Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Υπογράφτηκε η νέα σύμβαση για το γήπεδο-Ικανοποίηση απο τον Λεβαδειακό



Αίσιο τέλος είχαμε πλέον στο θέμα του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς που για πολλούς και διάφορους λόγους «ταλάνισε» τους πάντες ειδικά το τελευταίο εξάμηνο με τα γνωστά γεγονότα.

Τελικά υπογράφτηκε η νέα σύμβαση ανάμεσα στην ΠΑΕ Λεβαδειακός, το Δήμο Λιβαδειάς και τον ΑΠΟΔΗΛ (συμμετέχει ακόμα ουσιαστικά μέχρι στιγμής τουλάχιστον…).

Μια σύμβαση που σύμφωνα με το περιβάλλον της ΠΑΕ Λεβαδειακός αφήνει ικανοποιημένο τον σύλλογο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα διοικητικών στελεχών αυτή η νέα σύμβαση έρχεται να δικαιώσει πλήρως τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας που επεδίωκαν μια τέτοια σύμβαση αφού όπως άφησαν να εννοηθεί η ΠΑΕ θα πληρώνει πλέον τα όσα της αναλογούν και όχι αυτά που πλήρωνε τα τελευταία 14 χρόνια που σύμφωνα με την εκτίμησή τους ήταν τα πάντα και  ήταν και πάρα πολλά ενώ αρκετές φορές είχε και την… «κατακραυγή» κάποιων…

Σύμφωνα με την σύμβαση ο Λεβαδειακός θα έχει την υποχρέωση να πληρώνει ενοίκιο για το ότι διατηρεί στις αίθουσες του Δημοτικού Σταδίου, θα πληρώνει το ρεύμα που του αναλογεί καθώς επίσης και το νόμιμο 15% επί των εκκαθαρίσεων από τα εισιτήρια κ.λ.π. Όλα τα άλλα θα είναι στις υποχρεώσεις του Δήμου Λιβαδειάς ή εν πάσει περιπτώσει της όποιας επιτροπής αναλάβει το Δημοτικό Στάδιο (μετά την «κατάργηση» του ΑΠΟΔΗΛ).

Έτσι τώρα πιστεύεται οτι τουλάχιστον θα μπει μια σειρά στην όλη διαδικασία και δεν θα έχουμε τις όποιες «αντεκκλήσεις». Και βέβαια θα μπορέσουμε και να διαπιστώσουμε και κατά πόσο πλέον ο Δήμος θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην όλη οικονομική διαδικασία της λειτουργικότητας του γηπέδου.

Το stereasports προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Κομπότη αλλά αυτό τουλάχιστον προς το παρόν στάθηκε αδύνατον αλλά στο μέλλον θα έχουμε και την δική του άποψη για το θέμα.

Εν κατακλείδι το ουσιαστικό είναι οτι δόθηκε ένα τέλος σε όλα τα προηγούμενα…
 StereaSports


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ