και σε όλα τα μεσαίας ζήτησης τμήματα λόγω των απαιτητικών εφετινών θεμάτων στα Μαθηματικά.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μυστήριο με καταγγελίες αρπαγής Τούρκου υπηκόου από την Αθήνα - Διενεργείται προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ.

Μυστήριο γύρω από καταγγελίες αρπαγής Τούρκου υπηκόου. Είχε υποβάλει φάκελο για τη χορήγηση ασύλου. Χαρακτηρίζεται ως θύμα βασανιστηρίων στην Τουρκία. Βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη όπου ανακρίνεται
Προανάκριση για καταγγελίες που αφορούν σε αρπαγή Τούρκου υπηκόου, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως θύμα βασανιστηρίων στην Τουρκία, διενεργείται από την αστυνομία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από αστυνομική πηγή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, έγινε δήλωση εξαφάνισης του συγκεκριμένου ατόμου στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και το μεσημέρι του Σαββάτου υποβλήθηκε μήνυση για αρπαγή.
Η υπόθεση ανατέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί, ενώ για το συγκεκριμένο θέμα δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Δικτύου Μεταναστών και Προσφύγων στην οδό Τσαμαδού.
Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο απήχθη το βράδυ της Πέμπτης από την οδό Σόλωνος, κοντά στην πλατεία Κάνιγγος, από αγνώστους, οι οποίοι τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο.
Όπως ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου οι συμμετέχοντες, ο Τούρκος υπήκοος αρκετές ώρες αργότερα βρέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Κωνσταντινούπολης, όπου φέρεται να ανακρίνεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο ήρθε στην Ελλάδα περίπου πριν από δύο μήνες και παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, όπου έδωσε τα στοιχεία του, με βάση τα οποία πριν από τρεις εβδομάδες, υποβλήθηκε φάκελος από το Συμβούλιο στις αρχές με την εισήγηση να εξεταστεί η υπόθεση γιατί συντρέχουν λόγοι για χορήγηση ασύλου.
Η εξέταση της υπόθεσης δεν έχει ολοκληρωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι εξετάζονται με προσοχή όλες οι καταγγελίες για να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία πέρα από αυτά που καταγγέλλονται.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες πάντως, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες έκανε ήδη προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στο Στρασβούργο.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Διαβάστε Περισσότερα »

Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο -Οι Ισπανοί δείχνουν τα οπίσθια τους στην Τρόικα

Ο πρωτότυπος τρόπος διαμαρτυρίας με τον οποίο αποφάσισαν να διαδηλώσουν κατά της Τρόικα  οι Ισπανοί κάνει ήδη το γύρω του διαδικτύου. Η φωτογραφία με τους νεαρούς στη Μαδρίτη που αποφάσισαν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και να δείξουν τα οπίσθια τους κάνει θραύση.
Υπενθυμίζεται πως χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Μαδρίτη και σε πολλές άλλες πόλεις στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας κινητοποίησης κατά της κρίσης και της λιτότητας με κεντρικό σύνθημα «Ολοι ενωμένοι ενάντια στην Τρόικα».
«Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε», «είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε ενάντια στις εντολές της Τρόικα» φώναζαν οι διαδηλωτές που, μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, έκαναν πορεία μέχρι τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ισπανική πρωτεύουσα.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


Ακαδημια Ταεκβοντο Κεντρικης Στερεας Ελλαδας-Νεο Τμημα Αμφισσας Φωκιδας :)

Καθηγητες Αθλητισμου :

-Προπονητρια Αγωνιστικου Taekwondo,Poomse :
κ.Ελενη Ανδρεου (Καθηγητρια Φυσικης Αγωγης & Αθλητισμου,Προπονητρια Ά τουTaekwondo,Μαυρη Ζωνη/ 3DAN KOREAN WTF).

-Προπονητης Φυσικης Καταστασης και Υγειας Αθλητων :
κ.Αργυρης Κουβαρας (Καθηγητης Φυσικης Αγωγης & Αθλητισμου).

-Ιατρος Ακαδημιας :
κ.Μαγδαληνη Ραπτη,ιατρος Παθολογος (Σχολη Δημοσιας Υγειας), Διευθητρια Παθολογικης Κλινικης Γενικου Νοσοκομειου Λειβαδιας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βίντεο:Έβγαλαν τον πύθωνα βόλτα!!!

Κοριτσάκι έχει περάσει ένα λουρί σε ένα πύθωνα, ενώ ο αδερφός της έχει ανέβει πάνω στο τεράστιο φίδι και τον πάει βόλτα
Μέτα από αυτό μπορεί κανείς να καβαλήσει οτιδήποτε!
Βρισκόμαστε στην Παλαιστίνη όπου ένα κοριτσάκι έχει περάσει ένα λουρί σε ένα πύθωνα και ο μικρός της αδερφός έχει ανέβει πάνω του και τον πάει βόλτα.
Το βίντεο με τίτλο "Μια κοπέλα από την Παλαιστίνη και ο αδελφός της παίζουν με ένα τεράστιο φίδι" κάνουν το γύρω του κόσμου μέσω του LiveLeak.
Μπορεί για κάποιους να είναι τρομακτικό ωστόσο για τα δύο αδελφάκια φαντάζει κάτι το εντελώς φυσιολογικό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Εύβοια: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε χωριό του Αλιβερίου


Νεκροί βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου μια γυναίκα και ένας άνδρας στην περιοχή Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι.

Αρχικά οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή έξω από το σπίτι της την γυναίκα την οποία αναζητούσαν καθώς οι οικείοι της είχαν ανησυχήσει επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρό και τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του ζευγαριού, οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για εγκληματική πράξη.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας Χαλκίδας που προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

 eviazoom.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συννεφιασμένη Κυριακή με βροχές και Αφρικανική σκόνη

Νεφώσεις με βροχές, αλλά και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και τις πρωινές ώρες περιμένουν για σήμερα Κυριακή οι μετεωρολόγοι. Μάλιστα ο καιρός αυτός θα ευνοήσει ξανά τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στα κεντρικά και νότια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Στην Αττική ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις όπου τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ στα νότια πελάγη, με αποτέλεσμα να ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια.
Πιο αναλυτικά:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με σποραδικές βροχές, καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα και βελτίωση.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά όπου τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά. Βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 5 στα νότια 6 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα με σποραδικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες και πιθανότητα για μεμονωμένους όμβρους στα ορεινά το μεσημέρι-απόγευμα.
Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες και στη συνεχεία αίθριος.
Ανεμοι: Στις Κυκλάδες δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στην Κρήτη δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια και βαθμιαία αίθριος.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ