Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη 56χρονος στο Πυρί Θηβών με όπλα,ηρωίνη,χασίς και χάπια

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια κ.α.

Συνελήφθη, χθες (05-11-2014) το πρωί στο Πυρί Θηβών Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, πραγματοποίησαν χθες το πρωί αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του 56χρονου, στο εσωτερικό της οποίας, αλλά και σε παρακείμενη αποθήκη αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

    (22,5) γραμμάρια ηρωίνης.
    (95,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
    (12,5) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
    Μία κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα.
    Μία δερμάτινη φυσιγγιοθήκη και τριάντα (30) φυσίγγια του προαναφερόμενου όπλου.
    Ένα πτυσσόμενο στιλέτο, μήκους (22) εκατοστών.
    Διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης.

Επίσης από γεώτρηση, ιδιοκτησίας του 56χρονου, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς οκτώ (8) φυσίγγια όπλου φλόμπερ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό, μεικτού βάρους (2,8) γραμμαρίων, καθώς και ένα τμήμα αποξηραμένου δενδρυλλίου κάνναβης.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ