Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

"2015" Eυχές απο Permissospress


Διαβάστε Περισσότερα »

Ο αριθμός 87425 κερδίζει τα τέσσερα εκατ. ευρώ του πρωτοχρονιάτικου λαχείου



Ο κάτοχος του λαχείου με αριθμό 87425 της 4ης σειράς είναι ο υπερ-τυχερός της κλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου του 2015, καθώς όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση κερδίζει 4.000.000 ευρώ.

Από 500.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί: 87421, 87422, 87423 και 87424 επίσης της 4ης σειράς, ενώ αν κάποιος είχε την τυχερή πεντάδα της 4ης σειράς κερδίζει συνολικά 6.000.000 ευρώ.

Από 10.000 ευρώ κερδίζουν όλα τα λαχεία με τον αριθμό 87425 ανεξαρτήτου σειράς, ενώ από 5.000 ευρώ όλα τα λαχεία, ανεξαρτήτου σειράς με τους αριθμούς: 87421, 87422, 87423 και 87424.

Κέρδος 300.000 ευρώ αποφέρει στον κάτοχό του, το λαχείο με αριθμό 94962 της 15ης σειράς (από 3.000 ευρώ ο ίδιος αριθμός σε όλες τις άλλες σειρές), ενώ από 200.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί 00913 της 28ης σειράς και 54052 της 20ης σειράς (από 2.000 ευρώ οι ίδιοι αριθμοί σε όλες τις άλλες σειρές).

Από 100.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί: 06377 της 20ης σειράς, 38542 της 18ης σειράς, 48690 της 30ης σειράς και 99187 της 10ης σειράς (από 1.000 ευρώ οι ίδιοι αριθμοί ανεξαρτήτου σειράς).

Το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο μοίρασε επίσης ποσά 50.000 ευρώ και 20.000 ευρώ σε άλλους νικητές, ενώ από 100 ευρώ κερδίζουν όλα τα λαχεία των οποίων τα τέσσερα τελευταία ψηφία είναι 7421, 7422, 7423 και 7424 και από 5 ευρώ όλα τα λαχεία τα οποία λήγουν σε 21, 22, 23, 24 και 25.
Διαβάστε Περισσότερα »

O περιφερειάρχης δεν κρύβει τον έρωτά του για την παρουσιάστρια – Μπακογιάννης & Κοσιώνη αγκαλιασμένοι πάνω σε βέσπα (φωτο)

 Οι φήμες για το ειδύλλιο τους είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο αλλά οι πρώτες φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει τον Ιούλιο από τις διακοπές τους στην Αντίπαρο. Τότε ήταν μάλλον συγκρατημένοι. Τώρα φαίνεται ότι οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους συνέλαβε να ψωνίζουν σε γνωστό εμπορικό κέντρο και στη συνέχεια να φεύγουν αγκαλιασμένοι πάνω σε βέσπα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές απο τον Σύλλογο Γυναικών Δομβραίνας


Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχαριστήρια επιστολή της Δημάρχου Λεβαδέων προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας

Η Δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας  κ. Νικόλαο Γεωργακόπουλο:
«Αξιότιμε κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή,
με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, οι οποίοι υπό την καθοδήγησή σας κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ποδοσφαιρικών αγώνων που διεξήχθησαν στην πόλη μας, με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, πετύχατε την ομαλή διεξαγωγή τους χωρίς να προκληθούν εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων και φθορές σε περιουσίες συμπολιτών μας και βανδαλισμοί στην πόλη.
Σας συγχαίρω για την επιχειρησιακή ετοιμότητα σας και σας παρακαλώ όπως διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μου προς όλους τους άνδρες και γυναίκες της Υπηρεσίας σας  για την εξαιρετική τους προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.
Εύχομαι κάθε προσωπική και υπηρεσιακή επιτυχία και στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας.»  

Διαβάστε Περισσότερα »

Επίσημα αγνοούμενοι οι 2 οδηγοί από την Βοιωτία. Δείτε την λίστα με τους 'Ελληνες αγνοούμενους


Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Ναυτιλίας τη λίστα με τα στοιχεία των Ελλήνων αγνοουμένων που επέβαιναν στο οχηματαγωγό Norman Atlantic.Oι  δυο Βοιωτοί αυτοκινητιστές, ο Αλέξανδρος Κουφογιώργος ετών 55 από τη  Θήβα και ο Ιωάννης Σοφός, 47 ετών από την Αγία Τριάδα Λιβαδειάς, παραμένουν μέχρι τώρα αγνοούμενοι.

Πρόκειται για τους εξής:

1. ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
2. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΤΣΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
4. ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
5. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
6. ΣΑΓΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
9. ΣΟΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα »

Κλειστός ο δρόμος Λουτουφί- Μελισσοχώρι- Με μεγάλη δυσκολία η κυκλοφορία στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο


Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι διεκόπη η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών από την Κοινότητα Λουτουφίου έως και την Κοινότητα Μελισσοχωρίου, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων.

Στο υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας, Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και ΜΟΝΟ με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και  να κινούνται με τα οχήματά τους ΜΟΝΟ σε εξαιρετικά έκτακτες περιπτώσεις.

Ζητάμε τη βοήθεια και την κατανόηση των δημοτών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τρίτος Ελληνας νεκρός στην τραγωδία του Norman Atlantic

Πρόκειται για τον 59χρονο οδηγό φορτηγού από τη Ζάκυνθο, Νικόλαο Παράσχη - Απίστευτη σύγχυση με τον αριθμό των αγνοουμένων από το δυστύχημα - Τα στοιχεία του νεκρού έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό μετά από επιβεβαίωση της ελληνικής πρεσβείας στη Ρώμη
Μεγαλώνει ο κατάλογος των Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους στο ναυτικό δυστύχημα στο Norman Atlantic την Κυριακή.



Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό ο τρίτος νεκρός, μετά τον Γιώργο Δούλη και τον Κώστα Κουφόπουλο, λέγεται Νικόλαος Παράσχης. Ο άτυχος 59χρονος ήταν οδηγός φορτηγού με καταγωγή από τη Ζάκυνθο.

Τα στοιχεία του επιβεβαιώθηκαν από την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο αδερφός του Ζήσης Παράσχης επικαλούμενος μαρτυρίες άλλων επιβαινόντων στο Norman Atlantic, ο 59χρονος έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί όταν άκουσε να φωνάζουν κάποιοι «καιγόμαστε, καιγόμαστε».

Ωστόσο ο κ. Παράσχης καταγγέλλει πως ο ίδιος ανακάλυψε εδώ και 26 ώρες ότι ο αδερφός του είναι νεκρός μετά από τηλεφωνήματα που έκανε σε νοσοκομεία στην Ιταλία. Σε ένα από αυτά οι υπεύθυνοι του είπαν ότι υπήρχε ένα άτομο με το όνομα Νίκος Παράσχης καθώς είχαν βρει την ταυτότητά του.


Απίστευτο αλαλούμ με τους διασωθέντες και τους αγνοούμενους

Την ίδια ώρα, τέσσερις ημέρες μετά το δυστύχημα και παρά το γεγονός ότι η  τεράστια επιχείρηση διάσωσης των ιταλικών και των ελληνικών αρχών ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, κανείς δεν έχει σαφή εικόνα για το ποιοι είναι οι διασωθέντες και πόσοι από τους επιβάτες του μοιραίου πλοίου αγνοούνται!

Ενδεικτικό της σύγχυσης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι μέχρι χθες το βράδυ, η ενημέρωση που υπήρχε ήταν ότι στο πλοίο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού San Giorgio που έφτασε στο Μπρίντιζι επέβαιναν 130 Έλληνες διασωθέντες. Τελικώς, στο πλοίο οι Έλληνες υπήκοοι ήταν 106, και έως αυτή την ώρα, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος αναμένει επικαιροποιημένη λίστα με τους Έλληνες διασωθέντες από τις ιταλικές αρχές! 

Το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασε στο λιμάνι του Τάραντα της Ιταλίας το πλοίο «Aby Jeannette» το οποίο μετέφερε διασωθέντες από το «Νorman Atlantic», και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέσα σε αυτό βρίσκονται 26 Έλληνες. Και πάλι όμως, οι ελληνικές αρχές αναμένουν την καταμέτρηση από τους Ιταλούς ώστε να επιβεβαιωθεί - ή να αλλάξει - και αυτό το νούμερο.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η πλοιοκτήτρια εταιρία ΑΝΕΚ έδωσε στις αρχές νέα λίστα επιβαινόντων, την τρίτη κατά σειρά, όπου ο συνολικός αριθμός ατόμων στο Norman Atlantic είναι τελικά 474.

Από την ιταλική εισαγγελία που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, ανακοινώθηκαν επιπλέον τρία άτομα ως λαθρομετανάστες, οι οποίοι φυσικά δεν προσμετρώνται στις επίσημες λίστες, ενώ οι Ιταλοί θεωρούν ως αγνοούμενους 98 επιβάτες!

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Μπάρι, Τζουζέπε Βόλπε, δεν είναι γνωστό πού βρίσκονται 98 επιβαίνοντες, καθώς όπως διευκρίνισε: «Τις τελευταίες ώρες έφτασαν στην Ελλάδα 80 ναυαγοί με ένα ελικόπτερο και ένα εμπορικό πλοίο, αλλά δεν προκύπτει να υπάρχει κάποιο δεύτερο πλοίο, το οποίο να έχει επιβιβάσει διασωθέντες».
protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5τ στο οδικό δίκτυο Βοιωτίας



Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας Ν. Γεωργακόπουλος αποφάσισε, λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών φαινομένων, την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας, από την 16:00 ώρα της 31-12-2014 μέχρι 09:00 ώρα της 1/1/2015, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων :

•    Στην ΠΑΘΕ από χ/θ 67.700 έως 121.250 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
•    Σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Βοιωτίας

Της παραπάνω απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται, με την προϋπόθεση να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, τα κάτωθι οχήματα :

•    Εκτάκτου Ανάγκης ( ΕΚΑΒ, ΠΥ κλπ)
•    Οδικής Βοήθειας
•    Τα φορτηγά οχήματα που μεταφέρουν αλάτι

Κίνηση των οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων μικτού βάρους, στο ως άνω δίκτυο, απαραίτητα εφόσον είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες

Οι παραβάτες της απόφασης τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ, όπως τροποποιήθηκε με το το Ν.3542/2007
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ-Πρώτη μεγάλη νίκη της ελπίδας

Πρώτη μεγάλη νίκη της ελπίδας
Ιστορικών διαστάσεων ευκαιρία, να γυρίσουμε σελίδα

Η κυβέρνηση Σαμαρά που λεηλάτησε την κοινωνία αποτελεί παρελθόν. Με τη θέληση του λαού, σε λίγες μέρες, θα είναι παρελθόν και τα μηνημόνια της λιτότητας. Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι, αφού το μέλλον ήδη ξεκίνησε.
Κάτω απο τη καταλυτική επίδραση της λαϊκής κατακραυγής καταψηφίστηκε η υποψηφιότητα  του Σ. Δήμα για την θέση του ΠτΔ. Ιστορικών διαστάσεων ευκαιρία του ελληνικού λαού  να κάνει πραγματικότητα αυτό το οποίο οι περισσότεροι έχουν στη καρδιά τους, να γυρίσουμε σελίδα. Πρώτη μεγάλη νίκη της ελπίδας.
Η Ελλάδα βρίσκεται στο κατώφλι μιας μεγάλης, μιας ιστορικής πολιτικής αλλαγής. Το αναπότρεπτο των εκλογών και η προοπτική μιας μεγάλης εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνουν ήδη νέα δεδομένα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί τη δύναμή του από τη στήριξη μιας μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας, που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Η εκλογική του νίκη θα είναι η αρχή μιας μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την κοινωνική σωτηρία και την ανασυγκρότηση του τόπου. Μιας εθνικής προσπάθειας, όμως, που θα έχει διεθνή αντίκτυπο, αφού η ιστορική μας ευθύνη είναι να ανοίξουμε τον δρόμο μιας εναλλακτικής πολιτικής στην Ευρώπη, μετατρέποντας μια χώρα της Ευρωζώνης από νεοφιλελεύθερο πείραμα σε παράδειγμα κοινωνικής προστασίας και ανάπτυξης. Να αποδείξουμε ότι όταν οι λαοί θέλουν, όταν πιστεύουν στις δυνάμεις τους, μπορούν.

Το πρώτο βήμα θα είναι η υλοποίηση του «προγράμματος της Θεσσαλονίκης» για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Αυτό δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Δεν δημιουργεί ανάγκες για νέα δανεικά και δεν θα μπει στο τραπέζι της συζήτησης.
Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του λαού, θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και θα προχωρήσουμε. Η παραμονή της Ελλάδας στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση δεν είναι για μας ούτε καν σκέψη, πόσο δε μάλλον δεν μπορεί να αποτελέσει επιλογή υπό καμία συνθήκη.
Στη βάση αυτής της δέσμευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να συσπειρώσει γύρω του όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις στον λαό, ώστε να έχει την πλειοψηφία στη νέα Βουλή, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του. Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις.
Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι η Αριστερά βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο κατώφλι της Ιστορίας, για να αναλάβει τα δύσκολα. Και έχουμε πλήρη συνείδηση ότι ερχόμαστε για να ενώσουμε, όχι για να διχάσουμε. Για να ξαναχτίσουμε πάνω στα ερείπια μιας κοινωνίας λεηλατημένης.
Γι' αυτό και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση μιας παράταξης. Θα είναι κυβέρνηση όλου του λαού.
Και σε αυτή την κρίσιμη ώρα δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις. Όλη μας η σκέψη, όλη μας η δράση, όλη μας η έμπνευση είναι για να τα καταφέρουμε.
Μαζί με τον λαό, να γυρίσουμε σελίδα για τον τόπο.
"τώρα σηκώνουμε τα μανίκια".

30 Δεκεμβρίου 2014       ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ουρές χιλιομέτρων από τον χιονιά στην Υλίκη - ΒΙΝΤΕΟ



Με μεγάλες καθυστερήσεις κινούνται τα αυτοκίνητα στο 100ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης, στην Υλίκη. Ουρές χιλιομέτρων εξ'αιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης.



Δείτε το βίντεο από το Μega:
Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές από το diastixo.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές απο τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς


Διαβάστε Περισσότερα »

Eυχαριστήριο Ε.Κ.Λιβαδειάς για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους βοηθούν στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Εργατικού Κέντρου, για τρίτη συνεχή χρονιά.
      Ευχαριστούμε την Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την θετική τους  ανταπόκριση στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και την εθελοντική εργασία τους  στη συγκέντρωση  και στη διανομή  των προσφορών προς τους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο  συμπαραστέκεται έμπρακτα σε
300 περίπου  συνανθρώπους μας.
       Ευχαριστούμε θερμά όσους προσφέρουν διάφορα είδη για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο και κυρίως τα Συνδικάτα από Γερμανία, Ελβετία και Ισπανία για την αλληλεγγύη τους.
      Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους η προσφορά του καθένα ξεχωριστά από το υστέρημά του δείχνει την ευαισθητοποίησή του και πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης.
Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να το μιμηθούν και άλλοι, γιατί δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει φέρει σε απόγνωση πολλούς συμπολίτες μας.
     Ευχόμαστε σε όλους  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ ,  ΥΓΕΊΑ και  ΔΥΝΑΜΗ  για ένα καλύτερο αύριο , το οποίο δικαιούμαστε.
ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ !
                
                                                                         Το       Δ.Σ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Περιφέρεια Στερεάς δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δίνει τη μάχη
 για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
124 μηχανήματα στους δρόμους
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.
Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, υπό την επίβλεψη των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ όλος ο μηχανολογικός της εξοπλισμός σε συνδυασμό με τα μισθωμένα μηχανήματα αξιοποιούνται στο έπακρο, έτσι ώστε να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό. Το αλάτι είναι επαρκές, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που έχουν ανακύψει και αναμένεται να ανακύψουν, μέχρι το πέρας της κακοκαιρίας.   
Συνολικά βρίσκονται στο δρόμο 124 μηχανήματα  της Περιφέρειας αλλά και ιδιωτικά. Βρίσκονται επίσης σε επιφυλακή ακόμη περισσότερα μισθωμένα μηχανήματα, τα οποία με την πρώτη ανάγκη θα αξιοποιηθούν, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο των υπηρεσιών της Περιφέρειας και να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο καθαρό και προσβάσιμο για όλους.
Και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες έχουν κινητοποιηθεί όλοι οι μηχανισμοί πολιτικής προστασίας, με στόχο τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες των νομών να μπορούν να μετακινηθούν με ασφάλεια.
Οι επιχειρήσεις αποχιονισμού και διάνοιξης των οδικών δικτύων συνεχίζονται ανελλιπώς, με το οδικό δίκτυο σε όλη της επικράτεια της Στερεάς Ελλάδας να μην αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα.
Συγκεκριμένα:
Στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επιχειρούν 10 αλατιέρες – λεπίδες, 9 JBC, 4 grader, μισθωμένα και 1 αλατιέρα-λεπίδα της Περιφέρειας, διατηρώντας όλο το εθνικό οδικό δίκτυο ανοιχτό, καθώς επίσης και την παλιά εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Επιπλέον σε πλήρη συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Ατικής διατηρείται η εθνική οδός καθαρή, διευκολύνοντας την κίνηση των οχημάτων οι οποία είναι αυξανόμενη λόγω των ημερών.
Στην  Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας επιχειρούν 35 μηχανήματα ιδιωτών, 6 εκχιονιστικά/αλατιέρες, 12 grader, 12 φορτωτές και 5 μπουλντόζες, και 5 της Περιφέρειας, 1 φορτωτής, 1 grader, 2 εκχιονιστικά/αλατιέρες και 1 μπουλντόζα. Το εθνικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό, και μόνο σε τρία χωριά του επαρχιακού δικτύου εντοπίζονται προβλήματα τα οποία άμεσα αντιμετωπίζονται.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας το εθνικό δίκτυο, στο οποίο επιχειρούν συνεχώς 2 αλατιέρες-λεπίδες, παραμένει ανοιχτό και αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία πραγματοποιείται χωρίς αλυσίδες. Στο επαρχιακό δίκτυο και ειδικότερα στα σημεία πρόσβασης από όμορους νομούς βρίσκονται σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου 5 αλατιέρες και 5 grader προκειμένου να εξασφαλιστεί η ευκολότερη πρόσβαση στον νομό. Τέλος βρίσκονται σε ετοιμότητα 21 μισθωμένα μηχανήματα τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τις ανάγκες που τυχόν προκύψουν.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας επιχειρούν αυτή την ώρα 7 αλατιέρες –λεπίδες και ένα grader, χωρίς να παρατηρείται κανένα πρόβλημα στην περιοχή.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, το δίκτυο παραμένει ανοιχτό, με 12 αλατιέρες – λεπίδες της Περιφέρειας αλλά και ιδιωτών.
Δεδομένης της χαμηλής θερμοκρασίας και της προβλεπόμενης συνεχούς χιονόπτωσης, παρακαλούνται όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί να τηρούν τον ΚΟΚ, να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες, τις οποίες ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της τροχαίας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών.  


Διαβάστε Περισσότερα »

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Παρακαλούνται οι Δημότες και όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το οδικό Δίκτυο του Δήμου  να το κάνουν μόνο σε περίπτωση ανάγκης και λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.
Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης πολλά σημεία ακόμη δεν έχουν ανοίξει, ενώ παντού υπάρχει πρόβλημα ολισθηρότητας.
Ο Δήμος με τα μηχανήματα και το προσωπικό του πασχίζει να κρατήσει ανοικτούς  τους κεντρικούς οδικούς άξονες με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.
  ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

Παράταση έως τις 5 Ιανουαρίου για τα τέλη


Παράταση έως τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας έδωσε σήμερα το πρωί το ΥΠΟΙΚ.

Έως τις 5 Ιανουαρίου θα μπορούν να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες οχημάτων
Κανονικά η προθεσμία έληγε τα μεσάνυχτα, ωστόσο η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προχώρησε στην ολιγοήμερη αυτή παράταση προκειμένου να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες οχημάτων, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες ουρές σε τράπεζες και ΕΛΤΑ. Στη σχετική ανακοίνωση το ΥΠΟΙΚ επισημαίνει πως η αλλαγή της τελικής ημερομηνίας συνδέεται με την κακοκαιρία.

«Με δεδομένες τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και εν όψει της συνεχιζόμενης μεγάλης προσέλευσης των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, η εμπρόθεσμη πληρωμή τους θα μπορεί να γίνεται μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Δήμος Λεβαδέων-Αναβολή συναυλίας από τους Mode Plagal



Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία των Mode Plagal που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αναβάλλεται εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:00 στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων προς οδηγούς: Μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις οι μετακινήσεις


Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους, τόσο στο κέντρο της πόλης των Θηβών όσο και σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Θηβαίων ( Δ.Ε. Βαγίων, Πλαταιών, Θίσβης, Θήβας) και να κινούνται με τα οχήματά τους ΜΟΝΟ σε εξαιρετικά έκτακτες περιπτώσεις ( ασθένεια)  και αφού έχουν φορέσει σε αυτά αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ζητάμε τη βοήθεια και την κατανόηση των δημοτών.
Όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Θηβαίων, μηχανήματα αποχιονισμού και ρίψης αλατιού του Δήμου καθώς και μισθωμένα μηχανήματα έργων μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό του,  βρίσκονται επί ποδός και παρεμβαίνουν συνεχώς από το πρωί της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε η κακοκαιρία, προκειμένου να διευκολύνουν τους δημότες και την κυκλοφορία.

Για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Θηβαίων  δέχεται κλήσεις  στα τηλέφωνα 2262-3-50600, 601, 602 καθώς και στα τηλέφωνα 2262-3-50627 (Γραμματεία Δημάρχου),  2262-350630 και 607 (Γραφεία Αντιδημάρχων )

Παραθέτουμε επίσης τα ακόλουθα χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας:
Αστυνομία – Τροχαία :100
Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας: 199   
Νοσοκομείο Θηβών :22620 24444, 2262-3 -50200-205  και ΕΚΑΒ 166

Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Διαβάστε Περισσότερα »

Επιδείνωση του καιρού - Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες



Bροχές και καταιγίδες στο Κεντρικό, Ανατολικό, Νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο, με χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, χιονόνερο στην Πελοπόννησο με χιόνια στα ορεινά, στα ημιορεινά καθώς και σε βορειοανατολικά πεδινά τμήματα, και χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής και Βόρειας χώρας, στην Εύβοια, στο Βόρειο Αιγαίο και στις Σποράδες, περιμένουμε την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014.

Οι χιονοπτώσεις θα είναι τοπικά έντονες στη Στερεά, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Χαλκιδική, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, ενώ από τη Στερεά και βορειότερα θα εκδηλωθεί παγετός που στα κεντρικά και κυρίως βόρεια θα είναι πολύ ισχυρός και κατά τόπους ολικός. Παράλληλα πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη, αλλά και σε χερσαίες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -12 έως -5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -8 έως 1 βαθμό στη Βόρεια Ελλάδα, από -5 έως 2 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 0 έως 9 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 0 έως 6 στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 0 έως 2 βαθμούς στα νησιά του Βορείου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 5 έως 11 στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 8 έως 16 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, 8 με 9 μποφόρ, και κατά τόπους επίπεδο θύελλας 10 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη, όπου αρχικά θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις νότιοι άνεμοι, 7 με 8 μποφόρ, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ, και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.

Νεφώσεις με χιονόνερο κατά περιόδους στα νότια και στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Οι χιονοπτώσεις στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού θα είναι τοπικά έντονες, κυρίως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ μέσα στην ημέρα ενδέχεται να υπάρξει διάστημα πρόσκαιρης βελτίωσης. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 5 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και δυτικά δε θα ξεπεράσει τους 2 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, 8 με 9 μποφόρ, και πιθανόν στα ανατολικά επίπεδο θύελλας 10 μποφόρ.

Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους και ολικό παγετό, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στον -1 βαθμό Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και από το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σεισμός 4 Ρίχτερ στον Κορινθιακό Κόλπο

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή ζημιές
Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε γύρω στις επτά το πρωί της Τετάρτης ανοικτά του Ξυλοκάστρου, στον Κορινθιακό Κόλπο, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.



Το επίκεντρο της δόνησης υπολογίζεται στα 10 χλμ. βορειοανατολικά του Δερβενίου και το εστιακό του βάθος στα 5 χλμ.



Διαβάστε Περισσότερα »

Σε κλοιό χιονιά η Βοιωτία-Δίπλωσε νταλίκα στο Ακραίφνιο

Προβλήματα  στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Ακραιφνίου

Προβλήματα  σημειώθηκαν και  στο 99ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα όπου ακινητοποιήθηκαν αυτοκίνητα λόγω της έντονης χιονόπτωσης αλλά και γιατί πολλοί οδηγοί δεν είχαν αλυσίδες, με αποτέλεσμα να τους ακινητοποιεί η τροχαία.

Μάλιστα, αργά τη νύχτα της Τρίτης, γύρω στα μεσάνυχτα, στο ύψος Ακραιφνίου στο ρεύμα προς Αθήνα νταλίκα δίπλωσε με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να μείνουν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους μέχρι και πέντε ώρες. Από τις δύο λωρίδες είχε κλείσει η μία προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Σύμφωνα με την Τροχαία η κίνηση πλέον διεξάγεται κανονικά.
Στο σημείο αυτό, το κομμάτι Θήβα - Ακραίνφνιο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει ισχυρός παγετός,  τα οχήματα κινούνται με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες. Υπάρχουν έξι εκχιονιστικά και 2 οχήματα βοήθειας βαρέων οχημάτων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές απο την Ένωση Μικρασιατών Θήβας


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ