Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

"Απογειώθηκε" το Πολεμικό Αεροσκάφος απ' την Αλίαρτο-Βίντεο,φωτο


"Απογειώθηκε" σήμερα το πρωί το πολεμικό αεροσκάφος απο την αυλή του  Δημαρχείου  Αλιάρτου Θεσπιέων για να "προσγειωθεί"  λίγα λεπτά αργότερα στο χώρο κάτω απο τη λαϊκή.


Μετακινήθηκε σήμερα από το προαύλιο του Δημαρχείου το πολεμικό Αεροσκάφος τύπου Τ-33 που είχε τοποθετηθεί πριν δεκαπέντε, περίπου, χρόνια.
Η μετακίνηση έγινε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και με το σκεπτικό πως, ο χώρος του Δημαρχείου ως ενδεικτικός της πολιτικής έκφρασης της κοινωνίας, δεν πρέπει να σηματοδοτείται από ένα όπλο.
Το Αεροσκάφος τοποθετήθηκε στον κοινόχρηστο χώρο απέναντι από το κέντρο Υγείας, που είναι τέτοιος ώστε να  το αναδεικνύει.
Στην επιχείρηση μεταφοράς συνέβαλε το ΓΕΑ που απέστειλε εξειδικευμένο προσωπικό, από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία και τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω.
Ο προαύλιος χώρος  του Δημαρχείου θα ανακαινισθεί και θα διακοσμηθεί όπως του αρμόζει .

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος
>ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Πλήρης ανατροπή στις συντάξεις – Όλες οι προτάσεις της Επιτροπής Σοφών

 Βασική σύνταξη στα 360 ευρώ στα 67 και «συνέχεια» -προς τα πάνω ή προς τα κάτω- ανάλογα με τα περιουσιακά στοιχεία του ασφαλισμένου, περιλαμβάνεται στο πόρισμα της Επιτροπής Σοφών που παραδίδεται στον υπουργό Εργασίας.

Και πάλι πάντως, το ποσό των 360 ευρώ θα είναι εγγυημένο μόνο για όσους βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, μια και όσο μεγαλύτερα είναι τα έσοδα του ασφαλισμένου (καταθέσεις, ενοίκια, μερίσματα, οικογενειακό εισόδημα κλπ.), τόσο θα μειώνεται το ποσό, το οποίο ενδέχεται να φθάσει και το… μηδέν (κυριολεκτικά), εάν ο ασφαλισμένος θεωρείται πλούσιος. Στην περίπτωση αυτή το ποσό θα υπολογίζεται μόνον από τις εισφορές που έχει καταβάλλει όλη του τη ζωή ο ασφαλισμένος.

Παράλληλα προτείνεται, μεταξύ άλλων, κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και αντικατάστασή της από «ρήτρα ελεγχόμενου ελλείμματος», ενώ  η Επιτροπή προκρίνει και ενοποιήσεις των ασφαλιστικών ταμείων.

Σύμφωνα με τις προτάσεις της, μπορεί να δημιουργηθεί ένα κοινό ταμείο για δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες ή τρία διαφορετικά, δηλαδή ένα για εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ένα για ελεύθερους επαγγελματίες και ένα για αγρότες.

Οι προτάσεις της Επιτροπής οδηγούν και σε περικοπές, μέσω επανυπολογισμού, των συντάξεων πάνω από 1.000 ευρώ αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του μνημονίου για εξοικονόμηση συνταξιοδοτικών δαπανών. Υπολογίζεται ότι αν αυτό ισχύσει οι μειώσεις στις υπάρχουσες συντάξεις θα φθάσει το 12-17%.

Η Επιτροπή θεωρεί ότι οι προτάσεις της γίνονται  «στα πλαίσια της ισότητας και για να αποφευχθεί προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των περικοπών.» Γι αυτό «προτείνεται ο επανα-υπολογισμός όλων των συντάξεων με ενιαίο τρόπο για όλους, ώστε το ποσό που θα προκύψει να μην χρειαστεί να περικοπεί. »…

Ακολουθεί ολόκληρο το πόρισμα
porisma.pdf
Διαβάστε Περισσότερα »

Ολες οι συναλλαγές με κάρτες υποχρεωτικά




    Πλαστικό χρήμα παντού, υποχρεωτικά και για μια σειρά από πληρωμές σε ελεύθερους επαγγελματίες και την εφορία, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Βασικός σκοπός να..περιοριστεί στο ελάχιστο η χρήση του φυσικού χρήματος, να γίνονται δηλαδή όσο το δυνατόν λιγότερες συναλλαγές σε μετρητά ώστε να δοθεί ένα ηχηρό χτύπημα στη φοροδιαφυγής.

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη συστήνεται στο υπουργείο Οικονομικών σχετική ομάδα εργασίας.

Η ομάδα εργασίας θα διερευνήσει τα εξής:

α) Υποχρεωτική χρήση μεταφορών πιστώσεων για τις εισπράξεις στα Τελωνεία (ICISnet). Σκοπός είναι όλοι οι εκτελωνισμοί και οι πληρωμές δασμών και φόρων στα τελωνεία θα πραγματοποιούνται μέσω του τραπεζικού συστήματος

β) Αποδοχή καρτών πληρωμών έκδοσης αλλοδαπών φορέων παροχής υπηρεσιών πληρωμών για εισπράξεις του Υπουργείου Οικονομικών. Το ΥΠΟΙΚ θα δέχεται πληρωμές φόρων με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό

γ) Υποχρεωτική αποδοχή καρτών πληρωμών από επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, μέσω της χρήσης τερματικών αποδοχής καρτών (POS). Ολοι οι επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες θα πρέπει να εγκαταστήσουν τα γνωστά σε όλους «μηχανάκια» και από εκεί να γίνονται οι πληρωμές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Αυτό αφορά δικηγόρους, ιατρούς ή επαγγελματίες από το χώρο των λιανικών πωλήσεων αλλά και υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κ.λπ. Το μέτρο αυτό, ωστόσο, μπορεί να γίνει μπούμερανγκ καθώς θα μπορεί να γίνεται συνεννόηση κάτω από το τραπέζι ώστε να περνά μεν από το POS η πληρωμή του επαγγελματία αλλά μικρότερη και τα υπόλοιπα χρήματα να δίνονται «μαύρα».

δ) Καθολική απαγόρευση χρήσης μετρητών στις εφορίες. Μέχρι σήμερα οι περισσότερες συναλλαγές γίνονται μέσω τράπεζας ωστόσο υπήρχε η δυνατότητα καταβολής μετρητών έως 250 ευρώ.

ε) Ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού παραβόλου. Ολος ο δημόσιος τομέας θα είναι υποχρεωμένος να δέχεται ηλεκτρονικά παράβολα.

Η επιτροπή θα πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015.
Διαβάστε Περισσότερα »

20 συλλήψεις στην Περιφέρεια Στερεάς για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι (20) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι (20) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας αντίστοιχα, ένα αλλοδαπός στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας και ένας αλλοδαπός στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επιπλέον όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων, σε βάρος του αλλοδαπού στη Λιβαδειά, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, ομοίως για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ ο αλλοδαπός στην Αμφίκλεια, στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

Ημεδαπός στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης (6) ετών και (9) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (300) ευρώ, για υπεξαίρεση.

Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και ένας στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον ο συλληφθείς στο Καρπενήσι, κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας (15) εκατοστών.

Εννέα (9) αλλοδαποί και ειδικότερα τέσσερις σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς της Δ.Α. Φθιώτιδας (μεικτό συνεργείο διενέργειας ελέγχων) και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Τέλος, ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

"Μεσάνυχτα στο Παρίσι" Προβολή ταινίας στα Οινόφυτα


Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σε Θήβα και Οινόφυτα


Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτό είναι το τελικό σχέδιο για το επίδομα θέρμανσης

Με τον χειμώνα να έρχεται και τις πρώτες τροφοδοσίες για πετρέλαιο να έχουν ξεκινήσει, το οικονομικό επιτελείο δείχνει να έχει καταλήξει στις αποφάσεις του ως προς το επίδομα θέρμανσης για το ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, οι λύσεις της μείωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ύψους του επιδόματος έχουν εγκαταλειφθεί και προκρίθηκε η λύση της αυστηροποίησης των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων προκειμένου να μειωθεί, σε σχέση με την περυσινή χειμερινή περίοδο, ο αριθμός των νοικοκυριών που θα επιδοτηθούν.

Η επιλογή αυτή κρίθηκε από το οικονομικό επιτελείο ως η πιο σώφρων και με  τις λιγότερες δυνατές κοινωνικές επιπτώσεις καθώς σε σχέση με πέρυσι η τιμή που θα αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης όλα τα νοικοκυριά, ακόμη και αυτά που θα χάσουν την επιδότηση, θα είναι σημαντικά χαμηλότερη. Στην πράξη, όλα τα νοικοκυριά θα αγοράσουν πετρέλαιο (τουλάχιστον όσο διατηρούνται οι χαμηλές διεθνείς τιμές του πετρελαίου) στην τιμή που κόστιζε πέρυσι στα επιδοτούμενα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με μνημονιακή δέσμευση, το ποσό του κονδυλίου του επιδόματος θέρμανσης θα πρέπει τη φετινή χειμερινή περίοδο να μειωθεί κατά 50%, δηλαδή να μειωθεί από τα 210 εκατομμύρια ευρώ στα 105. Αυτό αποφασίστηκε να γίνει ως εξής:

-Η επιδότηση του πετρελαίου διατηρείται στα 0,35 ευρώ ανά λίτρο. Με δεδομένο ότι η λιανική τιμή του πετρελαίου ξεκινά σήμερα περίπου στα 0,85 ευρώ ανά λίτρο, σημαίνει ότι το τελικό κόστος για ένα επιδοτούμενο νοικοκυριό περιορίζεται στα 0,5 ευρώ ανά λίτρο. Να σημειωθεί πέρυσι η χειμερινή περίοδος έληξε με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,94 ευρώ ανά λίτρο και φέτος ξεκινά περίπου στα 0,80 έως 0,85 ευρώ, δηλαδή σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με πέρυσι.

-Διατηρείται η ουσιαστική εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης καθώς εκτιμήθηκε ότι αν επιστρέφαμε στο προηγούμενο καθεστώς του πολύ μειωμένου ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης θα άνοιγε και πάλι παράθυρο για μεγάλης έκτασης λαθρεμπόριο με πώληση του πετρελαίου θέρμανσης ως καύσιμο κίνησης.

- Aυστηροποιούνται τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης. Το πόσο θα αυστηροποιηθούν είναι αντικείμενο επεξεργασίας στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Οικονομικών καθώς ο στόχος είναι να μειωθούν τα επιδοτούμενα νοικοκυριά προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το συνολικό κονδύλι που θα εκταμιεύσει το υπουργείο Οικονομικών να είναι κατά 50% χαμηλότερο σε σχέση με πέρυσι.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης πέρυσι ήταν:

- Άγαμοι φορολογούμενοι που είχαν συνολικό εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ

- Έγγαμοι με συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ, οι οποίοι είχαν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ

- Μονογονεϊκές οικογένειες με συνολικό εισόδημα μέχρι 43.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ

Το ισχύον, κατά περίπτωση, εισοδηματικό όριο προσαυξανόταν κατά 3.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο.

Τα παραπάνω όρια αναμένεται να μειωθούν αισθητά.

Από τη χορήγηση του επιδόματος εξαιρούνταν τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία ανέγραφαν στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων ότι φιλοξενούνται, καθώς και τα φυσικά πρόσωπα που διέθεταν  εντός του 2013 αυτοκίνητα άνω των 3.000 κυβικών εκατοστών ή σκάφη άνω των 8 μέτρων ή αεροσκάφη ή πισίνες.

Διαβάστε Περισσότερα »

Σωματεμπορία στη Θήβα- Την είχαν φυλακισμένη και την εξέδιδαν σε αλλοδαπούς

Συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας στη Θήβα, κατηγορούμενος για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, εξωθούσαν στην πορνεία 35χρονη ομοεθνή του

Κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά και ένα κινητό τηλέφωνο


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης εγκλημάτων κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, συνελήφθη χθες (14-10-2015) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών, ένας 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατηγορείται για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.

Ειδικότερα, μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 45χρονος, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, έπεισαν και έφεραν στη χώρα μας, με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας πριν από έναν περίπου μήνα, μία 35χρονη ομοεθνή του, την οποία ακολούθως, με την άσκηση σωματικής βίας, εξωθούσαν συστηματικά στην πορνεία.

Στην κατοχή του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε τα χρηματικά ποσά των (840.000) rial (νόμισμα Ιράν) και των (50,50) ευρώ.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο συνεργός του 45χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βοήθεια στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Διονύσου Βοιωτίας

Άμεσα αποτελέσματα είχε η παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά, με σκοπό την βοήθεια των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Διονύσου

Στη φωτιά που ξέσπασε στο Διόνυσο Βοιωτίας στις αρχές  Σεπτέμβρη και άφησε στο πέρασμά της καταστροφές,  σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά και σε ποιμνιοστάσια, ήταν παρούσα η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, που  διαπίστωσε και η ίδια την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν οι κάτοικοι.
Στο αίτημα των κτηνοτρόφων για βοήθεια, η Αντιπεριφερειάρχης αντέδρασε άμεσα, επικοινωνώντας με το Δ/ντή Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας (ΔΕΔΔΗΕ), κ. Αβαρκιώτη Β., ζητώντας  του να χορηγήσει στους κτηνοτρόφους, ξύλινους στύλους, έτσι ώστε να ανακατασκευάσουν  τα ποιμνιοστάσιά τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αβαρκιώτη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, καθώς και τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ, που βοήθησαν για να προμηθευτούν το γρηγορότερο δυνατό οι κτηνοτρόφοι τα υλικά που χρειάζονταν, δηλαδή την απαραίτητη ξυλεία, για την εξ΄ ολοκλήρου ανακατασκευή των ποιμνιοστασίων τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια όταν και όπου χρειάζεται», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Φανή Παπαθωμά.



Διαβάστε Περισσότερα »

17χρονος δικυκλιστής διαμελίστηκε από νταλίκες στη Στυλίδα



 Στυλίδα: Αυτό είναι το μηχανάκι του 17χρονου που βρήκε φρικτό θάνατο
Το κακό έγινε λίγο πριν τις 6:00΄ το πρωί, στην παλαιά εθνική οδό, στη νέα είσοδο για Στυλίδα, στο ύψος του κάμπινγκ "PARAS".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχανάκι του 17χρονου αρχικά συγκρούστηκε με ένα ασημί Opel, που οδηγούσε αστυνομικός.

Ο άτυχος δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά στο οδόστρωμα. Δυστυχώς η συνέχεια ήταν φρικτή.

Δυο διερχόμενες νταλίκες πέρασαν πάνω από τον δικυκλιστή, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

«Ακόμη δεν ξέρουν τα στοιχεία του. Άνθρωπος και μηχανάκι διαλύθηκαν από τις νταλίκες, που περάσαν με ταχύτητα από πάνω, χωρίς να σταματήσουν...», έλεγε στο LamiaReport ένας από τους διερχόμενους οδηγούς που βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο.

Τελικά όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα 17χρονο παιδί από τη Στυλίδα.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε τα κομμάτια που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Στυλίδας από το μηχανάκι του άτυχου 17χρονου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Στυλίδας έχουν δώσει σήμα να εντοπιστούν οι νταλίκες, αφού οι οδηγοί δεν σταμάτησαν μετά το τραγικό συμβάν.

Δείτε το Opel του αστυνομικού που συγκρούστηκε αρχικά με το μηχανάκι.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Αφού κέρδισε £1 εκατ. στη λοταρία ...έπιασε και στοίχημα με απόδοση 350 προς 1!



    Ήταν μόλις 17 ετών όταν κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες στο λόττο, η Βρετανίδα Τζέιν Παρκ.
Η υπερτυχερή ξόδεψε τεράστια ποσά σε ψώνια, γύρισε ολόκληρη τη Μεσόγειο, αγόρασε ένα πολυτελές σπίτι και όπως λέει φροντίζει ώστε να.. έχει και όταν θα είναι 30, χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει...

Η Τζέιν Παρκ από το Εδιμβούργο, έγινε εκατομμυριούχος σε ηλικία μόλις 17 ετών, όταν ο πρώτος λαχνός που αγόρασε στη ζωή της κέρδισε στη λοταρία το ποσό του 1 εκατ. λιρών (1.35 εκατ. ευρώ).

Παράλληλα ενστερνίστηκε το ρητό «αν έχεις τύχη, διάβαινε...» και αποφάσισε να το ρίξει στο ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Δύο χρόνια μετά τον... θρίαμβο της λοταρίας, το όνομα της Παρκ φιγουράρει ξανά στα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς το Σαββατοκύριακο κέρδισε το ποσό των 7.000 λιρών ποντάροντας μόλις 20 λίρες, όπως αναφέρει η βρετανική Μirror!

Η 19χρονη πλέον Παρκ μάντεψε σωστά τον νικητή σε οκτώ παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων αφορούσε την τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συννεφιά με υγρασία και θερμοκρασία έως 24 βαθμούς



Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 26 βαθμούς στην Ήπειρο, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 24 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα βορειότερα πελάγη βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιότερα πελάγη τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ