Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια Πολλά

Διαβάστε Περισσότερα »

Επανέρχεται το ΕΚΑΣ με κυβερνητική απόφαση στο παρά '5

Από το 2014, θα δικαιούνται ΕΚΑΣ, όσοι έχουν αναπηρία 80% και πάνω, χωρίς όρια ηλικίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού, το 2014 αποκαθίσταται μια αδικία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και πρόσθεσε:

«Το 2014 είναι ξεχωριστό έτος γιατί σηματοδοτεί θετικές προοπτικές για τους εργαζόμενους, την οικονομία και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
Διαβάστε Περισσότερα »

Πάρτυ Αντιφασιστικής - Αντιρατσιστικής Κίνησης Πολιτών Λιβαδειάς


Διαβάστε Περισσότερα »

Παράταση μέχρι την Παρασκευή 3/1 για τα τέλη κυκλοφορίας


Οριστικοποιήθηκε η παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2014.

Το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του δίνει προθεσμία στου πολίτες για πληρωμή των τελών μέχρι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014.
Διαβάστε Περισσότερα »

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές της Τέταρτης
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο, Τέταρτη, και από τα νοτιοδυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε σήμερα η ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, αύριο, Πρωτοχρονιά, βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου (πάνω από τα 1100μ υψόμετρο).

Τα φαινόμενα θα ασθενήσουν σταδιακά από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά και την Πέμπτη θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χωρά και κυρίως στα Δωδεκάνησα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Κρητών Βοιωτίας


Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση για Εγκατάσταση Νέων Γεωργών στην Περιφέρεια Στερεάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  
Δημοσιοποίηση 2ης Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης έτους 2014 για Εγκατάσταση Νέων Γεωργών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων δημοσιοποίησε τη 2η Πρόσκληση του μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013. Σύμφωνα με την πρόσκληση αυτή καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις ενίσχυσης/φακέλους υποψηφιότητας από 18/3/2014 έως 16/5/2014, οι εγγεγραμμένοι στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.), που εγκαταστάθηκαν ως αρχηγοί γεωργικής εκμετάλλευσης κατά το δεκατετράμηνο που προηγείται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης ενίσχυσης, είναι ηλικίας 18-40 ετών και μόνιμοι κάτοικοι Ορεινών ή Μειονεκτικών περιοχών ή Δημοτικών κοινοτήτων  κανονικών περιοχών με πληθυσμό μικρότερο των 100.000 κατοίκων.
Ο φάκελος υποψηφιότητας (σε δύο αντίγραφα, ένα πρωτότυπο και ένα αντίγραφο με όλα τα δικαιολογητικά, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή, σε πλήρη ταύτιση με το πρωτότυπο), υποβάλλεται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας του τόπου της μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερόμενου.
Οι πιστώσεις για την παροχή οικονομικών ενισχύσεων του μέτρου 112 που αντιστοιχούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανέρχονται σε 5.900.000€, ενώ το ύψος της ενίσχυσης ανά ενδιαφερόμενο Νέο Γεωργό κυμαίνεται από 10.000€ έως 20.000€, ανάλογα με την περιοχή μόνιμης κατοικίας (ορεινή, μειονεκτική, λοιπή), τον προσανατολισμό της παραγωγής (φυτική, κτηνοτροφική, μικτή-μελισσοκομία) και το προβλεπόμενο επίπεδο εισοδήματος της εκμετάλλευσης.
Περαιτέρω εξειδικευμένη πληροφόρηση παρέχεται από:
•    Τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
•    Την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ-Ανταγωνιστικότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στον δικτυακό τόπο www.agrotikianaptιxi.gr.


Διαβάστε Περισσότερα »

Mήνυμα αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας για τη νέα χρονιά



                      
«Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας Καλή και Δημιουργική Χρονιά».
Το 2013 δεν έλειψαν οι δοκιμασίες από κανέναν. Κλίμα ανασφάλειας, με περικοπές,  περιορισμούς και καταργήσεις.
Στις αρχές του νέου χρόνου, οφείλουμε όλοι να σταθούμε  όρθιοι,  αλληλέγγυοι και δυνατοί.
Οι νέοι μας, που βλέπουν με αβεβαιότητα το μέλλον να παραμείνουν αισιόδοξοι, να μην χάνουν την ελπίδα τους και να πιστέψουν στις δυνάμεις τους  για το αύριο.
Η κοινωνία μας αντιστέκεται, με τις διαχρονικές αξίες της αλληλεγγύης, της κατανόησης, της εθελοντικής προσφοράς. Αυτές οι αξίες είναι μια νέα ελπίδα, για μια άλλη πραγματικότητα.
Το 2014 να δώσουμε ξανά δύναμη στην ελπίδα.

«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»

       
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ BOΙΩΤΙΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΓΑ: Παράταση υποβολής αιτήσεων Α21


Παρατείνεται έως τις 31/01/2014, με απόφαση της διοίκησης του ΟΓΑ, η προθεσμία υποβολής αρχικών αιτήσεων Α21, που έληγε σήμερα, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι αιτούντες υπέβαλαν Ε1 και δεν συμπλήρωσαν το έντυπο Α21.

Ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης διευκρινίζει ότι:

1) Το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων Α21 θα παραμείνει ανοικτό και για ενδεχόμενες διορθώσεις - συμπληρώσεις, εφόσον αυτές δεν έχουν υποβληθεί από τους αιτούντες σε προγενέστερο χρόνο.

2) Όσοι έχουν υποβάλει όλες τις απαραίτητες διορθώσεις - συμπληρώσεις σε προγενέστερο χρόνο, δεν απαιτείται να καταθέσουν νέα τροποποιητική, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεών τους από τις υπηρεσίες του ΟΓΑ.
3) Όσοι από τους αιτούντες χορήγησης οικογενειακού επιδόματος, με την ολοκλήρωση των ελέγχων, κριθούν δικαιούχοι, θα λάβουν αναδρομικά όλες τις δόσεις του επιδόματος από την ημερομηνία θεμελίωσης του δικαιώματος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές απο την εφημ."ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ" Λεονταρίου

Η Εφ. "ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ" εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, και το 2014 να είναι γεμάτο ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ & ΕΙΡΗΝΗ. Επίσης το 2014 να είναι η αρχή του τέλους των παθών της χώρας μας!!!
Διαβάστε Περισσότερα »

Να τα πούμε...και εμείς με τη σειρά μας

Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ζήστε την στο έπακρο και απολαύστε την κάθε στιγμή. Ευτυχισμένο το 2014
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Διαβάστε Περισσότερα »

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με κρύο, βροχές και καταιγίδες

Με συννεφιά αλλά και βροχές στα δυτικά θα μας αποχαιρετίσει το 2013. Η θερμοκρασία την Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να σημείωσει πτώση και να αγγίξει ακόμη και τους μηδέν βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές. Μάλιστα τη νύχτα αναμένεται παγετός στα βόρεια.

Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Τρίτη έχει ως εξής:

    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. τοπικά περιορισμένη η ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. παγετός τη νύχτα.

Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 0 έως 11 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες στα θαλασσιά. τοπικά περιορισμένη η ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες κυρίως στην ήπειρο. παγετός τη νύχτα στα βόρεια.

Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα θαλασσιά 4 με 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 4 έως 13 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. τοπικά περιορισμένη η ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες κυρίως στη Θεσσαλία.

Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 4 έως 15 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές.

Ανεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα.

Ανεμοι: στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ανεμοι: βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 4 έως 15 βαθμούς κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 1 έως 11 βαθμούς κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Επίδομα... αιθαλομίχλης τις ημέρες που η ρύπανση χτυπά «κόκκινο»

Εκπτωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά τις ημέρες που η ποσότητα της αιθαλομίχλης ξεπερνάει τα όρια συναγερμού εξετάζει να δώσει η κυβέρνηση.

Την πρόταση κατέθεσε ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Γιάννη Στουρνάρα, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα, του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη και του διευθύντος συμβούλου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού. Η πρόταση έχει ως στόχο την χρήση ηλεκτρικών μέσων θέρμανσης τις ημέρες που οι ρύποι χτυπούν κόκκινο και προβλέπει εκπτώσεις σε νοικοκυριά που έχουν κατανάλωση ρεύματος μέχρι και 2.000 κιλοβατώρες το τετράμηνο περίπου.Ουσιαστικά καλύπτεται το σύνολο των μεσαίων νοικοκυριών. Οι εκπτώσεις θα ισχύουν κάθε φορά στις περιοχές που θα τίθενται σε κατάσταση συναγερμού, ενώ τα ακριβή όρια αυτών, όπως και τα άλλα στοιχεία του μέτρου θα ποσοτικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Για το μέτρο θα διατεθούν περί τα 50 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες θα καλυφθεί από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013 και κονδύλια από τον προϋπολογισμό του 2014. Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα ισχύει μηδενική χρέωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος για τους 470.000 καταναλωτές που είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) της ΔΕΗ και για το διπλάσιο των ημερών με υψηλούς ρύπους.

Πάντως, η επιτυχία του μέτρου εναπόκειται στην υπευθυνότητα των πολιτών, καθώς κανένας δεν μπορεί να ελέγξει εάν τις ημέρες του συναγερμού θα στραφούν στο φθηνό (ή δωρεάν για τους δικαιούχους του ΚΟΤ) ηλεκτρικό ρεύμα, περιορίζοντας την καύση ξύλου.

Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν υποβληθεί προτάσεις για διεύρυνση τόσο του επιδόματος θέρμανσης όσο και του αριθμού των δικαιούχων, χωρίς προς το παρόν να έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 630.000 αιτήσεις χορήγησης του επιδόματος και έχουν εγκριθεί 500.000.



Διαβάστε Περισσότερα »

13χρονη Ελληνίδα η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι


Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό σκάκι. Η αθλήτρια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας Χριστίνα Τσολακίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στα Παγκόσμια Ατομικά Πρωταθλήματα στο Αλ Άιν στην κατηγορία των κορασίδων μέχρι 14 ετών και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου..

Η Τσολακίδου έδωσε συνολικά έντεκα αγώνες με απολογισμό οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ συγκέντρωσε 9 βαθμούς και πρώτευσε στην κατηγορία της, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 126 σκακίστριες από 63 χώρες. Η γεννημένη στις 24 Μαρτίου 2000, Σταυρούλα Τσολακίδου, αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας το 2009 στην κατηγορία κοριτσιών -10 ετών. Τον Ιανουάριο του 2012, αναδείχθηκε 2η στο Πανελλήνιο νεανίδων -18 ετών. Στο περσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μάριμπορ κατετάγη 18η στις 12χρονες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέες σύγχρονες υπηρεσίες εξυπηρέτησης αγροτών από τον ΕΛΓΑ


Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αγρότες αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), θέτει σε λειτουργία ολοκληρωμένο σύστημα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης αγροτών από την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014.

Πρόκειται για τον τηλεφωνικό αριθμό «1540», ο οποίος αποτελεί ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών και προσφέρει:

-Υπηρεσίες αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, χωρίς μεσολάβηση υπαλλήλων, σε σύνδεση με τα πληροφοριακά συστήματα του ΕΛΓΑ παρέχοντας ενημέρωση όλο το 24ώρο για: τις τελευταίες πληρωμές αποζημιώσεων ΕΛΓΑ, τις κρατικές ενισχύσεις ΠΣΕΑ, το στάδιο που βρίσκονται οι δηλώσεις ζημίας, τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές (απαιτείται ταυτοποίηση του Δικαιούχου με Α.Φ.Μ.)

-Υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης αγροτών με μεσολάβηση ειδικευμένου προσωπικού, για την καταγραφή και επίλυση κάθε θέματος των συναλλασσομένων αγροτών με τον ΕΛΓΑ.



Οι ώρες λειτουργίας του κέντρου εξυπηρέτησης αγροτών ΕΛΓΑ είναι από τις 08:00 ως την 18:00 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες.



Ταυτόχρονα ο ΕΛΓΑ έχει δημιουργήσει ειδική ομάδα εξυπηρέτησης αγροτών στελεχωμένη από καταρτισμένους υπαλλήλους, η οποία θα μεριμνά καθημερινά για την διεκπεραίωση των σύνθετων περιπτώσεων εξυπηρέτησης αγροτών.



Η διοίκηση του ΕΛΓΑ με βάση τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος θα μπορεί να ελέγχει διαρκώς τα δεδομένα ποσοτικής και ποιοτικής εξυπηρέτησης και θα μεριμνά για την ολοένα αυξανόμενη ποιότητα παροχής υπηρεσιών εξυπηρέτησης προς τους αγρότες.



Κάθε κλήση ενδιαφερομένου από όλη την επικράτεια προς το κέντρο εξυπηρέτησης αγροτών 1540 χρεώνεται με μία αστική μονάδα.



Σύντομα ακόμα και οι κλήσεις για εξυπηρέτηση αγροτών προς το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΛΓΑ, θα δρομολογούνται αυτόματα προς το κέντρο εξυπηρέτησης αγροτών 1540.
Διαβάστε Περισσότερα »

Έναρξη δύο προγραμμάτων ΟΑΕΔ


Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από τις 12 το μεσημέρι σε δύο νέα προγράμματα στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr.

Πρόκειται για την πρόσληψη:

- 2.000 ανέργων νέων, ηλικίας έως 35 ετών, με τον διακριτικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία»

- 4.000 ανέργων, ηλικίας έως 29 ετών, με τον διακριτικό τίτλο «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέου έως 29 ετών»

«Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία»

Σκοπός του Προγράμματος είναι η προώθηση ανέργων νέων στην απασχόληση, μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, με έμφαση στην καινοτομία.

Ο αριθμός των ωφελουμένων ανέργων νέων, ηλικίας έως 35 ετών, θα ανέλθει συνολικά στα 2.000 άτομα.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους άνεργους νέους, που θα αναπτύξουν δραστηριότητα, η οποία απαιτεί την ενεργή απασχόληση και παρουσία τους, σε κλάδους και τομείς της οικονομίας, που ενσωματώνουν την καινοτομία.

«Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέου έως 29 ετών»

Σκοπός είναι η δημιουργία 4.000 νέων θέσεων εξαρτημένης και πλήρους απασχόλησης από ιδιωτικές επιχειρήσεις ή εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι άνεργοι νέοι μέχρι 29 ετών που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα της «Επιταγής Εισόδου στην αγορά εργασίας», ενώ ωφελούνται και όσοι έχουν ήδη προσληφθεί από τις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποίησαν την πρακτική τους άσκηση.

Οι δικαιούχες επιχειρήσεις επιχορηγούνται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους.

Συγκεκριμένα, η επιχορήγηση για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης ωφελούμενων, κάτω των 25 ετών, ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ και μέχρι 25 ημέρες ασφάλισης τον μήνα.

Επίσης, η επιχορήγηση για κάθε ημέρα απασχόλησης ωφελούμενων, άνω των 25 ετών, ανέρχεται στα 18 ευρώ και μέχρι 25 ημέρες ασφάλισης τον μήνα.

Τα ποσά επιχορήγησης καλύπτουν τμήμα του μισθολογικού κόστους και η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους 6 μήνες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλή Χρονιά απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροματίου


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ