Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ-Τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα στη διασταύρωση Βαγίων-Τρεις νεκροί-φωτο


Τραγωδία στα Βάγια Θηβών. Δύο νεκροί μετά από σύγκρουση βυτιοφόρου με τρακτέρ, ενώ ένας ακόμη άνδρας έχασε την ζωή του όταν πλησίασε τα δύο οχήματα για να δει τι είχε συμβεί και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το μακελειό σημειώθηκε στον δρόμο Λιβαδειάς - Θηβών στην διασταύρωση των Βαγίων. Το τρακτέρ που οδηγούσε ένας άνδρας από τα Βάγια, κινούνταν στον δρόμο Λιβαδειάς Θήβας, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε πάνω του το βυτιοφόρο. Τα δύο οχήματα βγήκαν εκτός δρόμου και ακινητοποιήθηκαν στα χωράφια.

Δυστυχώς και οι δύο οδηγοί σκοτώθηκαν επί τόπου. Λίγη ώρα αργότερα όμως η τραγωδία συμπληρώθηκε καθώς διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, έναν ακόμη άνθρωπο, από τα Βάγια επίσης, που μαθαίνοντας για το τροχαίο, έσπευσε στο σημείο για να δει τι είχε συμβεί. Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη αμέσως από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν εκεί για το πρώτο τροχαίο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Αυτή στο σημείο επικρατεί πανδαιμόνιο. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από την καμπίνα του βυτιοφόρου του άψυχο σώμα του οδηγού του, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπή.

Η είδηση του θανάτου δύο συμπολιτών τους έχει προκαλέσει την θλίψη των κατοίκων των Βαγίων που δεν μπορούν να το πιστέψουν ακόμη.
lamiastar
Tύχη βουνό είχε ένας αστυνομικός απο το Μαυρομμάτι που έπαιρνε μέτρα στο σημείο παρασύρθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο και έσπασε το πόδι του.
 



 


























1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ