Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου στο Αεραθλητικό πάρκο Θηβών.



Εκδήλωση για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου  ΕΕΕΕΚ που βρίσκεται στο Λουτούφι Θηβών, οργάνωσαν οι Σύλλογοι "Ισμήνη" και "Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας", και πραγματοποίησαν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο Αεραθλητικό πάρκο Θηβών.


Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Αεραθλητικού πάρκου, να περιεργαστούν τα αεροπλάνα και να απολαύσουν εδέσματα από τον μπουφέ που πρόσφερε ο Σύλλογος Γυναικών "Ισμήνη", ενώ διαβάστηκε η Ιστορία του Ίκαρου και Δαίδαλου.


Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου "Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας" κ.Βασίλειος Μέξης πρόσφερε στα παιδιά από μια κούπα με το σύμβολο του Συλλόγου την "Πυραμίδα".


Αξίζουν συγχαρητήρια στους κ.Νίκο Αντωνίου, και τον εκπαιδευτή Ζαχαρία καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία τους για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, και τα έχουν φιλοξενήσει αρκετές φορές στο Αεραθλητικό πάρκο της Θήβας.




Νίκος Χατζηδούρος


Διαβάστε Περισσότερα »

Οι Γυναίκες του Λεονταρίου κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα


Πρόσκληση

         Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ                “Η ΕΣΤΙΑ’’ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ, ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.             

       Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ Κ. ΦΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 &    ΩΡΑ:3:00μ.μ.

       ΠΛΟΥΣΙΟ-ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ, ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,  ZΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ  ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ…!!!
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 13 ΕΥΡΩ
                        ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΩΡΑ: Τηλέφωνο για βόμβα σε τρένο στη Κάτω Τιθορέα



Όπως ενημέρωσε επιβάτης της αμαξοστοιχίας το LamiaReport, αυτήν την ώρα το τρένο είναι ακινητοποιημένο στο σταθμό της Κάτω Τιθορέας με κατεύθυνση την Αθήνα.

Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ κατέβασαν τους 200 περίπου επιβάτες μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, που έγινε στα γραφεία του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 57 που ξεκίνησε στις 12:00΄ από τη συμπρωτεύουσα με προορισμό την Αθήνα.

Αυτήν την ώρα γίνεται έλεγχος σε όλα τα βαγόνια από τους αστυνομικούς με ειδικό σκύλο στις ανιχνεύσεις εκρηκτικών, που έφτασε από Λαμία, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο Αστυνομικός Δ/ντης Ταξίαρχος Κώστας Νικολάου.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο έλεγχος από την αστυνομία σε όλα τα βαγόνια της ακινητοποιημένης αμαξοστοιχίας, με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ύποπτο δέμα.

Όλα δείχνουν ότι το τηλεφώνημα που έγινε στα γραφεία του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη ήταν μια κακόγουστη φάρσα, ωστόσο οι αρχές έπρεπε να ελέγξουν την αμαξοστοιχία.

Η ταλαιπωρία και η καθυστέρηση για τους 200 περίπου επιβάτες που ξεκίνησαν με την αμαξοστοιχία 57 από την Θεσσαλονίκη για Αθήνα κράτησε περίπου δυο ώρες και τώρα συνεχίζουν κανονικά το ταξίδι τους για την πρωτεύουσα.

Τέλος καλό όλα καλά...

Διαβάστε Περισσότερα »

Δελτίο τύπου(14-15) της Αστυνομίας για τη Βοιωτία-Απ' όλα έχει ο μπαξές

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει ανθρωποκτονία και ληστείες σε σπίτια, στην περιοχή των Πλαταιών Θηβών Βοιωτίας

Ενέχονται, μεταξύ άλλων, στην ανθρωποκτονία ενός 66χρονου ημεδαπού τον Απρίλιο του 2013 μετά από διάπραξη ληστείας, καθώς επίσης και στο σοβαρό τραυματισμό ενός 95χρονου ημεδαπού τον Φεβρουάριο του 2013

Συνελήφθησαν, με εντάλματα σύλληψης, δύο μέλη της σπείρας, υπήκοοι Πακιστάν, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη ομοεθνούς συνεργού τους, φερόμενου και ως «αρχηγικού» μέλους της σπείρας

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, διάπραξης ληστειών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία

Τα μέλη της σπείρας επέλεγαν σπίτια στα οποία διέμεναν μόνα τους υπερήλικα ή μεσήλικα άτομα, με σκοπό την εύκολη λεία

Εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνη και συστηματική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, σπείρα ληστών, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε ανθρωποκτονία, ληστείες και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος υπερήλικων ή μεσηλίκων ημεδαπών στα σπίτια τους, στην περιοχή των Πλαταιών Θηβών Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της εξάρθρωσης, συνελήφθησαν χθες (14-02-2014) το πρωί στη Θήβα, με εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από τον κ. Ανακριτή Θηβών, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 34 και 25 ετών αντίστοιχα, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη 26χρονου ομοεθνούς συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές.

Αναλυτικότερα οι τρεις προαναφερόμενοι δράστες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συστήσει τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2013, εγκληματική ομάδα η οποία διέθετε ιεραρχική δομή και συγκρότηση, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.

Σύμφωνα με την μεθοδολογία ( modus operandi ) των μελών της εγκληματικής ομάδας, «αρχηγικό» ρόλο στην οποία φέρεται να είχε ο 26χρονος, η επιλογή των «στόχων» τους γινόταν με βασικό κριτήριο οι ένοικοι των σπιτιών να είναι υπερήλικες ή μεσήλικες και να διαμένουν μόνοι τους, προκειμένου να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες αντίδρασης.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί οι ακόλουθες εγκληματικές ενέργειες, τις οποίες διέπραξαν τα μέλη της σπείρας, με την ιδία ή διαφορετική σύνθεση κατά περίπτωση, στις Πλαταιές Θηβών Βοιωτίας:

    Ανθρωποκτονία την 21-22/04-2013, μετά από διάπραξη ληστείας, σε βάρος 66χρονου ημεδαπού στην οικία του (σχετικό το από 23-04-2013 Δελτίο Τύπου).

    Ληστεία πρωινές ώρες της 12-04-2013, όπου αφού εισήλθαν σε οικία 50χρονου ημεδαπού, άσκησαν σε βάρος του σωματική βία και αφαίρεσαν χρυσαφικά, νομίσματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.

    Επιπλέον πρωινές ώρες της 24-02-2013, μέλη της σπείρας εισήλθαν σε οικία 95χρονου ημεδαπού και εξερχόμενοι αυτής, προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη της, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.

Μετά από νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν επτά (7) κινητά τηλέφωνα και πέντε (5) κάρτες SIM .

Ως προς το ιστορικό της εξάρθρωσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών αξιοποιώντας μεθοδικά στοιχεία και πληροφορίες που προέκυψαν κατά την ενδελεχή έρευνα που διενεργήθηκε για τις ανωτέρω εγκληματικές ενέργειες, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 34χρονο και τον 25χρονο, από το Μελισσοχώρι Βοιωτίας, την 23-01-2014 και την 30-01-2014 αντίστοιχα, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Από την πρόοδο της έρευνας, διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους στις προαναφερόμενες εγκληματικές ενέργειες και επιπλέον προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας και του 26χρονου ηγετικού στελέχους της σπείρας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της διάπραξης ληστειών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και σε βάρος τους εκδόθηκαν σχετικά εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Θηβών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξετάζεται επίσης η συμμετοχή των μελών της εγκληματικής ομάδας και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες υποθέσεις.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών. Συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου
για ναρκωτικά στο Κάστρο Βοιωτίας


Συνελήφθη, σήμερα (15-02-2014) το πρωί στο Κάστρο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνση Βοιωτίας, ένας 34χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 34χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (2,6) γραμμαρίων.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Ινδίας για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στη Θήβα

Επιπλέον ο 27χρονος στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα μας και από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση δικαστικής του απέλασης

Συνελήφθη, χθες (14-02-2014) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 27χρονος υπήκοος Ινδίας, κατηγορούμενος για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 27χρονο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Επιπλέον ο 27χρονος στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα μας και από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 04-10-2011 Απόφαση δικαστικής του απέλασης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (14-02-2014) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 11-10-2011 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 26χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών, για κλοπή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Ακόμη μία σύλληψη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, αυτή τη φορά σε οικισμό ROMA στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός ROMA , διότι είχε προβεί σε αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από κολώνα χαμηλής τάσεως της ΔΕΗ, το οποίο κατέληγε στην οικία του

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών ελέγχων από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, με σκοπό την αποτροπή διάπραξης παραβατικών συμπεριφορών και ειδικότερα την πρόληψη και καταστολή περιπτώσεων κλοπών, συνελήφθη χθες (13-02-2014) το μεσημέρι στην Αλίαρτο Βοιωτίας, ένας 36χρονος ημεδαπός ROMA, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου και της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, μετέβησαν μαζί με συνεργείο τεχνικών υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ, σε οικισμό ROMA στην Αλίαρτο Βοιωτίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος είχε προβεί σε αυτοσχέδια σύνδεση καλωδίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μήκους (150) μέτρων, με απόκρυψη επί του εδάφους, από κολώνα χαμηλής τάσεως της ΔΕΗ, το οποίο κατέληγε στην οικία του.

Το ανωτέρω καλώδιο αποσυνδέθηκε με ασφαλή τρόπο και παρελήφθη από αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ η απώλεια σε κιλοβατώρες και η συνεπακόλουθη οικονομική ζημιά που υπέστη η εταιρεία, δεν έχει μέχρι στιγμής προσδιοριστεί.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.



Συνελήφθη, χθες (13-02-2014) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 18χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (3,3) γραμμαρίων.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σπείρα Πακιστανών σκότωναν και λήστευαν στις Πλαταιές Βοιωτίας


 Στα χέρια της αστυνομίας δυο Πακιστανοί, ενώ αναζητείται ένας ακόμη ομοεθνής τους, που φέρεται ως αρχηγός της αδίστακτης συμμορίας...
Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει ανθρωποκτονία και ληστείες σε σπίτια, στην περιοχή των Πλαταιών Θηβών Βοιωτίας

Ενέχονται, μεταξύ άλλων, στην ανθρωποκτονία ενός 66χρονου ημεδαπού τον Απρίλιο του 2013 μετά από διάπραξη ληστείας, καθώς επίσης και στο σοβαρό τραυματισμό ενός 95χρονου ημεδαπού τον Φεβρουάριο του 2013

Συνελήφθησαν, με εντάλματα σύλληψης, δύο μέλη της σπείρας, υπήκοοι Πακιστάν, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη ομοεθνούς συνεργού τους, φερόμενου και ως «αρχηγικού» μέλους της σπείρας

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, διάπραξης ληστειών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία

Τα μέλη της σπείρας επέλεγαν σπίτια στα οποία διέμεναν μόνα τους υπερήλικα ή μεσήλικα άτομα, με σκοπό την εύκολη λεία

Εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνη και συστηματική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, σπείρα ληστών, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε ανθρωποκτονία, ληστείες και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος υπερήλικων ή μεσηλίκων ημεδαπών στα σπίτια τους, στην περιοχή των Πλαταιών Θηβών Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της εξάρθρωσης, συνελήφθησαν χθες (14-02-2014) το πρωί στη Θήβα, με εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από τον κ. Ανακριτή Θηβών, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 34 και 25 ετών αντίστοιχα, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη 26χρονου ομοεθνούς συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί από τις Αστυνομικές Αρχές.

Αναλυτικότερα οι τρεις προαναφερόμενοι δράστες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συστήσει τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2013, εγκληματική ομάδα η οποία διέθετε ιεραρχική δομή και συγκρότηση, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.

Σύμφωνα με την μεθοδολογία ( modus operandi ) των μελών της εγκληματικής ομάδας, «αρχηγικό» ρόλο στην οποία φέρεται να είχε ο 26χρονος, η επιλογή των «στόχων» τους γινόταν με βασικό κριτήριο οι ένοικοι των σπιτιών να είναι υπερήλικες ή μεσήλικες και να διαμένουν μόνοι τους, προκειμένου να ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες αντίδρασης.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί οι ακόλουθες εγκληματικές ενέργειες, τις οποίες διέπραξαν τα μέλη της σπείρας, με την ιδία ή διαφορετική σύνθεση κατά περίπτωση, στις Πλαταιές Θηβών Βοιωτίας:

    Ανθρωποκτονία την 21-22/04-2013, μετά από διάπραξη ληστείας, σε βάρος 66χρονου ημεδαπού στην οικία του ((σχετικό το από 23-04-2013 Δελτίο Τύπου)).

    Ληστεία πρωινές ώρες της 12-04-2013, όπου αφού εισήλθαν σε οικία 50χρονου ημεδαπού, άσκησαν σε βάρος του σωματική βία και αφαίρεσαν χρυσαφικά, νομίσματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.

    Επιπλέον πρωινές ώρες της 24-02-2013, μέλη της σπείρας εισήλθαν σε οικία 95χρονου ημεδαπού και εξερχόμενοι αυτής, προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη της, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.

Μετά από νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν επτά (7) κινητά τηλέφωνα και πέντε (5) κάρτες SIM .

Ως προς το ιστορικό της εξάρθρωσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών αξιοποιώντας μεθοδικά στοιχεία και πληροφορίες που προέκυψαν κατά την ενδελεχή έρευνα που διενεργήθηκε για τις ανωτέρω εγκληματικές ενέργειες, εντόπισαν και προσήγαγαν τον 34χρονο και τον 25χρονο, από το Μελισσοχώρι Βοιωτίας, την 23-01-2014 και την 30-01-2014 αντίστοιχα, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Από την πρόοδο της έρευνας, διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους στις προαναφερόμενες εγκληματικές ενέργειες και επιπλέον προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας και του 26χρονου ηγετικού στελέχους της σπείρας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της διάπραξης ληστειών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και σε βάρος τους εκδόθηκαν σχετικά εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Θηβών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξετάζεται επίσης η συμμετοχή των μελών της εγκληματικής ομάδας και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες υποθέσεις.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Το σχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια -Τι προβλέπουν οι ρυθμίσεις

Σε τρεις πυλώνες βασίζεται το κυβερνητικό σχέδιο για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων. Το πλάνο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από την άνοιξη, καθώς οι τράπεζες θα μπορούν από τον Απρίλιο να δέχονται αιτήσεις για τη ρύθμιση των οφειλών εφόσον ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» το σχέδιο της κυβέρνησης για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες. Τον υπολογισμό των ελάχιστων δαπανών διαβίωσης που θα επιφέρουν δραστική μείωση στις δόσεις, τις εναλλακτικές προτάσεις ρύθμισης αλλά και την επιβράβευση του συνεργάσιμου δανειολήπτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, τα τρία βασικά σημεία του κυβερνητικού σχεδίου για τα «κόκκινα» δάνεια είναι:

Ελάχιστες δαπάνες διαβίωσης
Μετά από έγκριση της Τρόικα, θα ετοιμαστούν παραδείγματα ελάχιστων μηνιαίων εξόδων διαβίωσης για τα νοικοκυριά, ανάλογα με το μέγεθός τους. Εκτιμάται ότι θα κυμαίνονται στα 600-1.000 ευρώ. Οι τράπεζες θα υπολογίζουν αυτές τις δαπάνες και θα ορίζουν μικρότερες δόσεις, με μείωση ακόμη και 70%.

Εναλλακτικές προτάσεις ρύθμισης δανείων
Ανάμεσα στις ρυθμίσεις που ετοιμάζουν οι τράπεζες είναι επιμήκυνση κατά 10 χρόνια, από τα 75 στα 85, της ανώτατης ηλικίας δανειολήπτη για την αποπληρωμή. Ακόμη, μείωση κατά 50% των επιτοκίων των καταναλωτικών δανείων.

Συνεργάσιμος δανειολήπτης
Για να ενταχθεί στις ρυθμίσεις θα πρέπει να είναι διαθέσιμος σε επικοινωνία με τον δανειστή, να παρέχει πλήρη επικαιροποιημένα στοιχεία, να ενημερώνει για την τρέχουσα οικονομική του κατάσταση.

Παράλληλα, η μείωση επιτοκίου θα φέρει άμεση ελάφρυνση στις δόσεις που προέρχονται από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Τα προγράμματα αναχρηματοδότησης έχουν επιτόκια 7-8%, μειωμένα σχεδόν στο μισό σε σχέση με το 14-15% που είναι ο μέσος όρος επιτοκίου στα καταναλωτικά δάνεια, ενώ στις πιστωτικές κάρτες κινείται στο 18-19%.

Επιπλέον, αν η οφειλή από καταναλωτικά δάνεια είναι πάνω από 20%, οι τράπεζες ζητούν εγγραφή προσημείωσης σε κάποιο ακίνητο, η αξία του οποίο μπορεί να καλύψει το δάνειο. Σε αυτή την περίπτωση το επιτόκιο μειώνεται ακόμη περισσότερο και δεν ξεπερνά το 5%, ενώ η διάρκεια αποπληρωμής μπορεί να αυξηθεί στα 30 χρόνια, κάτι που μπορεί να μειώσει δραστικά την μηνιαία δόση.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό συμβούλιο, από την 1η Ιανουαρίου του 2015 υποχρεωτικά οι τράπεζες θα πρέπει να προχωρούν στις ρυθμίσεις δανείων με αυτά τα κριτήρια. Παράλληλα, οδηγία της επιτροπής εκκαθαρίσεων της Τράπεζας της Ελλάδος για τα «κόκκινα» δάνεια των «bad banks» προβλέπει ρυθμίσεις για πάνω από 40.000 φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, με οφειλές πάνω από 6,5 δισ. ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Δυο μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές της Ακαδημίας Τάεκβοντο Κεντρικής Στερεάς


Δυο μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές τάεκβοντο της Ακαδημίας Τάεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας στο 1ο Φεστιβάλ Τάεκβοντο "ευ αγωνίζεσθαι" στην Αθήνα στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Taekwondo) στις 14-16 φεβρουαρίου 2014.Μια εκπληκτική διοργάνωση με χιλιάδες αθλητές απο όλα τα σωματεία Τάεκβοντο της Ελλάδας.Συγκεκριμένα :
1.Χρυσό Μετάλλιο : Αργυρώ Βούλγαρη (Ακαδημία Τάεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας τμήμα Ιτέας Φωκίδος).
2.Χάλκινο Μετάλλιο : Άννα Λινάρδου (Ακαδημία Τάεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας τμήμα Ιτέας Φωκίδος).
Διαβάστε Περισσότερα »

Όχι στο κλείσιμο του ΙΚΑ Οινοφύτων




Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Για Το κλείσιμο Του ΙΚΑ Οινοφύτων

σας καλεί  στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί έξω από το ΙΚΑ Οινοφύτων
για να αποφασίσαμε όλοι μαζί τις περεταίρω κινητοποιήσεις μας


Είναι υποχρέωση όλων μας να μην αφήσουμε άλλο να μας υποβαθμίζουν τη ζωή μας
prigipato-dilesi.blogspot.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Άρον - άρον βάζουν λουκέτο στον ΕΟΠΥΥ: οι εργαζόμενοι περιφρουρούν τις μονάδες



Πριν καλά καλά ψηφιστεί ο νόμος για το ΠΕΔΥ και τον νέο ΕΟΠΥΥ, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ δίνει εντολή για άμεση μεταφορά όλων των υλικών των μονάδων - Κινητοποιήσεις σε εξέλιξη από γιατρούς και προσωπικό - Εργαζόμενοι και γιατροί περιφρουρούν από το πρωί το ΙΚΑ της Λεωφ. Αλεξάνδρας και καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός,  έδωσε ήδη εντολή να μπει λουκέτο σε όλα τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ. Μάλιστα έως τη Δευτέρα θα πρέπει να έχει γίνει όλη η παράδοση των υλικών που υπάρχουν σε όλα τα υποκαταστήματα και στη συνέχεια να σφραγισθούν. Στους κόλπους των γιατρών αλλά και των εργαζομένων επικρατεί έντονη αναστάτωση ενώ οι γιατροί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ) προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.

Ήδη, γιατροί και εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό μονάδων εμποδίζοντας την είσοδο των επιτροπών που θα κάνουν απολογισμό για να προχωρήσει το λουκέτο - εξπρές. Στο ΙΚΑ της Λεωφ. Αλεξάνδρας, εργαζόμενοι  και γιατροί περιφρουρούν από το πρωί το κτίριο για να εμποδίσουν τη διαδικασία «παράδοσης-παραλαβής» που θα σήμαινε το οριστικό κλείσιμο της μονάδας παροχής υπηρεσιών υγείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της επιτροπής αγώνα ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας, σήμερα "έγινε προσπάθεια να σφραγιστεί η μονάδα του ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας, όπως και όλες οι υπόλοιπες. Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει! Μετά τις χιλιάδες διαθεσιμότητες-απολύσεις γιατρών υγειονομικών και διοικητικών κλείνουν και τα υποκαταστήματα, οδηγούν την υγεία στο απόσπασμα και τους ασφαλισμένους στο θάνατο!

Ασφαλισμένε, με το λουκέτο στον ΕΟΠΥΥ χάνεις για πάντα τη δωρεάν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη, τη δωρεάν συνταγογράφηση, το δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο, τα δωρεάν εμβόλια για παιδιά, ενηλίκους και ηλικιωμένους, τις δωρεάν φυσικοθεραπείες", υπογραμμίζουν οι γιατροί και καλούν σε συγκέντρωση έξω από τη μονάδα ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας τη Δευτέρα 17/2, 8πμ.

«Σήμερα εφαρμόζουν τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του ΙΚΑ, ενός θεσμού που για 80 χρόνια εξυπηρετούσε τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα,  που αποτελούσε το μόνο τους αποκούμπι», τόνισε μιλώντας στο left.gr Ο Νίκος Μανιός,  γιατρός και συντονιστής του τμήματος Υγείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ (διαβάστε αναλυτικά)
Παράνομες οι εντολές άμεσου κλεισίματος των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ

Οι γιατροί μιλούν για παράνομη ενέργεια του προέδρου του ΕΟΠΥΥ να προβεί επειγόντως σε παράδοση όλου του υλικού των Μονάδων ΕΟΠΥΥ και εν συνεχεία να τις σφραγίσει και να τις κλείσει. Υπηρεσιακό έγγραφο που έφθασε σε όλες τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ επισημαίνει ότι το υλικό θα πρέπει να συγκεντρωθεί και να παραδοθεί άμεσα:

Οι γιατροί απέστειλαν εξώδικο στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Δημήτρη Κοντό ενώ τονίζουν ότι σε όσους συμμετέχουν στη διαδικασία ότι : «θα είναι υπόλογοι και εγκαλούμενοι από τα συλλογικά μας όργανα έναντι των αρμοδίων αρχών». 

Ο Γιάννης Μπασκόζος, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και γιατρός του ΕΟΠΥΥ, αναφέρει σε δήλωσή του:

«Η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και τα συνεχή ψέματα του υπουργού και των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων αποκαλύπτονται αμέσως μόλις ψηφίστηκε ο απαράδεκτος νόμος για την ΠΦΥ και τον ΕΟΠΥΥ.

Από όλη τη χώρα έρχονται καταγγελίες για εντολές άμεσου κλεισίματος των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ.

Με ανάλγητο και ανεύθυνο τρόπο αφήνουν τον κόσμο χωρίς ιατροφαρμακευτική φροντίδα και πετούν το προσωπικό στο δρόμο. Η μνημονιακή επιταγή για διαθεσιμότητες, απολύσεις και καταστροφή των δημόσιων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ξετυλίγεται μπροστά μας.

Η ευθύνη των 152 βουλευτών που ψήφισαν το νομοσχέδιο έκτρωμα είναι τεράστια και δεν παραγράφεται.

Υγειονομικοί και όλοι οι εργαζόμενοι ας αναπτύξουμε ένα δίκτυο προστασίας για τη δημόσια περιουσία και τις δομές υγείας.

Ο υπουργός και η κυβέρνηση είναι επικίνδυνοι. Με τους αγώνες και τη δημοκρατική έκφραση της θέλησης του λαού μας να τους διώξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».
left.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλός καιρός με τη θερμοκρασία έως τους 17 βαθμούς Κελσίου



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα, Σάββατο. Εξαίρεση αποτελούν η Κρήτη όπου αναμένονται νεφώσεις με…



τοπικές βροχές και η Εύβοια όπου ενδέχεται να βρέξει τις πρωινές ώρες.

Aναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος, στα ανατολικά λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωί στα θαλάσσια τμήματα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος και μονό τις πρωινές ώρες στην ανατολική στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα βροχών μικρής διαρκείας στα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ανατολικά και βορεια τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοι 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση .
Θερμοκρασία: από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοι 4 με 5 και στα θαλάσσια πρόσκαιρα 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Απίστευτο: Έδωσαν ποντικοφάρμακο σε ασθενή στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου!





Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον 60χρονο ασθενή στον οποίο χορηγήθηκε άγνωστη, μέχρι εχθές, ουσία αντί για σκιαγραφικό για μια αξονική εξέταση ρουτίνας, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.


Όπως προέκυψε η ουσία που του χορηγήθηκε ήταν ποντικοφάρμακο!
Η αποκάλυψη αυτή έγινε από την... ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων από δείγμα του υγρού που βρέθηκε στο μπουκάλι του σκιαγραφικού, τα αποτελέσματα των οποίων εστάλησαν στο γραφείο του Διοικητή του Ιδρύματος.

Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση ενημερώθηκε και ο διοικητής της ΔΥΠΕ
κ. Αντώνης Γρηγοράκης ενώ στις έρευνες για την εξιχνίαση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες το υγρό που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, μπαίνει πλέον και η αστυνομία.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου κ. Μ. Πετράκης, οι εξελίξεις που έφεραν στην υπόθεση τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, κίνησαν αυτεπάγγελτη έρευνα και στις έρευνες πλέον συμμετέχει και η αστυνομία, ερευνώντας όλα τα ενδεχόμεν

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν για κατάθεση μάρτυρες, από τον παθόντα μέχρι τον ίδιο των διοικητή του Νοσοκομείου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο ασθενής, θα ζητήσει τη δίωξη κάποιου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα οι αρχές πίστευαν ότι η ουσία που είχε χορηγηθεί στον ασθενή, ήταν κάποιας μορφής αντισηπτικό που χρησιμοποιείται ευρέως στο Νοσοκομείο, και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έπεσαν σαν "βόμβα" στρέφοντας τις έρευνες ακόμα και στον ενδεχόμενο να υπήρξε δόλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος, τον περασμένο μήνα, πήγε στο νοσοκομείο για μια αξονική ρουτίνας προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της ασθένειάς του.

Όμως, όταν του δόθηκε το ειδικό σκιαγραφικό σκεύασμα, ένοιωσε ένα κάψιμο και το ανέφερε αμέσως.

Ευτυχώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση των γιατρών, και μόλις διαπιστώθηκε απο τα υπολλείμματα του σκευάσματος πως επρόκειτο για άλλη ουσία, του έγιναν οι αναγκαίες εξετάσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία του και άμεσα διετάχθη ΕΔΕ.

greece-salonika.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κλείνει το ΙΚΑ σε Λιβαδειά και Παραλία Διστόμου, συγκεντρώσεις από το Εργατικό Κέντρο


Το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταδικάζει το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων του  ΙΚΑ Λιβαδειάς και Παραλίας Διστόμου, μετά τη ψήφιση του Νομοσχεδίου  « ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ.) ΑΛΛΑΓΗ  ΣΚΟΠΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» του Υπουργείου Υγείας, με μόνο στόχο  να οδηγήσει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό στην ανεργία και τους χιλιάδες ωφελούμενους ( εργαζόμενους, συνταξιούχους κ.α.) χωρίς Πρωτοβάθμια περίθαλψη, για να εξυπηρετήσει τις απάνθρωπες δεσμεύσεις των Μνημονίων.
Τα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ Λιβαδειάς και Παραλίας Διστόμου λειτουργούν αδιάκοπα, πλήρη στελεχωμένα με Ιατρικό,  Νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ιατρικό εξοπλισμό, όπου εξυπηρετούν  χιλιάδες ωφελούμενους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης το κτίριο του ΙΚΑ Παραλίας Διστόμου είναι ιδιόκτητο και δίπλα από το Εργοστάσιο  «Αλουμίνιο της Ελλάδος», όπου εξυπηρετούνται οι εκατοντάδες  εργαζόμενοι του.
Καλούμε όλους τους πολίτες, εργαζόμενους, συνταξιούχους να πάρουν μέρος στη Διαμαρτυρία που θα γίνει τη Δευτέρα 17/2/2014
-          ώρα  8.00΄το πρωί, στο Υποκατάστημα ΙΚΑ Παραλίας Διστόμου
-          ώρα 10.00΄το πρωί στο ΙΚΑ Λιβαδειάς στον πεζόδρομο της  Μπουφίδου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ