Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Αποτελέσματα Α΄ Κατηγορίας Βοιωτίας

Την Μεγαλυτερη φετεινη Νικη πετυχε σημερα ο ΑΟ Θηβα στην Αραχωβα
Νικωντας τον τοπικο Παρνασσο Αραχωβας 3-0 για το Πρωταθλημα της Α' Κατηγοριας Βοιωτιας
η Μεγαλη Νικη της ομαδας του Γιωργου Λαμπρου στην Αραχωβα που ισοδυναμει με μισο Πρωταθλημα δινει φτερα στους ποδοσφαιριστες της ομαδας του να Συνεχισουν
με περισσοτερο ζηλο τον Στοχο τους που ειναι η Κατακτηση του Πρωταθληματος
και η Ανοδος στην Γ' Εθνικη απο την διαδικασια των Μπαραζ

τα Γκολ της Χρυσης Νικης του ΑΟ Θηβα στην Αραχωβα
Κατσογιαννης   19'
Μητρου             63'
Σκουρτανιωτης 90'

Διαιτητης ...Βασιληας Κωστας
Βοηθοι ... Μυλωνακης Δημητρης , Λετσας Γεωργιος

ΑΟ ΘΗΒΑ [ Λαμπρου Γιωργος ]
Φαλαγγιτης , Διβολης [45' Χατζηλαμπρος ] Παπαχαραλαμπους , Κοτωρος , Ευσταθιου ,
Καραμπετιαν , Κατσογιαννης , Παναουλης , Μητρου [84' Μακρυπουλιας]
Τσομπανης [65' Σκουρτανιωτης ] ΒυλλιωτηςΑ' Κατηγορια Βοιωτιας
Αποτελεσματα 11η ςΑγωνιστικης
Παρνασσος Αραχωβας - ΑΟ Θηβα                              0-3 
Επαμεινωνδας Λευκτρων - Ενωση ΑΣΑ                     0-0 
Παμβαγιακος - Αμβρυσσεας Διστομου                       1-4 
ΑΕ Δηλεσι - Κιθαιρωνας Καπαρελλιου                       0-2 
ΠΑΟΚ Κοκκινου - Δαφνη Ερυθρων                           1-3 
Αρματηλατης - Αναγεννηση Σχηματαριου                  0-0 

Κυριακη 6 Δεκεμβριου 3.00 μ.μ
Νικη Λαφυστιου - ΑΟ Μαυρομματιου
Ρεπο ... ΑΟ Θεσπιακος

Α' Κατηγορια Βοιωτιας
η Βαθμολογια σε 11 Αγωνες
1. ΑΟ Θηβα                                      25
2. Αμβρυσσεας Διστομου                25
3. Αναγεννηση Σχηματαριου           21
4. Δάφνη Ερυθρων.                          21
5. Ενωση ΑΣΑ                                 18
6. Κιθαιρωνας Καπαρελλιου.          18
7. Επαμεινωνδας Λευκτρων            17
8. Παρνασσος Αραχωβας                15
9. Παμβαγιακος                               15
10. ΑΕ Δηλεσι.                                12
11. ΠΑΟΚ Κόκκινο.                       10
12. ΑΟ Θεσπιακος                            9
13. ΑΟ Μαυρομματιου.                    6*
14. Νικη Λαφυστιου                         4*    
15. Αρματηλατης.                             3

*** οι ομαδες με Αστερακι εχουν ενα Αγωνα Λιγοτερο

 thivaspor1.                   

Διαβάστε Περισσότερα »

Τέλη κυκλοφορίας με το... λίτρο -Σκέψεις για σύνδεση με την κατανάλωση καυσίμων

Τη σύνδεση των τελών κυκλοφορίας με την κατανάλωση καυσίμου εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

«Από αυτά που εξετάζουμε είναι να υπάρχει ένα μικρό αναλογικό τέλος για όλους και από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί είναι να συνδεθεί το τέλος κυκλοφορίας με τη βενζίνη, διότι άλλο πράγμα είναι αυτός ο οποίος έχει ένα μικρό αυτοκινητάκι και δεν έχει μεγάλη κατανάλωση και άλλο πράγμα ο άλλος ο οποίος έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση», αποκάλυψε ο Τρύφων Αλεξιάδης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Στόχος όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είναι «να γίνουν πιο δίκαια τα τέλη κυκλοφορίας, πιο αποτελεσματική η είσπραξη, διότι κι εκεί έχουμε προβλήματα".

Οταν ρωτήθηκε αν το τέλος που θα επιβληθεί θα είναι 5-10 λεπτά το λίτρο, απάντησε ότι δεν έχει εξεταστεί, ωστόσο τόνισε ότι «ο πολίτης όταν θα κάνει τη σούμα θα δει ότι πληρώνει λιγότερο».

Ακόμη, σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί σε όλα τα αυτοκίνητα ειδική σήμανση με την οποία να μπορεί να ελέγχεται αν έχουν πληρωθεί τέλη κυκλοφορίας, αν είναι ασφαλισμένα κ.λπ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πόσο μας κοστίζει το …όνειρο του Τζόκερ



Έτοιμοι να καταρρίψουν το φετινό ρεκόρ συμμετοχής σε κλήρωση του Τζόκερ είναι οι οπαδοί του παιχνιδιού καθώς το δέλεαρ του 15ου διαδοχικού τζακ ποτ και του «επάθλου» των 11 εκατομμυρίων ευρώ λειτουργεί ως μαγνήτης. Για να καταρριφθεί το ρεκόρ όμως, οι παίκτες θα πρέπει να δαπανήσουν περισσότερα από… 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στην τελευταία κλήρωση, 14 διαδοχικό τζακ-ποτ, οι παίκτες έπαιξαν 15,036 εκατομμύρια στήλες και δαπάνησαν περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια ευρώ δεδομένου ότι η τιμή της κάθε στήλης διαμορφώνεται στα 0,5 ευρώ. Το ρεκόρ είχε γίνει τον Μαίο όταν ύστερα από αλλεπάλληλα τζακ ποτ, ο ΟΠΑΠ μοίραζε κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον το έπαθλο είναι πολύ μεγαλύτερο οπότε και η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια στήλες.

Τα νούμερα είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθώς τις τελευταίες εβδομάδες κατά τις οποίες έχουν γίνει 15 διαδοχικά τζακ-πότ, οι παίκτες έχουν παίξει συνολικά   91 εκατομμύρια στήλες και έχουν ξοδέψει περισσότερα από 45 εκατομμύρια ευρώ μοιράζοντας πλατιά χαμόγελα τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στο ελληνικό δημόσιο το οποίο αντλεί από τα τυχερά παιχνίδια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε φόρους.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ειδικό Εργαστήριο Μνημοσύνων "ΑΛΗΠΡΑΝΤΗ"-Θεσπιές-Αθήνα

ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ "ΑΛΗΠΡΑΝΤΗ"
Με απαράμιλλη τέχνη, μεράκι και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, πιστοί στις παραδόσεις μας, παρασκευάζουμε δίσκους μνημοσύνων με τα καλύτερα αγνά υλικά, τηρώντας πάντα τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής.
 Γνωρίζουμε τι είναι σωστό και πως πρέπει να αποδίδεται μεγάλη σημασία στην ορθή συντήρηση των δίσκων μνημοσύνου. Στο κατάστημα μας όλοι οι δίσκοι διατηρούνται σε ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους.
Στο κατάστημα μας σας παρέχετε η δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας μεγάλης ποικιλίας σταυρών και άλλων διακοσμητικών ειδών για το δίσκο του μνημοσύνου του αγαπημένου σας προσώπου.

Το κατάστημα μας, που βρίσκεται στην Νίκαια Αττικής, σας εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση, την σωστή ποιότητα των υλικών και αυτό οφείλεται στην πολυετή πείρα μας στον χώρο της παρασκευής μνημόσυνου.
 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ
 Άμεση εξυπηρέτηση μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων, ανεξαρτήτως μεγέθους, εύκολα και γρήγορα σε όποιο σημείο της Βοιωτίας χρειαστεί .
 Τηλ.επικοινωνίας 210 4917160-210 4974615 
 



 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


Διαβάστε Περισσότερα »

«Καμία αλλαγή στο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ το 2016»...

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το 2016 έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην...
τηλεόραση του Mega η κ. Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι «δεν πρόκειται να γίνει τίποτα με αιφνιδιασμό. Δεν αλλάζει το εισαγωγικό σύστημα σε πανεπιστήμια ή στα ΤΕΙ από τη μια στιγμή στην άλλη και από τη στιγμή που έχουν διανύσει το 1/3 της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Αναγνωστοπούλου εξήγησε ότι ξεκινάει εθνικός διάλογος, στη διάρκεια του οποίου θα εξεταστεί και το θέμα των εξετάσεων.

«Το '16 δεν μπορεί να αλλάξει. Είμαστε στο μέσον της χρονιάς και δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει. Το '17 αν προκύψει από τον εθνικό διάλογο να αλλάξουν οι εισαγωγικές εξετάσεις, εκεί βεβαίως θα υπάρχει όλος ο χρόνος να προετοιμαστεί ο κόσμος και να ελαφρυνθούν οι εξετάσεις», δήλωσε.

Ερωτηθείσα σχετικά με την πρόταση του επικεφαλής του εθνικού διαλόγου για την Παιδεία, κ. Λιάκου, να μην υπάρχουν εξετάσεις, με εξαίρεση κάποιες σχολές, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας είπε ότι πρόκειται για «μία ιδέα δικιά του η οποία θα πέσει στο διάλογο και θα δουν οι ειδικοί τι θα προκριθεί».

«Πρέπει να πούνε τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ τι θέλουν, τι μπορούν να σηκώσουν, πώς μπορεί να γίνει, γι΄αυτό δεν θέλω να προκαταλάβω τίποτε», επισήμανε ακόμη σχετικά με τις αλλαγές που ενδεχομένως να γίνουν.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΕΔΔΗΕ: Αναγκαίες οι διακοπές ρεύματος στην Αλίαρτο

 Συνάντηση του Δημάρχου με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ 
              Λιβαδειάς

      Πραγματοποιήθηκε στις 3-12-2015 συνάντηση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου και συνεργατών του ,με τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Λιβαδειάς κο  Τζίμητρα Δημήτριο και συνεργάτες του.
      Στη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα των συχνών και πολύωρων διακοπών ρεύματος στην περιοχή της Αλιάρτου, που ταλαιπωρούν τους Δημότες για τον επιπλέον λόγο ότι ταυτόχρονα συμβαίνει και διακοπή νερού.
      Ο κος Διευθυντής ανέφερε πως είναι αναγκαίες οι διακοπές γιατί γίνονται εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης δικτύου που είναι επικίνδυνο λόγω παλαιότητας.
      Από την πλευρά της Δημοτικής αρχής τέθηκε το ζήτημα της επίσπευσης των εργασιών, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, του λιγότερου χρόνου διακοπής, αλλά και της καλλίτερης ενημέρωσης των πολιτών και του Δήμου.
      Ταυτόχρονα συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να επιδιώξουν από κοινού την ένταξη σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της υπογειοποίησης του δικτύου, ώστε να εκλείψουν οριστικά πιθανότητες διακοπών ρεύματος και συγχρόνως να αναβαθμιστούν και αισθητικά οι οικισμοί με την απομάκρυνση των στύλων και εναέριων καλωδίων
Διαβάστε Περισσότερα »

Αίθριος ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα νοτιοδυτικά, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα νοτιοδυτικά, τις πρωινές ώρες.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για το Σάββατο:

    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου,Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί στα νότια με πιθανότητα σποραδικών βροχών και βαθμιαία βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια.

Ανεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα νότια τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ιό που τρώει την σάρκα διαδίδει το ΙΚ στη Συρία..




    Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από το Ισλαμικό Κράτος δεν έχουν τελειωμό.
    Σύμφωνα με την Κουρδική Ερυθρά Ημισέλινο, το ΙΚ είναι υπεύθυνο για την εξάπλωση ενός ιού που τρώει την ανθρώπινη σάρκα στη Συρία!

Στελέχη της οργάνωσης ανέφεραν ότι έχουν γίνει μάρτυρες πάνω από 500 κρουσμάτων της νόσου της... λεϊσμανίασης στη Συρία τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο Dilqash Isa της Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου, δήλωσε: «Ο κύριος παράγοντας της ταχείας εξάπλωσης του ιού είναι ότι στο πλαίσιο των αποτρόπαιων πράξεών του το ΙSIS σκοτώνει αθώους ανθρώπους και περιφέρει ή και αφήνει για μέρες τις σορούς τους σε δρόμους και πλατείες».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κατήγγειλε ότι οι υπηρεσίες υγείας της Συρίας έχουν καταρρεύσει τελείως ως αποτέλεσμα του εμφυλίου πολέμου. Ένας Κούρδος μαχητής από την Συρία υποστήριξε: «Εμείς δεν ξέραμε τίποτα για αυτή τη θανάσιμη ασθένεια νωρίτερα. Βρισκόμαστε στο πεδίο της μάχης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αυτή η νόσος ουσιαστικά αναπτύχθηκε στις εμπόλεμες περιοχές, το Ταλ Χαμίς, τη Χον, το Κόσα».

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τουίταρε έναν σύνδεσμο με την πραγματική ιστορία στο Rudaw.net, ενώ ο ΠΟΥ έχει προειδοποιήσει πως ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει μια δραματική επίδραση στην υγεία του έθνους με την κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας. Ισχυρίζονται δε πως 13 εκατομμύρια Σύριοι έχουν ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας.
Πηγή: Daily Mail
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ