Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Με Καμάρι παρέλασαν τα Νιάτα στις Θεσπιές-Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε Περισσότερα »

Ολόκληρη η παρέλαση στη Θήβα (video)


Και στη Θήβα πολίτες και αρχές έδωσαν το παρόν στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

Με εθνική υπερηφάνεια η παρέλαση τίμησε τους προγόνους μας δίνοντας το μήνυμα αισιοδοξίας. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Χάρης Θεοχάρης γενικός γραμματέας εσόδων.

Θήβα: Ολόκληρη η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2014 από LAMIASTARGR
Διαβάστε Περισσότερα »

Λαμπρός Μέγας Εσπερινός στον Ι.Ν.Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας-Βίντεο

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός  τελέσθηκε την Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας,προεξάρχοντος του αρχιμ. Πολυκάρπου, ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο πριν την περιφορά της εικόνας,συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο του Ναού π.Παναγιώτη,και τον παπά Γιάννη. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η περιφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού στο χωριό παρουσία του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη  αντιδημάρχων,  και του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Μαυρομματίου.Στη συνέχεια, ο κόσμος  παρακολούθησε  χορούς από τον  Χορευτικό Όμιλο του Μαυρομματίου.
                                                                Χρόνια Πολλά

 








 ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάστηκε στο χωριό μας η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου-φωτο

Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλήψεις σε Σκούρτα και Θήβα για καταδικαστική απόφαση και παιδικά σκορδάκια..


Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (24-03-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 30-06-2006 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 45χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών, για κλοπή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών αθυρμάτων στα Σκούρτα Βοιωτίας
Κατά την διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε περίπτερο ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν συνολικά -750- παιδικά αθύρματα (σκορδάκια)
Οι έλεγχοι εν όψει των εορτών του Πάσχα θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον
Συνελήφθη, χθες (24-03-2014) το απόγευμα στα Σκούρτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε περίπτερο, ιδιοκτησίας του 34χρονου, κατελήφθη ο ίδιος να διαθέτει προς πώληση και κατασχέθηκαν συνολικά (750) παιδικά αθύρματα (σκορδάκια), για τα οποία δεν είχε εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, εν όψει του εορτασμού του Πάσχα, θα συνεχισθούν με αμείωτο ενδιαφέρον.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ